Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Ο μ υ σ τ η ρ ι ώ δ η ς ΘΑΝΑΤΟΣ, του σημαντικότερου ΕΠΙΚΡΙΤΟΥ του Δρ. Fauci, λίγο πρίν από τόν 'COVID-19': Δρ. Kary Mullis, ο εφευρέτης της τεχνικής 'PCR' !

(Ένας ακόμη περίεργος θάνατος κορυφαίου επιστήμονος, που δεν πρέπει να ξεχαστεί!)

The Mysterious Death Of Dr Fauci’s Most Notable Critic, 

Just Before COVID-19: Dr. Kary Mullis, 

The Inventor Of The PCR Technique




Σημείωμα από τον Δρ. Mike Yeadon:

«[Αν και παλιό βίντεο, 23/5/2021] 

Το μοιράζομαι γιατί δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη βάση από αυτήν την ακατάλληλη τεχνική για τη διάγνωση του Covid19.

Τα συμπτώματα του covid19 επίσημα δεν διαφέρουν από τις οξείες αναπνευστικές διαταραχές που συλλογικά είναι γνωστές ως «ασθένειες που μοιάζουν με τη γρίπη».


Γνωρίζατε ότι, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η αιτία είναι άγνωστη;»

Όσοι πιστεύουν στους ιούς γενικά και στους ιούς της γρίπης ειδικότερα, θα σας πουν ότι στο 7-14% των περιπτώσεων των ασθενειών που μοιάζουν με την γρίπη, ένας ή άλλοι ιοί γρίπης ανιχνεύονται (με PCR). 

Στο άλλο 86-93%, δεν γνωρίζουμε την αιτία. Υποτίθεται ότι οφείλονται σε έναν ή τον άλλον από τους μεγάλους αριθμούς ιών που υποστηρίζεται ότι μπορούν να μολύνουν την ανθρώπινη αναπνευστική οδό.

Το δεχόμουν χωρίς αμφιβολία. 

Τώρα που αναρωτιέμαι, βρίσκω ότι δεν υπάρχουν πειστικά στοιχεία για αυτόν τον ισχυρισμό.

Δεν είναι αξίωμα ότι μια οξεία ασθένεια πρέπει να προκαλείται από μόλυνση. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι φαίνεται να το πιστεύουν, όταν δεν αφορούν καρδιακές παθήσεις, νεφρική ανεπάρκεια, φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, άσθμα κ.λπ.

Το βάρος της απόδειξης βαρύνει εκείνους που υποστηρίζουν ότι «οι ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη οφείλονται σε λοίμωξη από ιούς του αναπνευστικού, οι οποίοι μεταδόθηκαν από ένα άτομο ήδη άρρωστο με το ίδιο παθογόνο». 

Δεν το πιστεύω πλέον καθόλου.

Γνωρίζατε ότι κανείς δεν έχει αποδείξει ποτέ μετάδοση ασθένειας από άτομο άρρωστο με ασθένεια που μοιάζει με γρίπη σε υγιές άτομο;

Η μετάδοση βασίζεται καθαρά στα επιδημιολογικά στοιχεία. 

Για παράδειγμα, εάν 1 στα 1000 άτομα είχε κλινική ασθένεια που μοιάζει με γρίπη σε δείγμα που λήφθηκε την περασμένη εβδομάδα και την επόμενη εβδομάδα, ο αριθμός είχε αυξηθεί σε 1 στα 100 άτομα, υποτίθεται ότι όλοι είχαν κολλήσει από τους ασθενείς νωρίτερα. 

Φανταστικές έννοιες όπως ο αριθμός αναπαραγωγής προέρχονται από τέτοια σύνολα δεδομένων, και πάλι, με βάση την αναπόδεικτη υπόθεση ότι η μετάδοση από άτομο σε άτομο είναι υπεύθυνη.

Ούτως ή άλλως δεν υπήρξε πανδημία και φυσικά οι αρχές γνώριζαν. Μπορούν να μετρήσουν τους νεκρούς και να γνωρίζουν την ηλικία και το φύλο τους.

Παρ' όλο που δεν υπήρξε ποτέ πανδημία, με αξιοσημείωτη ρευστότητα, σχεδόν οι ίδιες παράλογες πολιτικές επιβλήθηκαν σε όλο τον κόσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Αυτές οι πολιτικές, όπως το lockdown, η κάλυψη με μάσκα, το κλείσιμο επιχειρήσεων, οι περιορισμοί στα σύνορα κ.λπ., ήταν γνωστό, πριν από τον Covid19, ότι δεν είχαν καμμία επίδραση στην προφανή εξάπλωση. 

Το Wayback Machine διαθέτει ένα έγγραφο στα τέλη του 2019, γραμμένο από το τεχνικό προσωπικό του ΠΟΥ, το οποίο λέει ακριβώς αυτό.

Έτσι ήξεραν ότι δεν υπήρχε πανδημία. Βασίστηκαν εν μέρει για την επιτυχία του PsyOp στο ακατάλληλο τεστ PCR.

Θυμάστε όλα τα βίντεο του TikTok με χορό ιατρικού προσωπικού σε νοσοκομεία; Αυτό δεν συνάδει με την ιδέα ότι η χώρα δέχεται τέτοια επίθεση που τα νοσοκομεία κινδυνεύουν να κατακλυστούν. 

Είναι σύμφωνο με τα στοιχεία που έπαιρνα κάθε εβδομάδα από έναν νέο φίλο που ήταν υπεύθυνος για τον προγραμματισμό της χρήσης των κλινών εντατικής θεραπείας στο NHS της Αγγλίας. 

Δούλεψε μαζί μου σε μια δημοσίευση και επίσης έδωσε πληροφορίες στον Prod Carl Heneghan το 2020 μέχρι που βγήκε από την έκθεση, και τον παρακολουθούσαν συχνά προειδοποιώντας τον εάν έκανε ξανά μη εξουσιοδοτημένες αποκαλύψεις, θα απολυόταν αμέσως.

Γνώριζαν ότι δεν υπήρχε πανδημία, επέβαλαν άχρηστους αλλά καταστροφικούς περιορισμούς και ψέμματα για την κατάσταση της υγειονομικής περίθαλψης.

Μετά είπαν περισσότερα ψέμματα σε σχέση με τα «εμβόλια» και το κάνουν ακόμα και σήμερα. 

Αυτές οι ενέσεις περιέχουν πολλά σίγουρα βλαβερά μοτίβα τα οποία είναι εξόφθαλμα προφανή σε όσους από εμάς έχουμε κάνει καρριέρα στον «ορθολογικό σχεδιασμό φαρμάκων». 

Δεν είμαι ειδικός στα εμβόλια, αλλά ασχολούμαι με το σχεδιασμό και τη δοκιμή μορίων.

Σε κάθε περίπτωση, πώς στο καλό θα μπορούσε μια ένεση να προκαλέσει τοπική ανοσία στους πνεύμονες; Δεν μπορεί και δεν το κάνει. Ακόμα κι αν υπήρχαν ιοί γρίπης, δεν θα περιμένατε τα εμβόλια της γρίπης να είναι αποτελεσματικά για αυτόν τον λόγο. 

Δεν μπορούν να δημιουργήσουν «βλεννογονική ανοσία» στην επένδυση των πνευμόνων σας. 
Ούτε μειώνουν τη νοσηλεία ή τον θάνατο από γρίπη.

Να είστε καλά,

Χαιρετισμούς,

Mike [Yeadon]

Ο μυστηριώδης θάνατος του σημαντικότερου επικριτή του Δρ Fauci, λίγο πριν από τον COVID-19: Δρ Kary Mullis, ο εφευρέτης της τεχνικής PCR


23 Μαΐου 2021

Από τον Greg Reese

Ο Δρ Kary Mullis ήταν ένα σταθερό αγκάθι στο πλευρό της Big Pharma (https://humansarefree.com/category/big-pharma) - στη συνέχεια πέθανε ξαφνικά το 2019, λίγους μήνες πριν ξεκινήσει το plandemic (https://humansarefree.com/2020/01/bill-gates-world-economic-forum-ran-coronavirus-outbreak-simulation-just-6-weeks-before-the-real-outbreak.html).

Ο αείμνηστος Δρ Kary Mullis, εφευρέτης του «τεστ» PCR (https://humansarefree.com/2021/01/pcr-testing-scam-technique-cannot-be-used-to-detect-viruses.html), είχε αποκαλύψει τον Fauci και τη Big Pharma εδώ και 30 χρόνια.




Δείτε παρακάτω:

(βίντεο: εντος του συνδέσμου)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!