Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ: Ο Tucker Carlson της Βρετανίας, μαθαίνει σοκαριστικά νέα: «΄Αν μπορούν νά τό κάνουν σέ μένα, μπορούν νά τό κάνουν καί σέ εσάς;».



Έχουμε μια εξελισσόμενη ιστορία από το Ηνωμένο Βασίλειο που μιλάει δυνατά ως σημείο των καιρών, μια ιστορία που σε 20 χρόνια από τώρα θα θεωρείται ως βασικός δείκτης στην ολίσθηση της Δύσης στον ολοκληρωτισμό. 

Οι άνθρωποι θα ρωτήσουν, γιατί δεν αντιτάχθηκαν σε αυτό;

 

Ο Nigel Farage είναι ένας μεγάλος πολιτικός σχολιαστής και πρώην ηγέτης του κινήματος Brexit. 



Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψεις τον Farage για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι ότι μοιάζει με τον Tucker Carlson της Βρετανίας.

Ο Farage  έδωσε μια «τρομακτική» προειδοποίηση στους θεατές του GB News την Πέμπτη. Αυτή η τρομερή προειδοποίηση δεν βασίζεται σε εικασίες ή σε οποιοδήποτε είδος καπηλείας φόβου. Βασίζεται στην πραγματική εμπειρία από πρώτο χέρι.

Δείτε τι συμβαίνει.

Ο Farage αποκάλυψε ένα σχέδιο για να τον αναγκάσει να φύγει από τη χώρα, αφού επτά τράπεζες αρνήθηκαν να του επιτρέψουν να έχει λογαριασμό.

Αργότερα την Πέμπτη 29 Ιουνίου, προειδοποίησε ότι άλλοι που μοιράζονται την ίδια κοσμοθεωρία με αυτόν αντιμετωπίζουν την αντιμετώπιση με τον ίδιο «αγχωτικό» τρόπο, σύμφωνα με την 'Express' (https://www.express.co.uk/news/politics/1785774/nigel-farage-bank-accounts-closed).

Μιλώντας στην εκπομπή του GB News, ο Farage είπε: «Φαίνεται να είναι όλα μονόδρομος. Φαίνεται να είναι όλα εναντίον ανθρώπων που έχουν παραδοσιακές ή συντηρητικές απόψεις. Υπάρχει κάτι εντελώς εξωφρενικό που συμβαίνει εδώ».

Αυτό είναι κάτι για το οποίο εγώ και άλλοι προειδοποιούμε εδώ και χρόνια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά αναφέρομαι στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία ως «τον πρώην ελεύθερο κόσμο». Είναι εκκολαπτόμενες δικτατορίες έξυπνα μεταμφιεσμένες σε «δημοκρατίες» και οι περισσότεροι πολίτες αυτών των χωρών εξακολουθούν να μην γνωρίζουν το γεγονός ότι ζουν σε μια κλειστή κοινωνία που διοικείται από μια χούφτα πολύ πλούσιων, πολύ ισχυρών ολιγαρχών. Αν και είναι λίγοι σε αριθμό, ελέγχουν τα πάντα μέσω των χρημάτων και των 100% αιχμαλωτισμένων κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Για μένα, η 9/11 ήταν ένας βασικός δείκτης, μετά τον οποίο η ελευθερία ανταλλάχθηκε πρόθυμα με την αντίληψη της ασφάλειας. Οι άνθρωποι παρακαλούσαν να ερευνηθούν οι τσάντες τους, να χτυπηθούν τα σώματά τους, να κατασκοπευτούν τα email τους, οι τηλεφωνικές συνομιλίες τους, ακόμη και το γούστο τους στα βιβλία της βιβλιοθήκης.

Βρισκόμαστε πλέον στο δρόμο προς ένα δυστοπικό μέλλον, ένα μέλλον στο οποίο οι καταπιεστές μας μόλις τώρα αρχίζουν να βγάζουν τις μάσκες τους και να ξεγυμνώνουν τους κυνόδοντες τους, όπου μόνο μία αφήγηση, μία άποψη, επιτρέπεται για τα μεγάλα ζητήματα της ημέρας. Το είδαμε σε ακραίο βαθμό κατά τη διάρκεια του Covid. Αλλά ισχύει για κάτι περισσότερο από ιατρικά θέματα. Πράγματα όπως η μετανάστευση, η ιερότητα της ανθρώπινης ζωής, τι κάνει έναν γάμο έγκυρο ενώπιον του Θεού, η ασφάλεια των παιδιών μας και το δικαίωμά τους να παραμείνουν αθώα. Αυτά είναι ζητήματα όπου επιτρέπεται μόνο μία προβολή. Δεν υπάρχει πλέον «αγορά ιδεών», όπως ονομαζόταν, όπου όλες οι απόψεις ήταν ευπρόσδεκτες και αφέθηκε σε κάθε πολίτη ξεχωριστά να αποφασίσει μόνος του.

Όχι πια.

Ο Farage εξέδωσε μια άμεση προειδοποίηση προς τους πιστούς θεατές του ότι ο,τιδήποτε έχουν πει ποτέ στο Facebook, το Twitter, το Instagram κ.λπ., θα μπορούσε να επιστρέψει για να τους στοιχειώσει και να τους προσγειώσει σε μια παρόμοια επισφαλή θέση.

Είπε: «Ο,τιδήποτε λέτε στο Facebook ή το Twitter μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε και τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς. Αυτό είναι, νομίζω, πόσο τρομακτικό είναι όλο αυτό το πράγμα».

Ο Farage ανακοίνωσε την είδηση σε ένα tweet την Πέμπτη το πρωί (https://twitter.com/Nigel_Farage/status/1674357026921623552?s=20).

(tweet:

Nigel Farage

@Nigel_Farage

Το κατεστημένο προσπαθεί να με αναγκάσει να φύγω από το Ηνωμένο Βασίλειο κλείνοντας τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς. Δεν μου δόθηκε καμμία εξήγηση ή προσφυγή ως προς το γιατί μου συμβαίνει αυτό. Πρόκειται για σοβαρή πολιτική δίωξη στο υψηλότερο επίπεδο του συστήματός μας. Αν μπορούν να το κάνουν σε μένα, μπορούν να το κάνουν και σε εσάς)

Ο Farage δήλωσε: «Είμαι στον ίδιο τραπεζικό όμιλο από το 1980, ο προσωπικός και ο επαγγελματικός μου λογαριασμός... Έλαβα ένα τηλεφώνημα πριν από μερικούς μήνες για να πω, "κλείνουμε τον λογαριασμό σας". Τους ρώτησα γιατί. Δεν μου δόθηκε κανένας λόγος».

Αυτός είναι ο ίδιος τρόπος με τον οποίο λογοκρίθηκε η δική μου φωνή. Το βιβλίο μου, Stealth Invasion, διαγράφηκε από την Amazon νωρίτερα φέτος. Είχε πωληθεί στην Amazon για έξι χρόνια και ξαφνικά μια μέρα τον Ιανουάριο του 2023 το ακύρωσαν, χωρίς να δοθεί κανένας λόγος εκτός από το ότι παραβίαζε τα πρότυπά τους. (Μπορείτε ακόμα να το αγοράσετε στο Barnesandnoble.com, πρόσφατα το έλεγξα.)

Ο Farage δήλωσε περαιτέρω:

«Το κατεστημένο προσπαθεί να με αναγκάσει να φύγω από το Ηνωμένο Βασίλειο κλείνοντας τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς. Δεν μου έχει δοθεί καμμία εξήγηση ή προσφυγή ως προς το γιατί μου συμβαίνει αυτό».

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, περισσότερες από 250 ελίτ του Χόλλυγουντ υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή (*)(https://twitter.com/BuckAngel/status/1673861982607532033?s=20) καλώντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Big Tech να φιμώσουν εντελώς όλες τις απόψεις των αντιφρονούντων σχετικά με τη λεγόμενη «φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο» των ανήλικων παιδιών ή οποιουδήποτε εμποδίζει ένα παιδί να «μεταβεί» από αγόρι σε κορίτσι ή το αντίστροφο.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω tweet, ακόμη και ορισμένοι τρανσέξουαλ βλέπουν τον κίνδυνο για την κοινωνία μας και εκφράζουν οργή!

(tweet: 

Buck Angel® Transsexual

@BuckAngel

Η λογοκρισία είναι ζωντανή και καλά κρατεί,@glaad προσπαθώντας να λογοκρίνει αντίθετες απόψεις για ένα θέμα με το οποίο διαφωνούν ΠΟΛΛΟΙ τρανσέξουαλ. Ιατρική μετάβαση ανηλίκων. Η λογοκρισία συνήθως σημαίνει ότι δεν έχουν τα γεγονότα για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους, οπότε προσπαθούν να φιμώσουν την αντίθεσή σας. Θυμάμαι

@glaad είναι ένας οργανισμός για το Χόλλυγουντ και ΟΧΙ μια ιατρική αρχή. Κοιτάξτε όλους τους συνήθεις υπόπτους που υπέγραψαν. Πολλοί δεν είναι καν τρανσέξουαλ. Αυτή είναι η Αμερική και αν δεν σας αρέσει αυτό που έχουν να πουν οι άλλοι, τότε χρησιμοποιήστε γεγονότα για να υποστηρίξετε την υπόθεσή σας ΑΛΛΑ Η ΦΙΜΩΣΗ ΜΕΣΩ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΕΙΣΤΕ. Θυμάμαι όταν @glaad όλα ήταν σχετικά με τη διασφάλιση ότι τα ΛΟΑΤ άτομα δεν παρερμηνεύονται και κάνουν ακριβώς αυτό! Είμαι τόσο τσαντισμένος)

Υπήρξαν επίσης νέα από το Μίσσιγκαν την περασμένη εβδομάδα, όπου η πολιτεία έχει περάσει έναν νέο νόμο για τη ρητορική μίσους (**). Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, οι άνθρωποι που λένε κάτι που πληγώνει τα συναισθήματα ενός μέλους μιας προστατευόμενης τάξης μπορούν να τιμωρηθούν με πρόστιμο και ακόμη και σε φυλάκιση.

Δεν έρχεται πλέον. Αυτή η δυστοπική κοινωνία. Η μπότα βρίσκεται στο πρόσωπό σας. Έφτασε. Ανεγείρουν τα τείχη μιας ψηφιακής φυλακής αυτή τη στιγμή. Αν αυτά τα τείχη δεν γκρεμιστούν, αυτό θα σημάνει το πλήρες τέλος σε αυτό που οι φιλελεύθεροι συνήθιζαν να αποκαλούν «ανοιχτή κοινωνία», ανεκτική στις αποκλίνουσες απόψεις. Αυτό τελείωσε.

Ο Farage εξήγησε περαιτέρω τη δική του κατάσταση:

«Πρόκειται για σοβαρή πολιτική δίωξη στο υψηλότερο επίπεδο του συστήματός μας. Αν μπορούν να το κάνουν σε μένα, μπορούν να το κάνουν και σε εσάς».

Οι ενέργειες φαίνεται να είναι μια συντονισμένη προσπάθεια των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων να στοχεύσουν κόμματα και πολιτικούς ορισμένων πολιτικών πεποιθήσεων.

Η Express.co.uk ανέφερε ότι όλες οι τράπεζες με έδρα τη Βρετανία αρνήθηκαν στο Reclaim Party έναν τραπεζικό λογαριασμό και ένας από τους λογαριασμούς για το Reform UK έκλεισε επίσης με ελάχιστη προειδοποίηση.

Επίσης, μην ξεχνάτε τι συνέβη στο κίνημα διαμαρτυρίας των φορτηγατζήδων του Κομβόϊ της Ελευθερίας στον Καναδά. Έσβησε γρήγορα όταν η κυβέρνηση συνεργάστηκε με τις τράπεζες για να κατασχέσει και να παγώσει τους λογαριασμούς των διαδηλωτών της ελευθερίας.

Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε θέση. 

Μην περιορίζετε τα δικαιώματά σας στην ελευθερία του λόγου.

 Χρησιμοποιήστε το, ή χάστε το. 

Αν μιλάμε όλοι θαρραλέα, δεν είναι δυνατόν να μας κλειδώσουν όλους!

 Ξεκινήστε ένα ιστολόγιο.

 Δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μιλήστε ανοιχτά σε δημόσιες συναντήσεις, σε γωνίες δρόμων, όπου αισθάνεστε ότι είναι κατάλληλο για το μήνυμά σας προς την κοινότητα και τον κόσμο. 

Και με κάθε τρόπο, να διαδίδετε τα καλά νέα του Ευαγγελίου. 

Η Αγία Γραφή δέχεται ιδιαίτερα επίθεση, επειδή οι παγκοσμιοποιητές φοβούνται ότι περισσότεροι άνθρωποι θα ακούσουν τον Λόγο, θα αποδεχτούν τις διαχρονικές αλήθειες του, θα σωθούν και θα στρέψουν τα τιμόνια της ζωής τους στον Ιησού Χριστό!

 

(*) 250 διασημότητες του Χόλλυγουντ υπογράφουν επιστολή απαιτώντας από την Big Tech να λογοκρίνει όποιον διαφωνεί μαζί τους

https://slaynews.com/news/250-hollywood-celebrities-sign-letter-demanding-big-tech-censor-anyone-who-disagrees-with-them/

(**) Οι Δημοκρατικοί του Μίσσιγκαν ψηφίζουν νομοσχέδιο για να καταστήσουν κακούργημα το να κάνεις κάποιον να «αισθάνεται ότι απειλείται» με λόγια

https://slaynews.com/news/mi-dems-tell-constitution-to-pound-sand-pass-bill-to-make-it-a-felony-to-make-someone-to-feel-threatened-in-house-senate-up-next/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/06/29/the-tucker-carlson-of-britain-gets-shocking-news-if-they-can-do-it-to-me-they-can-do-it-to-you/


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!