Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΒΟΜΒΑ: Πώς θα μοιάζει η επόμενη «πανδημία»


Πηγή εικόνας: https://www.businessinsider.com/10-things-you-didnt-know-about-bill-gates-2011-4

«Ξέρετε, θα έλεγα – ε – αυτό θα τραβήξει την προσοχή αυτή τη φορά».

- Μπιλ Γκέητς

Οι μανιακοί δημοκτόνοι κορυφώνουν την επακόλουθη κινδυνολογία τους για τον COVID-19, αλλά αυτό θα χρησιμεύσει απλώς ως ένα μύθευμα.

Η επόμενη «πανδημία» θα είναι αυτή που λίγοι περιμένουν, με τις απαραίτητες ολοκαίνουργιες προσφορές Modified mRNA DEATHVAX™.


Η συνέχεια του PSYOP-23

Αυτό το επερχόμενο ξέσπασμα θα είναι ο ιός Nipah, ο οποίος είναι ένα ακόμη εργαστηριακό βιολογικό όπλο που μας έφερε ευγενική προσφορά της ομάδας all-star Gain of Function των Fauci, Gates, NIH, CIA, DoD, Pentagon, CFR, UN, WHO, WEF, Rockefeller Foundation, the Wuhan Institute of Virology, et al.

Σύμφωνα με μια ερευνητική μελέτη από το 2021 με τίτλο, αλληλουχίες φορέων ιού Nipah σε δείγματα ασθενών με COVID-19 που αλληλουχήθηκαν από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (https://arxiv.org/abs/2109.09112), ο τελευταίος franken ιός αλληλουχήθηκε στο ίδιο εργαστήριο που κυκλοφόρησε το C-19:

Αναφέρουμε την ανίχνευση του ιού Nipah σε μορφή μολυσματικού κλώνου, παθογόνου επιπέδου BSL4 και παράγοντα βιοτρομοκρατίας που έχει οριστεί από το CDC, σε ακατέργαστες αναγνώσεις αλληλουχίας RNA-Seq που κατατέθηκαν από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (WIV) που παρήχθησαν από πέντε ασθενείς του Δεκεμβρίου 2019 που έχουν μολυνθεί με SARS-CoV-2. Η έρευνα που περιλαμβάνει μολυσματικούς κλώνους Nipah δεν έχει αναφερθεί ποτέ ότι συνέβη στο WIV. Αυτά τα δείγματα ασθενών έχουν αναφερθεί προηγουμένως ότι περιέχουν αναγνώσεις από διάφορους άλλους ιούς: Γρίπη Α, Spodoptera frugiperda rhabdovirus και Nipah. Προηγούμενοι συγγραφείς έχουν ερμηνεύσει την παρουσία αυτών των αλληλουχιών ιών ως ενδεικτική συλλοιμώξεων των εν λόγω ασθενών από αυτά τα παθογόνα ή εργαστηριακή μόλυνση. Ωστόσο, η ανάλυσή μας δείχνει ότι τα γονίδια NiV ενθυλακώνονται σε συνθετικούς φορείς, κάτι που συμπεραίνουμε ότι ήταν για τη συναρμολόγηση ενός μολυσματικού κλώνου NiV. Συγκεκριμένα, τεκμηριώνεται η εύρεση εσωτερικών αλληλουχιών κωδικοποίησης πρωτεϊνών N, P-V-W-C και L καθώς και η κάλυψη των γονιδίων G και F. Επιπλέον, η μορφή του ριβοενζύμου του ιού της ηπατίτιδας D και του τερματιστή T7 κατάντη του 5-πρώτου άκρου της αλληλουχίας NiV είναι συνεπής με την περικοπή που απαιτείται στο τέλος του γονιδιώματος για έναν μολυσματικό κλώνο πλήρους μήκους. Αυτό δείχνει ότι η έρευνα στο WIV διεξήχθη σε έναν συναρμολογημένο μολυσματικό κλώνο NiV. Η μόλυνση των αναγνώσεων αλληλουχίας ασθενών από μολυσματικό κλώνο NiV του εξαιρετικά παθογόνου στελέχους του Μπαγκλαντές θα μπορούσε να υποδηλώνει σημαντική παραβίαση των πρωτοκόλλων BSL-4. Καλούμε το WIV να εξηγήσει το σκοπό αυτής της έρευνας για τους μολυσματικούς κλώνους του ιού Nipah, την πλήρη χρονολογία αυτής της εργασίας και να εξηγήσει πώς και σε ποιο στάδιο της προετοιμασίας του δείγματος συνέβη αυτή η μόλυνση.

 

Διασπορά ψευυδών ειδήσεων των ΜΜΕ 

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, οι Ινδοί αξιωματούχοι σπεύδουν να περιορίσουν το ξέσπασμα του θανατηφόρου ιού Nipah (https://www.wsj.com/video/indian-officials-rush-to-contain-outbreak-of-deadly-nipah-virus/BD1E48E8-9403-4843-8642-F0ACB64F02D9.html):

Οι αρχές στη νότια Ινδία έχουν επιταχύνει τα τεστ και την ιχνηλάτηση επαφών για τον ιό Nipah μετά από δύο θανάτους. Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας δήλωσαν ότι ο ιός είναι λιγότερο μεταδοτικός από τον Covid, αλλά έχει υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας.

Ως πρόσθετη διαφημιστική εκστρατεία καταστροφολογίας MSM ήρθε εη υγενική προσφορά ενός άρθρου του Forbes την περασμένη εβδομάδα με τίτλο, Τι να ξέρετε για τον θανατηφόρο ιό Nipah καθώς η Ινδία αγωνίζεται να περιορίσει το ξέσπασμα (https://www.forbes.com/sites/roberthart/2023/09/15/what-to-know-about-the-deadly-nipah-virus-as-india-races-to-contain-outbreak/?sh=64bebc9bb8d5):

Αξιωματούχοι υγείας στο νότιο κρατίδιο Κεράλα της Ινδίας σπεύδουν (https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-india-66793836) να εντοπίσουν και να περιορίσουν ένα ξέσπασμα του ιού Nipah που έχει ήδη σκοτώσει δύο ανθρώπους και έχει νοσηλεύσει άλλους τρεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα (https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-india-66793836), οι εργαζόμενοι στον τομέα της δημόσιας υγείας έχουν δοκιμάσει εκατοντάδες εργαζόμενους και σχολεία, κυβερνητικά κτίρια, θρησκευτικά ιδρύματα, δημόσιες συγκοινωνίες και δημόσια γραφεία έχουν κλείσει ή ανασταλεί σε περιοχές κινδύνου για να περιορίσουν πιθανή εξάπλωση. Είναι το τέταρτο ξέσπασμα της πολιτείας από το 2018 και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η περιοχή μπορεί να κινδυνεύει ιδιαίτερα από τις δευτερογενείς επιπτώσεις του ιού, δεδομένης της καταστροφής των φυσικών οικοτόπων νυχτερίδων από τους ανθρώπους στην περιοχή (ω).

Το NPR κλήθηκε να γράψει ένα άρθρο με τίτλο, Ένα άλλο ξέσπασμα του ιού Nipah στην Ινδία: Τι γνωρίζουμε για αυτόν τον ιό και πώς να τον σταματήσουμε; (https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2023/09/15/1199886718/another-nipah-outbreak-in-india-what-do-we-know-about-this-virus-and-how-to-stop):

«Ο ιός έχει περίοδο επώασης 14-21 ημερών», λέει ο Anish. «Κρίνοντας από τη στιγμή των δευτερογενών λοιμώξεων, είμαστε ακόμα στη μέση αυτής της επιδημίας», λέει. Και υπάρχει τουλάχιστον ένα κομμάτι του παζλ που οι αρχές εξακολουθούν να μην γνωρίζουν - πώς ο ασθενής Ali προσβλήθηκε από τον Nipah στην πρώτη θέση.

Κλιμακωτές σταδιακές πολλαπλές αναπτύξεις

Αυτό σημαίνει ότι ο ιός Nipah έχει υψηλότερο ποσοστό ταχείας θανάτωσης ή IFR (ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης), αλλά θα εξελιχθεί πολύ πιο γρήγορα σε έναν σχετικά καλοήθη ιό. Ως εκ τούτου, αυτή η «πανδημία» θα απαιτήσει συνεχείς ρήψεις αερολύματος σε όλο τον πληθυσμό ή αναπτύξεις.

Με άλλα λόγια, ο Nipah θα έχει μια αργή ανάπτυξη σε «τυχαίους» πληθυσμούς, ακριβείς γρήγορους αριθμούς θανάτων, με κλιμακωτούς πρόσθετους παλμούς σε άλλες φαινομενικά τυχαίες περιοχές και στη συνέχεια θα επανέλθει ταυτόχρονα με περισσότερες νέες περιφερειακές αναπτύξεις για να δημιουργήσει την εντύπωση μιας «παρατεταμένης» και «επιδεινούμενης» παγκόσμιας «επιδημίας».

Σχολεία

Αυτή τη φορά ο πιο αποτελεσματικός «επιδημικός» φορέας θα εμφανιστεί στα σχολεία, όπου παραδοσιακά ανύπαρκτα επίπεδα IFR ανοσολογικά εύρωστων παιδιών θα αξιοποιηθούν για να μεγιστοποιηθεί η αφήγηση του φόβου. Δηλαδή:




Γνωρίζουμε επίσης τώρα ότι η BigPharma κατ' εντολή των χειριστών του Intelligence Industrial Complex ήταν απασχολημένη με την ανάπτυξη αυτών των δωρεάν "εμβολίων" Nipah από πέρυσι.

Στις 11 Ιουλίου 2022, η Moderna και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) ξεκίνησαν μια κλινική δοκιμή (NCT05398796) για ένα νέο εμβόλιο mRNA για τον ιό Nipah.

Τώρα, λίγο περισσότερο από 1 χρόνο αργότερα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυξάνουν τις τακτικές εκφοβισμού τους για τον ιό Nipah, έναν ιό που εντοπίστηκε πριν από 24 χρόνια (1999) και έχει προκαλέσει μεμονωμένες εστίες στην Αφρική και την Ασία.

Γιατί θεώρησαν απαραίτητο να επιταχύνουν μια κλινική δοκιμή πριν από 1 χρόνο για έναν ιό που έχει σκοτώσει λιγότερους από 200 ανθρώπους τα τελευταία 24 χρόνια και υπάρχει από το 1947;

Πρόσθετες αποδείξεις Nipah DEATHVAX™

Το NIH ξεκινά κλινική δοκιμή του εμβολίου mRNA Nipah virus

Κλιμάκωση δόσης, ανοικτή κλινική δοκιμή για την αξιολόγηση της ασφάλειας, της ανεκτικότητας και της ανοσογονικότητας ενός εμβολίου mRNA του ιού Nipah (NiV), mRNA-1215, σε υγιείς ενήλικες

Ατελείωτες προσομοιώσεις

Και ακριβώς όπως οι ασκήσεις επί χάρτου και προσομοίωσης EVENT 201 και DARK WINTER, οι ίδιοι εγκληματίες παίκτες εργάζονται σκληρά σχεδιάζοντας την επικείμενη «πανδημία» Nipah.

Το 2019 ο Johns Hopkins πραγματοποίησε μια επιτραπέζια άσκηση που ονομάζεται CLADE X που αναφέρεται στον ιό Nipah:

Σκοπός της άσκησης ήταν να παρουσιάσει στρατηγικές αποφάσεις και πολιτικές υψηλού επιπέδου που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο κόσμος προκειμένου να αποτρέψουν μια πανδημία ή να μειώσουν τις συνέπειές της σε περίπτωση αποτυχίας της πρόληψης.

Στις 14 Μαρτίου 2022, τέσσερεις μήνες πριν από την κλινική δοκιμή, το Ίδρυμα Gates ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία χρηματοδότησης 90 εκατομμυρίων δολαρίων με την ονομασία Pandemic Antiviral Discovery (PAD):

Το Ίδρυμα Novo Nordisk, η Open Philanthropy και το Ίδρυμα Bill &; Melinda Gates ξεκινούν πρωτοβουλία για την υποστήριξη νέων αντιιικών φαρμάκων για μελλοντικές πανδημίες

Το επίκεντρο του πρώτου RFP θα είναι ο henipavirus, μια υποοικογένεια του παραμυξοϊού που περιλαμβάνει τον ιό Nipah - ένα παθογόνο με εκτιμώμενο ποσοστό θνησιμότητας 40% έως 75%.

Σαφώς, ο «Γκέητς» είναι ο πιο προφητικός άνθρωπος στον κόσμο όσον αφορά τις ιογενείς εστίες και τα «εμβόλια», εκτός από το ότι έχουμε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις σύμφωνα με την παραπάνω ερευνητική μελέτη του 2021 ότι ο Nipah είναι βιολογικό όπλο.

Συγκρίνοντας τον ιό Nipah με τον SARS-CoV-2, γνωρίζουμε ότι και οι δύο είναι μονόκλωνοι ιοί RNA που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή αναπνευστική νόσο στους ανθρώπους. Ωστόσο, ανήκουν σε διαφορετικές οικογένειες: ο Nipah είναι ένας παραμυξοϊός, ενώ ο SARS-CoV-2 είναι ένας κοροναϊός.

Ομοιότητες και σχετικά χαρακτηριστικά του ιού Nipah και του SARS-CoV-2:

Η πρωτεΐνη σύντηξης του ιού Nipah (F) υποβάλλεται σε επεξεργασία από τη φουρίνη κατά τη βιογένεση της στο κύτταρο ξενιστή.

Η πρωτεΐνη ακίδα του SARS-CoV-2 περιέχει μια μοναδική εισαγωγή, η οποία έχει μια θέση διάσπασης που μοιάζει με φουρίνη που ενισχύει τη σύνδεσή της με τα ανθρώπινα κύτταρα.

Κυτταρικοί μηχανισμοί και ενδοκυτταρικό pH

Οι ιοί συχνά χειρίζονται ενδοκυτταρικές οδούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ρυθμίζουν το pH, για να διευκολύνουν την αναπαραγωγή και τη συναρμολόγησή τους. Για παράδειγμα, ορισμένοι ιοί με περίβλημα, συμπεριλαμβανομένων των κοροναϊών, απαιτούν χαμηλό pH για σύντηξη με το ενδοσώμα μόλις εισέλθουν στο κύτταρο.

Η στρατηγική της αύξησης του κυτταρικού pH για την αναστολή της αντιγραφής του ιού έχει διερευνηθεί για διάφορους ιούς, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2. Η ιβερμεκτίνη και η φενβενδαζόλη είναι γνωστό ότι αυξάνουν το ενδοσωμικό pH και έχουν μελετηθεί στο πλαίσιο του SARS-CoV-2.

Συναρμολόγηση πρωτεϊνών

Και οι δύο ιοί αναπαράγονται και συναρμολογούνται στο κυτταρόπλασμα του μολυσμένου κυττάρου.

Γλυκοζυλίωση

Η γλυκοζυλίωση είναι μια κοινή μετα-μεταφραστική τροποποίηση για πολλές ιικές πρωτεΐνες. Μπορεί να επηρεάσει την αναδίπλωση των πρωτεϊνών, τη σταθερότητα και τις αλληλεπιδράσεις με την ανοσία του ξενιστή.

Οι πρωτεΐνες G (προσκόλληση) και F (σύντηξη) του ιού Nipah είναι επίσης γλυκοζυλιωμένες.

Η πρωτεΐνη ακίδα του SARS-CoV-2 είναι σε μεγάλο βαθμό γλυκοζυλιωμένη, η οποία πιστεύεται ότι βοηθά τον ιό να αποφύγει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πιθανός μηχανισμός αναστολής της εξάπλωσης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η παρέμβαση στη ρύθμιση του pH, η στόχευση κυτταρικών πρωτεασών όπως η φουρίνη και η TMPRSS2 και ο αποκλεισμός των υποδοχέων ή της αλληλεπίδρασής τους με ιικές πρωτεΐνες είναι όλες πιθανές στρατηγικές για την αναστολή της εισόδου και εξάπλωσης του ιού.

Με άλλα λόγια, μια συνδυασμένη θεραπεία Fenbendazole και Ivermectin μπορεί να είναι η πιο αποτελεσματική στρατηγική για την πρόληψη και τη θεραπεία του ιού Nipah.

Ο ιός Nipah σε σύγκριση με τον ιό Ebola

Ο ιός Nipah και ο ιός Ebola είναι και οι δύο ιοί RNA που προκαλούν σοβαρές και συχνά θανατηφόρες ασθένειες στους ανθρώπους, αλλά ανήκουν σε διαφορετικές οικογένειες και έχουν ξεχωριστές γονιδιωματικές και βιολογικές ιδιότητες. Ωστόσο, μοιράζονται κάποιες ομοιότητες στους μηχανισμούς κυτταρικής εισόδου και ενδοκυτταρικής μεταφοράς:

Υποδοχείς Ephrin

Ο ιός Nipah χρησιμοποιεί ephrin-B2 και ephrin-B3 ως υποδοχείς εισόδου.

Ο ιός Έμπολα χρησιμοποιεί τον υποδοχέα εφρίνης-Β2 για είσοδο σε ενδοθηλιακά κύτταρα.

Ενδοκυτταρική μεταφορά

Και οι δύο ιοί χρησιμοποιούν τον κυτταρικό κυτταροσκελετό για μεταφορά, αν και οι ιδιαιτερότητες μπορεί να διαφέρουν.

Οι ακριβείς μηχανισμοί και πρωτεΐνες που εμπλέκονται στην ενδοκυτταρική μεταφορά του ιού Nipah είναι λιγότερο καλά χαρακτηρισμένοι σε σύγκριση με τον ιό Έμπολα, αλλά οι μικροσωληνίσκοι και άλλα κυτταροσκελετικά συστατικά πιθανώς παίζουν ρόλο.

Η πρωτεΐνη VP40 του Έμπολα είναι καλύτερα κατανοητή, έχοντας αποδειχθεί ότι αλληλεπιδρά με την κυτταρική πρωτεΐνη NEDD4, η οποία διευκολύνει την εκκόλαψη και την απελευθέρωση των σωματιδίων του ιού από το κύτταρο ξενιστή. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει συστατικά του κυτταρικού κυτταροσκελετού.

Παθογένεια και ανοσοδιαφυγή

Και οι δύο ιοί έχουν μηχανισμούς για την αποφυγή της ανοσολογικής απόκρισης του ξενιστή, οδηγώντας σε ανεξέλεγκτη αντιγραφή και σοβαρή ασθένεια.

Οι πρωτεΐνες V και W του ιού Nipah παρεμβαίνουν στη σηματοδότηση ιντερφερόνης ξενιστή.

Η πρωτεΐνη VP24 του Έμπολα αναστέλλει τη σηματοδότηση ιντερφερόνης στο κύτταρο ξενιστή.

Κλινικές εκδηλώσεις

Και οι δύο ιοί μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό αιμορραγικό πυρετό στους ανθρώπους, που χαρακτηρίζεται από πυρετό, δυσλειτουργία οργάνων και αιμορραγία. Ωστόσο, οι κλινικές εκδηλώσεις και η εξέλιξη μπορεί να διαφέρουν.

Εν κατακλείδι

Το καλύτερο πρωτόκολλο για τον ιό Nipah χρησιμοποιεί τόσο τον SARS-CoV-2 όσο και τον κύκλο θεραπείας Ebola/Marburg σε συνδυασμό FenbendazolIvermectin και Doxycycline.

Η δοξυκυκλίνη είναι ένα σημαντικό φάρμακο επειδή προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις καταιγίδες κυτοκινών, ενώ αναστέλλει το ένζυμο Matrix metalloproteases (MMP) που καταλύει τον τραυματισμό των ιστών και τις ουλές. Αυτό είναι επίσης σημαντικό όταν ασχολείστε με πρωτεΐνη ακίδας "εμβολίου" ή μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από SP 2, καθώς η δοξυκυκλίνη εξασθενεί τις ουλές της καρδιάς, προστατεύοντας έτσι την καρδιά από αόριστες ουλές SP 2.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις αποθαρρύνουν ενεργά τη χρήση δοξυκυκλίνης στη θεραπεία ασθενών με SARS-CoV-2 παρά τα συντριπτικά στοιχεία της σημασίας της.

Αυτό το Substack θα δημοσιεύσει σύντομα ένα σε βάθος άρθρο σχετικά με τη δοξυκυκλίνη ως κρίσιμο συστατικό όχι μόνο της θεραπείας SARS-CoV-2, αλλά και των Nipah, Ebola / Marburg, καθώς και των καρκίνων turbo.

Και τώρα που ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη «πανδημία», η προσοχή σας μπορεί τώρα να επικεντρωθεί στο γεγονός ότι γνωρίζουμε ακριβώς πώς να την αντιμετωπίσουμε.




ΜΗΝ φοβάστε.


Το καλό πάντα νικά το κακό.


Και ΠΟΤΕ μην συμμορφώνεστε.





ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/breaking-bombshell-what-the-next?publication_id=400535&post_id=137124846&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Η μουρη του μαρτυρει οτι ειναι παρανοιδιο μεγιστου βαθμου και υψηλα επικινδυν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/ή ανώνυμε/η, χαίρομαι που το προσέξατε. Να ξέρετε, ότι καθώς το αρχικό άρθρο δεν διέθετε εικόνα, η επιλογή έγινε εσκεμμένα και μετά από αναζήτηση. Έπρεπε να βρεθεί φωτογραφία που να αποτυπώνει ακριβώς αυτό: την έκδηλη ψυχοπάθεια αυτού του απόλυτα γελοίου και ανισόρροπου υποκειμένου.

      Ειναι εξοργιστικο τέτοιες ψυχιατρικές περιπτώσεις που δεν ανήκουν να κυκλοφορούν ελεύθερες στους δρόμους να αποφασίζουν για την ανθρωπότητα.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!