Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Αποκαλύπτοντας το δυστοπικό μέλλον: Ανησυχητική πολιτική βιο-ψηφιακής σύγκλισης που απειλεί την ελευθερία της ανθρωπότητας (βίντεο)


Σε μια εκπληκτική μαρτυρία για το The National Citizen's Inquiry (NCI) στον Καναδά, ο James Scott MacKillop ρίχνει φως σε ένα κρίσιμο ζήτημα που απαιτεί επείγουσα προσοχή. Με στοιχεία που προέρχονται απευθείας από την ιστοσελίδα της καναδικής κυβέρνησης, ο MacKillop αποκαλύπτει την ανησυχητική εμφάνιση του πολιτικού βραχίονα της «Βιο-Ψηφιακής Σύγκλισης», ο οποίος θα μπορούσε να διαμορφώσει ένα δυστοπικό μέλλον αν δεν δράσουμε γρήγορα.

Στο επίκεντρο αυτής της αποκάλυψης βρίσκεται το "Policy Horizons", μια κυβερνητική πρωτοβουλία που στοχεύει να ξεκινήσει μια συζήτηση σχετικά με πιθανές αλλαγές και επιπτώσεις που προκύπτουν από τον COVID-19. Ωστόσο, οι πραγματικές τους προθέσεις φαίνεται να αποκρύπτονται και το όραμά τους για το μέλλον εγείρει περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Ο MacKillop ισχυρίζεται ότι οι Καναδοί πρέπει να ενημερώνονται για τις σχετικές εξελίξεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή τους.

Ο πυρήνας της βιοψηφιακής σύγκλισης περιστρέφεται γύρω από την εισαγωγή μιας «νέας ψηφιακής οικονομίας» που ενσωματώνει συστήματα κοινωνικής πίστωσης, επηρεάζοντας τα πάντα, από την υγεία έως τις οικονομικές συναλλαγές. Ο MacKillop υποστηρίζει ότι το κοινό αγνοεί σε μεγάλο βαθμό αυτόν τον μετασχηματισμό. Προειδοποιεί για τα «παθογόνα της συνθετικής βιολογίας», τη χειραγώγηση των ανθρώπινων σκέψεων και συμπεριφορών και τη δυνατότητα για μια γενετικά τροποποιημένη «υπερτάξη» ανθρώπων. Οι επιπτώσεις είναι τεράστιες και περίπλοκες, που κυμαίνονται από 3D-τυπωμένα μαγνητικά υγρά που μπορούν να παρακολουθούνται μέσα στο σώμα μας μέχρι διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής που αλλοιώνουν το μυαλό.

(βίντεο: εντός του συνδέσμου)

Η μαρτυρία δείχνει μια παγκόσμια επιχείρηση που περιλαμβάνει όχι μόνο τον Καναδά αλλά και άλλα μεγάλα έθνη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, η Ιαπωνία και η Κίνα. Ο MacKillop υπογραμμίζει ότι ισχυροί ενδιαφερόμενοι και εταιρείες, όπως η Amazon, η Google, η Tesla, η Walmart και η Starbucks, επενδύουν βαθιά σε αυτές τις εξελίξεις. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η Διεθνής Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή είναι βασικοί παράγοντες στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Ο επείγων χαρακτήρας αυτού του θέματος δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Η επικείμενη εισαγωγή ενός «ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας» και ενός ελεγχόμενου «Διαδικτύου σωμάτων και πραγμάτων» είναι ανησυχητική. Η πιθανή απώλεια της προσωπικής ελευθερίας, της ιδιωτικής ζωής και της αυτονομίας είναι μια σκληρή πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη είναι η έλλειψη ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με αυτές τις εξελίξεις. Ο MacKillop τονίζει ότι η κυβέρνηση δεν επιδιώκει τη γνώμη του κοινού για αυτά τα θέματα. Αντ' αυτού, εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μετόχων και των εταιρειών. Οι πολιτικοί φαίνονται συνένοχοι· Ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορεί να σιωπούν σε αυτά τα κρίσιμα ζητήματα.

Έτσι, γίνεται ευθύνη των ατόμων να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους και να συμμετάσχουν σε ανοιχτές συζητήσεις σχετικά με τη Βιο-Ψηφιακή Σύγκλιση. Μόνο με την ευαισθητοποίηση και την κατά μέτωπο αντιμετώπιση των πιθανών συνεπειών μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα επιβραδύνουμε ή θα αλλάξουμε αυτή την πορεία.

Η έκκληση του MacKillop για δράση είναι σαφής: ξεκινήστε συνομιλίες, μοιραστείτε πληροφορίες και απαιτήστε διαφάνεια από την κυβέρνηση. Είναι καιρός οι Καναδοί να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, να αμφισβητήσουν την κατεύθυνση της κοινωνίας τους και να συνεργαστούν για να σφυρηλατήσουν ένα μέλλον που δίνει προτεραιότητα στις ανθρώπινες αξίες, την αυτονομία και την αξιοπρέπεια.

https://rairfoundation.com/unveiling-the-dystopian-future-alarming-bio-digital-convergence-policy-threatening-humanitys-freedom-video/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!