Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Η Ευραραβία στον ορίζοντα: Ο εξισλαμισμός θα ολοκληρωθεί σε 50-70 χρόνια προειδοποιεί βετεράνος των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών (βίντεο).


«Οι θρησκευτικές ισλαμικές απαιτήσεις πολλαπλασιάζονται και υποχωρούμε σε αυτές τις απαιτήσεις κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, εγκαταλείποντας σταδιακά το έδαφος. Αυτή η διαδικασία σταδιακής συνθηκολόγησης δεν είναι μια συνωμοσία, αλλά μάλλον ένα ισλαμικό σχέδιο που αποδίδεται στη Μουσουλμανική Αδελφότητα».

Ο πρώην πράκτορας της DGSE (Γενική Διεύθυνση Εξωτερικής Ασφάλειας) Pierre Martinet, ο οποίος υπηρέτησε σε μια εξειδικευμένη γαλλική υπηρεσία πληροφοριών, έδωσε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση για την επικείμενη ισλαμική απειλή στην Ευρώπη σε συνέντευξή του στο podcast Les Bâtisseurs.

Ο Martinet, βετεράνος του 3ου Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών Πεζικού Πεζοναυτών (3e RPIMa), προβλέπει ένα τρομακτικό μέλλον όπου η Ευρώπη αντιμετωπίζει πλήρη εξισλαμισμό μέσα στα επόμενα 50-70 χρόνια. Το τμήμα της συνέντευξης που παρουσιάζεται παρακάτω ξετυλίγει τη βαθιά ιδεολογική απειλή που θέτει το Ισλάμ, ιδιαίτερα ο ρόλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, στον ανησυχητικό μετασχηματισμό της Ευρώπης. Παρακολουθήστε το βίντεο, το οποίο έχει μεταφραστεί στα αγγλικά από το RAIR Foundation USA, για να κατανοήσετε σε βάθος αυτή την ανησυχητική πρόβλεψη και την επείγουσα απειλή που εγείρει.

(εάν δεν λειτουργούν τα βίντεο, παρακαλώ επισκεφθείτε τον αρχικό σύνδεσμο)

Η ιδεολογική απειλή του εξισλαμισμού

Στη συνέντευξή του, ο Pierre Martinet τονίζει ότι η ισλαμική απειλή που αντιμετωπίζει η Ευρώπη εκτείνεται πέρα από τις βίαιες ενέργειες, όπως οι τρομοκρατικές επιθέσεις και οι δραστηριότητες ένοπλων ισλαμικών ομάδων όπως η Αλ Κάϊντα. Ενώ αυτές οι ενέργειες είναι αναμφίβολα ανησυχητικές, ο Martinet υποστηρίζει ότι αντιπροσωπεύουν μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Σύμφωνα με τον Martinet, η πιο σημαντική και αποτελεσματική πτυχή αυτής της απειλής είναι η ιδεολογική συνιστώσα. Υποστηρίζει ότι οι θρησκευτικές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής, καθοδηγούμενες από ισλαμικές ιδεολογίες, διαβρώνουν αργά τα θεμέλια των ευρωπαϊκών κοινωνιών. Κατά την άποψή του, αυτή η ιδεολογική δύναμη είναι πιο ισχυρή από τη βία ή την εξωτερική χρηματοδότηση.

Ο Martinet επισημαίνει ότι αυτή η ιδεολογική πρόκληση είναι ιδιαίτερα τρομερή επειδή στοχεύει στις κοσμικές αξίες που στηρίζουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Ενώ η Γαλλία έχει μια ισχυρή παράδοση εκκοσμίκευσης (laïcité), άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν διαθέτουν παρόμοιους μηχανισμούς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της ιδεολογικής καταπάτησης.

Προειδοποιεί ότι το σχέδιο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για τον εξισλαμισμό της Ευρώπης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αυτός ο μετασχηματισμός είναι μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια. Ενώ ο Martinet αναγνωρίζει ότι μπορεί να μην ζήσει για να δει την πλήρη έκταση αυτού του μετασχηματισμού, πιστεύει ότι θα εκδηλωθεί μέσα στα επόμενα 50 έως 70 χρόνια.

Επιδιώκοντας τους στόχους της, η Μουσουλμανική Αδελφότητα υποστηρίζει σθεναρά την εγκαθίδρυση της ισλαμικής ηγεμονίας σε όλες τις πτυχές της ζωής. Κεντρικό στοιχείο της αποστολής τους είναι το όραμα της ίδρυσης ενός ισλαμικού χαλιφάτου που αρχικά περιλαμβάνει ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο και τελικά επεκτείνεται παγκοσμίως. Η φιλόδοξη ατζέντα τους περιλαμβάνει επίσης τη διάλυση των μη ισλαμικών κυβερνήσεων όπου υπάρχουν, με στόχο να καταστεί ο ισλαμικός νόμος (Σαρία) το μοναδικό θεμέλιο της νομολογίας παγκοσμίως. Αυτή η ακλόνητη δέσμευση στον σκοπό τους συνοψίζεται στο μαχητικό πιστεύω της Αδελφότητας, το οποίο τονίζει ότι ο στόχος τους καθοδηγείται από τον Αλλάχ, το σύνταγμά τους είναι το Κοράνι, ο ηγέτης τους είναι ο Προφήτης, ο δρόμος τους είναι ένας αγώνας (τζιχάντ) και η υψηλότερη φιλοδοξία τους είναι να θυσιαστούν για χάρη του Αλλάχ.

Η Γαλλία σε σταυροδρόμι

Μετά τη συνέντευξη του Pierre Martinet, το CNEWS ξεκίνησε μια συζήτηση με τον συγγραφέα και πολιτικό δημοσιογράφο Mathieu Bock-Côté. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το ερώτημα εάν η Γαλλία θα μπορούσε ενδεχομένως να αντιμετωπίσει τον πλήρη εξισλαμισμό μέσα στα επόμενα 50 έως 70 χρόνια. Ενώ ορισμένοι θεωρούν αυτή την πρόβλεψη ως αποκαλυπτική, άλλοι θεωρούν ότι είναι μια πραγματική και πιεστική ανησυχία.

Η συζήτηση έθεσε βαθιά ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της Γαλλίας, ιδιαίτερα όσον αφορά το θρησκευτικό και πολιτιστικό της τοπίο. Οι ιδέες του Bock-Côté εμβαθύνουν στις πιθανές πολιτικές και κοινωνικές επιπτώσεις τέτοιων σημαντικών αλλαγών. Τονίζει ότι οι ισλαμικές θρησκευτικές και ιδεολογικές απαιτήσεις της καθημερινής ζωής, και όχι μόνο η ισλαμική τρομοκρατία ή η εξωτερική μουσουλμανική χρηματοδότηση, αποτελούν τη σημαντικότερη απειλή.

Ο Bock-Côté επισημαίνει περαιτέρω ότι το ζήτημα εκτείνεται πέρα από τις δημογραφικές αλλαγές, τονίζοντας τον ρόλο της μαζικής ισλαμικής μετανάστευσης, τη μετατόπιση των εδαφών και τον αντίκτυπο στις κοινωνικές-δημογραφικές ισορροπίες. Υποστηρίζει ότι η τρέχουσα φάση περιλαμβάνει θεσμούς του κράτους που στρέφονται εναντίον εκείνων που αντιστέκονται σε αυτές τις αλλαγές, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου μια δημογραφική μετατόπιση επιβάλλεται στον πληθυσμό.

Η συνεχιζόμενη συζήτηση στη Γαλλία είναι ενδεικτική των μακροπρόθεσμων συνεπειών του Ισλάμ και της ισλαμικής μετανάστευσης στην Ευρώπη. Εγείρει κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας, το μέλλον της πολυπολιτισμικότητας και τον ρόλο των δημόσιων αρχών στη διαμόρφωση του πεπρωμένου της χώρας, συχνά ενάντια στη βούληση ή την κατανόηση του πληθυσμού.

Καθώς η Ευρώπη παλεύει με την επικείμενη ισλαμική απειλή, αντιμετωπίζει μια λεπτή πράξη εξισορρόπησης μεταξύ της διατήρησης των αξιών της, της αντιμετώπισης των ισλαμικών απειλών για την ασφάλεια και της προσαρμογής σε ένα μεταβαλλόμενο ισλαμικό πολιτιστικό τοπίο.



ΠΗΓΗ: https://rairfoundation.com/eurabia-horizon-islamization-will-be-complete-50-70/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Τα έλεγε αυτά πρίν απο 90 περίπου χρόνια (ξέρετε ποιός), αλλα εσείς θέλατε σιωνισμό, τον οποίο τώρα κατηγορείτε αλλά συγχρόνως πανηγυρίζετε για την μεγάλη του νίκη την 8η Μαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλώς το το παιδί!

      Λοιπόν, αρχίζουμε και σε συνηθίζουμε!

      Να είσαι καλά κι εσύ κι η βιόλα σου! Το εννοώ!

      (⁠◠⁠‿⁠◕⁠)

      Διαγραφή
    2. https://pagkritio-odeio.online/wp-content/uploads/2021/08/viola_image.png

      Διαγραφή
    3. Ω ανώνυμε 6:42 είσαι απίθανος (⁠◠⁠‿⁠・⁠)⁠—⁠☆

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!