Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ! - Μελέτη «β ό μ β α» του εμβολίου COVID της 'Pfizer' υποδηλώνει, ότι μερικοί άνθρωποι έλαβαν εξαιρετικά EΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ 'ΒΟΛΕΣ', άλλοι έλαβαν ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ!

 


Δανοί επιστήμονες αποκάλυψαν αδιάσειστα στοιχεία ότι ένα σημαντικό ποσοστό των παρτίδων του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 που διανεμήθηκε στην ΕΕ πιθανότατα αποτελούνταν από εικονικά φάρμακα - και οι παρτίδες χωρίς εικονικό φάρμακο έδειξαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες υψηλότερες από το κανονικό στους λήπτες, ωθώντας τους ερευνητές να ζητήσουν περαιτέρω έρευνα.


Από τον Μιχάλη Νεβραδάκη, Ph.D.

Δανοί επιστήμονες ανακάλυψαν αδιάσειστα στοιχεία ότι ένα σημαντικό ποσοστό των παρτίδων του εμβολίου Pfizer-BioNTech BNT162b2 COVID-19 που διανεμήθηκε στην ΕΕ πιθανότατα αποτελούνταν από εικονικά φάρμακα - και οι παρτίδες χωρίς εικονικό φάρμακο έδειξαν υψηλότερες από τις κανονικές σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες στους λήπτες.

Οι επιστήμονες δημοσίευσαν τη μελέτη τους τον Μάρτιο (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13998), ως επιστολή που υποβλήθηκε στο European Journal of Clinical Investigation. Το BNT162b2 είναι το εμβόλιο που έλαβε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και άλλες αρχές.

Η μελέτη αρχικά δεν προσέλκυσε την προσοχή, αλλά πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης την έφεραν στο φως.

Η δημοσιογράφος Kim Iversen, η οποία την Τετάρτη ανέφερε τη μελέτη στο «The Kim Iversen Show» (https://rumble.com/v2wx3w0-bombshell-one-in-three-pfizer-vaccine-shots-may-have-been-a-placebo.html), αποκάλεσε την ιστορία «απόλυτη βόμβα».

Η Iversen ανέφερε ως πηγή της ένα άρθρο στην Daily Sceptic (https://dailysceptic.org/2023/06/28/pfizer-vaccine-batches-in-the-eu-were-placebos-say-scientists/), που δημοσιεύθηκε επίσης την Τετάρτη, από πέντε Γερμανούς επιστήμονες που αμφισβήτησαν δημοσίως την ασφάλεια των εμβολίων.

Οι Δανοί ερευνητές εξέτασαν τα εμβόλια Pfizer-BioNTech που χορηγήθηκαν στη Δανία μεταξύ Δεκεμβρίου 2020 και Ιανουαρίου 2022 και διαπίστωσαν ότι οι παρτίδες του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 θα μπορούσαν να χωριστούν σε τρεις ομάδες.

Δύο από τις τρεις ομάδες παρουσίασαν υψηλότερα από τα φυσιολογικά ποσοστά σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών στους λήπτες. Ωστόσο, για την τρίτη ομάδα παρτίδων, αναφέρθηκαν συνολικά μηδενικές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης δεδομένα που έδειχναν ποιες παρτίδες επιθεωρήθηκαν και δοκιμάστηκαν από τις ρυθμιστικές αρχές και ανακάλυψαν ότι σχεδόν καμμία από τις παρτίδες από την τρίτη ομάδα - που δεν σχετίζεται με σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες - δεν είχε επιθεωρηθεί.

Σύμφωνα με την Iversen, τα ευρήματα δείχνουν ότι «πολλές από τις παρτίδες του εμβολίου της Pfizer που χορηγήθηκαν στο κοινό - έως και 30% - ήταν εικονικά φάρμακα. Και ακόμη χειρότερα, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ρυθμιστικές αρχές το γνωρίζουν και τα διαχειρίζονται πρόθυμα».

Οι συγγραφείς της μελέτης έγραψαν:

"Η παρατηρούμενη διακύμανση στα ποσοστά SAE [σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια] και τη σοβαρότητα μεταξύ των παρτίδων εμβολίων BTN162b2 σε αυτήν την εθνική μελέτη ήταν αντίθετη με το αναμενόμενο ομοιογενές ποσοστό και κατανομή των SAE μεταξύ των παρτίδων.

«Συμπερασματικά, τα αποτελέσματα υποδηλώνουν την ύπαρξη ενός σήματος ασφαλείας που εξαρτάται από παρτίδες για το εμβόλιο BNT162b2 και απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να διερευνηθεί αυτή η προκαταρκτική παρατήρηση και οι συνέπειές της».

Η Iversen δήλωσε ότι αυτά τα αποτελέσματα σημαίνουν ότι «είτε πειραματίζονταν ενεργά στο κοινό είτε κάλυπταν το γεγονός ότι τα εμβόλια ήρθαν με πολλές παρενέργειες».

 

«Έτσι θα έμοιαζαν τα εικονικά φάρμακα»

Οι Γερμανοί επιστήμονες συζήτησαν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα της δανικής μελέτης την περασμένη εβδομάδα σε μια γερμανική διαδικτυακή εκπομπή, Punkt.Preradovic, με οικοδέσποινα τη δημοσιογράφο Milena Preradovic.

Σύμφωνα με την Daily Sceptic, ανέλυσαν πώς «οι παρτίδες που χρησιμοποιούνται στη Δανία, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από τα σημεία στο γράφημα, ουσιαστικά χωρίζονται σε τρεις ομάδες».

Ένα σύνολο παρτίδων, που αναφέρονται ως «πράσινες παρτίδες», που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 60% του συνολικού δείγματος, έδειξαν «μέτριο ή μέτρια υψηλό επίπεδο ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με αυτές».

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε μία σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια ανά περίπου 400 δόσεις σε αυτήν την παρτίδα - πολύ υψηλότερη από το ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν για το εμβόλιο της γρίπης.

Ένα άλλο σύνολο παρτίδων, που αναφέρονται ως «μπλε παρτίδες», «συσχετίστηκε με ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ανεπιθύμητων ενεργειών» - με ποσοστό αναφερόμενων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών 1 στις 10 δόσεις, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν το 50% των θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο στο δείγμα.

Ορισμένες παρτίδες εντός της «μπλε» ομάδας είχαν ακόμη υψηλότερο ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών: έως 1 σε κάθε 6 δόσεις.

Ωστόσο, οι «μπλε παρτίδες» χορηγήθηκαν λιγότερο στη Δανία, αντιπροσωπεύοντας λιγότερο από το 5% του συνολικού αριθμού δόσεων στο δείγμα. Αυτό οδήγησε τους επιστήμονες να σημειώσουν ότι «αυτές οι ιδιαίτερα κακές παρτίδες μπορεί ίσως να έχουν αποσυρθεί ήσυχα από την αγορά από τις αρχές δημόσιας υγείας».

Η τρίτη ομάδα παρτίδων, που αναφέρεται ως «κίτρινες παρτίδες», αντιπροσώπευε περίπου το 30% του συνολικού αριθμού δόσεων που χορηγήθηκαν στο δείγμα, αλλά «συσχετίστηκαν με κυριολεκτικά μηδενικές πιθανολογούμενες ανεπιθύμητες ενέργειες».

Ο Gerald Dyker, Ph.D. (https://www.ruhr-uni-bochum.de/oc2/dyker/), καθηγητής οργανικής χημείας στο Πανεπιστήμιο Ruhr στο Bochum της Γερμανίας και μέλος της ομάδας πέντε Γερμανών επιστημόνων που εφιστούν την προσοχή στη δανική μελέτη, πρότεινε ότι οι «κακόβουλοι» παρατηρητές θα μπορούσαν να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι «έτσι θα έμοιαζαν τα εικονικά φάρμακα».

"Γιατί μια συγκεκριμένη ομάδα να μην έχει απολύτως καμμία παρενέργεια;" είπε η Iversen. «Αυτοί οι επιστήμονες είπαν ότι η μόνη φορά που το παθαίνεις αυτό είναι στην ομάδα ελέγχου. Αυτή είναι η ομάδα στην οποία δόθηκε το εικονικό φάρμακο».

 

«Οι ρυθμιστικές αρχές γνώριζαν»

Η Daily Sceptic ανέφερε ότι όταν οι Γερμανοί ερευνητές συνέκριναν τους αριθμούς των παρτίδων με δημόσια διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με τις παρτίδες εμβολίων, «έκαναν την εκπληκτική ανακάλυψη ότι σχεδόν καμμία από τις αβλαβείς παρτίδες, σε αντίθεση με τις πολύ κακές και όχι τόσο κακές παρτίδες (https://knollfrank.github.io/HowBadIsMyBatch/HowBadIsMyBatch.html), φαίνεται να έχει υποβληθεί σε δοκιμές ποιοτικού ελέγχου».

«Αυτό που αποκάλυψαν μέσω της δημόσιας πληροφόρησης... ήταν ότι μερικά από αυτά δοκιμάστηκαν και μερικά από αυτά δεν δοκιμάστηκαν", δήλωσε η Iversen, σημειώνοντας ότι κάθε παρτίδα στην "μπλε" ομάδα και σχεδόν όλες οι παρτίδες στην "πράσινη" ομάδα δοκιμάστηκαν από τις ρυθμιστικές αρχές και στη συνέχεια "κυκλοφόρησαν στο κοινό".

Ωστόσο, όσον αφορά τις «κίτρινες» παρτίδες, η Iversen δήλωσε ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όλες εκτός από μία δεν δοκιμάστηκαν από τη ρυθμιστική αρχή.

Ο Dyker είπε στην Preradovic, "Αυτό θα υποστήριζε την αρχική υποψία ότι ίσως στην πραγματικότητα είναι κάτι σαν εικονικά φάρμακα", ένα σημείο που τόνισε περαιτέρω η Iversen, η οποία είπε:

«Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό; Ποιες είναι οι πιθανότητες ότι η ομάδα που δεν είχε καμμία απολύτως παρενέργεια, που μοιάζει με εικονικό φάρμακο, που μοιάζει με αλατούχο διάλυμα, ποιες είναι οι πιθανότητες ότι καμμία από αυτές δεν θα είχε δοκιμαστεί εκτός από μία, όταν όλες οι άλλες δοκιμάστηκαν στις άλλες ομάδες, σχεδόν όλες; Οι πιθανότητες είναι σχεδόν μηδενικές».

«Ξέρετε τι δείχνει αυτό εκεί; Αυτό ακριβώς δείχνει ότι οι ρυθμιστικές αρχές γνώριζαν. Ήξεραν ότι δεν χρειαζόταν να δοκιμάσουν το αλατούχο διάλυμα. Θα ήταν χάσιμο χρόνου, οπότε δεν το έκαναν.

«Και το κυκλοφόρησαν στο κοινό, και αυτό ήταν το 30% των δόσεων, και ήταν εικονικό φάρμακο και ήξεραν ότι ήταν εικονικό φάρμακο. Έτσι φαίνεται».

Παρατηρώντας ότι πολλές περισσότερες δόσεις δόθηκαν από τις «μπλε» και «πράσινες» ομάδες, η Iversen πρότεινε διάφορους πιθανούς λόγους για αυτό, συμπεριλαμβανομένου ότι οι ερευνητές πιστεύουν ότι όταν οι ρυθμιστικές αρχές είδαν το υψηλό ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών σε αυτές τις δύο ομάδες, «απέσυραν ήσυχα» αυτές τις παρτίδες από την αγορά «χωρίς να το πουν σε κανέναν».

Αναφερόμενη στην «μπλε» ομάδα, η οποία επέδειξε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, η Iversen είπε: «Είναι πιθανό ότι αυτή ήταν μια διαφορετική σύνθεση και την κυκλοφόρησαν εκεί έξω καθώς πειραματίζονταν σε ανθρώπους».

Είπε ότι θα μπορούσε να είναι ότι ήταν «μια σκόπιμη παρτίδα και ότι πειραματίζονταν στους ανθρώπους, δίνοντάς τους αυτή την επιπλέον δόση από κάτι που είχε κάτι διαφορετικό σε αυτό», πρόσθεσε, «επειδή φαίνεται σαν να έδιναν στους ανθρώπους εικονικά φάρμακα, ότι πειραματίζονταν σε ανθρώπους».

"Το μόνο άλλο πράγμα που είναι πιθανό είναι ότι κάλυπταν τον τεράστιο αριθμό παρενεργειών", δήλωσε η Iversen, προσθέτοντας ότι υπήρχε ένας "εξωφρενικός αριθμός παρενεργειών και ο μόνος τρόπος για να μετριαστεί και να διατηρηθεί η ηρεμία του κοινού [ήταν] να τους δοθεί ένα εικονικό φάρμακο. Με αυτόν τον τρόπο, το συνολικό ποσοστό παρενεργειών θα είναι πολύ χαμηλότερο».

Η Iversen σημείωσε ότι η Δανία διαθέτει ένα σύστημα αναφοράς για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες παρόμοιο με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίου (VAERS https://medalerts.org/vaersdb/index.php) στις ΗΠΑ.

Το VAERS έχει ιστορικά αποδειχθεί ότι αναφέρει μόνο το 1% των πραγματικών ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf).

Είπε ότι σε τέτοια εθελοντικά συστήματα αναφοράς, οι περισσότεροι άνθρωποι που βιώνουν ανεπιθύμητες ενέργειες δεν αναφέρουν ποτέ τους τραυματισμούς τους. «Πρέπει να το λάβετε αυτό υπόψη, γιατί αυτό στην πραγματικότητα στρεβλώνει τους αριθμούς χαμηλότερα από τους υψηλότερους».

Υπονοώντας ότι «Αυτό ίσως συνέβαινε σχεδόν παντού όπου χορηγούνταν τα εμβόλια της Pfizer», η Iversen ζήτησε να ξεκινήσει έρευνα στις ΗΠΑ:

«Αυτό προφανώς πρέπει να διερευνηθεί και θα θέλαμε να το δούμε να διερευνάται και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Το έκαναν αυτό και πού το έκαναν αυτό; Ειδοποίησαν τους ανθρώπους ότι ενδεχομένως έπαιρναν εικονικό φάρμακο; ... Γνώριζαν οι άνθρωποι ότι ήταν ουσιαστικά σε κλινική δοκιμή; Αυτό είναι. Αυτό είναι ένα τεστ, είστε ένα θέμα δοκιμής ... και συνέλεγαν δεδομένα.

«Αυτό είναι εγκληματικό».

(βλ. πίνακες και γραφήματα εντός του συνδέσμου)

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


 https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-biontech-covid-vaccine-placebo/?utm_source=luminate&utm_medium=email&utm_campaign=defender&utm_id=20230629

1 σχόλιο:

  1. Μια νοσοκόμα πληροφοριοδότης λέει στο κοινό ότι οι πολιτικοί και άλλοι υψηλόβαθμοι πολίτες λαμβάνουν φυσιολογικό ορό αντί για το πειραματικό φάρμακο mRNA.

    Σε ένα βίντεο στο Facebook , το οποίο έχει διαγραφεί από το YouTube, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η επικεφαλής νοσοκόμα του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στη Λιουμπλιάνα, το οποίο φροντίζει για την παραλαβή και τη διαχείριση των μπουκαλιών τρυπήματος για πολιτικούς, παραιτήθηκε και έδωσε συνέντευξη Τύπου για το σκάνδαλο.

    Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης έδειξε κωδικούς στα μπουκάλια όπου το καθένα περιέχει 1, 2 ή 3 ψηφία, και στη συνέχεια εξήγησε τη σημασία αυτών των αριθμών. Ο αριθμός 1 είναι το εικονικό φάρμακο, το αλατούχο διάλυμα, το 2 είναι το mRNA και ο αριθμός 3 είναι ένα στικ mRNA που περιέχει το γονίδιο onco, εξηγεί.

    http://www.biotechexpressmag.com/slovenia-covid-scandal-whistleblower-nurse-says-politicians-receive-saline-instead-of-mrna-vaccine/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!