Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφαλείας απονέμει 20 εκατομμύρια δολλάρια σε επιχορηγήσεις σε αστυνομία, δίκτυα ψυχικής υγείας, πανεπιστήμια, εκκλησίες και σχολικές περιοχές για να βοηθήσει στον εντοπισμό των Αμερικανών ως πιθανών «εξτρεμιστών»




Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανακοίνωσε (https://www.dhs.gov/news/2023/09/06/dhs-awards-20-million-34-organizations-effort-prevent-targeted-violence-and) στις 6 Σεπτεμβρίου ότι 20 εκατομμύρια δολλάρια σε ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις (τα δολλάρια των φορολογουμένων σας) θα δοθούν σε 34 οργανισμούς για να «αποτρέψουν τη στοχευμένη βία και την τρομοκρατία».

Πηγή εικόνας: https://www.blurb.ca/b/9673975-security-through-insecurity

Δεδομένου ότι σήμερα είναι η επέτειος των επιθέσεων της 9/11, μπορεί να νομίζετε ότι αυτές οι 34 οργανώσεις θα επικεντρωθούν στην Αλ Κάιντα, το ISIS ή το Σώμα της Ιρανικής Δημοκρατικής Φρουράς. Αλλά θα κάνατε λάθος. Επικεντρώνονται σε Αμερικανούς που διαφωνούν με τις επικρατούσες αφηγήσεις που προέρχονται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τους συνεργάτες της στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Είτε πρόκειται για τον Covid και τα εμβόλια, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τη μετανάστευση, τη Δεύτερη Τροπολογία, την ιδεολογία των LGBTQ και τη σύγχυση φύλου παιδιών, την ακεραιότητα των εκλογών μας ή το ζήτημα της προστασίας της ζωής στη μήτρα, δεν επιτρέπεται πλέον να έχετε διαφορετικές απόψεις και να τις εκφράζετε δημόσια στην Αμερική. Εάν το κάνετε, η κυβέρνησή σας θα σας λάβει υπόψη και θα σας θεωρήσει πιθανό «βίαιο εξτρεμιστή» και τρομοκράτη.



Τα 20 εκατομμύρια δολλάρια πηγαίνουν σε πανεπιστήμια, παρόχους συμπεριφοράς και ψυχικής υγείας, οργανισμούς υπηρεσιών νεολαίας, σχολεία, εκκλησίες και θρησκευτικούς ηγέτες και κρατικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Η δουλειά τους θα είναι να εντοπίζουν πολιτικούς αντιφρονούντες και να προωθούν παρεμβάσεις μεταξύ εκείνων των Αμερικανών που θεωρούνται ότι «ακολουθούν ένα μονοπάτι προς τη βία».

Αυτά τα χρήματα προέρχονται από το Κέντρο Προγραμμάτων και Συνεργασιών Πρόληψης του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας ή CP3. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το οικονομικό έτος 2020 και μέχρι σήμερα έχει χορηγήσει 70 εκατομμύρια δολλάρια σε επιχορηγήσεις σε ιδιωτικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κρατικές και τοπικές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Το παρακάτω είναι από το δελτίο τύπου του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (https://www.dhs.gov/news/2023/09/06/dhs-awards-20-million-34-organizations-effort-prevent-targeted-violence-and) που ανακοινώνει τα 20 εκατομμύρια δολλάρια σε νέες επιχορηγήσεις (παρατηρήστε την έμφαση στη δημόσια υγεία, η οποία είναι η ίδια έμφαση που χρησιμοποιείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας του ΟΗΕ, μια έμφαση που χρησιμοποιήθηκε επίσης από την κυβερνήτη του Νέου Μεξικού Michelle Grisham (*) στην πρόσφατη δήλωσή της για την αναστολή της Δεύτερης Τροπολογίας (https://leohohmann.com/2023/09/09/anyone-who-complies-with-illegal-unconstitutional-edicts-like-the-one-just-announced-by-new-mexicos-governor-is-complicit-in-americas-slide-into-totalitarianism/).

«Δημιουργήθηκε το 2021, το CP3 είναι επιφορτισμένο με την ενίσχυση της ικανότητας της χώρας μας να αποτρέπει πράξεις στοχευμένης βίας και τρομοκρατίας σε εθνικό επίπεδο. Για να βοηθήσει στην επίτευξη αυτής της αποστολής, το CP3 καλλιεργεί συνεργασίες σε κάθε επίπεδο διακυβέρνησης και εντός των τοπικών κοινοτήτων, παρέχει χρηματοδότηση επιχορηγήσεων και εκπαίδευση πρόληψης και προωθεί μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και κατανόηση των στρατηγικών και των βέλτιστων πρακτικών TVTP (Targeted Violence and Terrorism Prevention). Αξιοποιώντας μια προσέγγιση βασισμένη στη δημόσια υγεία, το CP3 συγκεντρώνει παρόχους συμπεριφοράς και ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, θρησκευτικούς ηγέτες, παρόχους κοινωνικών υπηρεσιών, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αρχές επιβολής του νόμου και άλλους κρατικούς, τοπικούς και κοινοτικούς εταίρους για την αντιμετώπιση συστημικών παραγόντων που μπορούν να οδηγήσουν σε βία, ενισχύοντας παράλληλα τους προστατευτικούς παράγοντες σε τοπικό επίπεδο που υποστηρίζουν την ασφάλεια, την ευημερία και την ανθεκτικότητα των κοινοτήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόγραμμα CP3, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «βοηθά στην πρόληψη της στοχευμένης βίας και τρομοκρατίας μέσω της χρηματοδότησης, της κατάρτισης, της αυξημένης ευαισθητοποίησης του κοινού και της ανάπτυξης συνεργασιών σε κάθε επίπεδο της κυβέρνησης, του ιδιωτικού τομέα και στις τοπικές κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα μας. Αξιοποιώντας μια προσέγγιση που ενημερώνεται από την έρευνα για τη δημόσια υγεία, το CP3 συγκεντρώνει παρόχους ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, θρησκευτικούς ηγέτες, αξιωματούχους δημόσιας υγείας, κοινωνικές υπηρεσίες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άλλους σε κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που μπορεί να κλιμακώνονται στη βία.

Όλα αυτά ακούγονται υπέροχα, μέχρι να καταλάβετε ότι δεν επικεντρώνεται σε πραγματικούς τρομοκράτες ή μέλη καρτέλ ναρκωτικών που εισέρχονται στη χώρα μας κάθε μέρα από τα ορθάνοιχτα σύνορα με πρόθεση να βλάψουν τους Αμερικανούς. Επικεντρώνεται στην κατασκοπεία νομοταγών Αμερικανών που η κυβέρνηση θεωρεί επικίνδυνους απλώς και μόνο λόγω των απόψεών τους σε διάφορα πολιτικά ή κοινωνικά ζητήματα.

Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο διαχειρίζεται το DHS και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) με την πλήρη υποστήριξη του Κογκρέσου, είναι «το μόνο ομοσπονδιακό πρόγραμμα επιχορηγήσεων αποκλειστικά αφιερωμένο στο να βοηθήσει τις τοπικές κοινότητες να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις δυνατότητές τους σε αυτόν τον τομέα».


Εάν η πολιτεία ή η περιοχή σας λαμβάνει χρήματα από αυτό το πρόγραμμα, ίσως θελήσετε να διερευνήσετε περαιτέρω επειδή οι περιλήψεις για κάθε αποδέκτη επιχορήγησης αποτελούνται από εξαιρετικά ασαφή γλώσσα (μπορείτε να δείτε τις περιλήψεις κάθε αποδέκτη επιχορήγησης που αναφέρονται στο τέλος αυτού του άρθρου).

Το πρόγραμμα επιχορηγήσεων του 2023 έχει τις ακόλουθες προτεραιότητες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του DHS (https://www.dhs.gov/tvtpgrants):


  • εφαρμογή ικανοτήτων πρόληψης σε μικρές και μεσαίες κοινότητες·
  • προώθηση της ισότητας στα βραβεία και συμμετοχή των υποεξυπηρετούμενων κοινοτήτων στην πρόληψη·
  • αντιμετώπιση των διαδικτυακών πτυχών της στοχευμένης βίας και της τρομοκρατίας·
  • πρόληψη του εγχώριου βίαιου εξτρεμισμού· και
  • Ενίσχυση των τοπικών ικανοτήτων αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών.

Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν για να σταματήσουν οι μαζικοί πυροβολισμοί, αλλά περιλαμβάνουν δύσκολες αποφάσεις όπως η τοποθέτηση ένοπλων φρουρών μπροστά από σχολεία και άλλες «ζώνες χωρίς όπλα» και η εξέταση του ρόλου της αυξημένης χρήσης ψυχοτρόπων φαρμάκων στη θεραπεία των νέων, για να μην αναφέρουμε την προφανή ηθική παρακμή του έθνους. Είναι πολύ πιο εύκολο να μοιράσεις εκατομμύρια δολλάρια σε ομάδες που έχουν πολιτική προκατάληψη και τσεκούρι για να αλέσουν περίπου το ήμισυ του πληθυσμού των ΗΠΑ.

Ακολουθεί ένας πλήρης κατάλογος και των 34 οργανισμών που έλαβαν τον τελευταίο γύρο επιχορηγήσεων, με αλφαβητική σειρά, με τις πληροφορίες να προέρχονται απευθείας από τις περιλήψεις που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του DHS.

Κρατικό Πανεπιστήμιο Boise

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 4: Προγράμματα Ανθεκτικότητας Νέων

265.000,00 δολλάρια

Το Boise State University θα αναπτύξει μια σειρά ψηφιακών προϊόντων που υποστηρίζουν και συμπληρώνουν την εκπαίδευση για τα ανθρώπινα δικαιώματα για το επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (βαθμοί 8-12 ή ηλικίες 13-18) και ενήλικες μαθητές. Η εστίαση θα είναι στην εξυπηρέτηση των υποεξυπηρετούμενων, αγροτικών κοινοτήτων στην πολιτεία, σχεδιάζοντας ψηφιακά προϊόντα που χρησιμοποιούν καινοτόμες και δυναμικές προσεγγίσεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αυτές οι προσεγγίσεις θα στοχεύουν στην αύξηση της ατομικής ανθεκτικότητας στις αφηγήσεις στρατολόγησης για ιδεολογίες που βασίζονται στο μίσος και τη βία, στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και στη βελτίωση των ικανοτήτων των ατόμων να κατανοούν βίαιο περιεχόμενο. Τα προϊόντα θα σχεδιαστούν με την υποστήριξη και τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών που θα χρησιμοποιήσουν αυτούς τους πόρους στην τάξη.

Cherokee Nation

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 2: Κατανόηση βίαιου περιεχομένου

290.000,00 δολλάρια

Το Cherokee Nation θα εκπαιδεύσει και θα εκπαιδεύσει μαθητές, γονείς, δασκάλους και μέλη της κοινότητας σχετικά με τις μεθόδους και τις δεξιότητες πρόληψης της βίας. Το Cherokee Nation θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση και θα αναπτύξει δεξιότητες για τη βελτίωση του σχολικού κλίματος και του πολιτισμού. Η πρωτοβουλία αυτή θα παράσχει κατάρτιση σε βασικούς εκπαιδευτικούς φορείς. Η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η κατάρτιση πρόληψης που διευκολύνονται μέσω μιας συνόδου κορυφής για το κλίμα των σχολείων θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Cherokee Nation Reservation.

Κέντρο Ανάλυσης Πληροφοριών του Κολοράντο, Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Κολοράντο

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 3: Συμμετοχή στα κοινά· Τύπος 5: Ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών: Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων

775.720,00 δολλάρια

Το πρόγραμμα Colorado Prevention Targeted Violence (CO-PTV) του Colorado Information Analysis Center θα υποστηρίξει την πρόληψη της βίας μέσω πολλαπλών οδών. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την αύξηση των αναφορών των παρευρισκομένων, την υποστήριξη νέων περιφερειακών στοχευμένων προσπαθειών πρόληψης της βίας και τον εντοπισμό περιφερειακών πρωταθλητών. Οι πρωταθλητές θα αναπτύξουν ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών συμπεριφοράς για να υποστηρίξουν και να καθοδηγήσουν τις τοπικές ομάδες. Το πρόγραμμα θα συνδέσει επίσης τους περιφερειακούς εταίρους πρόληψης με το ευρύτερο κρατικό δίκτυο πρόληψης CO-PTV για μεγαλύτερη συνεργασία και κοινή χρήση πόρων.

Connecticut Center for School Safety and Crisis Preparation/ Κρατικό Πανεπιστήμιο του Δυτικού Κονέκτικατ

Τύπος 5: Ομάδα Αξιολόγησης και Διαχείρισης Απειλών

362.655,00 δολλάρια

Το Connecticut Center for School Safety and Crisis Preparation και το Western Connecticut State University θα επεκτείνουν και θα ενισχύσουν την ικανότητα των σχολείων στο Κονέκτικατ να διαχειρίζονται απειλές που σχετίζονται με το σχολείο. Θα αναπτύξουν ομάδες αξιολόγησης απειλών για να υποστηρίξουν τις περιφέρειες στις προσπάθειές τους για πρόληψη της βίας και παρέμβαση χρησιμοποιώντας το μοντέλο Ολοκληρωμένων Κατευθυντήριων Γραμμών για την Αξιολόγηση της Σχολικής Απειλής. Το Connecticut Center for School Safety and Crisis Preparation θα εκπαιδεύσει το προσωπικό να συμβουλεύεται τα σχολεία. Επιπλέον, το Κέντρο θα συνεργαστεί με το Safer Schools Together για την αντιμετώπιση ψηφιακών απειλών για τα σχολεία, αναπτύσσοντας ένα πρότυπο και μια στρατηγική για να βοηθήσει τις περιφέρειες να αντιμετωπίσουν τις απειλές. Θα βοηθήσουν τις περιφέρειες να αναπτύξουν την ικανότητα διερεύνησης ψηφιακών απειλών σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και θα βοηθήσουν τους μαθητές και τους γονείς να εντοπίσουν τους κινδύνους των απειλών στον κυβερνοχώρο.

Περιοχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών 123 (Ουάσινγκτον)

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 2: Κατανόηση βίαιου περιεχομένου. Τύπος 3: Συμμετοχή στα κοινά· Τύπος 4: Προγράμματα Ανθεκτικότητας Νέων

1,185,153,00 δολλάρια

Το Educational Service District 123, με έδρα το Pasco της Ουάσιγκτον, θα αναπτύξει δύο έργα που παρέχουν συνεργατικές λύσεις που προωθούν τη μάθηση. Το πρώτο έργο θα επικεντρωθεί στην πρόληψη της κλιμάκωσης της βίας μεταξύ των φοιτητών με την επέκταση, την υποστήριξη και τη συνεργασία με ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών. Το δεύτερο έργο θα επικεντρωθεί στην πρόληψη της κλιμάκωσης της βίας μεταξύ των νέων ηλικίας 12-18 ετών. Το έργο αυτό θα αναπτύξει τον συντονισμό της φροντίδας που περιλαμβάνει υπηρεσίες προσέγγισης και διαχείριση περιπτώσεων, πρόσβαση των νέων σε υπηρεσίες, γονική και οικογενειακή εκπαίδευση, προγραμματισμό ανθεκτικότητας των νέων και κοινοτική προσέγγιση σε σχολικές και κοινοτικές εκδηλώσεις.

Πανεπιστήμιο Hampton (Hampton, VA)

Τύπος 1: Αύξηση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης

150.000,00 δολάρια

Το Πανεπιστήμιο Hampton θα αναπτύξει ένα τεκμηριωμένο σχέδιο στοχευμένης βίας και πρόληψης της τρομοκρατίας (TVTP) για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση της κοινότητας του Πανεπιστημίου Hampton σχετικά με τις απειλές που θέτουν οι διάφορες μορφές βίας. Αυτό θα περιλαμβάνει βίαιο εξτρεμισμό με ρατσιστικά κίνητρα, τρομοκρατία και ένοπλη βία σε ψηφιακούς και φυσικούς χώρους. Το έργο έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής σε άλλα ιστορικά μαύρα κολέγια και πανεπιστήμια που δεν διαθέτουν σχέδια TVTP.

Συνεργάτες ποιότητας υγείας της Νότιας Καλιφόρνιας

Τύπος 5: Ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών

231.859,00 δολλάρια

Οι Συνεργάτες Ποιότητας Υγείας της Νότιας Καλιφόρνιας, γνωστοί και ως Δίκτυο Υγείας Κοινοτικών Κλινικών, θα αυξήσουν την αναφορά σχετικών συμπεριφορών αναπτύσσοντας προγράμματα πρόληψης και παρέμβασης στη βία στο χώρο εργασίας και εφαρμόζοντας ομάδες διαχείρισης απειλών σε όλα τα μέλη των Συνεργατών Κέντρων Υγείας της Νότιας Καλιφόρνιας (HCP). Το HCP είναι ένας οργανισμός παρόχων πρωτοβάθμιας περίθαλψης που περιλαμβάνει ομοσπονδιακά ειδικευμένα κέντρα υγείας και φυλετικά προγράμματα υγείας.

Κολλέγιο John Jay

Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων

126.764,00 δολλάρια

Ειδικοί στο John Jay College, στο New York Presbyterian και στο Center on American Law and Extremism θα συνεργαστούν για να αναπτύξουν ένα πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών σχετικά με τις παρεμβάσεις των παρευρισκομένων για την πρόληψη της στοχευμένης βίας. Η εκπαίδευση θα επικεντρωθεί στην αναγνώριση δεικτών συμπεριφοράς κινητοποίησης στη βία και στην εξοικείωση του κοινού με τους τοπικά διαθέσιμους μηχανισμούς παραπομπής. Θα αναπτύξουν επίσης και θα εγκαινιάσουν έναν ιστότοπο που θα χρησιμεύσει ως αποθετήριο πληροφοριών και πόρος για την κατάρτιση των παρευρισκομένων σχετικά με τη στοχευμένη πρόληψη της βίας.

Πολιτειακή Αστυνομία του Μίσιγκαν Κέντρο Επιχειρήσεων Πληροφοριών του Μίσιγκαν

Τύπος 1: Αύξηση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης

425.845,00 δολλάρια

Το Michigan State Police (MSP) Michigan Intelligence Operations Center (MIOC) θα προσφέρει προσωπική εκπαίδευση ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε 240 αξιωματικούς επιβολής του νόμου και 5.000 κατοίκους του Michigan σε όλη την πολιτεία. Θα δημιουργήσουν επίσης έναν ιστότοπο και μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις της κοινότητας για την ευαισθητοποίηση σχετικά με στοχευμένες πράξεις βίας στο Μίσιγκαν. Θα αυξήσουν επίσης την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η κοινότητα μπορεί να εντοπίσει και να παραπέμψει σωστά άτομα που μπορεί να επιδείξουν συμπεριφορές που υποδηλώνουν ότι μπορεί να ακολουθούν ένα μονοπάτι προς τη βία.

Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Μινεσότα Γραφείο Ποινικής Σύλληψης της Μινεσότα

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 5: Αξιολόγηση και διαχείριση απειλών· Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων. Τύπος 7: Υπηρεσίες παραπομπής

700.659,00 δολλάρια

Το Γραφείο Ποινικής Σύλληψης (BCA) του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της Μινεσότα (DPS) θα αποτρέψει συγκεκριμένη και απροσδιόριστη στοχευμένη βία στην Πολιτεία της Μινεσότα, δημιουργώντας μια πολιτειακή ομάδα αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών BCA (BCA-TAMT), αναπτύσσοντας περιφερειακές ομάδες και εφαρμόζοντας κατάρτιση και συνεχή εκπαίδευση για την επιβολή του νόμου και τους κατάλληλους εταίρους, όπως αξιωματούχοι που εργάζονται σε σχολεία, θρησκευτικά ιδρύματα, και οργανισμούς ψυχικής υγείας. Τα θέματα ενδιαφέροντος για το BCA-TAMT περιλαμβάνουν άτομα ανησυχίας, πιθανούς ενεργούς σκοπευτές, πυροβολισμούς / απειλές σε σχολεία, καταδίωξη και βία στο χώρο εργασίας. Ο οργανισμός θα προσφέρει επίσης προσωπική και διαδικτυακή κατάρτιση, καθώς και συνεχή εκπαίδευση, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των TAMTs στη Μινεσότα και να ενισχύσει την επίγνωση της κατάστασης και τις βάσεις γνώσεων που σχετίζονται με την πρόληψη της στοχευμένης βίας.

Τμήμα Υγείας της Μινεάπολης

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 3: Συμμετοχή στα κοινά· Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων

287.147,00 δολλάρια

Το πρόγραμμα Community Partnership to Identify and Prevent Violence Extremism in Minneapolis του Υπουργείου Υγείας της Μινεάπολης θα χρησιμοποιήσει μια προσέγγιση εστιασμένη στην κοινότητα για την πρόληψη της βίας. Ο στόχος είναι να μειωθούν οι παράγοντες κινδύνου για ριζοσπαστικοποίηση και βίαιο εξτρεμισμό για να διατηρηθούν οι κοινότητες ασφαλείς. Το έργο θα αποτρέψει μελλοντικές πράξεις βίαιου εξτρεμισμού συνεργαζόμενο με την κοινότητα για να πραγματοποιήσει μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον βίαιο εξτρεμισμό. Η εκστρατεία θα οικοδομήσει εμπιστοσύνη εντός της κοινότητας και θα αναπτύξει την κατανόηση των τοπικών εταίρων για τα ζητήματα χρησιμοποιώντας σκόπιμη συμμετοχή των πολιτών για τον εντοπισμό αναγκών και ανησυχιών σχετικά με συγκεκριμένες απειλές. Το έργο θα εμπλέξει την κοινότητα ως εταίρους στην πρόληψη, φιλοξενώντας από κοινού εκπαίδευση παρευρισκομένων/παρευρισκομένων ειδικά για την κοινότητα.

Γραφείο Εσωτερικής Ασφάλειας του Μισισιπή

Τύπος 3: Συμμετοχή στα κοινά· Τύπος 5: Ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών

658.746,00 δολλάρια

Το Γραφείο Εσωτερικής Ασφάλειας του Μισισιπή (MOHS) θα επεκτείνει δύο καθιερωμένα προγράμματα για να συμπεριλάβει μια στοχευμένη βία και εστίαση στην πρόληψη της τρομοκρατίας. Το MOHS θα επεκτείνει το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα για να προσφέρει εκπαίδευση TVTP στις αρχές επιβολής του νόμου, τις κοινότητες, τις εκκλησίες, τις επιχειρήσεις, τους φοιτητές και τους ενδιαφερόμενους πολίτες. Η εκπαίδευση θα ενισχύσει την ευαισθητοποίηση, θα ενισχύσει τις εταιρικές σχέσεις και θα μοιραστεί πληροφορίες για την πρόληψη πράξεων βίας και τρομοκρατίας σε ολόκληρο το Μισισιπή. Ένα τμήμα του MOHA, το Κέντρο Ανάλυσης και Πληροφοριών του Μισισιπή (MSAIC) θα δημιουργήσει ομάδες αξιολόγησης απειλών για τον εντοπισμό, την αξιολόγηση, την εφαρμογή και τη διαχείριση στρατηγικών παρέμβασης σε ολόκληρο το Μισισιπή. Οι ομάδες θα αναπτύξουν ένα πλαίσιο αξιολόγησης απειλών για τον εντοπισμό βέλτιστων πρακτικών που μπορούν να εφαρμοστούν σε μελλοντικά προγράμματα σε ολόκληρο το Μισισιπή.

Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας και Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της Νέας Υόρκης

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 5: Αξιολόγηση και διαχείριση απειλών

296.566,00 δολλάρια

Το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας και Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης (DHSES) θα υποστηρίξει την πρόοδο των ομάδων Αξιολόγησης και Διαχείρισης Απειλών (TAM) σε ολόκληρη την πολιτεία. Αυτή η πρωτοβουλία θα βασιστεί στο έργο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των βραβείων FY 2020 και FY 2022, δημιουργώντας στοχευμένα πλαίσια πρόληψης της βίας και της εγχώριας τρομοκρατίας σε ολόκληρη την πολιτεία μέσω της χρήσης του TAM και της επισημοποίησης των προσπαθειών και των σχεδίων πρόληψης της εγχώριας τρομοκρατίας σε κοινότητες σε ολόκληρη την πολιτεία. Το έργο αυτό υποστηρίζει τη στρατηγική στοχευμένης πρόληψης της βίας της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Το DHSES θα αναπτύξει και θα παραδώσει εκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν τα τρέχοντα κενά δυνατοτήτων. Επιπλέον, το DHSES θα βοηθήσει τις υπάρχουσες ομάδες TAM στην αξιολόγηση των εγχώριων σχεδίων πρόληψης της τρομοκρατίας για την ενημέρωση μελλοντικών πρωτοβουλιών και πόρων.

Ένας κόσμος ισχυρός

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 2: Κατανόηση βίαιου περιεχομένου. Τύπος 4: Προγράμματα ανθεκτικότητας των νέων. Τύπος 5: Ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών· Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων. Τύπος 7: Υπηρεσίες παραπομπής· Τύπος 8: Υποτροπή, Μείωση &; Επανένταξη

1,140,067,00 δολλάρια

Το Boston Tea Leaves θα χρησιμοποιήσει ομάδες σχολικών πόρων, ομάδες αξιολόγησης απειλών κοινότητας και φόρουμ δέσμευσης πόλεων για να υποστηρίξει μαθητές, δασκάλους και συμβούλους καθοδήγησης σε όλα τα δημόσια σχολεία της Βοστώνης. Θα μετριάσουν την αύξηση των βίαιων εξτρεμιστικών προκλήσεων στα σχολικά περιβάλλοντα, ιδιαίτερα του μισογυνιστικού, φυλετικά και εθνοτικά υποκινούμενου βίαιου εξτρεμισμού. Το έργο θα χρησιμοποιήσει ένα μοντέλο δημόσιας υγείας για τη βελτίωση της ασφάλειας και την παροχή εξατομικευμένης υποστήριξης σε μαθητές που διατρέχουν κίνδυνο. Το πρόγραμμα Boston Tea Leaves θα παρέχει τοπικές πληροφορίες σε όλη τη Βοστώνη, ενημερώνοντας καλύτερα τις προσπάθειες πρόληψης.

Γραφείο του σερίφη του Palm Beach

Τύπος 1: Αύξηση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, Τύπος 2: Κατανόηση του βίαιου περιεχομένου. Τύπος 5: Ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών· Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων. Τύπος 7: Υπηρεσίες παραπομπής· Τύπος 8: Υποτροπή, Μείωση &; Επανένταξη

600.000,00 δολλάρια

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Palm Beach (PBSO) θα ενισχύσει το Palm Beach County School and Community Violence Prevention Project σε συνεργασία με το Δίκτυο Συμπεριφορικής Υγείας της Νοτιοανατολικής Φλόριντα (SEFBHN) και τη γραμμή βοήθειας 211, η οποία παρέχει δωρεάν και εμπιστευτική βοήθεια κρίσης και έκτακτης ανάγκης. Το έργο θα αυξήσει την τρέχουσα ικανότητα της κομητείας Palm Beach και τις τεκμηριωμένες στρατηγικές απόκρισης. Θα επεκτείνει τη στρατηγική αξιολόγησης απειλών της κομητείας Palm Beach για να ενσωματώσει την εκπαίδευση των παρευρισκομένων, τις υπηρεσίες παραπομπής και την πρόσβαση σε προγράμματα που μειώνουν τις περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων πράξεων στοχευμένης βίας. Το PBSO θα δημιουργήσει επίσης μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού και κοινοτικής εκπαίδευσης για την ενίσχυση της ικανότητας της κομητείας Palm Beach να αποτρέψει τη βία.

Γονείς για την Ειρήνη (Parents 4 Peace)

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 5: Ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών· Τύπος 7: Υπηρεσίες παραπομπής

832.000,00 δολλάρια

Οι Γονείς για την Ειρήνη (P4P) θα ευαισθητοποιήσουν σχετικά με τον βίαιο εξτρεμισμό, τα συμπεριφορικά σημάδια ριζοσπαστικοποίησης και τη γραμμή βοήθειας P4P. Η γραμμή βοήθειας είναι μια δωρεάν, εμπιστευτική γραμμή βοήθειας για παρευρισκόμενους και άτομα που χρειάζονται βοήθεια. Το P4P θα προσθέσει ένα στοιχείο που βασίζεται σε κείμενο, θα αυξήσει τη διαφήμιση και θα επεκτείνει τις ώρες της γραμμής βοήθειας, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να λάβουν βοήθεια. Η P4P θα τυποποιήσει επίσης και θα προσθέσει στις υπηρεσίες παρέμβασής της.

Αναζήτηση κοινού εδάφους

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 3: Συμμετοχή στα κοινά· Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων

505.097,00 δολλάρια

Το Rural Peacemakers Project (RPP), το οποίο είναι μια συνεργασία μεταξύ του Search for Common Ground και του Multi-Faith Neighbors Network, θα οικοδομήσει ανθεκτικότητα στη στοχευμένη βία και τρομοκρατία (TVT) στις αγροτικές κοινότητες στο Βόρειο και Κεντρικό Τέξας. Με την ευαισθητοποίηση μεταξύ των ηγετών της κοινότητας και της πίστης και τη διευκόλυνση των συνεργατικών προσπαθειών, το RPP θα αντιμετωπίσει τα κενά στα υπάρχοντα προγράμματα προσαρμοσμένα στις αγροτικές ανάγκες. Το RPP θα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή κοινοτικών διαλόγων, την εκπαίδευση θρησκευτικών ηγετών ώστε να ενεργούν ως βασικοί θεατές, την προώθηση τόσο της κοινοτικής όσο και της ατομικής ανθεκτικότητας στην TVT και την έναρξη πρωτοβουλιών υπό την ηγεσία της κοινότητας.

Σύνδεσμος Βοήθειας Νέων Σεξουαλικών Μειονοτήτων

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 4: Προγράμματα Ανθεκτικότητας Νέων

530.000,00 δολλάρια

Η Sexual Minority Youth Assistance League (SMYAL) θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο βίας και αρνητικών αποτελεσμάτων ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν οι νέοι LGBTQ+ στην DC και την κομητεία Montgomery, MD. Το πρόγραμμα του SMYAL θα χρησιμοποιήσει μια προσέγγιση υγείας σε επίπεδο κοινότητας και συμπεριφοράς. Το έργο θα παρέχει ενδοσχολική υποστήριξη για νέους LGBTQ+, κατάρτιση για σχολικό προσωπικό και παρόχους υπηρεσιών νεολαίας, προγραμματισμό ανθεκτικότητας για νέους LGBTQ+ ηλικίας 6-24 ετών και υποστήριξη για γονείς και φροντιστές.

Πανεπιστήμιο του Μπάφαλο, Alberti Center for Bullying Abuse Prevention

Τύπος 4: Προγράμματα ανθεκτικότητας των νέων. Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων

233.955,00 δολλάρια

Το Πανεπιστήμιο του Buffalo, Alberti Center of Bullying Abuse Prevention θα οικοδομήσει την ανθεκτικότητα των νέων εφαρμόζοντας το NAB IT! (Norms and Bystander Intervention Training) με 200 νέους. NAB αυτό! θα βοηθήσει τους νέους να εντοπίσουν και να ανταποκριθούν στον εκφοβισμό, τον διαδικτυακό εκφοβισμό και τη σεξουαλική παρενόχληση. Η Εκπαίδευση Παρέμβασης Παρευρισκομένων του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), CARE (Communities Acting to Refer and Engage), θα παρέχεται στους μαθητές και το προσωπικό του σχολείου για να ενισχύσει την ικανότητά τους να αναγνωρίζουν συμπεριφορές που μπορεί να υποδηλώνουν ότι ένα άτομο κλιμακώνεται σε βία και να προσδιορίσουν τα κατάλληλα βήματα για να λάβουν βοήθεια. Ένα εκπαιδευτικό στοιχείο θα συμπεριληφθεί για τους εκπαιδευτές, οπότε NAB IT! μπορεί να μοιραστεί περαιτέρω με μικρές έως μεσαίες κοινότητες και υποεξυπηρετούμενους πληθυσμούς.

Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 2: Κατανόηση βίαιου περιεχομένου. Τύπος 3: Συμμετοχή στα κοινά· Τύπος 4: Προγράμματα ανθεκτικότητας των νέων. Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων

684.006,00 δολλάρια

Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine θα παρέχει εργαλεία και εκπαίδευση σε K-12 και φοιτητές. Αυτά τα εργαλεία και η κατάρτιση θα βοηθήσουν τους μαθητές να συμμετάσχουν σε διάφορους συνασπισμούς που προσεγγίζουν εθνικά ακροατήρια χρησιμοποιώντας προσεγγίσεις πολυμέσων που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της ανθεκτικότητας των νέων στη στοχευμένη βία και τρομοκρατία. Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν την ευαισθητοποίηση, την αύξηση της κατανόησης του βίαιου περιεχομένου, την ενίσχυση της ποικιλόμορφης συμμετοχής των πολιτών, την ανάπτυξη της ανθεκτικότητας των νέων στον εξτρεμισμό και τη βία και την ενδυνάμωση των κοινοτήτων μέσω της κατάρτισης των παρευρισκομένων.

Πανεπιστήμιο του Κολοράντο Ντένβερ

Τύπος 1: Αύξηση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, Τύπος 5: Ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών· Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων

606.624,00 δολλάρια

Η Ομάδα Αξιολόγησης και Αξιολόγησης Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Κολοράντο του Ντένβερ (CARE), μια διεπιστημονική ομάδα παρέμβασης συμπεριφοράς και αξιολόγησης απειλών, θα συνεργαστεί με ψηφοφόρους εντός πανεπιστημιούπολης και εμπειρογνώμονες εκτός πανεπιστημιούπολης στην αξιολόγηση απειλών. Θα αυξήσουν την ευαισθητοποίηση της κοινότητας του Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο Ντένβερ σχετικά με τη στοχευμένη βία και την τρομοκρατία και τους μηχανισμούς αναφοράς. Θα ενισχύσουν επίσης τη συμμετοχή σε στοχευμένες προσπάθειες πρόληψης της βίας και της τρομοκρατίας μέσω εκπαιδεύσεων παρέμβασης παρευρισκομένων. Θα βελτιώσουν επίσης τις γνώσεις της ομάδας CARE και θα επεκτείνουν τις κοινοτικές συνεργασίες για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των υποεξυπηρετούμενων φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη.

Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο, Ιατρική Σχολή

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 2: Κατανόηση βίαιου περιεχομένου. Τύπος 4: Προγράμματα ανθεκτικότητας των νέων. Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων. Τύπος 7: Υπηρεσίες παραπομπής

981.916,00 δολλάρια

Το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στην Ιατρική Σχολή του Σικάγο θα συνεργαστεί με κλινικούς ιατρούς, ερευνητές και προσωπικό από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις Σικάγο (UIC), το Πανεπιστήμιο DePaul, το Πανεπιστήμιο Loyola και το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας του Ιλινόις για τη μείωση του κινδύνου μελλοντικής βίας. Αυτό θα επικεντρωθεί στην κατάρτιση και την ανάπτυξη ικανοτήτων γύρω από την ποικιλομορφία, την ισότητα και τις πρακτικές ένταξης. Αυτές οι δραστηριότητες θα επικεντρωθούν στη στοχευμένη βία και την πρόληψη της τρομοκρατίας για τα μέλη της κοινότητας, τους επαγγελματίες πρώτης γραμμής, τους ειδικούς ψυχικής υγείας και τις ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών συμπεριφοράς (BTAM). Θα δημιουργήσουν επίσης περιφερειακές ικανότητες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών και θα βελτιώσουν τα εργαλεία, τους οδηγούς και τις εκπαιδεύσεις. Θα δημιουργήσουν επίσης μια πολιτειακή Επιτροπή Κοινοτικής Ασφάλειας του Ιλινόις για να βοηθήσουν τις τοπικές προσπάθειες πρόληψης και BTAM Team και να παρέχουν εργαλεία, καθοδήγηση και εκπαίδευση.

Πανεπιστήμιο του Τέξας, Ελ Πάσο

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 2: Κατανόηση βίαιου περιεχομένου. Τύπος 3: Συμμετοχή στα κοινά· Τύπος 4: Προγράμματα Ανθεκτικότητας Νέων

296.806,00 δολλάρια

Το Πανεπιστήμιο του Τέξας, Ελ Πάσο θα αξιοποιήσει και θα επεκτείνει το REACH (Resilience, Education, Action, Commitment, Humanity) μέσω μιας εθνικής εκστρατείας και έργου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το έργο θα επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση της αύξησης της διαδικτυακής ριζοσπαστικοποίησης στη βία. Το έργο θα πραγματοποιηθεί στο El Paso County, San Antonio, Hidalgo County, Texas, Miami Gardens, FL, Camarillo, CA και Worcester, MA. Η εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα περιλαμβάνει πολλούς πολιτισμούς και πολλές γλώσσες. Θα περιλαμβάνει επίσης θέματα σχετικά με την κατανόηση του βίαιου περιεχομένου, την πολιτική μάθηση και τις προσεγγίσεις που βασίζονται στις τέχνες για την αντιμετώπιση της διαδικτυακής ριζοσπαστικοποίησης στη βία.

Το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 3: Συμμετοχή στα κοινά· Τύπος 5: Ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών· Τύπος 6: Εκπαίδευση παρευρισκομένων

943.976,00 δολλάρια

Το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ (UVM) θα βελτιώσει τις προσπάθειες πρόληψης της βίας στα κολέγια του Βερμόντ και στους μεσαίους έως μεγάλους εργοδότες εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών συμπεριφοράς (BTAM). Το UVM θα παρέχει εκπαίδευση BTAM στις ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών στην πανεπιστημιούπολη και θα δημιουργήσει κοινωνική ευαισθητοποίηση για το TVTP μεταξύ φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού. Θα καλλιεργήσουν βιώσιμες συνεργασίες μεταξύ θεσμικών ηγετών, επιβολής του νόμου, κοινοτικών οργανώσεων και προσωπικού διαχείρισης έκτακτης ανάγκης. Αυτοί οι στόχοι θα επιτευχθούν μέσω της ανάπτυξης ικανοτήτων BTAM στην πανεπιστημιούπολη, της ευαισθητοποίησης της κοινότητας μέσω της δημιουργίας και διανομής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και της ανάπτυξης βιώσιμων συνεργασιών μέσω ενός Συμποσίου Υγιών Κοινοτήτων.

Αστική Αγροτική Δράση (Urban Rural Action)

Τύπος 1: Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας· Τύπος 2: Κατανόηση βίαιου περιεχομένου. Τύπος 3: Συμμετοχή στα κοινά· Τύπος 5: Αξιολόγηση και διαχείριση απειλών· Τύπος 7: Υπηρεσίες παραπομπής

799.201,00 δολλάρια

Το πρόγραμμα Uniting to Prevent Targeted Violence (UPTV) της Urban Rural Action στο νοτιοανατολικό Wisconsin θα δημιουργήσει ένα βιώσιμο δίκτυο στοχευμένης πρόληψης της βίας. Αυτό θα γίνει με την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής μεταξύ των κοινοτήτων, την αύξηση της πρόσβασης των μελών της κοινότητας σε υπηρεσίες πρόληψης και την αύξηση της ικανότητας της κοινότητας να αξιολογεί και να διαχειρίζεται απειλές. Το UPTV θα σχηματίσει μια ποικιλόμορφη ομάδα για την οικοδόμηση σχέσεων μεταξύ κοινοτήτων, τη συνεργασία με κοινοτικούς εταίρους σε έργα πρόληψης, τη δημιουργία ομάδων αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών και την ευαισθητοποίηση της κοινότητας για το τοπικό δίκτυο πρόληψης.

Πανεπιστήμιο Xavier

Τύπος 5: Ομάδες αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών

54.000,00 δολλάρια

Οι σχολικές περιοχές K-12 του Οχάιο είναι υπεύθυνες για την παροχή σε όλα τα παιδιά ενός ασφαλούς μαθησιακού περιβάλλοντος. Το προσωπικό του σχολείου πρέπει να λάβει εκπαίδευση αξιολόγησης απειλών από πάροχο εγκεκριμένο από τον Διευθυντή Δημόσιας Ασφάλειας του Οχάιο. Η πολιτεία του Οχάιο έχει 20 εγκεκριμένους εκπαιδευτές που είναι διαθέσιμοι για να εκπαιδεύσουν περισσότερα από 2.000 γυμνάσια και λύκεια. Αυτή η αναλογία δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες όλων των σχολείων K-12 του Οχάιο. Το έργο του Πανεπιστημίου Xavier θα παρέχει αρχική και επακόλουθη εκπαίδευση αξιολόγησης απειλών σε όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νοτιοδυτικό Οχάιο και θα διεξάγει δύο μηνιαίες εκπαιδεύσεις αξιολόγησης απειλών για εννέα μήνες που καλύπτουν οκτώ κομητείες του νοτιοδυτικού Οχάιο, κάθε έτος έργου.

Επιχορηγήσεις καινοτομίας

Εργαστήριο Έρευνας και Καινοτομίας για την Πόλωση και τον Εξτρεμισμό του Αμερικανικού Πανεπιστημίου

784.276,00 δολλάρια

Το πρόγραμμα Developing and Using Critical Comprehension (DUCC) του American University Polarization and Extremism Research and Innovation Lab (PERIL) θα οικοδομήσει ανθεκτικότητα έναντι βίαιου περιεχομένου στο διαδίκτυο, εστιάζοντας στην εκπαίδευση K-5. Το έργο DUCC θα δημιουργήσει εκπαιδευτικό υλικό πολυμέσων επικεντρωμένο στη διδασκαλία των παιδιών στις τάξεις K-5 πώς να αναγνωρίζουν επιβλαβές διαδικτυακό περιεχόμενο. Το υλικό θα περιλαμβάνει σχέδια μαθημάτων, ασκήσεις, προβληματισμούς, βίντεο και βιντεοπαιχνίδια. Όλα τα υλικά θα επανεξεταστούν και θα αξιολογηθούν για τη μέτρηση των επιπτώσεων. Το έργο θα ολοκληρωθεί με τη διανομή και προώθηση των υλικών του DUCC, για την υποστήριξη εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης

820.990,00 δολλάρια

Το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης θα δημιουργήσει και θα υποστηρίξει τις τοπικές προσπάθειες πρόληψης της βίας, προσφέροντας εκπαίδευση στους επαγγελματίες ψυχικής υγείας για την αξιολόγηση και τη διαχείριση του κινδύνου για στοχευμένη βία και τρομοκρατία. Θα χρησιμοποιήσουν το εργαλείο TVT: Strengths, Needs, and Risks Assessment &; Management (T-SAM), το οποίο είναι ένα κλινικό εργαλείο για τη διαχείριση του κινδύνου κλιμάκωσης της βίας. Το έργο θα παρέχει υποστήριξη προγράμματος ψυχικής υγείας για την πρόληψη στοχευμένης βίας. Το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης θα προωθήσει το T-SAM σε εθνικό επίπεδο και θα αναπτύξει εργαλεία για να βοηθήσει τους παρόχους ψυχικής υγείας στην πρόληψη της βίας.

Πανεπιστήμιο Κολούμπια

820.332,00 δολλάρια

Το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια θα σχεδιάσει ένα διαδραστικό πρόγραμμα επικεντρωμένο στην αφήγηση ιστοριών για εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτικό προσωπικό για να μάθουν για στρατηγικές συμμετοχής στη δημιουργία ιστοριών. Το έργο θα περιλαμβάνει την έρευνα, την ανάπτυξη και την παρουσίαση ιστοριών. Το έργο θα επικεντρωθεί στον εκπαιδευτικό εκτοπισμό σε φυσικούς, εικονικούς και κοινωνικούς χώρους μάθησης εντός και εκτός σχολείων. Θα περιλαμβάνει επίσης την επιμέλεια και τη συν-δημιουργία ιστοριών εκπαιδευτικών για την προσαρμογή σε δύσκολες καταστάσεις, την υποστήριξη της αφήγησης ιστοριών εκπαιδευτικών που φέρνουν ενοποιητικές αφηγήσεις από τις τοπικές τους κοινότητες και την καθοδήγηση της ανταλλαγής αυτών των ιστοριών στο Teachers College του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Το πρόγραμμα θα μελετήσει και θα ενσωματώσει την προστατευτική αφήγηση ενεργοποιώντας τις φωνές των εκπαιδευτικών για να ενισχύσει τους προστατευτικούς παράγοντες κατά της στοχευμένης βίας.

Ινστιτούτο Στρατηγικού Διαλόγου

817.129,52 δολλάρια

Το Ινστιτούτο Στρατηγικού Διαλόγου, μέσω του Δικτύου Ισχυρών Πόλεων, το οποίο διαχειρίζεται από την έναρξή του το 2015, θα συνεργαστεί με διάφορους εταίρους για να καλύψει τα κενά στην υφιστάμενη στοχευμένη υποστήριξη πρόληψης της βίας σε μικρότερες πόλεις. Οι εταίροι περιλαμβάνουν το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο και το Ινστιτούτο McCain. Υποστήριξη θα παρασχεθεί στο Στάμφορντ (CT), στο Golden Valley (MN), στο San Bernardino (CA), στο Overland Park (KS), στο Chattanooga (TN) και στο Baton Rouge (LA). Το έργο θα σχηματίσει τοπικές διεπιστημονικές ομάδες ηγεσίας σε κάθε πόλη, υπό την προεδρία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτές οι ομάδες θα εκπαιδευτούν για να κατανοήσουν τη στοχευμένη βία και να πλοηγηθούν στους υπάρχοντες πόρους TVTP. Τα διδάγματα από αυτή την προσπάθεια θα μοιραστούν με πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ. Αυτό θα βοηθήσει άλλες πόλεις να αναπαράγουν αυτό το μοντέλο.

Ινστιτούτο John McCain

770.610,00 δολλάρια

Το Ινστιτούτο McCain στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, σε συνεργασία με το The Reilly Group, το Moonshot και το Community Matters, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα Youth Upstander Initiative for Targeted Violence Education (UNITE). Η πρωτοβουλία αυτή θα προωθήσει στοχευμένους πόρους πρόληψης της βίας και της τρομοκρατίας για την αύξηση της ευαισθητοποίησης και των δεξιοτήτων των νέων, συμπεριλαμβανομένων εργαλειοθηκών για τοπικές εκστρατείες. Το πρόγραμμα θα εκπαιδεύσει μαθητές γυμνασίου, λυκείου και κολεγίου. Το πρόγραμμα θα επεκτείνει το Δίκτυο Επαγγελματιών Πρόληψης του Ινστιτούτου McCain για να εμπλέξει οργανώσεις υπό την ηγεσία της νεολαίας στις εθνικές προσπάθειες και να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση του σχολικού προσωπικού σχετικά με τους πόρους αξιολόγησης διεπιστημονικών απειλών.

Περιφερειακό Γραφείο Εκπαίδευσης της Πεόρια #48

691.610,00 δολλάρια

Το Περιφερειακό Γραφείο Εκπαίδευσης της Peoria θα προωθήσει τη στρατηγική πρόληψης της στοχευμένης βίας του Ιλινόις για μαθητές K-12. Η στρατηγική αναπτύχθηκε μέσω της συμμετοχής του κράτους στην Ακαδημία Πολιτικής του Εθνικού Κυβερνήτη για την Πρόληψη της Στοχευμένης Βίας. Το Περιφερειακό Γραφείο Εκπαίδευσης της Peoria θα διορίσει διευθυντές ασφάλειας σε επίπεδο σχολικής κοινότητας. Αυτοί οι διευθυντές θα παρέχουν πόρους και θα συντονίζουν δραστηριότητες που επικεντρώνονται στην πρόληψη της βίας. Αυτό θα προωθήσει την ανταλλαγή πληροφοριών και θα συγκεντρώσει πόρους. Το έργο θα καταδείξει τη σημασία και τη σκοπιμότητα της ύπαρξης περιφερειακών διευθυντών ασφάλειας K-12 σε ολόκληρη την πολιτεία. Θα παρέχει βέλτιστες πρακτικές και εκτιμήσεις κόστους που θα μοιραστούν με τον κυβερνήτη και την Ένωση Περιφερειακών Σχολικών Επιθεωρητών του Ιλινόις για να ζητήσουν περαιτέρω χρηματοδότηση για διευθυντές ασφάλειας σε όλες τις περιοχές K-12 στο Ιλινόις.

Το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο Boulder

868.875,00 δολλάρια

Το Κέντρο Μελέτης και Πρόληψης της Βίας (CSPV) του Πανεπιστημίου του Κολοράντο Boulder θα συνεργαστεί με το Κέντρο Ανάλυσης Πληροφοριών του Κολοράντο και το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Κολοράντο για την εφαρμογή καινοτόμων εργαλείων αξιολόγησης και διαχείρισης απειλών με στόχο την πρόληψη στοχευμένης βίας. Τα δύο νέα και μη δοκιμασμένα εργαλεία για την αξιολόγηση και τη διαχείριση των ατόμων που κινδυνεύουν από στοχευμένη βία: (α) ένα πρωτόκολλο για τους επαγγελματίες επιβολής του νόμου για τον εντοπισμό και την παραπομπή ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο για στοχευμένη βία και (β) μια κρατική βάση δεδομένων για την παρακολούθηση και τη διαχείριση στοχευμένων περιπτώσεων βίας (π.χ. αξιολόγηση απειλής). Οι στόχοι του έργου είναι η παροχή κατάρτισης σχετικά με το πρόσφατα αναπτυγμένο πρωτόκολλο αξιολόγησης της θνησιμότητας στοχευμένης βίας, η διεξαγωγή αξιολόγησης βελτίωσης της ποιότητας της εφαρμογής και του αντίκτυπου του TV-LAP και ο σχεδιασμός και η εφαρμογή μιας ασφαλούς βάσης δεδομένων διαχείρισης περιπτώσεων στοχευμένης βίας σε ολόκληρη την πολιτεία. Η κατάρτιση στο TV-LAP θα ενισχύσει την ικανότητα των αξιωματικών επιβολής του νόμου να εντοπίζουν και να παραπέμπουν απειλητικά άτομα για υπηρεσίες. Η κρατική βάση δεδομένων θα χρησιμοποιηθεί για την τυποποίηση της αξιολόγησης και της διαχείρισης απειλών και την προώθηση της ανταλλαγής πληροφοριών. Θα συμπεριληφθεί εκπαίδευση για κοινοτικές ομάδες. Η CSPV θα διενεργήσει επίσης αξιολόγηση της βελτίωσης της ποιότητας της εφαρμογής και του αντίκτυπου της βάσης δεδομένων.

Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα

386.682,78 δολλάρια

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα θα δημιουργήσει μια νέα πολιτιστική ενότητα στο πλαίσιο του έργου "Be Students Empowering and Promoting Native Nations" (Be SEENN). Ξεκίνησε την άνοιξη του 2022, το Be SEENN παρέχει εκπαίδευση σχετικά με τους αυτόχθονες πολιτισμούς. Η δωρεάν διαδικτυακή ενότητα θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη στοχευμένη βία και θα συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με τις αντιλήψεις των συμμετεχόντων και τις προβλεπόμενες ενέργειες σχετικά με τη φυλή. Ένας από τους στόχους είναι ότι η εκπαιδευτική ενότητα επεκτείνει την κατανόηση του αυτόχθονου πολιτισμού και προωθεί συζητήσεις σχετικά με την ειρήνη και τη μη βία.





ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/09/11/exclusive-homeland-security-awards-20-million-in-grants-to-police-mental-health-networks-universities-churches-and-school-districts-to-help-identify-americans-as-potential-extremists/



(*) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αντισυνταγματική κυβερνήτης του Νέου Μεξικού Michelle Lujan Grisham κηρύσσει "κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία"
https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/important-update-anti-constitutionalist?utm_campaign=email-post&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!