Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Covid, τη ζημιά από τα εμβόλια και την συμφωνία με την Pfizer!


Αυτή είναι πιθανώς μια αυτόματη μετάφραση της ομιλίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού. Αλλά υπόσχεται μια σοβαρή έρευνα! Ας ελπίσουμε ότι έχει καλούς σωματοφύλακες.




«Θα εξηγήσουμε στο σλοβακικό κοινό τι συνέβη κατά τη διάρκεια του Covid». 

Στη δυναμική ομιλία του στο κοινοβούλιο, ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής του γραμματείας για τη διερεύνηση ζητημάτων επεξεργασίας του κορωνοϊού. Στοχεύει, μεταξύ άλλων, να διευκρινίσει πώς και γιατί το «τσίρκο Covid» μπόρεσε να εξαπλωθεί, πόσο σοβαρή είναι πραγματικά η ζημιά του εμβολίου και ποιος επωφελήθηκε από τη συμφωνία μεταξύ της Pfizer και της ΕΕ. Το Report24 έχει μεταφράσει ολόκληρη την ομιλία για εσάς.

Μια έκθεση της Edith Brotzner

«Κυρίες και κύριοι της προοδευτικής Σλοβακίας και της αντιπολίτευσης, έχετε δει τα στατιστικά στοιχεία για το πώς οι θάνατοι από διάφορα καρδιαγγειακά αίτια έχουν αυξηθεί εδώ λόγω του εμβολιασμού; Το απορρίπτετε; Φυσικά το αρνείστε, ισχυρίζεστε ότι ο εμβολιασμός ήταν ό,τι καλύτερο στον κόσμο. Ξέρετε πόσα ληγμένα εμβόλια μας έχουν απομείνει και πόσα χρήματα σπαταλήθηκαν ως αποτέλεσμα; Τι γνωρίζετε για τις ιατρικές συσκευές και την προμήθεια τεστ; Γνωρίζατε ότι έχουμε αποδείξει μια πολύ σαφή σύνδεση μεταξύ της εταιρείας Trnava και ενός ηγέτη κόμματος της αντιπολίτευσης; Αγορά αξίας εκατοντάδων crores, εντελώς περιττή. Τι γνωρίζετε για τη διαχείριση; Τι γνωρίζετε ότι όσον αφορά την έγκριση διαφόρων μέτρων, κατά τη γνώμη μας, η συχνότητα εμφάνισης της νόσου αυξήθηκε πολύ περισσότερο από ό, τι σε άλλες χώρες;

Και όλοι γελούσατε με άλλα κράτη, άλλες χώρες. Χλεύασατε τη Ρωσσία, η οποία βασίστηκε στην αρχή των μεμονωμένων επισκέψεων ασθενών στα φαρμακεία. Και το χειρίστηκαν πολύ καλύτερα από τη Σλοβακία. Είχαμε 21.000 θανάτους, τους οποίους αποδίδουμε στην ανικανότητα των κυβερνήσεών μας από το 2020 να κυβερνούν και να εστιάζουν μόνο στα οικονομικά οφέλη και φυσικά να υποκλίνονται μπροστά στις φαρμακευτικές εταιρείες από τις οποίες έχουν προμηθευτεί τεράστιες ποσότητες περιττών ιατρικών προμηθειών και εμβολίων. Δεν θέλω καν να μιλήσω για το ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξέρετε, ήμουν πολύ ευθύς και είπα στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι ήταν σαφές ότι υπήρχαν υποψίες ότι συνδέεται με τη μεγαλύτερη αγορά εμβολίων στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι ανταλλάσσοντας μυστικά γραπτά μηνύματα με τον διευθυντή της Pfizer και χλευάζοντας την έκθεση που είχε διαγραφεί πλήρως για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όταν κυκλοφόρησε.

Γιατί δόθηκαν στους ανθρώπους διάφορα πειραματικά εμβόλια;

Δεν θα καταλάβουμε ποτέ την αλήθεια για το ρόλο που έπαιξαν οι φαρμακευτικές εταιρείες και ποιος οργάνωσε πραγματικά ολόκληρο το τσίρκο COVID-19.

Έχοντας αυτό υπόψη, κυρίες και κύριοι, η κυβέρνηση της Σλοβακικής Δημοκρατίας αποφάσισε να συμπεριλάβει μια υπόσχεση για την επίλυση αυτού του ζητήματος στις επίσημες ανακοινώσεις. Ο σλοβακικός λαός χρειάζεται απλώς μια απάντηση. Χρειάζεται απαντήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό. Τι ήταν πραγματικά; Γιατί δόθηκαν διάφορα πειραματικά εμβόλια σε ανθρώπους χωρίς καμμία δοκιμή; Γιατί δόθηκαν στους ανθρώπους όλα τα είδη φαρμάκων; Γιατί έγιναν δοκιμές (τεστ) μεγάλης κλίμακας; Ποιος τα αγόρασε; Γιατί αγοράστηκαν αυτά; Πόση ποσότητα αγοράστηκε; Πόσα χρήματα δαπανήθηκαν γι' αυτό; Καταλήγουμε με δισεκατομμύρια. Δισεκατομμύρια!

Μπορείτε να το στρίψετε και να το γυρίσετε όπως θέλετε, επειδή δεν γνωρίζετε τίποτε εκτός από την έλλειψη σεβασμού προς τις απόψεις των άλλων ανθρώπων. Ξέρετε, δημοκρατία μερικές φορές σημαίνει επίσης σεβασμός των άλλων απόψεων. Αυτή είναι η τρίτη εβδομάδα που μιλάμε για το ποινικό δίκαιο: κανείς δεν σας προσβάλλει, σας ακούμε και μιλάτε. Διαφωνούμε και αποφασίσαμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε έναν κυβερνητικό επίτροπο για την αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων. Σήμερα όχι μόνο διορίσαμε τον Κυβερνητικό Επίτροπο, αλλά του δώσαμε επίσης την εξουσία να συλλέγει πληροφορίες σε διάφορα θεσμικά όργανα. Ειδικά θα λάβουμε πληροφορίες από τον Επικεφαλής Επιθεωρητή Υγείας. Θα επικοινωνήσουμε με το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Υγείας.

"... Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν 21.000 νεκρούς στη συνείδησή τους».

Με βάση αυτά που έχουμε διαθέσιμα, θέλουμε να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη. Νομίζω ότι ο Δρ Kotlar, αναπληρωτής του Εθνικού Συμβουλίου, είναι εξοπλισμένος με επαρκείς πληροφορίες. Βλέπω ότι είναι έτοιμος, ακόμα και όταν πρόκειται να κρατήσει την ομάδα ενωμένη. Του ζήτησα να συζητήσει τα πάντα στο υπουργικό συμβούλιο πριν προβεί σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Και είμαι απολύτως, επαναλαμβάνω, απολύτως βέβαιος ότι το έργο του θα αποφέρει αποτελέσματατα οποία θα δημοσιεύσουμε και θα πούμε στο σλοβακικό κοινό τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου COVID,

Σήμερα γνωρίζουμε ένα πράγμα: Οι προηγούμενες κυβερνήσεις απέτυχαν απολύτως να διαχειριστούν τον Covid και άφησαν 21.000 ανθρώπους στην τύχη τους. Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, έβγαλαν πολλά χρήματα από περιττές αγορές διαφόρων ιατρικών προμηθειών και εμβολίων. Σας ευχαριστώ."



ΠΗΓΗ: https://merylnass.substack.com/p/slovak-prime-minister-wants-to-reveal?publication_id=746368&post_id=141110960&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!