Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Θέλουν πραγματικά να εξισώσουν τα ζώα με τους ανθρώπους; Αποκωδικοποιημένο, το "One Health" ("Μία Υγεία") θέλει να υποτιμήσει το ανθρώπινο είδος.

Τι είπε το Lancet τον περασμένο Ιανουάριο για το "One Health"; Ότι τα μη ανθρώπινα ζώα έχουν την ίδια ανησυχία με τους ανθρώπους.

«Η πραγματικότητα είναι ότι το One Health θα παραδοθεί σε χώρες, όχι από συνθήκες μεταξύ πολυμερών οργανισμών, αλλά λαμβάνοντας μια θεμελιωδώς διαφορετική προσέγγιση του φυσικού κόσμου, στον οποίο είμαστε ως ανησυχούν για την καλή διαβίωση των μη ανθρώπινων ζώων και το περιβάλλον όπως είμαστε για τον άνθρωπο. Στην πιο αληθινή του μορφή το "One Health" είναι ένα κάλεσμα για οικολογική ισότητα, όχι απλώς υγεία».

Βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο παρακάτω. Παρακαλώ, να είστε βέβαιοι ότι αυτό είναι πραγματικά αυτό που σχεδιάζουν για εμάς ο ΠΟΥ, η κυβέρνηση Μπάιντεν, η ΕΕ, η Παγκόσμια Τράπεζα και όλοι οι άλλοι απατεώνες της "One Health". 

Εξάλλου, και τα ζώα χρειάζονται επίσης ισότητα, έτσι δεν είναι;

Ιδού τι αναφέρει η Συνθήκη του «One Health» στη σελίδα 9. Είναι μια σαλάτα από λέξεις, δύσκολο να αποκωδικοποιηθούν, ωστόσο, αυτοί σαφώς σοβαρολογούν για αυτό το πράγμα που ονομάζουν "ΜΙΑ ΥΓΕΙΑ", αφιερώνοντας ένα ολόκληρο άρθρο (από 36 άρθρα συνολικά) σε αυτό. Βασικά, δεν θέλουν να ξέρουμε τι σημαίνει.




ΠΗΓΗ: https://merylnass.substack.com/p/do-they-really-want-to-make-animals?publication_id=746368&post_id=141022529&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Αναρωτιέμαι αν άνθρωποι και ζώα είναι στο ίδιο επίπεδο, ποιος ή τι θα διεκδικήσει την ανωτερότητα;
    (Δεν αστειεύομαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!