Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Σημαντική αύξηση των θνησιγένειων Τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης μιλούν για ένα «μυστήριο» - και για τις συνέπειες του κορωνοϊού

 


«Την άνοιξη του 2021, πρέπει να συνέβη κάτι που προκάλεσε αύξηση της θνησιμότητας» - αυτός είναι ο τίτλος με τον οποίο αναφέραμε εδώ στα μέσα Ιουνίου μια μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους σχετικά με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα (https://reitschuster.de/post/im-fruehjahr-2021-muss-was-passiert-sein-das-die-mortalitaet-ansteigen-liess/). Ανέφερε: «Ο αριθμός των θνησιγενών αυξήθηκε κατά 2,2021% το δεύτερο τρίμηνο του 9 και ήταν ήδη 4,4% υψηλότερος το 2021ο τρίμηνο του 19 από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια».


Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022, αναφέραμε: «Το 2ο τρίμηνο του 2021 (https://reitschuster.de/post/uebersterblichkeit-setzte-mit-beginn-der-impfkampagne-ein/), ακριβώς τη στιγμή που κορυφώθηκε η εκστρατεία εμβολιασμού, υπήρξε αύξηση των θνησιγένειων περίπου 11% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι».

Τον Οκτώβριο του 2022, υπήρξε μια αναφορά στον ιστότοπό μου με τον ακόλουθο τίτλο (https://reitschuster.de/post/deutlich-erhoehtes-risiko-von-spontanaborten-bei-geimpften/): «Σημαντικά αυξημένος κίνδυνος αυθόρμητης άμβλωσης σε εμβολιασμένα άτομα: Η Pfizer ακυρώνει αθόρυβα μελέτες με έγκυες γυναίκες».

Επειδή το κράτος και οι αρχές του αποτυγχάνουν ή/και εξαπατούν στη διερεύνηση των ζημιών από τα εμβόλια, ένα δίκτυο νοσηλευτών, φυσιοθεραπευτών, εργοθεραπευτών, ψυχολόγων, ψυχοθεραπευτών, οστεοπαθητικών, εργαστηριακού προσωπικού, πυροσβεστικών υπηρεσιών, υπηρεσιών διάσωσης, ιατρών, οδοντιάτρων και εναλλακτικών επαγγελματιών διεξήγαγε τη δική του έρευνα στη Σαξονία. Στην αξιολόγηση των 14 σελίδων (https://reitschuster.de/post/uebersterblichkeit-setzte-mit-beginn-der-impfkampagne-ein/_, οι πρόωρες, αποβολές/θνησιγένειες αναφέρθηκαν επίσης ως παρενέργειες εμβολιασμού χωρίς προφανή λόγο.

Οι επικριτές του εμβολιασμού είχαν προειδοποιήσει για ακριβώς τέτοιες παρενέργειες.

Δεν είμαι γιατρός και ως εκ τούτου δεν τολμώ να κάνω τη δική μου εκτίμηση και διάγνωση. Αλλά ως δημοσιογράφος, μπορώ να πω ξεκάθαρα: αν γράφονται τόσα πολλά για τη θνησιγένεια ως πιθανή συνέπεια του εμβολιασμού, θα ήταν καθήκον κάθε συναδέλφου να το αναφέρει τουλάχιστον σε μια έκθεση σχετικά με την αύξηση του αριθμού των θνησιγένειας.

Αλλά αυτό ακριβώς αποφεύγουν τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, όπως ο διάβολος αποφεύγει το αγίασμα. Η «Bild» δημοσιεύει ένα μεγάλο ρεπορτάζ με τίτλο: «Μυστηριώδης αύξηση των θνησιγενών». Κάτω από αυτό, η υπογραμμή: "Οι γιατροί υποψιάζονται κορωνοϊό".

Η εφημερίδα αναφέρει αύξηση 7,5% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και γράφει: «2021 οικογένειες έπρεπε να υποστούν τη μοίρα μιας θνησιγένειας το 3420 - ένας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός. Γιατί πέθαναν τόσα πολλά μωρά το δεύτερο έτος της πανδημίας; Οι γιατροί προβληματίζονται σχετικά με αυτό, αλλά έχουν ένα προαίσθημα».

Μόνο ένα; Σοβαρολογείτε, συνάδελφοι από την Bild;

Είστε πραγματικά τόσο καθυστερημένοι;

Ή νομίζετε ότι οι αναγνώστες σας είναι τόσο ηλίθιοι;

Και πάλι, ως μη ιατρός, δεν τολμώ να κρίνω.

Αλλά χωρίς καν να αναφέρουμε τη λέξη εμβολιασμός σε ολόκληρη την έκθεση, προσποιούμενοι ότι οι επικριτές που βλέπουν μια σύνδεση εδώ απλά δεν υπάρχουν – νομίζω ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι συγκάλυψης.

Υ.Γ.: Ένας προσεκτικός αναγνώστης μου έγραψε εδώ στα σχόλια: «Το άρθρο στην BILD έχει συντομευθεί... σε παλαιότερη έκδοση (από τη Δευτέρα νομίζω) ο εμβολιασμός αναφέρεται ως πιθανή αιτία και αναφέρεται επίσης στη μελέτη του καθηγητή Kuhbandner. Αυτά τα στοιχεία λείπουν τώρα...»

ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/deutlicher-anstieg-bei-totgeburten/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


2 σχόλια:

  1. Βόμβα από τη Dailymail: Ο ιός COVID ήταν κατασκευασμένος για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού!
    https://primenews.press/vomva-apo-ti-dailymail-o-ios-covid-itan-kataskevasmenos-gia-ton-elegcho-kai-ti-meiosi-tou-plithysmou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ οι δήμοι της Ελλάδος έχουν υπογράψει νά δοθεί ΕΞΟΥΣΙΑ στόν Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για θέματα υγείας…!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

    Ο χρήστης Ηλίας ράδιο είναι με το χρήστη Ηλίας ράδιο Λευκίμμη (Κέρκυρα).

    Στο βίντεο ο συνεργάτης μου και δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης…

    Όλοι έχουν υπογράψει.. έδωσαν εξουσία οι δήμοι όλης της χώρας στον Παγκόσμιο οργανισμό υγείας.

    Η ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟ'Ι'ΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΥΔΡΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ 21-30 ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΣ κ.α

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ…

    Tερματική επίθεση της Νεας Τάξης έρχεται μέ νέα μέτρα, νέα εμβόλια, Οικονομική Κρίση για να επιβάλλουν τον πλήρη ελεγχο των ανθρώπων και την μετατροπή του σε μηχάνημά τους με ημερομηνία λήξης....!

    Ηδη η παγκόσμια Κυβέρνηση λειτουργεί με την παραχώρηση Εξουσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που είναι ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ των λαών..

    Mε πρόφαση την Υγεία και το Περιβάλλον θα εφαρμόσουν θα καταργήσουν ολες τις Δημοκρατικές μας ελευθερίες,

    Έρχονται απαγορεύσεις μετακίνησης νεα Πανδημια που θα πυροδοτήσουν απο το 5G στους εμβολιασμένους και οποιος δεν κανει τα νεα εμβόλια θα τιμωρείται με φυλάκιση 10 χρόνια και θα συλλαμβάνεται.

    Η Ελληνική Κυβέρνηση μαριονέτα εχει ψηφίσει αυτο το Νόμο.Καταργούν τα μετρητά και θα εκβιάζουν για να τρυπηθείς με απενεργοποίηση της κάρτας σου.

    Ο Κορονοιός ηταν η πρόβα τζενεράλε ..Αυτο που ερχεται είναι η Ολική επίθεση.
    Νεοέλληνα - ραγιά...άντε γειά,
    ξέχνα πατρίδα καί παιδιά.
    Δέν θά έχεις τίποτα δικό σου,
    ούτε τόν...εαυτό σου.!

    πηγή : greeknewsondemand.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!