Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Ευρωπαϊκή Ένωση - ένα σύγχρονο "Hotel California": Ένα μη εκλεγμένο σώμα της ελίτ της άρχουσας τάξης, που δεν διαφέρει διόλου από τους αιμοσταγείς φεουδάρχες ηγέτες του αιματοβαμμένου παρελθόντος της Ευρώπης

 

Πριν από δύο εβδομάδες, εμφανίστηκαν διαρροές στους Financial Times που αποκαλύπτουν πώς η ΕΕ επιδιώκει να καταστρέψει οικονομικά την Ουγγαρία για την άρνησή της να χρηματοδοτήσει τον πόλεμο κατά της Ρωσσίας.

20 Φεβρουαρίου 2024

Η ειρωνεία είναι εκπληκτική. Ο Βίκτωρ Ορμπάν, ο πρόεδρος της Ουγγαρίας, ο οποίος κάποτε συνελήφθη στα νειάτα του επειδή διαμαρτυρήθηκε για τη βαρβαρότητα της ΕΣΣΔ προς το μικρό έθνος του, αντιτίθεται τώρα στο ισχυρό οπλισμένο σαμποτάζ της ΕΕ στην κυριαρχία κρατών μελών όπως το δικό του και στην αδικαιολόγητη, παράλογη μεταχείριση της Ρωσικής Ομοσπονδίας από την ΕΕ ως εχθρού αντί για ευεργετικό οικονομικό εταίρο.

Ο Ορμπάν αναγκάστηκε να υποχωρήσει λίγες μέρες αργότερα. Αλλά υποχωρώντας, αποδυνάμωσε την Ουγγαρία έναντι της Ούρσουλα φαν ντερ Λάϊεν και των υποτακτικών της. Ο Ορμπάν θα έπρεπε να είχε παρουσιάσει το απαράδεκτο, καταναγκαστικό σχέδιο οικονομικού πολέμου της ΕΕ εναντίον του ουγγρικού λαού και των μέσων διαβίωσής του ενώπιον του ΟΗΕ.

Η Ουγγαρία έχει πολλούς συμμάχους σε όλο τον κόσμο - ήρθε η ώρα να πάει σε αυτούς για υποστήριξη τώρα που ανακάλυψε αυτό που ανακάλυψε η Ελλάδα πριν από μια δεκαετία περίπου - ότι η ΕΕ είναι το σύγχρονο "Hotel California".


Ήταν αυτό το «υπέροχο πρόσωπο» της Δυτικής Ευρώπης που προσέλκυσε τους πεινασμένους από αγάπη Ανατολικούς που κάποτε απελευθερώθηκαν από τους Σοβιετικούς. Nimium non crede lepidi faciei. (Μην εμπιστεύεστε πάρα πολύ ένα μαγευτικό πρόσωπο). - Βιργίλιος

Πριν από την ίδρυση της ΕΕ, η Ευρώπη ήταν μια περιοχή ελεύθερων, κυρίαρχων, περισσότερο ή λιγώτερο δημοκρατικών εθνών-κρατών με λαμπρό οικονομικό μέλλον. Μετά την ομοσπονδιοποίηση υπό την ΕΕ και ταυτόχρονα με τη νεοσυντηρητική κατάληψη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, τα κράτη μέλη της ΕΕ που απουσίαζαν από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις Διεστραμμένες Αδελφές της Μπενελούξ βρέθηκαν σταδιακά να έχουν συνηθίσει σε μια έκδοση του Συμφώνου της Βαρσοβίας του 21ουst αιώνα με ένα ζοφερό μέλλον σύσφιξης του ζωναριού, πολέμου και καθοδικής κινητικότητας. http://tinyurl.com/57pd9ev5

Τώρα γινόμαστε μάρτυρες του πώς τα μεμονωμένα ευρωπαϊκά έθνη δεν είναι πλέον ελεύθερα σε όλες τις περιπτώσεις να λαμβάνουν αποφάσεις που εξυπηρετούν καλύτερα τους ξεχωριστούς πληθυσμούς τους.
Αντ' αυτού, είναι στενά συνδεδεμένοι με τη διακυβέρνηση της ΕΕ - ένα επιτροπάτο που διοικείται από ένα μη εκλεγμένο σώμα ελίτ της άρχουσας τάξης που δεν διακρίνονται στον χαρακτήρα και τις φιλοδοξίες από τους φεουδάρχες ηγέτες του αιματοβαμμένου παρελθόντος της Ευρώπης.

Αλλά ενώ το Σύμφωνο της Βαρσοβίας δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τα συμφέροντα της ΕΣΣΔ, η ΕΕ υπάρχει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της αμερικανικής ηγεμονίας και το ανταγωνιστικό παγκοσμιοποιημένο όραμα του WEF που προετοιμάζει και ελέγχει τους μελλοντικούς ηγέτες της ΕΕ.

Ευτυχώς, ο Orban, μαζί με τον Fico στη Σλοβακία, τον Vučić στη Σερβία και τον Matteo Salvini στην Ιταλία, είναι ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες που δεν φοβάται να καταγγείλει την αυταρχική φύση και τις αυξανόμενες καταχρήσεις της ΕΕ. Σίγουρα σημείωσε την υποταγή της ΕΕ στα σχέδια των ΗΠΑ για κλιμάκωση των πολέμων με στόχο το Ιράν και τελικά άμεσα τη Ρωσσία για την άρνησή της να ξαπλώσει και να επιτρέψει στη Δύση να επιλέξει τους ηγέτες της και να ανοίξει τους πόρους της στο είδος της λεηλασίας από τη Δύση που συνέβη υπό τον Μπόρις Γέλτσιν.

Ο Orban γνωρίζει ότι αυτό που κάνει η ΕΕ στη Ρωσσία, θα μπορούσε και θα το έκανε και στην Ουγγαρία. Η ένταξη στην ΕΕ δεν θα την προστατεύσει. Δυτικές ΜΚΟ εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να δημιουργήσουν αλλαγή καθεστώτος στη Σλοβακία, τη Σερβία και την Ουγγαρία. Το 2020 η ΕΕ έκρινε ότι εθνικοί νόμοι, όπως ο νόμος της Ουγγαρίας, που απαιτεί από τις ΜΚΟ να εγγράφονται ως ξένοι πράκτορες, είναι παράνομοι. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Τα κλειδιά των δωματίων θα κρατούνται πάντα από τη ρεσεψιόν του Hotel California.


-—Manorborn


Σημείωση από τον συντάκτη: Εδώ βλέπετε τον νεαρό Viktor Orban να μιλά στην εκ νέου ταφή του Imre Nagy το 1989

1989 - Orbán Viktor Nagy Imre újratemetésén - Viktor Orbán's Speech at the Reburial of Imre Nagy
GeneralForgeron




ΔΕΙΤΕ:

Η AT&T αποκαλύπτει αιτία σημαντικής διακοπής λειτουργίας, που δεν προκλήθηκε από κυβερνοεπίθεση
Η AT&T δήλωσε την Παρασκευή ότι η 12ωρη διακοπή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ την Πέμπτη δεν φαίνεται να προκλήθηκε από κυβερνοεπίθεση.
AT&T Reveals Cause of Major Outage, Not Caused by Cyberattack | The Epoch Times



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!