Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Ο συνωμότης Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καί τό τέταρτο «στεφάνι»....


Γράφει ο Μέτοικος


Η εν κρυπτώ συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου συνιστά μια ξεκάθαρη περίπτωση συνωμοσίας ή φατρίας ενάντια στο Συνοδικό Σύστημα της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Για το της συνομωσίας έγκλημα ο 18ος Κανόνας της Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου διατάζει: «Εί τινες τοίνυν κληρικοί, ή μονάζοντες, ευρεθείεν συνομνύμενοι, ή φατριάζοντες, ή κατασκευάς τυρεύοντες… εκπιπτέτωσαν πάντη του οικείου βαθμού»!

«Το της συνωμοσίας, ή φατρίας έγκλημα και παρά των έξω νόμων πάντη κεκώλυται, πολλώ δε μάλλον εν τη του Θεού εκκλησία τούτο γίνεσθαι απαγορεύειν…[ενώ] οι φρατριάζοντες…εκπιπτέτωσαν πάντη του οικείου βαθμού» εντέλλεται ο 34ος Κανόνας της Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου.

Έχει απόλυτο δίκαιο το Κ.Κ.Ε που υποστηρίζει «ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι ιδιωτική υπόθεση, όπως και η συμβίωση. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η σεξουαλική σχέση ή η ικανοποίηση της σεξουαλικότητας δεν παράγει κοινωνικά δικαιώματα».

Εάν αυτή η θέση δεν ισχύει και, «ο σεξουαλικός προσανατολισμός πράγματι παράγει κοινωνικά δικαιώματα» τότε πρέπει η κυβέρνηση της Ν.Δ να νομοθετήσει και τη νομιμότητα της παιδεραστίας και το φυσιολογικό και, άρα νόμιμο της κτηνοβασίας.


1 σχόλιο:

  1. Εαν καταφέρουν οι διεθνείς σατανιστές και δημόσιοι υπερασπιστές της αφύσικης διαστροφής της ομοφυλοφιλίας, να βαπτίζουν μέσα σε Ορθόδοξους ναούς τα βρέφη που θα υιοθετούν οι ομοφυλόφιλοι, αυτό θα είναι μια έμμεση αλλά σαφής δημόσια "νομιμοποίηση" του αφύσικου "γάμου" των ομοφυλόφιλων.

    Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι ψευτο-προοδευτικοί κληρικοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!