Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Laura Aboli: Οι παγκοσμιοποιητές πραγματοποιούν την ατζέντα τους για τον μετανθρωπισμό για να επιτύχουν ένα δυστοπικό μέλλον


«Μην κάνετε κανένα λάθος, ο τελικός στόχος είναι να εξαλείψουμε την ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε.,»

Από την Belle Carter
23 Ιανουαρίου 2024

Τον Μάϊο του 2023, η δημόσια ομιλήτρια Laura Aboli έδωσε μια δυναμική ομιλία με τίτλο "Transhumanism: The End Game" στο συνέδριο "Better Way". Περιγράφηκε ως η συντομότερη αλλά ακριβέστερη περιγραφή της τρέχουσας παγκόσμιας κατάστασης πραγμάτων.

«Μην κάνετε κανένα λάθος, ο τελικός στόχος είναι να εξαλείψουν την ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε. Μόλις κατανοήσετε τον τελικό προορισμό, γίνεται πολύ πιο εύκολο να κοιτάξετε πίσω και να προσδιορίσετε την ψυχολογική προετοιμασία, τη βιολογική αλλοίωση, την πολιτιστική περιποίηση και την εκπαιδευτική προετοιμασία που έχουμε υποβληθεί εδώ και δεκαετίες για να μας κάνουν να δεχτούμε ένα μετα-ανθρώπινο μέλλον», είπε.

Στην εν λόγω συνάντηση επιστημόνων, ιατρών, νομικών και ακτιβιστών υγείας στο Μπαθ του Ηνωμένου Βασιλείου, ασχολήθηκε με το πώς ο κόσμος αποσταθεροποιείται, αποκτηνώνεται και αποθαρρύνεται καταστρέφοντας την πυρηνική οικογένεια, καθώς τα παιδιά κατηχούνται από το κράτος, νομιμοποιώντας την άμβλωση, εξαλείφοντας τον Θεό και την πνευματικότητα, προωθώντας τοξικά τρόφιμα, αέρα και νερό, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντικαθιστώντας την πραγματική ανθρώπινη σύνδεση και αλληλεπίδραση προς μια παγκόσμια ολοκληρωτική πραγματικότητα.


Η Aboli μίλησε περαιτέρω για αυτό το σημαντικό θέμα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής της στο "Health Ranger Report" με τον Mike Adams. Τόνισε σε τι εργάζεται η παγκόσμια κυβέρνηση εδώ και δεκαετίες και πολλές δομές έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται. Θα χρειαζόταν απλώς ένα έναυσμα για την πλήρη εφαρμογή του. «Υπάρχουν τρεις κορυφές, ή τρεις γωνίες, με τις οποίες έρχονται σε εμάς αυτή τη στιγμή. Πρώτον, διαλύουν κυρίαρχα έθνη. Στη συνέχεια, θα καταστρέψουν την οικονομική ανεξαρτησία. Τέλος, θα κατεδαφίσουν και τη φυσική κυριαρχία. Και εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι ο μετανθρωπισμός», είπε στον Adams.


Σύμφωνα με την Ισπανίδα μαχήτρια της ανθρωπότητας, η καταστροφή της κυριαρχίας των εθνών έχει στοχοποιηθεί από τη Συνθήκη Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), η οποία πρόκειται να αποφασιστεί τον Απρίλιο ή τον Μάϊο του 2024. «Εάν και τα 194 κράτη μέλη - και αυτός είναι ολόκληρος ο κόσμος - το υπογράψουν, δίνει στον ΠΟΥ την εξουσία να κηρύξει κρίση ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία κατά βούληση», προειδοποίησε, επισημαίνοντας πώς οι συγγραφείς έκαναν τις διατάξεις πολύ ασαφείς για τα πράγματα και πώς αυτές θα μπορούσαν να τους δώσουν το δικαίωμα να κηρύξουν κρίση. «Γίνονται οι δικτάτορες όλων των εντολών, των κανονισμών και των αναγκαστικών εμβολιασμών, μεταξύ όλων των μελών του ΠΟΥ», πρόσθεσε.

Η παραβίαση της οικονομικής ανεξαρτησίας των εθνών βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη. Ανέφερε το μάντρα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF): «Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι», καθώς και το βιβλίο του David Rogers Webb «The Great Taking», το οποίο μιλούσε για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ακριβώς οι παγκοσμιοποιητές πρόκειται να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη ληστεία στην ανθρώπινη ιστορία καταστρέφοντας ορισμένες βιομηχανίες υπό το πρόσχημα της ρητορικής τους, συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής κρίσης. Γνωρίζουμε ότι έχουν επιτεθεί στους αγρότες και σε ολόκληρη την αναδιάρθρωση πολλών βιομηχανιών λόγω της κλιματικής αλλαγής. Αυτός ο άνθρωπος [Webb] περιγράφει τον ακριβή μηχανισμό, ένα νομικό κατασκεύασμα που έχουν δημιουργήσει για να κλέψουν όλες τις εξασφαλίσεις», είπε.

Ο Adams, ο οποίος είναι ο ιδρυτής του Brighteon and Natural News, συμφώνησε και πρόσθεσε ότι η κατασκευή για αυτό έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή. "Αν νομίζετε ότι κατέχετε τις μετοχές του χαρτοφυλακίου σας στον χρηματιστή σας, δεν τις κατέχετε. Αν νομίζετε ότι κατέχετε τα χρήματα στους λογαριασμούς όψεως, ταμιευτηρίου και στους εταιρικούς λογαριασμούς σας, δεν σας ανήκουν», προειδοποίησε. "Εάν έχετε στεγαστικά δάνεια ή δάνεια αυτοκινήτων, παρ' όλο που τα εξοφλήσατε, οι αρχικοί δανειστές εξακολουθούν να εμφανίζονται στο τμήμα εμπράγματων δικαιωμάτων των τίτλων αυτών των περιουσιακών στοιχείων. Μπορούν ακόμα να σας τα πάρουν ακόμα κι αν τα έχετε εξοφλήσει».


Οι δύο είπαν επίσης ότι με ένα κλικ, τα περιουσιακά στοιχεία όλων των ανθρώπων μπορούν να πάνε στον αέρα με τη δήλωση μιας κυβερνοεπίθεσης, ενός σφάλματος τεχνητής νοημοσύνης και άλλων αφηγήσεων.

Όσον αφορά την προσωπική κυριαρχία που δέχεται επίθεση, ο Aboli αναφέρθηκε στον Yuval Noah Harari του WEF λέγοντας ότι «οι κυβερνήσεις πρέπει να μπουν κάτω από το δέρμα μας» και ότι «οι άνθρωποι είναι τώρα ζώα που μπορούν να χακαριστούν». «Αυτή η συνεχιζόμενη αφήγηση κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι αν δεν αρχίσουμε να εμφυτεύουμε τεχνολογία κάτω από το δέρμα μας, απλά θα γίνουμε άχρηστοι. Και μετά συνεχίζει, ́ ́Λοιπόν, τι θα κάνουμε με την άχρηστη τάξη; Θα τους δώσουμε μόνο ναρκωτικά και βιντεοπαιχνίδια», τόνισε. (Σχετικά: Ο επικεφαλής σύμβουλος του WEF Harari: Οι άνθρωποι είναι πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν. Η ελεύθερη βούληση τελείωσε - Brighteon.TV.)

Η ανθρωπότητα αξίζει να προστατευθεί

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η Aboli υπογράμμισε τη σημασία της ευαισθητοποίησης τώρα και της αντιμετώπισης του δύσκολου θέματος, ώστε όλοι να μπορούν να κάνουν κάτι για να αποτρέψουν τη μαζική έλλειψη σεβασμού στη ζωή. Ο Adams συμφώνησε, λέγοντας ότι η ανθρωπότητα αξίζει να υπερασπιστεί και να προστατευθεί. 


«Δεν μπορούμε να αντικατασταθούμε από μηχανές. Ξέρω ότι προσπαθούν με την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά αυτά τα συστήματα δεν έχουν ψυχή. Δεν έχουν καρδιά, συμπόνια, ενσυναίσθηση, ηθική ή αγάπη ο ένας για τον άλλον, τις οικογένειές τους ή τους συνανθρώπους τους. Μόνο τα ανθρώπινα όντα έχουν αυτές τις ιδιότητες – αξίζουμε να αγωνιστούμε γι' αυτές», παρατήρησε ο Health Ranger.


Ο παρουσιαστής του HRR ανέφερε επίσης τα ανησυχητικά γεγονότα στη Μέση Ανατολή και σε άλλα μέρη του πλανήτη, όπου η μία πλευρά λέει ότι η άλλη πλευρά είναι υπανθρώπινα ζώα, ότι δεν είναι άνθρωποι και ότι θα ήταν εντάξει να εξοντωθούν.

Στη συνέχεια, η υπέρμαχος της ζωής ανέφερε ολόκληρη την ψυχολογική πλύση εγκεφάλου ότι οι άνθρωποι αναφέρονται ως «σάκοι κρέατος με εγκέφαλο πιθήκου». 


Η μετανθρωπίστρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Elise Bohan, κατά την προώθηση του βιβλίου της, είπε ότι ο μόνος τρόπος επιβίωσης είναι η συγχώνευση με την τεχνολογία. «Αν οι άνθρωποι μπορούσαν να συνεχίσουν σε μια κατάσταση ισχυρής υγείας, μπορούσαν να συνεχίσουν να μαθαίνουν, θα είχαμε αυτό το σωρευτικό αποτέλεσμα όπου οι εμπειρίες και οι γνώσεις μας θα συσσωρεύονταν πολύ πιο γρήγορα. Είναι τόσα πράγματα που το είδος μας θα μπορούσε να κάνει με αυτό! Τα μυστήρια του σύμπαντος που θα μπορούσαμε να ξεκλειδώσουμε. Τα προβλήματα που θα μπορούσαμε να λύσουμε. Και τα βάθη της ψυχής του άλλου που θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε», έγραψε η Bohan.


«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ έναν πιο φρικτό τρόπο ή έναν πιο προσβλητικό τρόπο να αναφερόμαστε στην ανθρωπότητα, αλλά αυτή η προϋπόθεση να μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε πολύ λιγώτεροι από ό, τι είμαστε. Πιστεύουν ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ψυχή, συναίσθημα, δημιουργία και θεότητα. Είμαστε απλώς αυτό το υλικό κομμάτι σάρκας», αντέδρασε η Aboli στην άποψη της μετανθρωπίστριας. «Αυτό 


δικαιολογεί την ατζέντα εξόντωσης των 


παγκοσμιοποιητών επειδή λένε ότι δεν 


σκοτώνουν ανθρώπους», συμφώνησε ο Adams.



Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι Health Ranger Report στο Brighteon.com.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Brighteon.com

ZeroHedge.com

TheGuardian.com




ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/laura-aboli-globalists-are-carrying?publication_id=581065&post_id=141050111&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο Elon Musk λέει ότι αναμένει περίπου 1 δισεκατομμύριο ανθρωποειδή ρομπότ τη δεκαετία του 2040
Ο Elon Musk της Tesla δήλωσε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο ανθρωποειδή ρομπότ στη Γη σε δύο δεκαετίες από τώρα «υπό την προϋπόθεση ότι τα θεμέλια του πολιτισμού είναι σταθερά»
https://www.foxbusiness.com/technology/elon-musk-says-expect-roughly-1-billion-humanoid-robots-in-2040s


Η βασίλισσα Maxima ζητά την καθολική υιοθέτηση ψηφιακών ταυτοτήτων
Μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), η βασίλισσα Maxima τόνισε τη σημασία της ψηφιακής ταυτοποίησης για τραπεζικούς λογαριασμούς, σχολεία και απόδειξη εμβολιασμού. Ωστόσο, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προειδοποιεί για κινδύνους όπως η αποδυνάμωση της δημοκρατίας.
https://transition-news.org/wef-streiflichter-ii-konigin-maxima-fordert-universelle-einfuhrung-digitaler


Ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του επενδυτή και φιλάνθρωπου Τζωρτζ Σόρος, εμφανίστηκε σε εκδήλωση ομιλίας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF). Με αυτόν τον τρόπο, μιλούσε σε γλώσσα που ήταν δύσκολο να κατανοηθεί σε διάφορα θέματα.
https://transition-news.org/wef-streiflichter-i-alexander-soros-23308

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!