Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Η Γενική Γραμματέας της ΕΕ καλεί τους παγκόσμιους ηγέτες να εισαγάγουν παγκόσμια «ψηφιακή ταυτότητα»



του Frank Bergman

11 Σεπτεμβρίου 2023


Η μη εκλεγμένη επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, κάλεσε τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο να αρχίσουν να εγκαινιάζουν ένα παγκόσμιο σύστημα «ψηφιακής ταυτότητας» για το κοινό.

H επικεφαλής της ΕΕ έκανε την έκκληση κατά τη διάρκεια ομιλίας πριν από τη σύνοδο «One Future» της συνόδου κορυφής της G20 στην Ινδία την Κυριακή.

H ισχυρή γραφειοκράτης υπερηφανεύθηκε για την ψηφιακή υποδομή που δημιούργησε η ΕΕ για τα «διαβατήρια εμβολίων».

Συνέχισε σημειώνοντας ότι το ίδιο σύστημα που δημιουργήθηκε για τα διαβατήρια εμβολίων ενημερώνεται τώρα για να υποστηρίξει την παγκόσμια ψηφιακή ταυτοποίηση.

Ενώ δήλωσε ότι (https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/statement_23_4424) «το μέλλον θα είναι ψηφιακό», η von der Leyen κάλεσε επίσης τους παγκοσμιοποιημένους θεσμούς να ρυθμίσουν την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και την επερχόμενη παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα.

«Σήμερα θέλω να επικεντρωθώ στην τεχνητή νοημοσύνη και τις ψηφιακές υποδομές», δήλωσε η von der Leyen, πρώην (οικτρά αποτυχημένη) υπουργός Άμυνας της Γερμανίας.

«Όπως έχει περιγραφεί, η τεχνητή νοημοσύνη έχει κινδύνους, αλλά προσφέρει και τεράστιες ευκαιρίες.

«Το κρίσιμο ερώτημα είναι πώς να αξιοποιήσουμε μια ταχέως μεταβαλλόμενη τεχνολογία», είπε.

Η von der Leyen δήλωσε επίσης ότι η ΕΕ και οι σύμμαχοί της θα πρέπει να αναπτύξουν ένα «παγκόσμιο πλαίσιο για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης».

Ενώ πίεζε για τη ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης, ο ευρωκράτης πίεσε επίσης για την τεχνολογία που ελέγχεται από τα μη εκλεγμένα Ηνωμένα Έθνη.

«Στην ΕΕ, το 2020, παρουσιάσαμε τον πρώτο νόμο για την τεχνητή νοημοσύνη.

«Θέλουμε να διευκολύνουμε την καινοτομία, οικοδομώντας παράλληλα εμπιστοσύνη.

«Αλλά χρειαζόμαστε περισσότερα», επέμεινε.

«Αυτό που κάνει ο κόσμος τώρα θα διαμορφώσει το μέλλον μας.

«Πιστεύω ότι η Ευρώπη —και οι εταίροι της— θα πρέπει να αναπτύξουν ένα νέο παγκόσμιο πλαίσιο για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης.»

«Θα χρειαζόμασταν ένα παρόμοιο σώμα με την IPCC για το κλίμα και εδώ χρειαζόμαστε πρόσθετη προσέγγιση των επιστημόνων, των επιχειρηματιών και των καινοτόμων», δήλωσε η von der Leyen.

«Πρέπει να παρέχουν τη γνώση σχετικά με τους κινδύνους που θέτει η τεχνητή νοημοσύνη - καθώς και τα πιθανά οφέλη για την ανθρωπότητα».

Η επικεφαλής της ΕΕ συνέχισε υποστηρίζοντας την υιοθέτηση «ψηφιακών δημόσιων υποδομών».

Ανέφερε το τυραννικό σύστημα διαβατηρίων εμβολίων που επέβαλε η ΕΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid.

Το σύστημα εμπόδιζε οποιονδήποτε να ταξιδέψει εάν δεν μπορούσε να αποδείξει ότι είχε εμβολιαστεί με ενέσεις Big Pharma.

«Πολλοί από εσάς είστε εξοικειωμένοι με το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19», είπε.

«Η ΕΕ το ανέπτυξε για τον εαυτό της.

«Το μοντέλλο ήταν τόσο λειτουργικό και τόσο αξιόπιστο που 51 χώρες σε 4 ηπείρους το υιοθέτησαν δωρεάν», χαιρέτισε.

«Σήμερα, ο ΠΟΥ το χρησιμοποιεί ως παγκόσμιο πρότυπο για τη διευκόλυνση της κινητικότητας σε περιόδους απειλών για την υγεία.

«Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον Δρ Tedros για την εξαιρετική συνεργασία», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον μη εκλεγμένο γενικό διευθυντή του ΠΟΥ.

Εν τω μεταξύ, η ΕΕ βρίσκεται ήδη στη διαδικασία εφαρμογής μιας εφαρμογής «ψηφιακής ταυτότητας» (https://www.breitbart.com/europe/2021/06/02/sinister-eu-proposes-post-pandemic-digital-identity/).

Η εφαρμογή smartphone θα περιέχει διαβατήριο πολίτη, άδεια οδήγησης, ιατρικό ιστορικό, άλλες προσωπικές πληροφορίες και ένα πορτοφόλι για το επερχόμενο ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC).

Στο όραμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) για ένα ψηφιακό μέλλον, όσοι δεν χρησιμοποιούν μια τέτοια εφαρμογή θα αποκλειστούν από την κοινωνία.

Ωστόσο, οι «ψηφιακές ταυτότητες» και οι σχετικές εφαρμογές δεν περιορίζονται στην Ευρώπη, καθώς οι υποστηρικτές τέτοιων συστημάτων επιμένουν ότι όλοι στη Γη θα πρέπει να συμμορφωθούν.

Τέτοια μέτρα προωθούνται ήδη στις ΗΠΑ.

Τον περασμένο μήνα, ο Bill Gates παρουσίασε ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που ισχυρίζεται ότι θα χρησιμεύσει ως «αποτελεσματικό εργαλείο κατά της φτώχειας», όπως ανέφερε το Slay News (https://slaynews.com/news/bill-gates-every-person-earth-should-prove-their-identity-digital-id/).

Ανακοινώνοντας το σύστημα, ο Gates δήλωσε ότι στόχος του είναι να διασφαλίσει ότι κάθε άτομο στον κόσμο μπορεί να «αποδείξει την ταυτότητά του».

Η πολιτεία της Καλιφόρνια δοκιμάζει επίσης τώρα μια ήπια ανάπτυξη «κινητών» αδειών οδήγησης (MDL) για τους κατοίκους της (https://slaynews.com/news/california-rolls-out-face-scanning-digital-id-replace-drivers-licenses/).

Τα στοιχεία του οδηγού αποθηκεύονται σε μια ψηφιακή εφαρμογή smartphone που χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης προσώπου.

Το DMV ισχυρίζεται ότι η εφαρμογή είναι «μια εύκολη, ασφαλής και βολική συνοδευτική αναγνώριση στη φυσική σας κάρτα».

Εν τω μεταξύ, το WEF και οι σύμμαχοι του παγκοσμιοποιημένου οργανισμού προωθούν αυτή την τεχνολογία εδώ και αρκετό καιρό (https://slaynews.com/news/wef-digital-cash-block-citizens-buying-less-desirable-items/).

Οι κυβερνήσεις του Καναδά (https://slaynews.com/news/canada-partnership-wef-digital-id-program-system/) και της Ολλανδίας έχουν ήδη «συνεργαστεί» με το WEF για το «Πρόγραμμα Ψηφιακής Ταυτότητας» (https://slaynews.com/news/google-wallet-support-wef-digital-identity-program/).

Σύμφωνα με το WEF, οι «κοινωνίες χωρίς μετρητά» (https://slaynews.com/news/rfk-jr-plans-cashless-society-control-oppression/) και οι «ψηφιακές ταυτότητες» θα δώσουν στους μη εκλεγμένους γραφειοκράτες και τις εταιρικές ελίτ τον «απόλυτο έλεγχο» του παγκόσμιου πληθυσμού (https://slaynews.com/news/wef-banker-eliminating-cash-gives-absolute-control-over-population/).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

https://slaynews.com/news/united-nations-planning-digital-id-linked-bank-accounts/




ΠΗΓΗ: https://slaynews.com/news/eu-chief-calls-world-leaders-usher-in-global-digital-id/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι, οι εχθροί της Ορθοδοξίας θα εγείρουν πόλεμο των Τούρκων εναντίον των Ελλήνων. Δεν τα καταλαβαίνουμε εμείς αυτά.

    https://proskynitis.blogspot.com/2022/10/blog-post_50.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θά τά "καταλάβουμε" όταν θά...
    πεθαίνουμε...! έτσι είναι ό σημερινός ("ψηφιοποιημένος")
    Έλληνας - νεοραγιάς...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!