Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΒΟΜΒΑ!!!! Βιολόγος: ΜΑΖΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ DNA στο εμβόλιο BioNTech – «Οποιοσδήποτε ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ με αυτό ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ»

Ο Δρ Jürgen Otto Kirchner είχε δοκιμάσει δόσεις εμβολίου mRNA για μόλυνση DNA.
Φωτογραφία: Matthias Kehrein/Epoch Times



του Erik Rusch - 19 Σεπτεμβρίου 2023


Ο βιολόγος Δρ Kirchner είχε αρκετές παρτίδες εμβολίων BioNTech που ελέγχθηκαν για μόλυνση DNA στο εργαστήριο. Για αυτόν, τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι αυτό το εμβόλιο mRNA δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε διατεθεί στην αγορά της Γερμανίας. «Κάθε εμβολιασμός με αυτό το εμβόλιο ήταν παράνομος», δήλωσε ο επιστήμονας.

Ο Δρ Jürgen O. Kirchner είναι βιολόγος και συγγραφέας του βιβλίου "The mRNA Machine", το οποίο δημοσιεύθηκε με το ψευδώνυμό του David O. Fischer. Σε αυτό, αναφέρει την ανίχνευση μόλυνσης DNA σε παρτίδες του εμβολίου mRNA COVID-19 της BioNTech (Comirnaty) (https://www.genimpfstoffe.com/wp-content/uploads/2023/09/Ohne-Anlage-DNA-Kontamination-Comirnaty-bei-in-Deutschland-in-Umlauf-gebrachte-Chargen-16.09.23.pdf), οι οποίες διατέθηκαν στην αγορά στη Γερμανία. Ταυτόχρονα, ρίχνει φως στους κινδύνους που ενέχει η μόλυνση του DNA.

Οι Epoch Times του πήραν συνέντευξη αφού αυτός, ως σύντροφος της αναφέρουσας Susanne Wilschrey («Καμμία Συνθήκη Πανδημίας με τον ΠΟΥ» „Kein Pandemievertrag mit der WHO“), δημοσιοποίησε τη μόλυνση του DNA στην Επιτροπή Αναφορών της γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ερώτηση: Ποιά είναι η βάση για τη δήλωσή σας ότι τα εμβόλια mRNA είναι μολυσμένα και πώς σχετίζεται αυτό με μια προγραμματισμένη συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ;

Οι ακαθαρσίες DNA στα εμβόλια mRNA είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Η έκθεση δοκιμών του EMA σχετικά με την έγκριση του εμβολίου Comirnaty mRNA της BioNTech από τον Φεβρουάριο του 2021 παραδέχεται ήδη ότι αυτό το εμβόλιο είναι μολυσμένο με DNA. Χωρίς, ωστόσο, καμμία πληροφορία σχετικά με τη διάσταση αυτών των προσμείξεων.

Αυτό ανακαλύφθηκε από τον Αμερικανό επιστήμονα Kevin McKernan και την ομάδα του και δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Ως αποτέλεσμα, βρήκα ένα αξιόπιστο εργαστήριο που μελέτησε γερμανικές παρτίδες αυτού του εμβολίου. Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του Ινστιτούτου Μαγδεμβούργου της καθηγήτριας Brigitte König ήταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ. Ανιχνεύθηκε ΥΨΗΛΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ με DNA.

Έχει συζητηθεί εδώ και καιρό κατά τη διάρκεια της πανδημίας εάν το mRNA στο κύτταρο μετατρέπεται σε DNA και στη συνέχεια πηγαίνει στον πυρήνα για να προκαλέσει γενετική αλλαγή. Τώρα ήταν σαφές ότι δεν είχε σημασία αν μετατράπηκε σε DNA ή όχι, επειδή το DNA εγχύθηκε ταυτόχρονα. Τι σημαίνει αυτό για τον οργανισμό;

Με βάση τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από την BioNTech σε πειράματα σε ζώα, μπορεί να φανεί πώς εξαπλώνεται το εμβόλιο mRNA στον μυ. Η αυστραλιανή ρυθμιστική αρχή δημοσίευσε ήδη τον Ιανουάριο του 2021 ότι το ξένο DNA εγκαθίσταται κυρίως στις ωοθήκες.

Αν σκεφτείτε ότι εδώ στη Γερμανία παιδιά ή κορίτσια προεφηβικής ηλικίας στο νηπιαγωγείο μπορεί να έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια mRNA, τότε αυτό είναι μια πραγματική καταστροφή για μένα.


Ερώτηση: Πώς συμβαίνει η μόλυνση του DNA;

Το εμβόλιο mRNA παρασκευάζεται με τη βοήθεια βακτηρίων. Αυτά τα βακτήρια παρέχουν το πρότυπο, το πρότυπο DNA, μέσω του οποίου στη συνέχεια σχηματίζεται και πολλαπλασιάζεται το mRNA.

Στις κλινικές δοκιμές, δεν χρησιμοποιήθηκαν βακτήρια. Ως αποτέλεσμα, τα εμβόλια στις κλινικές δοκιμές δεν ήταν καθόλου τόσο μολυσμένα με DNA όσο τα προϊόντα προς πώληση (!!!!!!!!!!!!!!!!!). Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος που ενέχουν τα εμβόλια DNA δεν έχει δοκιμαστεί κλινικά καθόλου (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), επειδή ΜΟΝΟ το ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ έχει χρησιμοποιηθεί για τις κλινικές ΔΟΚΙΜΕΣ.

Το όλο ζήτημα είναι επομένως μια τεράστια μαύρη τρύπα, της οποίας κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται πίσω της. Αυτό πρέπει να αλλάξει πολύ γρήγορα.


Ερώτηση: Κατά τη γνώμη σας, ποιος είναι ο κίνδυνος ένεσης με ξένο DNA;

Όταν το ξένο DNA εισάγεται στα κύτταρα, μπορεί να μεταναστεύσει στον πυρήνα του κυττάρου και να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο DNA. Μπορεί είτε να ενεργοποιήσει είτε να απενεργοποιήσει τα γονίδια εκεί. Αυτό θα μπορούσε, για παράδειγμα, να ενεργοποιήσει τα γονίδια του καρκίνου.

Εάν τα κομμάτια του DNA είναι πολύ μεγάλα για να διεισδύσουν στον πυρήνα, μπορούν επίσης να είναι ενεργά έξω από τον πυρήνα μέσω των λεγόμενων βακτηριακών πλασμιδίων, τα οποία έχουν επίσης βρεθεί στα εμβόλια. Δηλαδή, το DNA διαβάζεται εκεί. Τα πλασμίδια είναι μικροί δακτύλιοι δίκλωνου DNA μέσα στα βακτήρια.

Το μοιραίο είναι ότι το πλασμίδιο περιέχει το γονίδιο ακίδας και ένα γονίδιο για αντοχή στα αντιβιοτικά. Οι άνθρωποι που έχουν μεταφέρει το πλασμίδιο στα κύτταρά τους μέσω εμβολιασμού διατρέχουν τον κίνδυνο μόνιμης παραγωγής της πρωτεΐνης ακίδας, πιθανώς εφ' όρου ζωής. Αυτό συμβαίνει επειδή εάν το πλασμίδιο εισέλθει σε ένα διαιρούμενο κύτταρο - δεν είναι κάθε ανθρώπινο κύτταρο ικανό να διαιρεθεί - τότε είναι πολύ πιθανό ότι το γονίδιο ακίδας θα μεταδοθεί επίσης στα θυγατρικά κύτταρα.

Ως αποτέλεσμα, όλο και περισσότερες πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να παραχθούν. Κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και κανείς δεν ξέρει πότε θα έχει αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να διερευνηθεί επιστημονικά.


Ερώτηση: Γιατί δεν σταμάτησαν οι εμβολιασμοί mRNA όταν οι εμβολιασμοί εκτελούνταν και οι παρτίδες ελέγχονταν από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich σύμφωνα με τους νομικούς κανονισμούς; Η μόλυνση του DNA θα έπρεπε να είχε παρατηρηθεί, έτσι δεν είναι;

Για αυτόν τον λόγο είμαι πεπεισμένος ότι παρατηρήθηκε. Αυτό προκύπτει και από τα έγγραφα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λέει ότι έχει διερευνηθεί. Απλώς δεν λέει πουθενά τι βγήκε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει βάλει όλα τα αυγά της στο καλάθι των εμβολίων mRNA. Τα κλασσικά εμβόλια, δηλαδή τα πρωτεϊνικά εμβόλια και τα αδρανοποιημένα εμβόλια, δεν έχουν συμπεριληφθεί καθόλου στις εκτιμήσεις για την παραγωγή εμβολίων.

Τόσο οι υπεύθυνοι της φαρμακευτικής βιομηχανίας όσο και οι πολιτικοί βασίστηκαν αποκλειστικά στον εμβολιασμό mRNA και στη συνέχεια απλώς τον προώθησαν και τον επέβαλαν.

Οι κλινικές δοκιμές, οι μελέτες ασφάλειας που είναι πραγματικά απαραίτητες πριν από τη δοκιμή οποιουδήποτε φαρμάκου σε ανθρώπους, έχουν παραλειφθεί σε μεγάλο βαθμό. Αυτό αναφέρεται στα έγγραφα του EMA.

Στην ΕΕ, το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI) ήταν υπεύθυνο για τις διερευνήσεις ασφαλείας. Ο Eberhard Hildt ως επικεφαλής του ερευνητικού τμήματος «Ιολογίας».

Πριν από λίγους μήνες, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του δημοσίευσαν πώς λειτουργούν οι δοκιμές παρτίδας στο PEI. Ο έλεγχος ποιότητας συνίσταται στη διενέργεια οπτικής επιθεώρησης. Δηλαδή, παίρνουν τον σωλήνα, τον κρατούν μπροστά από ένα ασπρόμαυρο φόντο και αν δεν υπάρχει τίποτα να δουν, τότε το εμβόλιο θεωρείται καθαρό.

Τι σχέση έχει αυτό με την ποιότητα; Πώς θέλετε να δείτε το DNA, τις τοξικές πρωτεΐνες ή άλλους ρύπους που μπορούν να εισέλθουν από τα βακτήρια; Αυτό είναι απολύτως αμφισβητήσιμο για μένα. Απλώς δεν έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους.


Ερώτηση: Ποιο ήταν το επίπεδο μόλυνσης του DNA που βρήκε το εργαστήριο;

Το όριο για την περιεκτικότητα σε DNA έχει οριστεί από τον ΠΟΥ στα δέκα νανογραμμάρια ανά δόση. Η χαμηλότερη συγκέντρωση που βρέθηκε στις πέντε παρτίδες BioNTech που μελετήθηκαν ήταν 83 φορές μεγαλύτερη από το όριο. Η υψηλότερη συγκέντρωση που βρέθηκε ήταν 355 φορές το όριο.

Στην περίπτωση δύο παρτίδων που έφθασαν στο εργαστήριο ήδη αποσφραγισμένες, οι τιμές ήταν ακόμη περισσότερες από 600 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Επομένως, δεν μιλάμε για μέτρια υπέρβαση της οριακής τιμής.


Ερώτηση: Τα εμβόλια θα είχαν διατεθεί στην αγορά και θα είχαν εμβολιαστεί καθόλου με αυτές τις τιμές σύμφωνα με τη γερμανική φαρμακευτική νομοθεσία;

Σύμφωνα με το άρθρο 5 του νόμου περί φαρμάκων, απαγορεύονται τα αμφισβητήσιμα φάρμακα. Αυτό συμβαίνει όταν, βάσει επιστημονικών δεδομένων, γεγονότων και εκτιμήσεων, υπάρχει κίνδυνος σοβαρής βλάβης της υγείας. Στη συνέχεια, το εμβόλιο απαγορεύεται.

Ακόμα κι αν το PEI λέει ότι μπορείτε να εμβολιαστείτε με αυτό, ισχύει η απαγόρευση. Το PEI δεν μπορεί να παραβιάσει αυτόν τον νόμο. Είμαι επιστήμονες, όχι δικηγόροι. Από επιστημονική άποψη, το εμβόλιο mRNA της BioNTech δεν είναι ασφαλές – αντίθετα, είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμο, το οποίο είναι μια άλλη κατηγορία.

Είχα δοκιμάσει επτά παρτίδες και στον McKernan υπήρχαν περίπου 20 διαφορετικές παρτίδες. Όλα ήταν εξαιρετικά μολυσμένα με DNA και πλασμίδια ανιχνεύθηκαν σε όλα αυτά.

Κατά τη γνώμη μου, ένα δικαστήριο πρέπει να μεριμνήσει για αυτό. Επειδή κάθε εμβολιασμός με αυτό το εμβόλιο ήταν, κατά τη γνώμη μου, παράνομος.


Ερώτηση: Βλέπετε πιθανή σχέση μεταξύ της βλάβης του εμβολίου ή των παρενεργειών του εμβολίου και της μόλυνσης του DNA;

Ως επιστήμονας, ελέγχετε πάντα πρώτα αν έχετε να κάνετε με συσχέτιση ή αιτιότητα.

Εάν, από τη μία πλευρά, δούμε ότι υπάρχουν προφανώς μάζες DNA στα εμβόλια mRNA και ότι υπήρχαν και υπάρχουν πολλές σοβαρές παρενέργειες παράλληλα με τους μαζικούς εμβολιασμούς, τότε αυτό είναι πρώτα απ' όλα μια συσχέτιση. Και τότε πρέπει να διερευνήσετε αν αυτό σχετίζεται αιτιωδώς.

Στο δρόμο προς την απάντηση, ένας επιστήμονας πρέπει να τεκμηριώσει μια υπόθεση. Κατά τη γνώμη μου, η υπόθεση σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να είναι αρκετά σαφής ότι υπάρχει αιτιώδης συνάφεια επειδή το DNA είναι τόσο επικίνδυνο.





ΠΗΓΗ: https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/biologe-massive-dna-verunreinigung-in-biontech-impfstoff-jede-impfung-damit-war-illegal-a4413751.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μυοκαρδίτιδα και εμβόλια COVID-19: Πώς το CDC έχασε ένα σήμα ασφαλείας και έκρυψε μια προειδοποίηση
https://www.theepochtimes.com/article/myocarditis-and-covid-19-vaccines-how-the-cdc-missed-a-safety-signal-and-hid-a-warning-5300341?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-09-18&src_cmp=mb-2023-09-18&utm_medium=email&est=f1fDTOLxtlgsC7DDzCm31mM4gNA0LN1PU2W%2F38OddBKWjAepegHeuz0wtmc%3D

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ: Ανησυχητικά στοιχεία από τον Καναδά και σκάνδαλο παρτίδας εμβολίων
Δρ. Michael Yeadon: μπορεί να υπάρξει μόνο στρατηγική πρόθεση εδώ, όχι ατύχημα ή ακόμα και σύμπτωση
https://lionessofjudah.substack.com/p/premeditated-mass-murder-alarming

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!