Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΕΛΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ G20 ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ: ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ»

Η χθεσινή σύνοδος κορυφής στο Νέο Δελχί: Η G20 επισκέπτεται τις χώρες BRICS (Φωτογραφία: Imago)


10 Σεπτεμβρίου 2023


Είναι ενδιαφέρον ότι το κοινό τελικό ανακοινωθέν της συνόδου κορυφής της G20 στο Νέο Δελχί δεν συμφώνησε καν να καταδικάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία ως «ρωσικό επιθετικό πόλεμο» - παρ' όλο που ούτε ο Βλαντιμίρ Πούτιν ούτε ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ ήταν παρόντες

(https://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/g20-staaten-einigen-sich-auf-abschlusserklaerung-19162219.html). Η «Δύση» έπρεπε να αρκεστεί στην αόριστη δήλωση ότι τα «εδαφικά σύνορα» ενός κράτους «δεν πρέπει να δέχονται επίθεση».

Η Γερμανία, ωστόσο, δεν επηρεάζεται από αυτό το πρόβλημα – δεδομένου ότι τα σύνορά της είναι εκ των πραγμάτων ανύπαρκτα λόγω του συνεχούς ανοίγματος σε όλους. Αυτή η χώρα «κατακτάται», ας πούμε, από την απεριόριστη μετανάστευση. Για παράδειγμα, μόλις μάθαμε από έναν «ερευνητή μετανάστευσης» μεταναστευτικής προέλευσης ότι αυτή η χώρα δεν ανήκει σε «κανέναν» – σίγουρα όχι στους Γερμανούς (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (https://www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/migrationsforscherin-provoziert-deutschland-gehoert-per-se-niemandem-li.383884). Φυσικά, οι Γερμανοί πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται για αυτό.
Αυτό εγείρει το ερώτημα για μένα: Γιατί θα πρέπει η Ουκρανία να ανήκει πραγματικά στους Ουκρανούς; Ή η Τουρκία στους Τούρκους; Βλέπουμε: Αυτά είναι σχεδόν πραγματικά-σατιρικά λογοπαίγνια, αλλά αποκαλύπτουν την απόλυτη πολιτική τρέλλα στην πολύχρωμη χώρα.

Εξαπατημένοι ηθικολόγοι

Αλλά ας επιστρέψουμε στην τελική διακήρυξη του Νέου Δελχί: Αυτό είναι, για να το θέσω ήπια, ένα χαστούκι στο πρόσωπο για τη λεγόμενη «αξιακή Δύση», η οποία μέχρι στιγμής θεωρούσε πάντα τον εαυτό της ως ηθικό δάσκαλο υποχρεωμένο να εξάγει τη δική της ιδέα για τη δημοκρατία παγκοσμίως. Και με την ελπίδα ότι θα είναι χρήσιμο, γίνονται γενναιόδωρα δώρα δισεκατομμυρίων, ειδικά από την «πλούσια» Γερμανία και τους πνευματικούς κοκκινοπράσινους «ηγέτες» της (πολιτικούς). Ούτως ή άλλως,  χρήματα μπορούν πάντα να εκτυπωθούν.

Ωστόσο, θα πρέπει να είναι πλέον σαφές σε αυτή τη «Δύση των αξιών» ότι η παγκόσμια αντίσταση έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό: Οι χώρες BRICS έχουν πρόσφατα αυξηθεί σημαντικά (https://www.tagesschau.de/ausland/afrika/brics-gipfel-hintergrund-staaten-100.html). Εδώ αναδύεται μια εντελώς νέα παγκόσμια οικονομική δύναμη· Για να μην αναφέρουμε τον πληθυσμό αυτής της νέας συμμαχίας. Εάν η Ευρώπη, o συνασπισμός των κομμάτων της Ampelkoalition και η Επίτροπος της ΕΕ Ursula von der Leyen συνεχίσουν να πιστεύουν ότι η Αμερική και ένα ένοπλο ΝΑΤΟ είναι οι μόνοι σωτήρες, τότε είναι πιθανό πολύ γρήγορα να συμβεί κάτι περισσότερο από δυσάρεστο. Αλλά εμείς οι Γερμανοί μάλλον δεν χρειάζεται να ενδιαφερόμαστε πολύ για αυτό πια: ούτως ή άλλως, υποβαθμιζόμαστε στο μηδέν από τα υπάκουα παλιά κόμματα και την πράσινη αίρεση. Είμαστε ήδη μια «προοδευτική» μπανανία, σε σημείο παρακμής.


ΠΗΓΗ: https://ansage.org/g20-abschlusserklaerung-von-neu-delhi-eine-ohrfeige-fuer-den-werte-westen/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

6 σχόλια:

  1. Β.Λύκος: "Η Ελλάδα πλημμυρίζει, καίγεται, αποκλείεται και τα συμφέροντα κάνουν πάρτι"
    https://www.youtube.com/watch?v=1qtFq_J3Y30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ετοιμάζεται μέ τήν εγκατάσταση φωτοβολτα'ι'κών από ξένους στήν τεράστια έκταση τής κατεστραμμένης θεσσαλικής γής....

      Διαγραφή
  2. ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ η ρεπόρτερ του STAR και τα έχωσε άσχημα σε όλους!
    https://www.youtube.com/watch?v=WKDc75gwgF4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χάραγμα είναι κοντά…. Πληρωμές μόνο μ΄εφαρμογή παλάμης σε σκάνερ! Ταυτοποίηση μέσω αιμοσφαιρίνης!
    https://dimpenews.com/2023/09/12/%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%ac%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%cf%82-%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληρωμές μόνο μ΄εφαρμογή παλάμης...🖐🖐🖐...πάρτε τα νά μήν σάς τά χρωστάω....,
    σατανοειδή "ερπετοειδή"..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. π. Κ. Στρατηγόπουλος: "Θά ἔρθει ἕνα σύστημα τό ὁποῖο θά εἶναι τελείως ἐγκλωβιστικό γιά τόν ἄνθρωπο. Ὅποιος ἀντιδράσει, θά πονέσει ! Ἀλλά ἐγώ ξέρω ὅτι σέ αὐτόν τόν τόπο ὑπάρχει μιά ἱστορία ἀντιδράσεως."

    http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2023/09/blog-post_83.html?m=1&fbclid=IwAR1kX4ybYY_sOnbdxonZcLrEuCSKYSueGVhkGI8gnTCqXzJ66NwdbTwhO78

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!