Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

2015: ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ! – 2023: ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΧΩΡΟ!


Πολύς χώρος - χάρη στις πόλεις σκηνών και τους οικισμούς εκτός πόλης (Κολάζ: Conservo/Twitter)

Από τον Alex Cryso - 24 Σεπτεμβρίου 2023


Ω γενναία νέα Γερμανία: Το παλιό ρητό «Και αν δεν είσαι πρόθυμος, θα χρειαστώ βία» πιθανότατα θα είναι γνωστό σε όλους, καθώς και η φράση «Ό,τι δεν ταιριάζει, θα γίνει για να ταιριάζει». Με άλλα λόγια, όποιος έχει άποψη θα απομονωθεί κοινωνικά και θα διωχθεί λυσσαλέα μέχρι η εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρων να ελεγχθεί από τα πάνω.

Η καθημερινή πλύση εγκεφάλου με τη μορφή ατελείωτης επανάληψης συμβάλλει επίσης στο γεγονός ότι η κοσμοθεωρία του ευρέος κοινού παραμορφώνεται σε σημείο παραλογισμού, η πραγματικότητα ως τέτοια δεν αναγνωρίζεται πλέον και το καλό και το κακό συγχέονται δραματικά.

Όσο έχουμε ακόμα αρκετό χρώμα για να τυπώσουμε χρήματα...

Όπως είναι γνωστό, η υποδοχή των προσφύγων έχει επίσης πάρει περίεργα μονοπάτια, ειδικά τους τελευταίους μήνες: Επειδή δεν έχουμε πλέον τόσο «χώρο» όσο παλιά, πρέπει να καταφύγουμε σε εξαιρετικές μεθόδους: Γερμανοί ενοικιαστές, ηλικιωμένοι, ασθενείς ή τουρίστες ΕΞΩ – αιτούντες άσυλο ΜΕΣΑ. 

Στην Ολλανδία, στους νέους πολίτες διατίθεται ακόμη και ένα πρώην πολυτελές σκάφος για να τους στεγάσουν. Στο πρώην πρότυπο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, εξετάζεται ήδη πώς οι δήμοι μπορούν να αναγκαστούν να χτίσουν περισσότερα καταλύματα στις περιοχές τους - ενάντια στη δεδηλωμένη βούληση των πολιτών τους και των οργάνων λήψης αποφάσεων. Και όσο η γερμανική οικονομία δεν έχει ακόμη καταρρεύσει εντελώς, θα συνεχίσουμε να παίζουμε υπάκουα το ρόλο του γραφείου κοινωνικής πρόνοιας για τον μουσουλμανικό-αφρικανικό τρίτο κόσμο.

Όπως και σε άλλες περιοχές της Γερμανίας, πολλοί δήμοι στο Schwaben, το Baden και το Εκλογικό Παλατινάτο υποφέρουν ήδη από εντελώς εξαντλημένες δυνατότητες και δεν θέλουν πλέον να δεχτούν πρόσφυγες. 

Στο κοινοβούλιο του κρατιδίου της Στουτγάρδης, επομένως, υπήρχε ήδη λόγος για μια «στροφή 180 μοιρών στη μεταναστευτική πολιτική». Ωστόσο, αυτή η ομιλία δεν φαίνεται να έχει φτάσει στα αυτιά όλων: μόνο τον περασμένο μήνα, ο αριθμός των νεοεισερχόμενων στον τομέα των προσφύγων ήταν 3.950 άτομα. Μέχρι τον Αύγουστο του 2023, υπήρχαν περίπου 21.000 επιπλέον αιτούντες ετησίως. Επιπλέον, πάνω από 145.000 άνθρωποι έχουν «φτάσει» στα νοτιοδυτικά μόνο από την Ουκρανία. Μόνο τον Αύγουστο, προσφέρθηκε καταφύγιο σε άλλους 2.970 Ουκρανούς. Όπως παντού, η τάση αυξάνεται. Επί του παρόντος, οι περισσότεροι αιτούντες –για άλλη μια φορά– προέρχονται από την Τουρκία, τη Συρία, το Αφγανιστάν και την Αφρική.

Αν χρειαστεί, θα στήσουμε τεράστιες σκηνές

Για το λόγο αυτό, νέες τοποθεσίες LEA (η ποιητική συντομογραφία "Landeserstaufnahme" σημαίνει "αρχική κρατική υποδοχή") αναζητούνται πυρετωδώς. Οι πόλεις Böblingen, Ludwigsburg, Bruchsal και Pforzheim είναι ιδιαίτερα κατάλληλες. Το Pforzheim ειδικότερα είναι ένα πραγματικό προπύργιο καταστροφής από κάθε άποψη, αντιμετωπίζοντας την πλήρη κατάρρευση και το αυτοεπιβαλλόμενο τέλος των δυνάμεών του. Ωστόσο, ο δήμαρχος του Tübingen, Boris Palmer, έγραψε ήδη ότι «δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους» - χωρίς να έχει υπάρξει ανακούφιση. 

Μια ματιά στα πληθυσμιακά στοιχεία της Συρίας (21,3 εκατομμύρια κάτοικοι), της Ουκρανίας (43,7 εκατομμύρια κάτοικοι) ή του Αφγανιστάν (40,1 εκατομμύρια κάτοικοι) από μόνη της καθιστά εύκολο να δούμε ότι μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων επί τόπου - αλλά σε καμμία περίπτωση να αποσταθεροποιήσει ολόκληρη την κυρίαρχη Δύση καταλαμβάνοντας ολόκληρο τον κόσμο και καταστρέφοντάς τον.

Προφανώς, ωστόσο, αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν, και έτσι η στέγαση γίνεται όλο και πιο σπάνια, ενώ το ποσοστό εγκληματικότητας και οι κοινωνικές δαπάνες αυξάνονται ανυπολόγιστα. Σε εγκύκλιο επιστολή την άνοιξη του 2023, η υπουργός Μετανάστευσης Marion Gentges (CDU) κάλεσε και τις 1101 πόλεις και δήμους να αναφέρουν νέα καταλύματα - και δεν έλαβε καμμία απάντηση. Τι μένει λοιπόν από το να αψηφήσουμε τη βούληση των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών και να εξετάσουμε ακόμη και την κατάσχεση νέων εργοταξίων; 

Με αυτές τις προοπτικές, πολλοί συνταξιούχοι δεν θα είναι πλέον σίγουροι για την κατοικία τους στο μέλλον. Η αναγκαστική εγκατάσταση των ξενώνων ασύλου είναι επίσης στο τραπέζι. Ο Winfried Kretschmann, ο πατέρας του Κόμματος των Πρασίνων, τόνισε μάλιστα απροκάλυπτα ότι Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ «ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ»...


ΠΗΓΗ: https://ansage.org/2015-wir-haben-platz-2023-macht-gefaelligst-platz/




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!