Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

30 Ιουνίου: Σήμερα, σταματάμε, για να τιμήσουμε την μνήμη του μεγάλου Δρ. Vladimir Zelenko, σηματοδοτώντας έναν χρόνο από τον θάνατό του



 30 ΙΟΥΝΙΟΥ Σήμερα, σταματάμε για να τιμήσουμε την μνήμη του μεγάλου Δρ Vladimir "Zev" Zelenko, σηματοδοτώντας έναν χρόνο από τον θάνατό του.

 
 

(βίντεο: 05:49)

Δεν είχα ποτέ τη χαρά να συναντήσω τον Δρ Vladimir Zelenko, αλλά ήμουν ένας άοκνος ακροατής και θαυμαστής από μακρυά. Ήταν κάτι περισσότερο από ιατρός. Ήταν ένας θεόπνευστος άνθρωπος και ο ατρόμητος, αμετανόητος τρόπος, με τον οποίο έλεγε την αλήθεια, είχε βαθειά επίδραση πάνω μου.

Κατά την διάρκεια του COVID, στο σκληρά πληγέν επίκεντρο της Νέας Υόρκης, ο Δρ Zelenko αντιμετώπισε με τόλμη ασθενείς στην πρώτη γραμμή. Ενώ το έκανε, ανακάλυψε την δύναμη της υδροξυχλωροκίνης σε συνδυασμό με τον ψευδάργυρο.

Αυτός ο συνδυασμός φαρμάκων έγινε ουσιαστικό μέρος αυτού, που έγινε γνωστό ως «Πρωτόκολλο Zelenko», το οποίο οδήγησε σε ένα εντυπωσιακό ποσοστό επιβίωσης 99,96% μεταξύ των 7.000 ασθενών με COVID, που αντιμετώπισε η ομάδα του Δρ Zelenko, ξεπερνώντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα των λεγόμενων εμβολίων.

Ωστόσο, ο κυβερνήτης Cuomo απαγόρευσε την υδροξυχλωροκίνη και ο Δρ Zelenko και η ομάδα του δεν είχαν πλέον πρόσβαση σε αυτό το σωτήριο φάρμακο. Απτόητος, δημιούργησε ένα πρωτόκολλο θεραπείας χωρίς ιατρική συνταγή, «γνωστό και ως Z-Stack», στον κόσμο - το οποίο ονόμασε «θεραπεία για την τυραννία».

Ο αριθμός των ζωών, που σώθηκαν και το τεράστιο καλό που έκανε ο Δρ Zelenko για την κοινωνία δεν μπορούν να υπερεκτιμηθούν. Σας ευχαριστούμε, Δρ Zelenko, για το ακλόνητο θάρρος σας και την βαθειά συμβολή σας στην ανθρωπότητα. Είθε η ψυχή σας να συνεχίσει να αναπαύεται εν ειρήνη.

Για να μάθετε περισσότερα για την ζωή του αείμνηστου Δρ Vladimir Zelenko, ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο Twitter (ZelenkoZev), τον οποίο διαχειρίζεται ο καλός του φίλος DschlopesIsBack.


David John Sorensen – Dr. Vladimir Zelenko Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


https://ethnikoiphylakes.org/product/david-john-sorensen-dr-vladimir-zelenko-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9/

Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

1 σχόλιο:

  1. Σας Ευχαριστούμε, Δρ Zelenko.....
    TA ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ .
    ΜΟΝΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ....
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ,ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΟΝΤΑ
    ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ......
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.....

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!