Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Αργεντινή σοσιαλίστρια ηγέτης και υπέρμαχος των αμβλώσεων πέθανε λίγες μέρες μετά την άμβλωση του μωρού της



Η νεαρή αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος María del Valle González López πέθανε αυτή την εβδομάδα λίγες ημέρες μετά την άμβλωση.

H νεαρή σοσιαλιστής ήταν επίσης υπέρμαχος των αμβλώσεων.

Το βίντεο είναι στα ισπανικά.




Το Christian News ανέφερε (https://christiannews.net/2021/04/16/argentinian-pro-abortion-leader-dies-days-after-having-her-baby-murdered-by-abortion/):

Μια 23χρονη γυναίκα πέθανε σε νοσοκομείο στο Σαν Μαρτίν στην επαρχία Μεντόζα της Αργεντινής την περασμένη Κυριακή, τέσσερεις ημέρες αφότου υποβλήθηκε σε νόμιμη άμβλωση στη γειτονική πόλη Λα Παζ. Ο θάνατος της Maria del Valle Gonzalez Lopez αποδόθηκε σε αιμορραγία και γενική σηψαιμία, σύμφωνα με όσα είναι γνωστά για την έκθεση αυτοψίας της. Δικαστικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατός της σχετίζεται με την άμβλωση και εάν έπεσε θύμα ιατρικής αμέλειας. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ήταν μια ανερχόμενη φιγούρα στο υπέρ των αμβλώσεων "Union Civica Radical", ένα ιστορικό αριστερό κόμμα της Αργεντινής που συνδέεται με τη Σοσιαλιστική Διεθνή, έχοντας εκλεγεί πέρυσι ως πρόεδρος του τμήματος νεολαίας των Ριζοσπαστών στη Λα Παζ.

Η Del Valle είναι η πρώτη μητέρα που είναι γνωστό ότι πέθανε από τότε που η άμβλωση κατόπιν αιτήματος έγινε νόμιμη στην Αργεντινή νωρίτερα φέτος. Ήταν φοιτήτρια πανεπιστημίου που σπούδαζε κοινωνική εργασία και είχε έναν φίλο. Το κόμμα της έκανε εκστρατεία υπέρ της νόμιμης άμβλωσης και ενώ δεν είναι σαφές εάν συμμετείχε προσωπικά σε συγκεντρώσεις υπέρ της άμβλωσης, το κόμμα της πάντα της έλεγε ότι η νόμιμη άμβλωση είναι «ασφαλής» και ζήτημα προσωπικής επιλογής.


ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/argentinian-socialist-leader-pro-abortion-advocate-dies-days-aborting-baby/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!