Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Μετά από λιγότερο από 3 δεκαετίες π ο ι κ ι λ ο μ ο ρ φ ί α ς, ισότητος καί συμπεριλήψεως, η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΠΟΛΙΣ της Αφρικής, έχει μετατραπεί σέ ένα «ΤΟΠΙΟ ΚΟΛΑΣΕΩΣ» που καταρρέει ! ! ! ! ! !....

 


Όχι πολύ καιρό πριν, το Γιοχάνεσμπουργκ, η πρωτεύουσα της Νότιας Αφρικής, ήταν ένα πλούσιο, ζωντανό και όμορφο μέρος - ένα οικονομικό στολίδι και το καμάρι του τεράστιου αφρικανικού τοπίου. 


Σήμερα, ωστόσο, η πόλη έχει κατρακυλήσει σε ένα «τοπίο κόλασης» (https://www.revolver.news/2023/06/richest-city-in-africa-a-crumbling-hellscape-after-less-than-30-years-of-diversity-equity-inclusion/) που διαρκώς καταρρέει λόγω της επιβολής της πολιτικής της διαφορετικότητας, της ισότητας και της συμπερίληψης (DEI).

Η DEI, παρεμπιπτόντως, είναι κώδικας για τον ρατσισμό κατά των λευκών



Όπου κι αν σηκώσει το άσχημο κεφάλι του, οι λευκοί καταλήγουν να κακομεταχειρίζονται - ή στην περίπτωση του Γιοχάνεσμπουργκ, να εκδιώκονται από την πόλη εξ ολοκλήρου, επειδή δεν είναι πλέον ασφαλές να είναι λευκοί ενώ ζουν εκεί.

Σύμφωνα με αναφορές, το Γιοχάνεσμπουργκ είδε μια μαζική έξοδο λευκών ανθρώπων που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 και διήρκεσε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η κλιμάκωση της βίας, ο αχαλίνωτος ρατσισμός κατά των λευκών και οι περιορισμένες ευκαιρίες απασχόλησης για τους λευκούς είχαν ως αποτέλεσμα η κάποτε επιτυχημένη πόλη να γίνει ένας τοξικός, γεμάτος εγκληματικότητα  β ό θ ρ ο ς.

«Αυτή η κάποτε ζωντανή πόλη, χτισμένη πάνω σε θεμέλια πλούτου, έχει μετατραπεί σε μια ζοφερή ερημιά που θυμίζει το μυθιστόρημα "Lord of the Flies", που κατακλύζεται από χάος, βία και απελπισία», αναφέρει το Revolver – δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε μόνοι σας τι συνέβη στο Γιοχάνεσμπουργκ:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-06-29-dei-johannesburg-south-africa-collapse-crumbling-hellscape.html

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!