Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

(ΣΥΝΘΗΚΗ Π.Ο.Υ.) Καταπάτηση της εθνικής κυριαρχίας; Περισσότεροι από 74.000 πολίτες τάσσονται κατά της συνθήκης του ΠΟΥ για την πανδημία

Η Susanne Wilschrey ενώπιον της Επιτροπής Αναφορών. Στο πλευρό της ήταν ο Δρ Jürgen Otto Kirchner. Φωτογραφία: Matthias Kehrein/Epoch Times


του Erik Rusch |  19 Σεπτεμβρίου 2023


Η δημόσια ακρόαση στην Επιτροπή Αναφορών σχετικά με τη συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία προκάλεσε σάλο πριν από την εκδήλωση: τον αποκλεισμό του καθηγητή Dr. med. Bhakdi. Αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια της συνάντησης, άνοιξαν μέτωπα που έδειξαν σαφώς πόσο απέχουν μεταξύ τους.

Περίπου 74.000 άνθρωποι υπέγραψαν την αναφορά με τίτλο «Καμμία συνθήκη πανδημίας με τον ΠΟΥ» που υποβλήθηκε στην Επιτροπή Αναφορών της Bundestag. Δεδομένου ότι η αναφορά συγκέντρωσε την απαραίτητη απαρτία των 50.000 υπογραφόντων, η αναφορά συζητήθηκε σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών στις 18 Σεπτεμβρίου. Οι Epoch Times ήταν εκεί.

Η αναφορά εισήχθη από τη Susanne Wilschrey. Η μητέρα δύο παιδιών δικαιολογεί τις ανησυχίες της λέγοντας ότι η σύναψη συνθήκης πανδημίας με τον ΠΟΥ θα συνεπαγόταν σημαντικούς περιορισμούς και απώλεια θεμελιωδών δικαιωμάτων για τη Γερμανία.

Αυτή η εξουσία δεν έχει καμμία θέση να βρίσκεται στα χέρια ενός μη κρατικού θεσμού που χρηματοδοτείται μέσω της φαρμακευτικής βιομηχανίας και ιδιωτών καθώς και επιχειρηματιών. Κατά την άποψή τους, υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Αιτούσα: Οι δωρητές περιμένουν κάτι ως αντάλλαγμα

«Όταν παίρνω χρήματα από κάποιον, οι δωρητές περιμένουν κάτι από μένα ως αντάλλαγμα». Το ερώτημα είναι, «τι περιμένουν αυτές οι εταιρείες; Γιατί ένα κράτος να αναθέτει σε τρίτους έναν εθνικό τομέα ευθύνης, έτσι ώστε οι πολίτες του να μην έχουν πλέον καμμία επιρροή σε αυτόν;» Δίνοντας εξουσία στον ΠΟΥ έρχεται σε αντίθεση με οποιοδήποτε εθνικό σύνταγμα, υποστηρίζει με βεβαιότητα η Wilschrey.

Ως εκ τούτου, καλεί τη γερμανική κυβέρνηση να μην συμφωνήσει με τη συνθήκη πανδημίας με τον ΠΟΥ.

Στα μάτια της, ο ΠΟΥ δεν είναι αξιόπιστος, είπε η αναφέρουσα κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, ο ΠΟΥ βασίστηκε αποκλειστικά στο εμβόλιο mRNA, αν και δεν είχε δοκιμαστεί επαρκώς πριν χρησιμοποιηθεί. Ο εμβολιασμός ως η μόνη θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει έχει νόημα όταν κανείς συνεργάζεται με πολλούς κατασκευαστές εμβολίων και ερευνητικά ιδρύματα.

Αυτά τα εμβόλια θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί εκτενώς πριν κυκλοφορήσουν. «Αυτό προφανώς δεν έγινε, διαφορετικά θα είχαν εντοπιστεί εκ των προτέρων σοβαρά προβλήματα με αυτόν τον εμβολιασμό», δήλωσε η Wilschrey.


Εμβόλιο BioNTech: 354 φορές υπέρβαση του ορίου DNA

Στη συνέχεια παραδίδει τον λόγο στον σύντροφό της, τον βιολόγο και συγγραφέα Δρ Jürgen O. Kirchner (γνωστός και ως David O. Fischer). Για αυτόν, η πανδημία του κορωνοϊού είναι ένα εξέχον παράδειγμα του πώς ο ΠΟΥ επέτρεψε στον εαυτό του να αποτύχει. «Σύμφωνα με τα τρέχοντα σχέδια, εάν ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ κηρύξει πανδημία, θα οδηγήσει στην ανάπτυξη εμβολίου εντός 100 ημερών, ειδικά εμβολίου mRNA».

Ωστόσο, μια αμερικανική ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον επιστήμονα Kevin McKernan ανακάλυψε τον Απρίλιο του 2023 ότι το εμβόλιο mRNA ήταν εξαιρετικά μολυσμένο με DNA. «Είχαμε πέντε παρτίδες BioNTech που διατέθηκαν στην αγορά της Γερμανίας και δοκιμάστηκαν από ένα διάσημο εργαστήριο στο Μαγδεμβούργο υπό την καθηγήτρια Brigitte König».

Το όριο για το DNA στα παρεντερικά φάρμακα είναι δέκα νανογραμμάρια (ng). «2.835 ng, 2.334 ng, 1.014 ng, 3.540 νανογραμμάρια και 834 ng υλικού DNA βρέθηκαν στα δείγματα».

Αυτές είναι γιγαντιαίες υπερβάσεις μιας οριακής τιμής για ένα πραγματικά πολύ αμφισβητήσιμο φάρμακο».


Αποθήκευση DNA στις ωοθήκες

Το εμβόλιο mRNA διανέμετααι σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η αυστραλιανή ρυθμιστική αρχή, πρόσθεσε ο ερευνητής. Στη συνέχεια απευθύνεται στον πρόεδρο της επιτροπής: «Κυρία Πρόεδρε, τι θέλετε να πείτε στους εμβολιασμένους συμπολίτες σας που βρίσκονται ακόμα σε αναπαραγωγική ηλικία ή πρόκειται να τεκνοποιήσουν; Πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το DNA με την έγχυση στις ωοθήκες των εμβολιασμένων γυναικών;»

Είχε ετοιμάσει γραπτές αποδείξεις γι' αυτό, τις οποίες θα ήθελε να δώσει στους συμμετέχοντες στην Επιτροπή Αναφορών. «Μας απαγόρευσε η πρόεδρος». Αν κάποιος θέλει να δει τα στοιχεία, μπορεί να το κάνει στην ιστοσελίδα του (https://www.genimpfstoffe.com/), είπε ο βιολόγος.


«Οι προτάσεις του ΠΟΥ δεν χρειάζεται να εφαρμοστούν με δεσμευτικό τρόπο»

Απαντώντας στην κατηγορία της αιτούσας ότι ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ είχε την επιλογή να κηρύξει «αυθαίρετα» πανδημία με τη συνθήκη, η Sabine Dittmar απάντησε ότι αυτό εξακολουθεί να συζητείται. Η Dittmar (SPD) εκπροσώπησε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση στη συνάντηση, είναι κοινοβουλευτική υφυπουργός στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας (BMG).

Επί του παρόντος, μπορεί να κηρύξει «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος», η οποία συνδέεται με πολύ αυστηρά κριτήρια. Αλλά ακόμη και αν κηρυχθεί πανδημία, εναπόκειται στα μεμονωμένα κράτη να αποφασίσουν «πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα», συνέχισε η πολιτικός του SPD.

Σύμφωνα με τον υπάλληλό της στο υπουργείο, ο οποίος ήταν επίσης παρών, η διακήρυξη δεν θα οδηγούσε σε καταπατήσεις θεμελιωδών δικαιωμάτων. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προτάσεις του ΠΟΥ δεν χρειάζεται να εφαρμοστούν με δεσμευτικό τρόπο. Ο στόχος της συνθήκης, την οποία διαπραγματεύονται επί του παρόντος μεταξύ τους τα 194 κράτη μέλη του ΠΟΥ, είναι να ενεργοποιήσει τη συνεργασία μεταξύ των κρατών χωρίς να προβλέπει μέτρα για μεμονωμένα κράτη, σύμφωνα με τον υπάλληλο της BMG. Επεσήμανε ότι ήταν επίσης δυνατό να «βγούμε» από μια σύμβαση.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει σχέδιο συνθήκης και έχει επιτευχθεί συμφωνία για μια συντακτική επιτροπή με κρατικούς εκπροσώπους από τις έξι περιοχές του ΠΟΥ.

Στο όργανο αυτό, η ΕΕ έχει εντολή να διεξάγει διαπραγματεύσεις και για τα 27 κράτη μέλη της. Ένα πρώτο σχέδιο κειμένου αναμένεται να είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο. Τώρα υπάρχει μόνο ένα βασικό χαρτί (https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files/inb4/A_INB4_3-en.pdf). Οι διαπραγματεύσεις έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν τον Μάϊο του 2024. Το αν αυτό είναι ρεαλιστικό, ωστόσο, μπορεί να αμφισβητηθεί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της BMG που ήταν παρών, ο οποίος καθόταν δίπλα στην Dittmar.


«Καμμία καταπάτηση της κυριαρχίας των κρατών»

Από την άποψη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, η συνθήκη πανδημίας επιδιώκει τρεις στόχους:

  • ενίσχυση της πρόληψης προκειμένου να μπορέσουμε να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία στην καλύτερη περίπτωση·
  • δίκαιη διανομή προϊόντων πανδημίας, όπως φάρμακα, εμβόλια και ιατρικός προστατευτικός εξοπλισμός·
  • Πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα για τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των κρατών και την αποσαφήνιση ζητημάτων χρηματοδότησης.

Κατά την άποψη της υφυπουργού, η καταπάτηση της κυριαρχίας των κρατών δεν συνδέεται με τη Συνθήκη της ΠΟΥ.

Στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη. Αλλά εμπλέκονται και όλα τα άλλα υπουργεία της κυβέρνησης.


Συγχρηματοδότηση του ΠΟΥ από ιδιώτες δωρητές

Όσον αφορά την επιρροή των ιδιωτών δωρητών στην ΠΟΥ, την οποία επέκρινε η Susanne Wilschrey, η Dittmar επεσήμανε ότι μόνο ένα κλάσμα των κεφαλαίων που διατίθενται προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα. Το 90% του προϋπολογισμού θα παρέχεται από τα κράτη μέλη ή διεθνείς οργανισμούς που υποστηρίζονται από αυτά.

Επιπλέον, η έγκριση των εμβολίων δεν έχει καμμία σχέση με τη σύμβαση που βρίσκεται επί του παρόντος υπό διαπραγμάτευση. Ο ΠΟΥ δεν είναι υπεύθυνος για την έγκριση των εμβολίων, δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Η αιτούσα, ωστόσο, αντέτεινε ότι το Ίδρυμα Bill&Melinda Gates ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος δωρητής στον ΠΟΥ το 2021, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 10% του συνολικού προϋπολογισμού, δήλωσε η Wilschrey. Η Gavi Alliance, μια συμμαχία εμβολίων στην οποία συμμετέχουν αρκετοί κατασκευαστές εμβολίων, βρίσκεται περίπου στη μέση με τη δωρεά της, συνεχίζει η Wilschrey.

Η αιτούσα επικρίνει αυτόν τον συνδυασμό. Διότι: «Υπήρχαν μόνο αυτά τα εμβόλια κορωνοϊού στην πανδημία, μόνο αυτή η θεραπεία ήταν στην ημερήσια διάταξη». Όλα τα άλλα φάρμακα και οι μέθοδοι θεραπείας θεωρήθηκαν ακατάλληλα.

«Γιατί δεν είπαν: "Ξέρετε κάτι; Θα δούμε τι βοηθάει και μετά θα το πάρουμε». Γιατί έπρεπε να είναι ο εμβολιασμός;» Εκ των υστέρων, αποδείχθηκε ότι δεν προσέφερε καθόλου προστατευτικό μηχανισμό. «Το εμβόλιο δεν σταμάτησε τους ιούς. Οι εμβολιασμένοι εξακολουθούσαν να είναι μεταδοτικοί και έπρεπε να συνεχίσουν να φορούν μάσκα».


Πολιτικός του SPD επέκρινε την Wilschrey

Το μέλος της επιτροπής Tina Rudolph (SPD), η ίδια γιατρός, επέκρινε την αιτούσα επειδή συνδύασε την κριτική της για τη συνθήκη πανδημίας με την κριτική της για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Είπε ότι ήταν πολύ ευγνώμων που ήταν δυνατό να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο «πολύ γρήγορα». Αυτό πρέπει να συμβεί και με την επόμενη πανδημία. «Το να μοιράζεις κομμάτια χαρτί εδώ που αποδεικνύουν ένα πράγμα – δεν νομίζω ότι αυτό δικαιώνει τον ισχυρισμό της επιστημονικότητας», δήλωσε η πολιτικός του SPD.

«Εάν [όπως στην περίπτωση μιας πανδημίας] δεν αφορά μόνο τη Γερμανία, αλλά και άλλα κράτη, τότε υπάρχει ανάγκη για ένα όργανο λήψης αποφάσεων υψηλότερου επιπέδου όπου η ομαδοποίηση και ο συντονισμός συγκλίνουν», συνέχισε ο Rudolph. Εάν ο ΠΟΥ δεν υπήρχε, πιστεύει, θα έπρεπε να εφευρεθεί ακριβώς σε αυτό το σημείο.

Η Simone Borchardt, μέλος της επιτροπής του CDU, θεώρησε επίσης κρίμα που η Susanne Wilschrey είχε μπερδέψει τα διάφορα θέματα της συνθήκης πανδημίας του ΠΟΥ, τον εμβολιασμό και τις παρενέργειες. Επομένως, της είναι δύσκολο να αντιδράσει σε αυτό.


Πολιτικοί του AfD: Όλα έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη

Ο αριστερός πολιτικός Sören Pellmann άσκησε επίσης κριτική στην αιτούσα: «Ίσως θα ήταν καλό να επικαλεστεί κανείς τεχνικές και πραγματικές γνώσεις, εάν υποβάλει αναφορά και ισχυρίζεται μη επαληθεύσιμα πράγματα εδώ». Νομίζει ότι αυτό είναι δύσκολο. «Παρεμπιπτόντως, είμαι μεγάλος οπαδός του εμβολιασμού και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τον εμβολιασμό σε όλες τις δόσεις μέχρι στιγμής», (σσ. πάρε κι άλλες) εξηγεί ο Pellmann.

Ο εκπρόσωπος του AfD, Dirk Brandes, από την άλλη πλευρά, δείχνει κατανόηση για τις παρατηρήσεις της Wilschrey. Είναι απλώς θέμα εμπιστοσύνης, εμπιστοσύνης των πολιτών σε αυτήν τη Συνθήκη. «Έχει κλονιστεί αυτή η εμπιστοσύνη από τις ακαθαρσίες στα εμβόλια που έχουν χορηγηθεί εδώ και την έλλειψη αναγνώρισης ότι αυτές οι ακαθαρσίες υπάρχουν και έχει αποδειχθεί ότι έχουν οδηγήσει σε βλάβη του εμβολίου; Πώς υποτίθεται ότι θα είναι αυτό όταν υπογραφεί αυτή η σύμβαση;»


Η αιτούσα ήθελε να την συνοδεύει ο καθηγητής Bhakdi

Σε συνέντευξή του στους Epoch Times μετά τη συνάντηση, ο πολιτικός του AfD πρόσθεσε ότι η επιτροπή δεν ήθελε να μιλήσει για τις παρενέργειες των εμβολίων που προκαλούνται από τη μόλυνση του DNA στα «εμβόλια κορωνοϊού» και τις συνέπειες της γενετικής τροποποίησης του ανθρώπινου σώματος.

Ο Καθηγητής Dr. med. Sucharit Bhakdi, ο οποίος αρχικά επιλέχθηκε από τη Susanne Wilschrey ως συνοδεία, δεν έγινε δεκτός στην ακρόαση παρά τις ψήφους κατά αυτής της απόφασης από το  AfD. «Το βρίσκω αμφισβητήσιμο και δεν θέλω να το δω σε μια επιτροπή που έχει συνταγματική ισχύ».

Το γεγονός ότι η Bundestag ψήφισε τη συνθήκη για την ενίσχυση του ΠΟΥ τον Μάϊο, προκειμένου να προστατεύσει τον ΠΟΥ από ανεπιθύμητες επιρροές, ακόμη και με περισσότερους οικονομικούς πόρους, δείχνει στον Brandes ότι αυτή η ουδετερότητα που παρουσιάζεται εδώ σήμερα από την κυβέρνηση δεν φαίνεται να υπάρχει.

Η μεταφορά της υγείας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Γερμανών πολιτών σε ξένα ιδρύματα βάσει του γερμανικού Θεμελιώδους Νόμου είναι απαράδεκτη γι' αυτόν. «Ο έλεγχος πρέπει να παραμείνει πλήρως στο γερμανικό κράτος, διαφορετικά οι άνθρωποι θα αισθάνονται εντελώς στο έλεος αυτής της οργάνωσης».

Εδώ είναι ένας σύνδεσμος προς τη βιβλιοθήκη πολυμέσων της γερμανικής Bundestag με την ηχογράφηση της συνόδου, η σύνοδος ξεκινά περίπου στα μισά του βίντεο (https://www.bundestag.de/mediathek/ausschusssitzungen?videoid=7557187#url=L21lZGlhdGhla292ZXJsYXk/dmlkZW9pZD03NTU3MTg3&mod=mediathek).



ΠΗΓΗ: https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/eingriff-in-die-nationale-souveraenitaet-ueber-74-000-buerger-gegen-who-pandemievertrag-a4413754.html

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΣΟ 1000 ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
    https://www.youtube.com/watch?v=hMOyZw4bUPs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!