Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΚΟΡΥΦΑΙΟ! - Πολιτιστική ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Γιατί η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ σχεδιάζεται ΣΚΟΠΙΜΑ. ( ΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ! )


25 Ιανουαρίου 2024

Από τον Brandon Smith


Δεν υπάρχει απολύτως καμμία αμφιβολία – στοιχεία της δικής μας κυβέρνησης ενθαρρύνουν σκόπιμα την επιτάχυνση της παράνομης μετανάστευσης κατά μήκος των νότιων συνόρων και σαμποτάρουν ενεργά κάθε προσπάθεια να σταματήσει η τρέλλα. Υπάρχουν δύο ερωτήματα που πρέπει να θέσουμε: Γιατί το κάνουν αυτό; Και, τι μπορεί να γίνει για να τους σταματήσουμε;»

Σε μια κίνηση που νομίζω ότι καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θέλει ασφαλή σύνορα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αμφισβήτησε πρόσφατα τις προσπάθειες του Τέξας να εγκαταστήσει περίφραξη στα σύνορα και συρματοπλέγματα για να αποτρέψει τη μαζική εισροή ξένων που εισβάλλουν στις ΗΠΑ. Αυτό συμβαίνει μετά από αρκετά περιστατικά στα οποία καταδικασμένοι εγκληματίες και τρομοκράτες έχουν εντοπιστεί μεταξύ ομάδων μεταναστών. Τα μέτρα λειτουργούσαν, οπότε προφανώς, ο Μπάιντεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει.

Η πλειοψηφία του Ανώτατου Δικαστηρίου έχει επίσης πάρει το μέρος του Μπάιντεν, αναγκάζοντας τον κυβερνήτη του Τέξας Greg Abbott να κηρύξει την κατάσταση εισβολή που απειλεί την ασφάλεια της πολιτείας του και της Αμερικής γενικότερα. Η σύγκρουση οδηγεί σε μια αναμέτρηση μεταξύ των ομοσπονδιακών υπηρεσιών και του Τέξας. Θα έλεγα ότι είναι μια αναμέτρηση που ΠΡΕΠΕΙ να συμβεί, όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.

Η εκδίωξη ανεπιθύμητων ή καταστροφικών ομάδων ανθρώπων υπήρξε ένα μέτρο έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιήθηκε από τους πολιτισμούς για χιλιάδες χρόνια. Οι πολιτισμοί που δεν προστατεύουν τις δικές τους πύλες καταλήγουν να διαγράφονται ή να απορροφώνται σε έναν εντελώς διαφορετικό πληθυσμό που μπορεί να μην έχει τις ίδιες αξίες και αρχές. 

Η πλειοψηφία των εθνών στον πλανήτη σήμερα έχουν αυστηρούς κανόνες μετανάστευσης, ωστόσο, η Αμερική και η ΕΕ είναι οι μόνες περιοχές που δέχονται επίθεση επειδή θέλουν να περιορίσουν τη ροή των λαθρομεταναστών.

Γιατί;

Η προπαγάνδα των ανοιχτών συνόρων που είναι κοινή στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και στις ταινίες του Χόλλυγουντ αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας του κατεστημένου που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, αλλά επιταχύνεται από το 2021. Ειδικότερα, η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει επιβλέψει τη μεγαλύτερη αύξηση της παράνομης μετανάστευσης στην ιστορία των ΗΠΑ, με πάνω από 300.000 παραβιάσεις συνόρων μόνο τον Δεκέμβριο (που γνωρίζουμε). Για να το θέσουμε αυτό σε προοπτική, αυτό ισοδυναμεί με μια πόλη του μεγέθους του Πίτσμπουργκ που διασχίζει τα σύνορα των ΗΠΑ και απαιτεί κοινωνική πρόνοια, επιδοτήσεις, στέγαση, θέσεις εργασίας, δωρεάν φαγητό κ.λπ., κάθε μήνα.

Αυτό δεν είναι βιώσιμο και το κατεστημένο το γνωρίζει. Στην πραγματικότητα, ο Μπάιντεν προσπάθησε ενεργά να κρύψει την κρίση από την άποψη του αμερικανικού λαού εδώ και χρόνια, αρνούμενος ότι υπάρχει οποιαδήποτε απειλή και υποστηρίζοντας ότι τα σύνορα είναι πιο άκαμπτα σήμερα από ποτέ. Όποιος αμφισβητεί την εγκυρότητα αυτού του ισχυρισμού κατηγορείται αμέσως για ρατσισμό, λευκή υπεροχή και θεωρία συνωμοσίας.

Οι συνοριακές πολιτείες έχουν εξοργιστεί τόσο πολύ με τις αριστερές αρνήσεις που έχουν αρχίσει να μεταφέρουν χιλιάδες μετανάστες σε μπλε «ιερές πόλεις» όπως η Νέα Υόρκη, η Ουάσιγκτον και το Σικάγο. Το αποτέλεσμα ήταν μια καταστροφή για τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας και την τοπική οικονομία. Ακόμη και οι προοδευτικοί ψηφοφόροι σε αυτές τις περιοχές είναι εξοργισμένοι από την πλημμύρα των μεταναστών στις γειτονιές τους.

Τα σχολεία στη Νέα Υόρκη εκκενώνονται και κλείνουν για να δημιουργηθεί χώρος για στέγαση μεταναστών. Τα καταφύγια αστέγων στην Ουάσινγκτον έχουν κατακλυστεί από μετανάστες που ζητιανεύουν για ελεημοσύνη και οι άστεγοι πολίτες είχαν πολύ λιγώτερο φαγητό κατά τη διάρκεια των διακοπών, επειδή οι παράνομοι τα έφαγαν όλα. Το αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγο μετατρέπεται σε καταφύγιο μεταναστών και η πόλη προσπαθεί να εμποδίσει τα μέσα ενημέρωσης να καταγράψουν την κατάσταση.

Οι Δημοκρατικοί δήμαρχοι αποκαλούν επιτέλους το γεγονός εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αστείο πώς αρνήθηκαν να παραδεχτούν το πρόβλημα μέχρι να επηρεαστούν άμεσα από αυτό. Φυσικά, κατηγορούν τους συντηρητικούς κυβερνήτες αντί για τις δικές τους πολιτικές ιερών πόλεων. Με άλλα λόγια, οι Δημοκρατικοί είναι αγανακτισμένοι επειδή αναγκάζονται από τις κόκκινες πολιτείες να υποστούν τις συνέπειες των στρεβλών ιδανικών τους. Οι αριστεροί έχουν έναν κανόνα: Ποτέ μην παραδέχεστε όταν κάνετε λάθος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αυτοκαταστροφή.

Και παρ' όλο που οι χαμηλού επιπέδου προοδευτικοί πολιτικοί φαίνονται ανόητοι στη συνεχιζόμενη υπεράσπιση του καθεστώτος του καταφυγίου, υπάρχει το μεγαλύτερο ζήτημα της κατασκευασμένης κρίσης. Γιατί οι καθεστωτικές ελίτ και η κυβέρνηση Μπάιντεν ψεύδονται παρά τον σαφή και παρόντα κίνδυνο; Και γιατί θεωρείται ιδιαίτερα λάθος για τις δυτικές χώρες να υπερασπίζονται τα σύνορά τους;

Ίσως επειδή ορισμένες ομάδες ανθρώπων μέσα στα κέντρα εξουσίας επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από τη συνεχιζόμενη εισβολή μεταναστών.

Όλοι έχουμε ακούσει για τη στρατηγική Cloward-Piven μέχρι τώρα, και δεν είναι τόσο δύσκολο να κατανοηθεί - Δημιουργήστε κοινωνική αποσταθεροποίηση χρησιμοποιώντας τους μετανάστες ως όπλο. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που συμβαίνουν εδώ από ό, τι φαίνεται στο μάτι. Ο Cloward-Piven είναι σχεδόν υπερβολικά απλοϊκή εξήγηση. Δεν καθορίζει πραγματικά τη μεγαλύτερη εικόνα. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους αυτή η στρατηγική θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα στον αυταρχισμό στις ΗΠΑ. Ας εξετάσουμε αυτά τα σενάρια για να κατανοήσουμε καλύτερα γιατί...

Επιχείρηση Garden Plot και στρατιωτικός νόμος

Το 1968, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης, συνέταξε ένα σχέδιο πολιτικής αναταραχής που ονομάζεται «Επιχείρηση Garden Plot» που περιέγραφε αυτό που ήταν ουσιαστικά μια απάντηση στρατιωτικού νόμου σε μεγάλης κλίμακας κοινωνική κατάρρευση. Ένας από τους κύριους παράγοντες που αναφέρονται στο σχέδιο ως έναυσμα για στρατιωτικό νόμο ήταν η ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση μειονοτήτων στις ΗΠΑ, καθώς και οι ταραχές από μειονότητες υπό το πρίσμα της οικονομικής αβεβαιότητας.

Το Garden Plot έχει διατάξεις σχεδιασμένες για να εγκαταστήσουν μια μακροχρόνια εγχώρια στρατιωτική παρουσία στις ΗΠΑ, εάν κριθεί απαραίτητο, και μάλιστα συνδέθηκε με προγράμματα όπως το REX 84 η οποία σχεδίαζε την εγκατάσταση «στρατοπέδων FEMA» ή εγκαταστάσεων κράτησης που προορίζονταν να κρατήσουν μεγάλο αριθμό προσφύγων κατά τη διάρκεια μιας μαζικής μεταναστευτικής κρίσης. Αυτά τα προγράμματα εκτέθηκαν κατά λάθος κατά τη διάρκεια των ακροάσεων Ιράν / Κόντρας το 1987 και κρατήθηκαν μυστικά από την πλειοψηφία των αντιπροσώπων στο Κογκρέσσο.

Με άλλα λόγια, οι πολιτικές ελίτ σχεδίασαν ένα σύνολο επιχειρήσεων για την ταχεία επιβολή στρατιωτικού νόμου εάν συνέβαινε μια μεταναστευτική καταστροφή. Αλλά αυτά τα μέτρα προορίζονταν να λύσουν την κρίση; Ή μήπως είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν την κρίση ως δικαιολογία για να βάλουν μπότες στο έδαφος στις ΗΠΑ και να τερματίσουν οριστικά τις όποιες συνταγματικές προστασίες μας έχουν απομείνει; Δηλαδή, μπορεί κάλλιστα να είναι το σχέδιο του κατεστημένου να κρατήσει τα σύνορα ανοιχτά μέχρι οι παράνομοι να κατακλύσουν το σύστημα και το κοινό να είναι πρόθυμο να δεχτεί στρατιωτικό νόμο.

Αμνηστία και δημιουργία στρατού παράνομων μεταναστών

Οι Δημοκρατικοί έχουν καταθέσει πολλά νομοσχέδια, μεταξύ των οποίων: Νομοθεσία το 2022 να δώσει στους παράνομους μετανάστες την επιλογή να υπηρετήσουν στον στρατό των ΗΠΑ και να αποκτήσουν υπηκοότητα ως ανταμοιβή. Οι εκπρόσωποι αναφέρουν το αυξανόμενο έλλειμμα στρατολόγησης ως αιτιολογία για την πολιτική (ένα έλλειμμα που δημιούργησαν αφού επέτρεψαν την 'woke' λατρεία στο πρόγραμμα σπουδών των ενόπλων δυνάμεων).

Το έχω αναφέρει αυτό σε προηγούμενα άρθρα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένας από τους κύριους σκοπούς για το κατεστημένο να αφήσει τα σύνορα ανοιχτά και να δελεάσει τους παράνομους να εισέλθουν είναι η δημιουργία ενός στρατού μεταναστών. Μια κατάσταση στην οποία εκατομμύρια παράνομοι θα λάβουν εύκολη υπηκοότητα σε αντάλλαγμα για υπηρεσία. Πιστεύω επίσης ότι αυτός ο στρατός μεταναστών θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του αμερικανικού κοινού (των πραγματικών πολιτών) για να επιβάλει μέτρα στρατιωτικού νόμου στον απόηχο μιας εθνικής καταστροφής.

Κοιτάξτε το ως εξής: Με τον σημερινό στρατό γύρω στο 70% συντηρητικό και ανεξάρτητο, είναι πολύ λιγώτερο πιθανό οι ένοπλες δυνάμεις να ακολουθήσουν εντολές για να υποτάξουν τον πληθυσμό, ειδικά στο όνομα ενός όλο και πιο αντιδημοφιλούς αριστερού / παγκοσμιοποιημένου προέδρου όπως ο Τζο Μπάιντεν. Είναι πολύ πιο εύκολο για τις ελίτ να χρησιμοποιούν ξένους χωρίς εγγενή σεβασμό για την αμερικανική κουλτούρα ή τον αμερικανικό λαό ως καταπιεστική δύναμη.

Θεωρία Πολιτισμικής Αντικατάστασης

Η «Θεωρία της Αντικατάστασης» συχνά δυσφημείται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως μια ρατσιστική συνωμοσία που υποστηρίζεται από λευκούς ανθρώπους που «φοβούνται να χάσουν την εξουσία». Αυτό είναι παράλογο για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι αν οι «λευκοί» ήταν ένας μονόλιθος και είχαμε όλη την εξουσία, τότε απλά θα σβήναμε τυχόν απειλές για αυτή την εξουσία και θα κλειδώναμε τα σύνορά μας. Δεν θα υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να κάνει κανείς για να μας σταματήσει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει λευκός μονόλιθος, δεν υπάρχει πατριαρχία και δεν υπάρχει συστημικός ρατσισμός. Μήπως κάποιοι αριστεροί ακτιβιστές φωνάζουν για μαζική μετανάστευση για να αντικαταστήσουν τους λευκούς στις ΗΠΑ και την Ευρώπη; Απόλυτα. Το αποκαλούν «αποαποικιοποίηση». Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός της μαζικής μετανάστευσης; Μάλλον όχι.

Η αντικατάσταση που συμβαίνει δεν αφορά τόσο την αντικατάσταση των λευκών όσο την αντικατάσταση του δυτικού πολιτισμού. Ο στόχος, πιστεύω, είναι να ανοίξουμε τις πύλες σε ξένα στοιχεία, επειδή τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από πιο σοσιαλιστικά συστήματα που δεν έχουν καμμία κατανόηση της ατομικής ελευθερίας. Με αυτόν τον τρόπο, το κατεστημένο μπορεί να αποδυναμώσει την αμερικανική κουλτούρα ανεξαρτησίας και να χρησιμοποιήσει την τυραννία της πλειοψηφίας (δημοκρατία) για να διαγράψει τις αξίες και τις αρχές μας για πάντα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα ακούσετε τον Μπάιντεν και τους ομοίους του να μιλούν συνεχώς για τη «δημοκρατία» και την «υπεράσπιση της δημοκρατίας» και τη συντηρητική «απειλή για τη δημοκρατία». Αυτή είναι μια πολύ σκόπιμη ορολογία. Όταν λένε «δημοκρατία», μιλούν για την κυριαρχία του όχλου. Η τυραννία της πλειοψηφίας. Μιλούν για κολεκτιβισμό, σοσιαλισμό και τελικά αυταρχισμό για «χάρη του γενικότερου καλού».

Οι μετανάστες χρησιμοποιούνται για τη σταδιακή κατάργηση των πυλώνων του δυτικού πολιτισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σύνορα πρέπει να διασφαλιστούν τώρα και οι παράνομοι πρέπει να εκδιωχθούν από τη χώρα με βιασύνη. Κανένας στρατιωτικός νόμος, καμμία εγκατάσταση κράτησης της FEMA, καμμία αμνηστία, κανένα άσυλο, καμμία πρόνοια και καμμία επιδότηση. Απλώς πρέπει να απομακρυνθούν και να σταλούν πίσω εκεί από όπου προήλθαν και, εάν επιστρέψουν παράνομα, θα πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά.

Για να συμβεί αυτό, φαίνεται ότι τα νότια κράτη θα πρέπει να επιβάλουν τη δική τους ασφάλεια στα σύνορα. Αλλά πώς να το κάνετε αυτό χωρίς ομοσπονδιακή παρέμβαση; Το αμερικανικό κοινό θα πρέπει να παρέμβει και να εντείνει τις προσπάθειές του για να βοηθήσει πολιτείες όπως το Τέξας. Το κίνημα θα πρέπει να είναι τόσο συντριπτικό που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση φοβάται να παρέμβει.

Η μορφή αυτής της ασφαλούς συνοριακής δράσης θα απαιτήσει δοκιμή και λάθος, αλλά όσο το Τέξας είναι πρόθυμο να συνεχίσει να συλλαμβάνει παράνομους και να τους στέλνει έξω από τη χώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απόσπασμα βουλευτών Αμερικανών για να βοηθήσουν στην επιτήρηση των συνόρων και να πιάσουν τους ανθρώπους που προσπαθούν να περάσουν. Μπορεί επίσης να υπάρχει ανάγκη για τους ανθρώπους να υπερασπιστούν τα συνοριακά τείχη και φράχτες από ομοσπονδιακό σαμποτάζ.

Κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι αυτό αποτελεί παραβίαση, περιφρόνηση των ομοσπονδιακών αρχών, και θα έλεγα ναι, είναι, και αυτό είναι καλό. Η κυβέρνηση Μπάιντεν παραλείπει το καθήκον της να κρατήσει τη χώρα ασφαλή από ξένη εισβολή. 

Το να μην κάνεις τίποτε και να αφήνεις τα σύνορα ανυπεράσπιστα από τη μαζική μετανάστευση δεν διαφέρει από το να αρνείσαι να υπερασπιστείς τα σύνορα από έναν ξένο στρατό.

Εάν επιτραπεί η συνέχιση της τρέχουσας τάσης, θα δημιουργηθεί το σκηνικό για μια σειρά από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που θα αξιοποιηθούν για να δώσουν στις ελίτ τη δικαιολογία να διαγράψουν τις όποιες συνταγματικές προστασίες μας έχουν απομείνει. 

Αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. 

Ήρθε η ώρα να το τελειώνουμε.


ΠΗΓΗ: https://alt-market.us/cultural-replacement-why-the-immigration-crisis-is-being-deliberately-engineered/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Τέξας και 10 πολιτείες στέλνουν την Εθνική Φρουρά τους για να προστατεύσουν τα σύνορα του Τέξας από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα του Μπάιντεν - και είναι «προετοιμασμένες» για σύγκρουση
Ο κυβερνήτης Greg Abbott το επιβεβαιώνει σε συνέντευξή του στον Tucker Carlson σήμερα, 1,4 εκατομμύρια προβολές - και θα ακολουθήσουν και άλλα. Προς το παρόν, η συνοριακή περιπολία του Τέξας φέρεται να μην το απορρίπτει
https://therebelpatient.substack.com/p/texas-and-10-states-send-their-national?publication_id=770643&post_id=141081671&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Θα είναι το Τέξας το έναυσμα για τη Μεγάλη Επαναφορά;
Οι πατριώτες θα μπορούσαν να πέσουν σε μια μεγάλη παγίδα.
https://patrickwood.substack.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!