Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Πρόεδρος της Federal Reserve Bank of Minneapolis: "Το CBDC δεν επιλύει κανένα πραγματικό πρόβλημα, εκτός από το να επιτρέπει στους κεντρικούς τραπεζίτες να παρακολουθούν όλες τις συναλλαγές ..."


Ο Πρόεδρος της Federal Reserve Bank of Minneapolis, Neel Kashkari: Το CBDC δεν επιλύει κανένα πραγματικό πρόβλημα, εκτός από το να επιτρέπει στους κεντρικούς τραπεζίτες να παρακολουθούν όλες τις συναλλαγές και να αφαιρούν φόρους απευθείας από τους λογαριασμούς των ανθρώπων.


«Συνεχίζω να ζητώ από οποιονδήποτε, στη Fed ή εκτός Fed, να μου εξηγήσει ποιο πρόβλημα επιλύει αυτό...

Μπορώ να καταλάβω γιατί η Κίνα θα το έκανε. Εάν θέλουν να παρακολουθούν κάθε μία από τις συναλλαγές σας, θα μπορούσατε να το κάνετε με ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας.

Εάν θέλετε να φορολογήσετε απευθείας τους λογαριασμούς πελατών, θα μπορούσατε να το κάνετε με ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας.

Καταλαβαίνω λοιπόν γιατί θα ενδιαφερόταν η Κίνα.


Γιατί ο αμερικανικός λαός να είναι υπέρ αυτού;».

(βίντεο εντός του συνδέσμου)


Πηγή: WideAwakeMedia




ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/president-of-the-federal-reserve?publication_id=581065&post_id=141103154&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!