Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ; ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΥ-! - Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ μαρτυρία των νοσηλευτών/-τριών του 'Covid'-19' ! ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ!



Από τον Niall McCrae
-
25 Ιανουαρίου 2024


ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ άνθρωποι φαίνεται να έχουν προχωρήσει από τον Covid-19. Μπορεί περιστασιακά να αναφέρονται στην «πανδημία», αλλά θα προτιμούσαν να το βάλουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Επομένως, είναι σημαντικό εμείς οι κριτικοί στοχαστές να μην αφήσουμε την αλήθεια να θαφτεί από μια επίσημη αφήγηση ότι μια θανατηφόρα ασθένεια χτύπησε, οι ριζικές παρεμβάσεις ήταν απαραίτητες και στη συνέχεια ένα θαυματουργό εμβόλιο έσωσε εκατομμύρια ζωές.

Γνωρίζω μια νοσοκόμα που εργάστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του covid στην τοπική μονάδα εντατικής θεραπείας. Πιστεύει ότι ενώ η ασθένεια ήταν υπερβολική, ήταν διαφορετική από τις συνήθεις αναπνευστικές λοιμώξεις. Οι θετικά δοκιμασμένοι ασθενείς που εισήχθησαν στη μονάδα της υπέφεραν συχνά από ασθματικές κρίσεις. Αλλά τέτοια συμπτώματα πιθανώς προέκυψαν από τον τρόμο που προκάλεσε στην κοινωνία η κυβέρνηση. Και αυτοί οι ασθενείς είχαν δίκιο να τρομοκρατούνται, επειδή αντιμετώπιζαν το ενδεχόμενο να γαντζωθούν σε έναν αναπνευστήρα, απόλυτα εξαρτημένοι από το καταπονημένο κλινικό προσωπικό, χωρίς να τους επιτρέπονται επισκέπτες. Όπως εξηγήσαμε ο Roger Watson και εγώ στο TCW, πολλοί δεν πήραν ποτέ άλλη φυσική ανάσα.

Το βιβλίο What the Nurses Saw του Ken McCarthy περιλαμβάνει συνεντεύξεις με νοσοκόμες που εργάστηκαν στα πεδία θανάτου των αμερικανικών νοσοκομείων. Βετεράνος του στρατού, η Erin Marie Olszewski πιστοποιήθηκε και άσκησε το επάγγελμα της νοσοκόμας στη Φλόριντα. Όταν η Νέα Υόρκη έγινε το αμερικανικό επίκεντρο του Covid-19, απάντησε στην επείγουσα έκκληση για νοσηλευτές από τις αρχές της πόλης. Κατά την άφιξή της, η Olszewski εξεπλάγη όταν εγκαταστάθηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, χωρίς να της ανατεθεί εργασία, αλλά πληρωνόταν 10.000 δολλάρια εβδομαδιαίως από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA). Είναι σαφές ότι η κρίση δεν ήταν τόσο άσχημη όσο απεικονίζεται στις ειδήσεις.

Τελικά η Olszeswki τοποθετήθηκε σε ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, για να βρει γιατρούς και νοσηλευτές που ακολουθούσαν έκτακτα και επιβλαβή πρωτόκολλα. Αντί για έσχατη λύση, η διασωλήνωση σε αναπνευστικά μηχανήματα ήταν η κύρια θεραπεία. Ο Andrew Cuomo, κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, ενήργησε ως ιατρικός δικτάτορας, παραγγέλνοντας 30.000 αναπνευστήρες. Ως υπάλληλοι μισθοδοσίας ακολουθώντας τη διοικητική πολιτική, οι γιατροί εγκατέλειψαν τον όρκο του Ιπποκράτη, κακομεταχειριζόμενοι ασθενείς που μπήκαν στο νοσοκομείο αλλά έφυγαν μέσω του νεκροτομείου. Η συναίνεση, τόσο θεμελιώδης για την υγειονομική περίθαλψη, περιορίστηκε στους γιατρούς που έλεγαν στους ασθενείς ότι η μόνη πιθανότητα επιβίωσής τους ήταν ο μηχανικός αερισμός.

Σύμφωνα με την Olszewski, η απόδοση ήταν σαν μια γραμμή παραγωγής εργοστασίου, κατασκευάζοντας τα επιθυμητά δεδομένα θνησιμότητας. Οι νοσηλευτές, συνήθως επιφυλακτικοί στην αμφισβήτηση των αποφάσεων που λαμβάνονται από τους γιατρούς σε μια άκαμπτη ιεραρχική κουλτούρα, απέτυχαν να θέσουν ως προτεραιότητα τους ασθενείς τους. Ήταν συνένοχοι σε δολοφονίες εγκεκριμένες από το κράτος. Αυτό ήταν ιδιαίτερα απαίσιο στα δημόσια νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, όπου η πλειοψηφία των ασθενών ήταν φτωχοί και χρηματοδοτούνταν από το Medicare, το ομοσπονδιακό σύστημα που ενθάρρυνε τη χρήση αναπνευστήρων, πληρώνοντας στα νοσοκομεία 39.000 δολλάρια ανά περίπτωση. Καθώς οι ασθενείς αναμενόταν να χαθούν, δόθηκε λίγη φροντίδα και έμειναν άπλυτοι μέσα στα κόπρανα τους. Μόλις υπήρχε ένας νεκρός, η συσκευή θα χρησιμοποιούταν για την επόμενη εισαγωγή.

Ένας άλλος πληροφοριοδότης, η Nicole Sirotek, παρατήρησε ότι σπάνια χρειαζόταν θεσμική εξουσία για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση των νοσηλευτών με το καθεστώς covid. Το νοσηλευτικό προσωπικό αυτοαστυνομευόταν, καθιστώντας σαφές ότι οποιοσδήποτε αντιφρονών θα εξοστρακιζόταν, θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Σύμφωνα με την Kimberley Overton, νοσοκόμα στο Νάσβιλ, οι νοσοκόμες κλήθηκαν να μην περνούν χρόνο κοντά στα κρεββάτια των ασθενών για να μειώσουν την εξάπλωση του ιού, παρά την πλήρη έκθεσή τους σε θαλάμους αποκλειστικά για περιπτώσεις covid. Αυτό ήταν μία περιττή βαναυσότητα. Οι ασθενείς ήταν 

σκόπιμα απομονωμένοι, στερούνταν τροφής και 

νερού (μερικές σταγόνες θεωρούνταν επαρκής 

πρόσληψη υγρών !!!!!!!!!!!!!!!) και η επικοινωνία ήταν 

αδύνατη με τις νοσοκόμες να είναι καλυμμένες από 

το κεφάλι μέχρι τα νύχια με ΜΑΠ.

Οι θάλαμοι θα έπρεπε να φέρουν προειδοποίηση στην είσοδο παροτρύνοντας κ μακάβρια τους ασθενείς να εγκαταλείψουν κάιε ελπίδα, από την στιγμή που εισέρχονταν εδώ. 

Η Overton παρατήρησε ότι ο covid 

σκότωνε μόνο ανθρώπους στο νοσοκομείο, όχι στο 

σπίτι ούτε μεταξύ των αστέγων. Το θεραπευτικό 

καθεστώς επινοήθηκε για να τερματίσει 

αποτελεσματικά τις ζωές

Οι αναπνευστήρες ήταν το κλειδί για αυτό, όπως περιέγραψε η Overton:

«Σε όλη μου την καρριέρα, δεν είχα δει ποτέ τις ρυθμίσεις PEEP (θετική τελική εκπνευστική πίεση) να είναι τόσο υψηλές. Συνήθως το βλέπουμε περίπου στα πέντε, και βλέπαμε αυτή την πίεση στα δεκαπέντε. Φυσούσαμε τα πνευμόνια των ανθρώπων».

Για την καταστολή των διασωληνωμένων ασθενών, χορηγήθηκαν υψηλές δόσεις φαιντανύλης. Ήταν συνήθης πρακτική η διεξαγωγή δοκιμής αναπνοής σε ασθενείς μετά από μια ημέρα στον αναπνευστήρα. Σχεδόν πάντα αποτύγχαναν, λόγω της αναπνευστικής κατασταλτικής επίδρασης της φαιντανύλης. Αλλά η πιο αμφίβολη παρέμβαση ήταν η ρεμδεσιβίρη, που δηλώθηκε από τον Anthony Fauci ως το «φάρμακο επιλογής» για τους πάσχοντες από covid. Αυτό το αντιικό δοκιμάστηκε αρχικά σε περιπτώσεις Έμπολα, αλλά πάνω από τους μισούς πέθαναν στις δοκιμές. Για τον covid μια βιαστική και ελλιπής δοκιμή ισχυρίστηκε ως απόδειξη της αποτελεσματικότητάς του, αλλά το φάρμακο συχνά προκάλεσε νεφρική ανεπάρκεια.

Οι Βρετανοί αναγνώστες θα ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την αφήγηση του Kevin Corbett. Μίλησα μαζί με τον Corbett στην πλατεία Τραφάλγκαρ τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν προειδοποίησε το μαζικό ακροατήριο για τη 

«ναζιστικοποίηση» του NHS. Ο Covid-19 δεν ήταν 

πανικός από τις αρχές, αλλά μια σκόπιμη και 

προγραμματισμένη κατάληψη του συστήματος 

υγειονομικής περίθαλψης. Η ατομική φροντίδα, την 

οποία οι φορολογούμενοι πολίτες πιστεύουν ότι 

δικαιούνται, αντικαταστάθηκε από ιογενή υγιεινή 

ναζιστικού τύπου. 

Μικροί δικτάτορες με στολή προϊσταμένης δεν 

είχαν ποτέ άλλοτε τόσο μεγάλη δύναμη: δεν φορούσες μάσκα, δεν είχες βάρδια. Το σκεπτικό για τους κανόνες του covid δεν ήταν ποτέ θεραπευτικό, αλλά άσκηση ολοκληρωτικής εξουσίας.

Το NHS ήταν σατανικό, αλλά τα αμερικανικά νοσοκομεία ήταν πολύ χειρότερα. Το κίνητρο κέρδους ήταν ακαταμάχητο για τους αδίστακτους διαχειριστές με 

απίστευτα υψηλές πληρωμές για περατωθείσες 

υποθέσεις (!!!!!!!!) (δηλαδή θανάτους)

Ένας άλλος παράγοντας είναι ότι ανώτερα διευθυντικά στελέχη και κλινικοί γιατροί με τάσεις προς τους Δημοκρατικούς είχαν να κάνουν με ασθενείς χαμηλότερης κοινωνικοοικονομικής κατάστασης και λαϊκιστικών τάσεων που ανήκαν στους ψηφοφόρους του Τραμπ. Τα ποσοστά εμβολιασμού στις ΗΠΑ επιβεβαίωσαν αυτό το πολιτικό χάσμα.

Το σύνθημα, σε περίπτωση που κηρυχθεί άλλη πανδημία 

(Ασθένεια Χ, όπως προετοιμάζουν τα μέσα ενημέρωσης), είναι 

«ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ». 

Αυτό είναι ένα τρομερό κατηγορητήριο για τους γιατρούς 

και τους νοσηλευτές, τόσοι πολλοί από τους οποίους παραβίασαν τον κώδικα δεοντολογίας τους για να συμμετάσχουν σε 

εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτό που είδαν οι νοσηλευτές θα πρέπει να είναι απαραίτητο ανάγνωσμα για πολιτικούς, διοικητικούς υπαλλήλους και κλινικούς γιατρούς που αποδέχτηκαν και εφάρμοσαν άκριτα την ορθοδοξία του Covid-19. Η συλλογή εμπειριών δίπλα στο κρεββάτι του McCarthy δείχνει τι συμβαίνει όταν όλα τα επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα εγκαταλείπονται υπέρ μιας παγκοσμίως επιβεβλημένης επινόησης προβλήματος-αντίδρασης-λύσης. 

Όπως με ενθουσιασμό προβλέπει ο Bill Gates, θα 

υπάρξει μια «επόμενη φορά» και αν ως κοινωνία δεν 

αντλήσουμε διδάγματα από την ψευδοπανδημία και 

δεν αντιμετωπίσουμε τους κακοποιούς, αξίζουμε ό,τι 

ακολουθήσει.


ΠΗΓΗ: https://www.conservativewoman.co.uk/the-shocking-testimony-of-the-covid-19-nurses/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΜΕΓΑ 'ΣΟΚ'!!!! Είστε μήπως ....ΝΕΥΡΙΚΟΙ ; Τότε που κανάλια καί νοσοκομεία ....«φτιάχνανε τά νούμερα»! / ΒΙΝΤΕΟ
https://odysseiatv.blogspot.com/2024/01/blog-post_358.html




10 σχόλια:

  1. Έχουν βρεθεί δύο νέες ομάδες αιματος Α1 και Α2 αυτό δήλωσε ο σύλλογος αιμοδοτών Αλε/πολις σε ραδιόφωνο της πολις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας, μπορείτε να είστε λίγο πιο σαφής ή να μας στείλετε την πηγή από όπου το ακούσατε;
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. Σέ λίγο οι ομάδες αίματος, θά γίνουν όσα καί τά...κόμματα τής Βουλής...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Maximo fm και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιός έδωσε συνέντευξη υπάρχει και ακουστικό βιντεο έγινε στις 27η 28/1/2024

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινε 25/1/2024 έχω μόνο viber και δεν ξέρω πως μπορω να το στείλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το είχα ακούσει πριν μέρες, μάλλον αυτό ψάχνετε.
    https://www.mixcloud.com/maximum-maximumfm/τασος-κοντακιδης-25-01-2024/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι! Το ανέβασα από άλλη πηγή. Θα το συμπεριλαβω και αυτό. Και πάλι να είστε καλά που είχατε την καλοσύνη να στείλετε αυτήν την πολύ σημαντική πληροφορία.

      Διαγραφή

    2. Τάσος Κοντακίδης: “Πρωτόγνωρο! Δημιουργήθηκαν νέες ομάδες αίματος Α1 και Α2 τους τελευταίους μήνες – Έχουμε μεγάλο πρόβλημα”

      https://odysseiatv.blogspot.com/2024/01/1-2.html

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!