Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Αυτοί είναι οι Έ λ λ η ν ε ς ! Ομογενής μας, ήρθε στήν Ελλάδα στά 89 του χρόνια (!) καί τό χαίρεται σάν μικρό παιδί! ( Β ί ν τ ε ο )



Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του 89χρονου ομογενούς, ο οποίος επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και έχει γίνει 'viral' στο 'TikTok'.


Ο 89χρονος χαίρεται σαν μικρό παιδί ευρισκόμενος στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι μερικοί άνθρωποι «κουβαλούν» την πατρίδα τους στην καρδιά τους.

΄Αν και περπατάει με τη βοήθεια του μπαστουνιού, τίποτα δεν τον εμποδίζει να χορέψει ζεϊμπέκικο, να κάνει… τον τσολιά, να περπατήσει στα σοκάκια της Σαντορίνης, να ανέβει τα σκαλιά της βυζαντινής εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Πλάκα, να επισκεφθεί την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Το βίντεο, της AnnaMG24 με τις πιο ωραίες στιγμές της εγγονής με τον παππού της στην Ελλάδα, έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 θεάσεις, και έφθασε μέχρι και το δημοφιλές 'σάϊτ' Newsweek.

«Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! 

Δεν μπορώ να μην κλάψω από τη χαρά και την περηφάνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η εγγονή του.

https://www.epilekta.com/2023/07/89.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!