Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

ΜΕΛΕΤΗ: Οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν «εμβολιαστεί» για τον covid είτε το ήθελαν είτε όχι μέσω του φαινομένου της «αποβολής» (shedding)



Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο (https://www.colorado.edu/) δημοσίευσαν μια μελέτη που δείχνει ότι δεν έχει σημασία αν είπατε όχι στον «εμβολιασμό» του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19), επειδή πιθανότατα ένα «πλήρως εμβολιασμένο» μέλος της οικογένειας, φίλος ή ακόμα και γείτονας σας «μετέφερε» το τρύπημα ανεξάρτητα (https://www.zerohedge.com/sponsored-post/avoided-vaccine-not-so-fast-new-study-says-most-americans-have-been-vaccinated-their).

Σύμφωνα με τους ειδικούς στο CU, η μετάδοση αντισωμάτων με αεροζόλ αντιπροσωπεύει «έναν εντελώς μη αναγνωρισμένο μηχανισμό με τον οποίο μπορεί να επικοινωνηθεί η παθητική ανοσολογική προστασία». Με άλλα λόγια, οι πλήρως εμβολιασμένοι μεταφέρουν το περιεχόμενο του φιαλιδίου όχι μόνο μέσα στο σώμα τους με το να τσιμπηθούν, αλλά και σε άλλους που έρχονται κοντά τους απλά μέσω της εγγύτητας.

"Το αν η μεταφορά αντισωμάτων μεσολαβεί στην προστασία του ξενιστή θα είναι συνάρτηση της έκθεσης, αλλά φαίνεται λογικό να υποθέσουμε, όλα τα πράγματα είναι ίσα, ότι οποιαδήποτε ποσότητα μεταφοράς αντισωμάτων θα αποδειχθεί χρήσιμη για τον ξενιστή δέκτη", δήλωσε η ερευνητική ομάδα.

(Σχετικά: Έρευνα που δημοσιεύθηκε νωρίτερα φέτος στο περιοδικό Infectious Diseases Research δείχνει ότι οι «πλήρως εμβολιασμένοι» έχουν μετατραπεί σε εργοστάσια βιολογικών όπλων που ρίχνουν mRNA και άλλα δηλητήρια στους φίλους και τους γείτονές τους. https://www.naturalnews.com/2023-01-19-fully-vaccinated-shedding-mrna-spike-proteins-unvaccinated.html)

Παρανοϊκοί επιστήμονες λένε ότι οι γονείς μπορούν να «ανοσοποιήσουν» τα παιδιά τους κατά του covid απλά μέσω του φαινομένου της "απόρριψης" (shedding)

Λάβετε υπόψη ότι οι ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ του CU είναι ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ "ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ" (shedding), τονίζοντας το γεγονός ότι επιτρέπει στους πλήρως εμβολιασμένους ενήλικες να «ανοσοποιήσουν» τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των δικών τους παιδιών αλλά και των παιδιών άλλων ανθρώπων. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Μια άλλη μελέτη που αναφέρεται σε αυτή τη μελέτη εξηγεί ότι μπορούν να έχουν «σημαντικά οφέλη» από αυτή τη μέθοδο «γονικού εμβολιασμού», την οποία οι εξτρεμιστές υπέρ του covid εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι μπορεί να «μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης στα μη εμβολιασμένα παιδιά στο ίδιο σπίτι».

Απαντώντας στα ευρήματα αυτών των μελετών, ο Δρ Peter McCullough, κορυφαίος καρδιολόγος και ειδικός στη γρίπη Fauci, δήλωσε ότι αυτά είναι «θλιβερά αποτελέσματα» που επιβεβαιώνουν μόνο τους φόβους που είχαν πολλοί άνθρωποι σχετικά με την πιθανότητα να μεταφέρονται τα εμβόλια covid σε άλλους.

"Πέρα από τους υπερμεγέθεις κινδύνους για την υγεία που δημοσιεύουν σε άτομα, αυτοί οι κίνδυνοι μπορεί να μεταφερθούν σε παρευρισκόμενους σε άμεση εγγύτητα", δήλωσε περαιτέρω ο McCullough.

Υπάρχει όμως μια μικρή ασημένια επένδυση σε όλα αυτά. Σύμφωνα με την επιστήμη, η λήψη ημερήσιας δόσης μη συνταγογραφούμενης ναττοκινάσης, ενός ενζύμου γνωστού για την ικανότητά του να αποικοδομεί πρωτεΐνες ακίδας που φέρουν mRNA, μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από την αποβολή εμβολίων covid.

"Από όλες τις διαθέσιμες θεραπείες που έχω χρησιμοποιήσει στην πρακτική μου και μεταξύ όλων των προτεινόμενων παραγόντων αποτοξίνωσης, πιστεύω ότι η ναττοκινάση και τα σχετικά πεπτίδια έχουν τη μεγαλύτερη υπόσχεση για τους ασθενείς αυτή τη στιγμή", λέει ο McCullough.

Άλλα φυσικά βότανα, μέταλλα και βιταμίνες που μπορούν να βοηθήσουν επίσης περιλαμβάνουν:

• Σελήνιο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει το σώμα να επισκευαστεί και να ανακάμψει από τραυματισμό

• Ρίζα πικραλίδας, η οποία μπορεί να εμποδίσει τις πρωτεΐνες ακίδες να συνδεθούν με τα κύτταρα

• Εκχύλισμα μαύρης sativa, το οποίο μπορεί να διευκολύνει την κυτταρική επιδιόρθωση

• Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, το οποίο μπορεί να παρέχει πρόσθετες άμυνες σε κυτταρικό επίπεδο με την αναζήτηση ελεύθερων ριζών

• Ιρλανδικά βρύα της θάλασσας, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων ιστών και μυών

Οι άνθρωποι που λαμβάνουν αυτόν τον συνδυασμό θρεπτικών ουσιών αναφέρουν ότι ανέκτησαν την απώλεια όσφρησης και γεύσης, για παράδειγμα, αυτό είναι ένα κοινό σύμπτωμα που αναφέρθηκε κατά την εποχή της «πανδημίας» του covid, όταν εξαπολύθηκαν για πρώτη φορά οι ενέσεις Operation Warp Speed.

«Ανησυχούσα επίσης για το φαινόμενο της αποβολής από τα μέλη της οικογένειας, καθώς και για την πτώση με πρόσθετες παραλλαγές», έγραψε ένα άτομο σχετικά με το γιατί επέλεξε να πάρει ναττοκινάση και αυτές τις άλλες ουσίες. «Ενάμιση μήνα αργότερα και νοιώθω πολύ καλύτερα».

Ακόμη και οι άνθρωποι που πήραν τα πραγματικά τρυπήματα και τώρα το μετανοιώνουν μπορούν ακόμα να επωφεληθούν από ναττοκινάση, σελήνιο, ρίζα πικραλίδα, εκχύλισμα μαύρης sativa, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και ιρλανδική βρύα της θάλασσας.


Το ολοκαύτωμα του «εμβολίου» covid μόλις ξεκίνησε. Μάθετε περισσότερα στο Genocide.news.


Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-08-09-most-americans-vaccinated-covid-shedding-study.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. https://rumble.com/v34z0wy-189751138.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάζουν ρομποτόσκυλα να φυλούν παιδιά στα σχολεία-ολοήμερες “φυλακές”
    https://rumble.com/v36up29-192908385.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!