Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Γιατί το IRS αγοράζει υποπολυβόλα διαμετρήματος 40;

Η οπλοποίηση και η στρατιωτικοποίηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης συνεχίζεται αμείωτη καθώς το Κογκρέσο και οι πολιτείες κάθονται πίσω και δεν κάνουν τίποτα

Πηγή εικόνας: https://www.openthebooks.com/substack-the-militarization-of-the-irs--the-facts-on-the-purchase-of-guns-ammunition-and-military-style-equipment-since-2006/


Όταν τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ρώτησαν την IRS (Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων) γιατί χρειαζόταν αυτόματα όπλα, εκατομμύρια φυσίγγια και βαριά οπλισμένο προσωπικό εκπαιδευμένο στη «χρήση θανατηφόρας βίας», είπαν ότι ήταν για «διοικητικούς λόγους».

Αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι οι παγκοσμιοποιητές δεν εξοπλίζουν μόνο την IRS, μαζί με σχεδόν κάθε άλλη ομοσπονδιακή υπηρεσία. Στρατιωτικοποιούν αυτές τις υπηρεσίες μέχρι τέλους με όπλα στρατιωτικής ποιότητας που δεν είναι διαθέσιμα στους Αμερικανούς πολίτες.

Γιατί, για παράδειγμα, η IRS θα χρειαζόταν τεθωρακισμένα οχήματα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης φορτωμένες με δακρυγόνα και υποπολυβόλα διαμετρήματος 40;

Το IRS εξοπλίζεται εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια. Στα τέλη του 2017, το IRS είχε 4,487 πυροβόλα όπλα και 5,062,006 φυσίγγια στην κρύπτη όπλων του, σύμφωνα με άρθρο του Forbes στις 8 Αυγούστου 2022, «Ο νόμος για τη μείωση του πληθωρισμού εξαπολύει ένα σκληρότερο IRS» (Γιατί το IRS αγοράζει υποπολυβόλα διαμετρήματος .40; – LeoHohmann.com). Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι έχουν αποθηκεύσει πολύ περισσότερα από αυτά έξι χρόνια αργότερα, το 2023.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το άρθρο του Forbes:

«Το φορολογικό νομοσχέδιο Schumer-Manchin, γνωστό ως νόμος για τη μείωση του πληθωρισμού, το οποίο πέρασε από τη Γερουσία την Κυριακή (https://www.democrats.senate.gov/imo/media/doc/inflation_reduction_act_one_page_summary.pdf), αυξάνει τους φόρους και θα δώσει στην IRS δισεκατομμύρια για να πάει σε αυτό που η Wall Street Journal αποκάλεσε "beast mode" (https://www.wsj.com/articles/the-irs-is-about-to-go-beast-mode-chuck-schumer-joe-manchin-audit-taxes-middle-class-joe-biden-11659477320?mod=itp_wsj&ru=yahoo)».

Το παρακάτω βίντεο από τον Mark Gifford, πάστορα από το Lee's Summit του Μιζούρι, ο οποίος διευθύνει το κανάλι God Family and Guns στο YouTube, εξηγεί γιατί λαμβάνει χώρα αυτή η στρατιωτικοποίηση.

Το IRS έχει αυξήσει ακόμη περισσότερο τις αγορές όπλων και πυρομαχικών τα τελευταία δύο χρόνια, καταβροχθίζοντας σχεδόν 700.000 δολλάρια σε πυρομαχικά στις αρχές του 2022 (https://www.verifythis.com/article/news/verify/government-verify/internal-revenue-service-did-buy-nearly-700k-in-ammunition/536-0ce9f538-a372-4c26-8013-1ab4e571578c#:~:text=On%20July%201%2C%20Congressman%20Matt,of%20dollars%20worth%20of%20ammunition.). Αυτή η μαζική αγορά ώθησε τους αντιπροσώπους Matt Gaetz (R-FL) και Jeff Duncan (R-SC) να εισαγάγουν (https://gaetz.house.gov/media/press-releases/congressman-matt-gaetz-introduces-disarm-irs-act) τον νόμο "Disarm the IRS Act" (https://gaetz.house.gov/sites/gaetz.house.gov/files/documents/GAETZ_Disarm%20the%20IRS%20Act%207.1.2022.pdf), για να απαγορεύσουν στο IRS να αγοράζει πυρομαχικά. Φυσικά, αυτό το νομοσχέδιο ήταν νεκρό κατά την άφιξή του, επειδή το Uniparty στην Ουάσιγκτον, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους Δημοκρατικούς και μια σταθερή πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων, είναι όλοι υπέρ μιας στρατιωτικοποιημένης ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Μισούν τους Αμερικανούς και δεν εκπροσωπούν τους Αμερικανούς. Είναι παγκοσμιοποιητές των οποίων η πίστη είναι στο στρατιωτικό-βιομηχανικό-βιοασφαλιστικό σύμπλεγμα.

Η IRS δεν είναι μόνη της σε αυτή τη στρατιωτικοποίηση.

Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ έχει επίσης αγοράσει εκατοντάδες

 υποπολυβόλα διαμετρήματος .40 (https://www.wtkr.com/2014/09/26/why-

did-the-usda-buy-submachine-guns), πιθανώς για επιδρομές σε ανεξάρτητους παραγωγούς τροφίμων. Έχουν ένα ιδιαίτερο μίσος για τους Amish (βλέπε Επίθεση στον εφοδιασμό τροφίμων: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εισέβαλε και έκλεισε την Golden Valley Farms, έναν ανεξάρτητο παραγωγό κρέατος https://discernreport.com/food-supply-attack-u-s-government-raided-and-shutdown-golden-valley-farms-an-independent-meat-producer/)

Το USDA εισέβαλε στο αγρόκτημα της οικογένειας Fisher στο Farmville της Βιρτζίνια και κατάσχεσε τις εγκαταστάσεις κτηνοτροφίας και επεξεργασίας κρέατος (https://yournews.com/2023/08/28/2632678/virginia-amish-farmers-livelihood-at-risk-following-government-raid-and/), καθώς η πολιτεία καταδίκασε και κατάσχεσε την περιουσία τους. Είναι Amish.

Η Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων έχει επίσης πραγματοποιήσει μαζικές αγορές όπλων και πυρομαχικών. Η Υγεία και οι Ανθρώπινες Υπηρεσίες έχουν κάνει το ίδιο.

Προετοιμάζεται, άρα γε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον των Αμερικανών που αντιστέκονται στα εγκεκριμένα από τα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης μηνύματα σχετικά με τις πανδημίες, τη συμμετοχή μας σε αέναους ξένους πολέμους και άλλες πολιτικές παγκοσμιοποίησης;

Έχετε την αίσθηση ότι ίσως, απλά ίσως, αρκετοί από εμάς ξυπνάμε στο γεγονός ότι οι παγκοσμιοποιητές ετοιμάζονται να μας φιμώσουν μια για πάντα, και ο μόνος τρόπος για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο είναι με τη βία; Το μόνο που θα χρειαζόταν είναι να παραδειγματιστούμε από μερικές δεκάδες, ίσως μερικές εκατοντάδες ειλικρινείς συντηρητικούς. Ο στόχος στο μέλλον θα ήταν να ποινικοποιηθεί κάθε λόγος που έρχεται σε αντίθεση με τα μηνύματα που προέρχονται από την κυβέρνηση και τους εταιρικούς εταίρους της. Σε εκείνο το σημείο, η ελπίδα των παγκοσμιοποιητών θα ήταν οι συντηρητικοί να αρχίσουν να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου από φόβο ότι θα μπορούσαν να είναι οι επόμενοι. Κάντε μια συμφωνία για να καταδώσετε έναν συνάδελφο συντηρητικό, σώζοντας έτσι το τομάρι σας από τη βασιλεία του τρόμου. Έτσι κυλάει η ζωή κάτω από φασιστικά καθεστώτα όπως αυτό που βρίσκεται τώρα στην εξουσία, οπότε μην εκπλαγείτε αν κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Πιθανότατα θα συμβεί αφού κλέψουν ακόμη τις εκλογές τον Νοέμβριο του 2024. Παρακολουθούν την ομιλία όλων στο διαδίκτυο, ώστε να είναι εύκολο. Κάνουν κάποιες συλλήψεις υψηλού προφίλ και ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου. Αυτό θα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας, όταν οι άνθρωποι έχουν πεινασμένα μέλη της οικογένειάς τους. Καταδώστε έναν γείτονα με ψευδείς κατηγορίες και θα έχετε φαγητό αξίας ενός μήνα στην πόρτα σας.

Οι κατηγορίες εναντίον υποστηρικτών του Τραμπ στην Τζώρτζια και το Μίσιγκαν έχουν ήδη στείλει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα. Αλλά το βαθύ κράτος κινείται σε περισσότερα από αυτό το ένα μέτωπο. Έχουν επίσης συλλάβει διαδηλωτές υπέρ της ζωής και τους τιμωρούν με άκρα αυστηρότητα, διώκοντάς τους βάσει του διεφθαρμένου νόμου FACE. Η διαμαρτυρία για την άμβλωση αποτελεί στυλοβάτη της αμερικανικής ζωής από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Τώρα η κυβέρνηση λαμβάνει σκληρά μέτρα και στέλνει μηνύματα ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τέτοιες διαμαρτυρίες δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές.

Από το LifeSite News σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου (https://www.lifesitenews.com/news/breaking-pro-life-rescuers-immediately-incarcerated-following-jurys-guilty-verdict-in-dc-face-act-trial/):

Ένα σώμα ενόρκων την Τρίτη έκρινε πέντε ακτιβιστές υπέρ της ζωής ένοχους για παραβίαση του νόμου περί ελεύθερης πρόσβασης στις εισόδους κλινικών (FACE) και συνωμοσία κατά των δικαιωμάτων. Φυλακίστηκαν αμέσως μετά την ετυμηγορία και θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν περισσότερο από μια δεκαετία φυλάκισης για τις προσπάθειές τους να αποτρέψουν τις γυναίκες από το να σκοτώσουν τα αγέννητα μωρά τους.

Το πιάσατε αυτό; Τώρα μπορείτε να πάρετε ποινή κάθειρξης 10 χρόνια ή περισσότερα για ειρηνική προσευχή και συμβουλευτική γυναικών έξω από μια κλινική αμβλώσεων. Το άρθρο συνεχίζει εξηγώντας ότι αυτοί οι Αμερικανοί υπέρ της ζωής θεωρήθηκαν από τον δικαστή ότι διέπραξαν ένα «έγκλημα βίας» απλώς και μόνο επειδή είχαν απόψεις υπέρ της ζωής και ήταν πρόθυμοι να τις μοιραστούν δημόσια κοντά σε μια κλινική σφαγής μωρών. Είναι δύσκολο να μην δείτε την ειρωνεία.

Μόνο τον Αύγουστο, τέσσερεις Αμερικανοί υπέστησαν διάρρηξη στα σπίτια τους και εισβολή σε επιδρομές πριν από την αυγή από το FBI, το οποίο σε κάθε περίπτωση εκτέλεσε εν ψυχρώ τον ύποπτο. Μια υπόθεση αφορούσε έναν 100% ανάπηρο βετεράνο του στρατού των ΗΠΑ στο Χέντερσον του Τενεσσύ (https://truthpress.com/news/disabled-vet-killed-after-fbi-raid-on-tennessee-home/), ο οποίος ήταν άοπλος τη στιγμή που πυροβολήθηκε στις 16 Αυγούστου. Μια άλλη υπόθεση αφορούσε έναν 74χρονο άνδρα στο Provo της Γιούτα, ο οποίος ήταν παχύσαρκος και δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς μπαστούνι, αλλά πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από το FBI στις 9 Αυγούστου (https://www.deseret.com/2023/8/9/23826780/witnesses-fbi-kill-utah-man-threats-biden-social-media).

Από ό,τι μπορώ να πω, καμμία από αυτές τις φτωχές ταλαίπωρες ψυχές δεν αποτελούσε κάποιου είδους επικείμενη απειλή για τις οικογένειες ή τις κοινότητές τους. Ο άνδρας από τη Γιούτα δημοσίευσε απειλές εναντίον του Μπάιντεν στη σελίδα του στο Facebook, αλλά σαφώς δεν είχε την ικανότητα να τις πραγματοποιήσει. Οι ομοσπονδιακοί θα μπορούσαν να είχαν συλλάβει τον τύπο ειρηνικά ενώ έβγαινε από το δρόμο του. ΑΛΛΑ ΌΧΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Αφού εκτελεστούν αρκετοί Αμερικανοί με αυτόν τον τρόπο και ο φόβος να μιλάμε ριζώσει στην κοινωνία, μπορώ να δω μια μέρα, ίσως νωρίτερα από ό, τι νομίζουμε, που οι πολιτικοί αντιφρονούντες απλά θα εξαφανιστούν. Κανείς δεν θα ξέρει τι τους συνέβη καθώς εξαφανίζονται στα γκουλάγκ.

Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο σοβαρή με κάθε νέο επεισόδιο. Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσει αυτή η ανησυχητική τάση από το να επεκταθεί είναι περισσότεροι άνθρωποι να μιλήσουν ακόμα πιο τολμηρά από ποτέ. Μείνετε ήρεμοι, αλλά μην συγκρατείτε τις λεκτικές σας απόψεις. Δεν μπορούν να μας σκοτώσουν ή να μας συλλάβουν όλους. Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς. Προσευχηθείτε για ειρήνη και για περισσότερο χρόνο πριν επέλθει η αναπόφευκτη κοινωνική κατάρρευση. Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι για αυτό που έρχεται. Ακόμα κι αν ξυπνούν, δεν είναι έτοιμοι για μια πραγματικότητα στην οποία κηρύσσονται εγκληματίες απλά για κάτι που είπαν ή έγραψαν.



ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/08/30/why-is-the-irs-buying-40-caliber-submachine-guns/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!