Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Έκθεση Pfizer για βλάβες εμβολίων: 3000 θάνατοι και 70.000 περιπτώσεις σοβαρού «Covid»

 


Η εταιρεία απαριθμεί περισσότερες από 10.000 ασθένειες ή διαταραχές με 5 εκατομμύρια αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες. Η έκθεση δείχνει την αποτυχία του «εμβολίου».

Της Elisabetta Barbadoro, «Byoblu»

Σχεδόν 400 σελίδες, ένας κατάλογος με περισσότερες από 10.000 ασθένειες ή διαταραχές, 5 εκατομμύρια αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 3000 θανάτων. Αυτά είναι τα εντυπωσιακά στοιχεία πρόσφατης έκθεσης (https://lanuovabq.it/storage/docs/effetti-avversi-pfizer-report.pdf) που δημοσίευσε η Pfizer για τις ζημιές που προκαλεί το «εμβόλιο» κατά του «Covid». Αυτό έχει εγχυθεί σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.


Τα όρια της παθητικής φαρμακοεπαγρύπνησης

Ο φαρμακευτικός γίγαντας έχει συντάξει έναν πίνακα των αυθόρμητων αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που έλαβαν οι μονάδες φαρμακοεπαγρύπνησης. Δεδομένης της παθητικής φύσης της επιτήρησης, μπορεί να υποτεθεί ότι ο αριθμός των ατόμων που επηρεάζονται υποτιμάται έως και 100 φορές.

Η έκθεση της Pfizer λαμβάνει υπόψη τις αναφορές που ελήφθησαν έως τις 18 Ιουνίου 2022. Γίνεται διάκριση μεταξύ «σοβαρών» και «μη σοβαρών» ασθενειών. Ξεφυλλίζοντας το έγγραφο, γίνεται σαφές ότι οι πρώτες [δηλ. οι «σοβαρές ασθένειες»] κυριαρχούν στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ο κατάλογος των ασθενειών είναι πολύ μακρύς με πάνω από 10.000 καταχωρήσεις. Οι ασθένειες επηρεάζουν σχεδόν όλα τα όργανα του σώματος.

Από καρδιαγγειακές παθήσεις έως προβλήματα εγκυμοσύνης: μια ατελείωτη λίστα

Για παράδειγμα, ο αριθμός των καρδιαγγειακών παθήσεων που έχουν εμφανιστεί μετά την ένεση είναι εντυπωσιακός: περισσότερες από 270 παθολογίες, εκ των οποίων σχεδόν 127.000 επηρεάζονται σε αυτόν τον τομέα. Μεταξύ αυτών είναι περίπου 22.000 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας και μυοπερικαρδίτιδας.

Υπάρχουν επίσης πάνω από 100.000 συμβάντα που επηρεάζουν το λεμφικό σύστημα και το αίμα. Επιπλέον, αναφέρθηκαν σχεδόν 225.000 ασθένειες του δέρματος και του υποδόριου ιστού, καθώς και περισσότερες από 61.000 που επηρεάζουν τα μάτια και την όραση, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 1000 περιπτώσεων ολικής τύφλωσης.

Ο αριθμός των γαστρεντερικών παθήσεων είναι επίσης υπερβολικός: περίπου 318.000 αναφορές. Αναφέρονται επίσης σχεδόν 32.000 περιπτώσεις βλάβης στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Και έπειτα υπάρχει ο ανησυχητικός αριθμός των 700 επιπλοκών που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη. Σημειώστε!,για ένα φάρμακο που συνιστάται ιδιαίτερα σε έγκυες γυναίκες σε πολλές χώρες. Στην Ιταλία, αυτές οι γυναίκες αναγκάστηκαν πρακτικά να το πράξουν με εκβιασμό μέσω του «πράσινου διαβατηρίου».

Ο σοβαρός "Covid" είναι επίσης ένα από τα ανεπιθύμητα συμβάντα

Ίσως η πιο εκπληκτική καταχώρηση μπορεί να βρεθεί στον μακρύ κατάλογο ασθενειών που προκαλούνται από λοιμώξεις και μολυσματικές ασθένειες, ο οποίος περιλαμβάνει συνολικά περισσότερες από 167.000 αναφορές: Η ασθένεια που αναφέρεται συχνότερα ως ανεπιθύμητη ενέργεια είναι η «Covid19», δηλαδή η ασθένεια που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι προλαμβάνει το εμβόλιο.

Ναι, είναι σαφές από την έκθεση της Pfizer ότι το προϊόν mRNA έχασε τον μοναδικό στόχο του: Σχεδόν 75.000 περιπτώσεις Covid έχουν αναφερθεί μετά την ένεση κατά του Covid. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών, πάνω από 71.000, ταξινομούνται ως σοβαρές. Εκτός από αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν 1600 άτομα που διαγνώστηκαν με πνευμονία Covid μετά τη χορήγηση.

Το παράδοξο του εμβολίου που δεν εμποδίζει την ασθένεια κατά της οποίας αναπτύχθηκε

Οι υγειονομικές αρχές και οι ιολόγοι, καθώς και η ίδια η Pfizer, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση και τη μετάδοση του SARS-Cov-2. Ωστόσο, είχε διασφαλιστεί ότι η υποτιθέμενη αποτελεσματικότητα αφορά την προστασία από σοβαρές ασθένειες Covid. Είναι σαφές από την έκθεση της Pfizer ότι ακόμη και αυτός ο ισχυρισμός ήταν ψευδής και έτσι διαψεύστηκε.

Έχουν αναφερθεί συνολικά σχεδόν 5 εκατομμύρια ζημιές μετά τον εμβολιασμό. Αριθμοί που υποτιμώνται επειδή προέρχονται από ένα παθητικό σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης, δηλαδή βασίζονται μόνο σε αυθόρμητες αναφορές. Επιπλέον, επηρεάζουν μόνο ένα από τα «εμβόλια» κατά του Covid που έχουν εγκριθεί και χορηγηθεί: της Pfizer.

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσα προβλήματα υγείας έχουν πραγματικά εμφανιστεί μεταξύ των εμβολιασμένων.

Και παρ' όλο που αυτή η είδηση κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες και δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά από την New Daily Compass (https://lanuovabq.it/it/3000-morti-pfizer-ammette-con-freddezza-il-dramma-dei-danneggiati), κανένα μέσο ενημέρωσης δεν έχει αναφερθεί σε αυτό.


Αόρατα θύματα, παρ' όλα αυτά

Και έτσι οι τραυματίες παραμένουν αόρατοι, στο αδιάβατο μονοπάτι της εξεύρεσης θεραπείας για εκείνες τις ασθένειες από τις οποίες υποφέρουν μετά τη χορήγηση, στην προσπάθειά τους να λάβουν δίκαιη αποζημίωση για τη ζημία που υπέστησαν.

Μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν έχει προκύψει κανένα 'mea culpa' από τις αρχές. Ούτε καν μια λέξη συγγνώμης για το γεγονός ότι εκατομμύρια κυρίως υγιείς άνθρωποι αναγκάστηκαν να κάνουν ένεση με ένα φάρμακο που είναι αναποτελεσματικό και δυνητικά επιβλαβές.

Μετάβαση στο αρχικό άρθρο στα ιταλικά (https://www.byoblu.com/2023/07/06/3mila-morti-e-70mila-casi-di-covid-grave-un-rapporto-pfizer-sugli-eventi-avversi-dimostra-il-fallimento-del-vaccino/)

Πηγή:

Έκθεση Pfizer, Παράρτημα 2.2 - 21 Ιουνίου 2022 (https://lanuovabq.it/storage/docs/effetti-avversi-pfizer-report.pdf)

Byoblu: 3mila morti e 70mila casi di Covid grave: Un rapporto Pfizer sugli eventi avversi dimostra il fallimento del vaccino - 6 Ιουλίου 2023 (https://www.byoblu.com/2023/07/06/3mila-morti-e-70mila-casi-di-covid-grave-un-rapporto-pfizer-sugli-eventi-avversi-dimostra-il-fallimento-del-vaccino/)


https://transition-news.org/pfizer-bericht-uber-impfschaden-3000-todesfalle-und-70-000-falle-von-schwerem

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!