Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ: Πατέρας λέει ότι αισθάνεται βαθύτατα προσβεβλημένος από την κυβερνητική προσφορά να αποσύρει τη δικαστική υπόθεση που ισχυρίζεται ότι ο γιος πέθανε λόγω εμβολίου COVID

Ο Dan Hartman και ο γιος του, Sean, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 17 ετών στις 27 Σεπτεμβρίου 2021. Ο Sean εμβολιάστηκε για το COVID-19 στις 25 Αυγούστου 2021, επειδή ήθελε να μπορέσει να συνεχίσει να παίζει χόκεϋ. (Ευγενική προσφορά του Dan Hartman)


Από την Chandra Phillip

24/2/2024            Ενημερώθηκε: 26/2/2024

Ένας άνδρας από το Οντάριο (Καναδάς) που μηνύει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση αφότου ο γιος του πέθανε λόγω λήψης εμβολίου COVID-19, λέει ότι είναι «αηδιαστικό» το γεγονός ότι η Οττάβα θέλει να αποσύρει την υπόθεση με αντάλλαγμα να μην χρειαστεί να πληρώσει νομικά έξοδα.

«Ποτέ δεν έχω προσβληθεί τόσο άσχημα στη ζωή μου όσο με αυτήν την προσφορά. Είναι αηδιαστικό», δήλωσε ο Dan Hartman στην εφημερίδα The Epoch Times. «Είναι προσβλητικό και είναι ασέβεια στη μνήμη του γιου μου. Λένε ότι η ζωή του γιου μου δεν άξιζε τίποτε».

Μετά τον θάνατο του γιου του Sean, ο κ. Hartman μήνυσε την κυβέρνηση λέγοντας ότι έχει αποδείξεις ότι ήταν το εμβόλιο COVID-19 που προκάλεσε το θάνατο του εφήβου.

Είπε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να απορρίψει την υπόθεση και ότι οι κυβερνητικοί δικηγόροι είπαν στη νομική του ομάδα ότι δεν θα ζητήσουν δικαστική εντολή για να τον αναγκάσουν να πληρώσει για νομικά έξοδα εάν αποσύρει την υπόθεση.

«Η κυβέρνηση μας έδωσε μια προσφορά την περασμένη εβδομάδα. Αν συμφωνήσω να αποσύρω την αγωγή, δεν θα με κυνηγήσουν για δικαστικά έξοδα».

Είπε ότι έκλαψε αφού έλαβε την προσφορά και στη συνέχεια τα δάκρυα μετατράπηκαν σε θυμό.

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι προσέβαλαν την οικογένειά μου έτσι, προσβάλλοντας τη μνήμη του Sean», είπε.

«Το μόνο που ήθελα από την αρχή ήταν η αλήθεια – πριν καν αποκτήσω δικηγόρους ή αγωγή, πριν από δύο χρόνια, όταν ξεκίνησα αυτό. Ήθελα απλώς να παραδεχτούν ότι ο Sean πέθανε από το εμβόλιο. Αυτό ήταν όλο—και να αλλάξουν την αιτία θανάτου του».

Οι Epoch Times επικοινώνησαν με την Health Canada, αλλά της είπαν ότι δεν σχολιάζει θέματα που βρίσκονται ενώπιον των δικαστηρίων.

Ο κ. Hartman δήλωσε ότι ο δικηγόρος του πιστεύει ότι τα δικαστήρια θα επιτρέψουν στην υπόθεση να προχωρήσει σε δίκη.

«Έχουμε αποδείξεις ότι το εμβόλιο σκότωσε τον Sean και δεν έχουν καμμία απόδειξη ότι δεν το έκανε», λέει.

«Δεν ήξερα καν». 

Ο Sean ήταν 17 ετών όταν έκανε τη λήψη τον Αύγουστο του 2021, κάτι που ο έφηβος δεν αποκάλυψε στον πατέρα του, λέει ο κ. Hartman.

«Δεν ήξερα καν ότι ο Sean έκανε το εμβόλιο. Δεν το έμαθα μέχρι την ημέρα που πέθανε. Τον παρακάλεσα να μην το κάνει και μακάρι να με άκουγε».

Ο κ. Hartman είπε ότι ο γιος του έκανε το εμβόλιο για να μπορεί να παίξει χόκεϋ, καθώς η Ένωση Χόκεϊ Εφήβων του Οντάριο είχε καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των παικτών ηλικίας 12 ετών και άνω.

Ο κ. Hartman είπε ότι ο Sean πήγε στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης τέσσερεις ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου.

Είπε ότι ο γιος του είχε «μάτια ρακούν», ένας όρος που αναφέρεται σε σκούρους μώλωπες που σχηματίζονται γύρω από τα μάτια.

«Ο γιατρός δεν έκανε καθόλου αιματολογικές εξετάσεις. Απλώς τον έστειλε σπίτι», είπε ο κ. Hartman. «Τριάντα τρεις ημέρες μετά τον πρώτο πυροβολισμό του Sean, ήταν νεκρός».

Είπε ότι δεν μπόρεσε να θρηνήσει τον θάνατο του γιου του από τότε που συνέβη.

«Δεν μπορώ καν να αρχίσω να τον θρηνώ μέχρι να δικαιωθεί. Θέλω να πω, πώς μπορεί ο γιος μου να αναπαυθεί εν ειρήνη μέχρι να υπάρξει δικαιοσύνη», είπε. «Απλώς διαλύει την καρδιά μου».

Είπε ότι ήθελε απλώς ο κόσμος να μάθει την αλήθεια για το θάνατο του γιου του.

«Είναι ο μοναχογιός μου. Τον αγαπούσα τόσο πολύ. Ήταν ένας τέτοιος άγγελος».

Πρόγραμμα τραυματισμών εμβολίων

Ο κ. Hartman είπε ότι έκανε αίτηση στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Τραυματισμών Εμβολίων του Καναδά, αλλά απορρίφθηκε επειδή δεν είχε αποδείξεις ότι το εμβόλιο οδήγησε στο θάνατο του Sean.

Είπε ότι έκτοτε συνεργάζεται με έναν Αμερικανό παθολόγο για να αποδείξει ότι το εμβόλιο οδήγησε στο θάνατο του γιου του, αλλά μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν έχει αναγνωρίσει τα στοιχεία που παρουσιάζονται.

«Μόλις τους πήρα την απόδειξη, η οποία ήταν στις 8 Μαΐου του περασμένου έτους που έκανα έφεση, ακόμα δεν μου έχουν δώσει απάντηση. Έχουν αγνοήσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είπαν: "Δυσκολευόμαστε να βρούμε έναν παθολόγο για να εξετάσει τα στοιχεία"», είπε.

«Δεν θέλουν να παραδεχτούν ούτε έναν θάνατο και αυτό τους κάνει να φαίνονται πιο καχύποπτοι σε ό,τι με αφορά».

Ο κ. Hartman είπε ότι η εμπειρία τον έφερε σε επαφή με άλλους που έχασαν κάποιον με τον ίδιο τρόπο.

«Η καλοσύνη των ανθρώπων που κάνουν δωρεές σε αγωγές είναι απίστευτη. Και η υποστήριξη που λαμβάνω στο Twitter είναι απίστευτη. Έχω κάνει πολλούς καλούς φίλους», είπε. «Ελπίζω απλώς να μείνουμε όλοι ενωμένοι για να τους πολεμήσουμε, γιατί θα χρειαστεί όλοι μας να το κάνουμε.

Είπε ότι έχει συναντήσει άλλους γονείς που λένε επίσης ότι τα παιδιά τους πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου.

Ο κ. Hartman είπε ότι έχει δημιουργήσει μια σελίδα GiveSendGo για να συγκεντρώσει χρήματα για τα νομικά του έξοδα, με στόχο να φτάσει τα 500.000 δολλάρια. Η σελίδα AnswersforSean είχε συγκεντρώσει πάνω από 111.000 δολλάρια στις 24 Φεβρουαρίου.


Ο κάτοικος του New Tecumseth, ON, Dan Hartman ξεκίνησε αγωγή άδικου θανάτου κατά της Pfizer επειδή ο γιος του Sean πέθανε από το εμβόλιο COVID-19.


ΠΗΓΗ: Father Says He’s Insulted by Government Offer to Drop Court Case Alleging Son Died Due to COVID Shot | The Epoch Times



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η έγκριση για εμβόλια θα χορηγηθεί εντός εκατό ημερών στο μέλλον

Για την προετοιμασία για μελλοντικές πανδημίες, ο χρόνος ανάπτυξης και έγκρισης νέων εμβολίων πρόκειται να μειωθεί σε εκατό ημέρες. Το CEPI, το οποίο χρηματοδοτείται από τη Γερμανία ως ο μεγαλύτερος χορηγός, διαδραματίζει βασικό ρόλο σε αυτό το έργο.

Zulassung für Impfstoffe soll zukünftig innerhalb von hundert Tagen erfolgen (epochtimes.de)



Το αναμνηστικό εμβόλιο COVID θέτει «αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας» για νεαρούς ενήλικες

Σε νεαρούς άνδρες, μια τρίτη δόση του εμβολίου Pfizer ή Moderna συσχετίστηκε με «αυξημένο ποσοστό εμφάνισης μυοκαρδίτιδας» εντός 28 ημερών.

COVID-Auffrischungsimpfung birgt „erhöhtes Myokarditis-Risiko“ für junge Erwachsene (epochtimes.de)



Μελέτη διαπιστώνει διαταραχές ακοής και ισορροπίας μεταξύ εμβολιασμένων με COVID-19

«Είμαστε οι πρώτοι που επιβεβαιώνουμε αυτή την αυξημένη σχετική συχνότητα εμφάνισης εμβοών και ιλίγγου μετά τα εμβόλια COVID-19», έγραψαν οι συγγραφείς.

Study Finds Hearing and Balance Disorders Among COVID-19 Vaccinated | The Epoch Times



Ισπανία: Το υπουργείο Υγείας παραδέχεται ότι η εντολή μάσκας επιβλήθηκε αυθαίρετα

Ήδη από το 2022, η ομάδα ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Liberum» είχε καλέσει το υπουργείο να παρουσιάσει εκθέσεις και πρακτικά υποτιθέμενων συνεδριάσεων εμπειρογνωμόνων, βάσει των οποίων οι πολίτες εξαναγκάστηκαν να φορούν μάσκες. Τώρα το θεσμικό όργανο παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει.

Spanien: Gesundheitsministerium gesteht ein, dass Maskenplicht willkürlich (...) - Transition News (transition-news.org)



ΗΠΑ: Όλο και περισσότεροι ανήλικοι συνταγογραφούνται κοκτέιλ ψυχοτρόπων φαρμάκων

Αυτό αναφέρουν οι New York Times, επικαλούμενοι νέα μελέτη. Η αύξηση της χρήσης φαρμάκων είναι ακόμη πιο ανησυχητική αν ληφθεί υπόψη η προειδοποίηση ότι η ταυτόχρονη χρήση ψυχοτρόπων φαρμάκων στους νέους δεν έχει μελετηθεί για την ασφάλειά τους ή για τις επιπτώσεις τους στον αναπτυσσόμενο εγκέφαλο.

USA: Immer mehr Minderjährige bekommen Psychopharmaka-Cocktails (...) - Transition News (transition-news.org)



Ο Δρ McCullough χτυπά το περιοδικό για την απόσυρση μεγάλης μελέτης που ζητά τον τερματισμό της διάθεσης εμβολίων COVID

Ο Δρ Peter McCullough, ο M. Nathaniel Mead MSc και πέντε άλλοι ερευνητές έγραψαν μια επιστολή στο Springer Nature Cureus καταγγέλλοντας την απειλούμενη ανάκληση της μελέτης τους και απαντώντας σε «ψευδείς» ισχυρισμούς σχετικά με αυτό.

Dr. McCullough slams journal for retracting major study calling for end to COVID jab rollout - LifeSite (lifesitenews.com)



Νοσοκομειακός όμιλος του Ηνωμένου Βασιλείου ισχυρίζεται ότι το γάλα από το «στήθος» είναι «τόσο καλό για τα μωρά» όσο και της μητέρας

Ο κατασκευαστής της δομπεριδόνης συνιστά στις νέες μητέρες να το παίρνουν στις περισσότερες περιπτώσεις λόγω των κινδύνων που ενέχει για τα νεογέννητα μωρά τους.

UK hospital group claims milk from 'chestfeeding' is 'as good for babies' as a mother's - LifeSite (lifesitenews.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!