Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!!!!!! - (ΒΙΝΤΕΟ) ΟΙΚΟΛΟΓΟ-ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ λέει στους Βρετανούς «Υπάρχει ηθικό ζήτημα» με την απόκτηση παιδιών!


«Κάθε παιδί σε μια βιομηχανική χώρα όπως η δική μας έχει περίπου 505 εκατοντάδες τόνους άνθρακα κατά τη διάρκεια της ζωής του».

Ένας περιβαλλοντικός λομπίστας είπε στους τηλεθεατές του βρετανικού ειδησεογραφικού καναλιού GB News την Τρίτη ότι η απόκτηση παιδιών παρουσιάζει ένα «ηθικό ζήτημα» λόγω της ποσότητας άνθρακα που θα παράγουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Η Donnachadh McCarthy υποστήριξε ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν λιγότερα παιδιά και ότι το να έχεις μόνο ένα παιδί είναι «υπέροχο».

Ο McCarthy, υποστηρικτής κινδυνολογικών ομάδων όπως η Just Stop Oil και η Extinction Rebellion, δήλωσε στον ειδησεογραφικό σταθμό: «Όταν γεννήθηκε ο πατέρας μου, υπήρχαν 1,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Όταν γεννήθηκα υπήρχαν 3 δισεκατομμύρια. Τώρα είναι 8 δισεκατομμύρια και οδεύουμε προς τα έντεκα».

«Οι γυναίκες εργάζονται τώρα και αναζητούν μια ποιότητα ζωής και δεν θέλουν να περάσουν τη ζωή τους έγκυες», (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) συνέχισε.

«Έχουμε καταστρέψει το 70% της φύσης. Υπάρχει ένα ηθικό ζήτημα εδώ», δήλωσε περαιτέρω ο McCarthy, προσθέτοντας «Πώς μπορούμε να το περάσουμε αυτό στην επόμενη γενιά; Κάθε παιδί σε μια βιομηχανική χώρα όπως η δική μας έχει περίπου 505 εκατοντάδες τόνους άνθρακα κατά τη διάρκεια της ζωής του».

«Αυτό ισοδυναμεί με 1000 χρόνια ηλεκτρικής ενέργειας για ένα νοικοκυριό. Έτσι, κάθε παιδί έχει αντίκτυπο και λέμε ότι το ένα είναι υπέροχο, τα δύο είναι άφθονα και τα τρία είναι εγωιστικό».

Η προπονήτρια γονέων και μητέρα δύο παιδιών Nicole Ratcliff διαφώνησε με τη ρητορική, λέγοντας στον McCarthy: «Θα είμαι ειλικρινής, αισθάνομαι αρκετά θυμωμένη από αυτό το είδος γλώσσας. Είμαι μία από τα τέσσερα μέλη μίας οικογένειας. Λυπάμαι, έχουμε μια υπέροχη οικογένεια και η ιδέα αυτών των τριών είναι εγωιστική είναι σοκαριστική».

Η Ratcliff υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν παιδιά τείνουν να έχουν περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα και ελευθερία, επομένως ταξιδεύουν περισσότερο και έχουν βαθύτερο αποτύπωμα άνθρακα.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι είναι απολύτως απαίσιο, για μένα νομίζω ότι αν κάποιος επιλέγει να μην έχει παιδιά λόγω της κλιματικής αλλαγής, δεν είναι κάποιος που αναγκάζεται να τα έχει».

«Η ανάγκη να έχουμε παιδιά είναι κάτι που χτίζεται μέσα μας και αν είσαι κάποιος που θέλει να τα έχει, τότε δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτή την παρόρμηση», πρόσθεσε η Ratcliff.

«Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ξοδεύουν κάθε δεκάρα που έχουν για να αποκτήσουν παιδί και αν τους κάνουν να αισθάνονται ένοχοι, αισθάνομαι αρκετά προσβεβλημένη από την ιδέα ότι το να φέρουμε ένα πολύ αγαπημένο παιδί στον κόσμο θα ήταν κακό πράγμα να κάνουμε», προέτρεψε περαιτέρω η Ratcliff.

Ο McCarthy απάντησε ότι θέλει να δει το ποσοστό γεννήσεων να μειώνεται φυσικά και «δεν υποστηρίζει τον υποχρεωτικό οικογενειακό προγραμματισμό».

Εδώ είναι το πλήρες τμήμα:


Όλα αυτά είναι απολύτως παράλογα αν λάβουμε υπόψη τη σκληρή πραγματικότητα ότι τα ποσοστά γονιμότητας παγκοσμίως καταρρέουν και σχεδόν κάθε χώρα βρίσκεται σε πορεία συρρίκνωσης του πληθυσμού μέχρι το τέλος του αιώνα.

Σε χώρες όπως η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία, πεθαίνουν διπλάσιοι άνθρωποι από όσους γεννιούνται. Δεν χρειάζεται να είστε μαθηματική ιδιοφυΐα για να κάνετε τους υπολογισμούς για το τι πρόκειται να συμβεί πολύ σύντομα.


Οι ερευνητές προειδοποιούν για τη συγκλονιστική μείωση στο παγκόσμιο ποσοστό γονιμότητας

15 Ιουλίου 2020

«Είναι εξαιρετικό, θα πρέπει να αναδιοργανώσουμε τις κοινωνίες».

https://modernity.news/2020/07/15/researchers-warn-of-jaw-dropping-crash-in-global-fertility-rate/


Τα στοιχεία ώθησαν σημαίνουσες προσωπικότητες όπως ο Elon Musk να προειδοποιήσουν ότι η ανθρωπότητα πρόκειται κυριολεκτικά να εξαφανιστεί εάν δεν γίνει κάτι για να αντιστραφεί η τάση.


Το τρέχον ποσοστό γονιμότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 1,6, σημαντικά χαμηλότερο από το «ποσοστό αναπλήρωσης» του 2,1, και συνεχίζει να μειώνεται. Οπότε όχι, το να έχεις δύο παιδιά δεν είναι «άφθονο» και το να έχεις τρία δεν είναι «εγωιστικό», παρά τα όσα ισχυρίζονται αβάσιμα οικο-παλαβοί όπως ο Donnachadh McCarthy.

Παρά αυτή την τρομακτική πραγματικότητα, είναι πλέον κοινός τόπος στη σύγχρονη κουλτούρα για τους νέους να πιστεύουν πραγματικά ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τα ανθρώπινα ένστικτά τους για να αναπαραχθούν, όλα για το γενικώτερο καλό:


Όπως έχουμε τονίσει προηγουμένως, ο συνιδρυτής της Extinction Rebellion, Stuart Basden, παραδέχτηκε ότι η ατζέντα της ομάδας «δεν αφορά το κλίμα» και αντ' αυτού αφορά την ανατροπή του δυτικού πολιτισμού, μέχρι τον τερματισμό της ιδέας ότι η ετεροφυλοφιλία είναι «φυσιολογική».


ΠΗΓΗ: https://modernity.news/2024/01/30/video-eco-loon-tells-brits-there-is-a-moral-issue-with-having-children/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!