Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ, μήν γελάτε! "Επι$τήμονες" - Οι ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ άνθρωποι, κάνουν τήν Γη νά ....ΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ στόν άξονά της!!!!!!!! ( Πόσο ΠΟΛΥ @α@α@ες είναι οι νεοταξίτες; Μετά συγχωρήσεως.... )

 ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.....



Από τον Jim Hoft 3 Ιουλίου 2023

Η πιο πρόσφατη κινδυνολογία από την «επι$τημονική κοινότητα» είναι, ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τόσο πολύ γλυκό νερό, που η Γη αρχίζει να ....ταλαντεύεται στον άξονά της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι κενές υπόγειες δεξαμενές προκαλούν ταλάντευση.

Δεν είναι ΔΙΟΛΟΥ αστείο.


Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά δεν ντρέπονται.

Πού είναι οι ακροαριστεροί «ελεγκτές γεγονότων» σε ΑΥΤΗ τη ΜΑ@Α@ΙΑ;

Το The Hill ανέφερε (https://thehill.com/policy/equilibrium-sustainability/4075087-human-society-is-shifting-the-tilt-of-the-earth/):

Οι άνθρωποι αντλούν τόσο πολύ από τα υπόγεια ύδατα από τη Γη που ο πλανήτης έχει αρχίσει να ταλαντεύεται ανιχνεύσιμα στον άξονά του, σύμφωνα με νέα μελέτη (!!!!!!!).

Με τους δικούς του όρους, το μέγεθος της νέας ταλάντευσης είναι μικρό - θέμα χιλιοστών, γεγονός που την τοποθετεί στην ίδια κατά προσέγγιση κατηγορία ταχύτητας με τις αργά παρασυρόμενες ηπείρους της Γης.

Αλλά τα ευρήματα που δημοσιεύθηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα στο Geophysical Research Letters δείχνουν το βαθμό στον οποίο η ανθρώπινη δράση - με τη μορφή κατασκευής φραγμάτων, γεώτρησης υπόγειων υδάτων και καύσης ορυκτών καυσίμων - επηρεάζει την ίδια τη θέση της Γης.

Παρέχουν επίσης ισχυρή επιβεβαίωση για κάτι που οι επιστήμονες υποψιάζονταν εδώ και καιρό, αλλά δεν είχε αποδειχθεί: την εκπληκτική εξάντληση των παγκόσμιων αποθεμάτων υπόγειων υδάτων τις τελευταίες δεκαετίες.

Πηγή: thegatewaypundit.com

Δεν μπορεί να τα βγάλεις από το μυαλό σου τέτοια πράγματα - Το 'Ίδρυμα Bill &; Melinda Gates' μόλις ανακοίνωσε μια επιχορήγηση 4,7 εκατομμυρίων δολλαρίων, για μια εταιρεία που πωλεί μάσκες προσώπου για ....α γ ε λ ά δ ε ς!!! 

Ε Λ Ε Ο Σ, Ε Λ Ε Ο Σ,  Ε Λ Ε Ο Σ!!!!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Λες και αντλησαμε απο εναν υπογειο ταμιευτηρα μονομιας εκατομμυρια τονους[που καποιο περιεργο τροπο υπηρχαν εκει και δεν αναπληρωνονται!!!]νερου,και ο κουβας προκαλεσε ταλαντωση και κυματισμο σε μια γη που εχει σταθερη γωνιακη ταχυτητα 1.675χμ/ωρα και τροχιακη 107 χιλιαδες χλμ/ωρα.Δηλαδη,εμειες που,μικροι πριν μαθουμε φυσικη,περιστρεφαμε ενα γεματο κουβα με κολλημενο το νερο στον πατο,ημαστον στον γαλαξια της καμηλοπαρδαλης;Οντως η ΝΤΠαποτελειτει απο νοσηρους νεοπλουτους αμβλυνοες,ατομα παριες στην παιδικη τους ηλικια,λογω συσπροσαρμοστικοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!