Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Steve Kirsch στον Tucker Carlson: Τα εμβόλια Covid προκαλούν «770 μοναδικά συμπτώματα»!



Σύμφωνα με τον Steve Kirsch, εντυπωσιακή ζημιά αποκαλύφθηκε στα δεδομένα εμβολιασμού Covid: «Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι αυτό το εμβόλιο είναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο ποτέ... Υπάρχουν περισσότερες αναφορές στο VAERS [Vaccine Adverse Event Reporting System] για το εμβόλιο Covid από ό, τι για όλα τα [άλλα] εμβόλια στην ιστορία μαζί».

5 Φεβρουαρίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 35,2 λεπτά


Θυμάστε την εποχή που ο ΠΟΥ, η ΕΕ, καθώς και όλοι οι υπουργοί Υγείας και οι αρχές, επέμεναν ότι τα εμβόλια Covid ήταν «ασφαλή και αποτελεσματικά»; Όταν μας είπαν ότι αν εμβολιαστείς, δεν θα κολλήσεις Covid ή δεν θα το μεταδώσεις;

Ο Carlson υπενθυμίζει τις δηλώσεις των επικεφαλής των αμερικανικών αρχών, καθώς και τις έρευνες που αποδεικνύουν τώρα 17 εκατομμύρια θανάτους που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό. Επαναλαμβάνει επίσης τις δηλώσεις του Bret Weinstein από προηγούμενη συνέντευξη.

Εκ των υστέρων, αυτές οι διαβεβαιώσεις ήταν πολύ παράλογες για να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Τα εμβόλια κατά του COVID ήταν καταστροφικά και, σε μια προσπάθεια να καλύψουν τα ίχνη τους, η ΕΕ και οι εθνικές κυβερνήσεις αρνούνται να αποκαλύψουν τον αριθμό των τραυματισμών που προκλήθηκαν από αυτά. Ο φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας Steve Kirsch εργάζεται για να γεφυρώσει αυτό το χάσμα και μοιράζεται όσα κατέγραψε στο Tucker Carlson Uncensored.

Ένα άλλο μέρος της συνέντευξης ασχολείται με τον αυτισμό που προκαλείται από παιδικούς εμβολιασμούς. Ο Kirsch αναφέρει ότι αυτό αποδεικνύεται σαφώς όχι μόνο από αναφορές γονέων, αλλά και από στατιστικές έρευνες. «Θέλω να πω, όσο περισσότερους εμβολιασμούς κάνετε, τόσο λιγώτερο υγιή είναι τα παιδιά», λέει ο Kirsch, συνοψίζοντας τα αποτελέσματα της έρευνάς του.

Αλλά ακούστε και διαβάστε μόνοι σας:



Κείμενο στα ελληνικά:

Tucker [00:00:00] Τα ψέμματα που μας είπαν για το εμβόλιο Covid ήταν τόσο γκροτέσκα και τόσο συντριπτικά που είναι σχεδόν δύσκολο να τα εξετάσουμε ξανά δύο χρόνια αργότερα. Αλλά θα έπρεπε, γιατί οι άνθρωποι που τους το είπαν εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι. Εδώ είναι ένα. Χρονολογείται από το 2021. Αυτή είναι η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky που μας λέει ότι όποιος εμβολιάζεται και στη συνέχεια με κάποιο τρόπο καταφέρνει να μολυνθεί. Αλλά αυτό δεν επρόκειτο ποτέ να συμβεί. Αλλά αν συνέβαινε, αυτό το άτομο δεν θα ήταν σε θέση να μεταδώσει τον ιό σε άλλους ανθρώπους. Αυτό μας υποσχέθηκαν. Παρακολουθήστε.

Rochelle Walensky [00:00:29] Εάν μολυνθείτε και εμβολιαστείτε, θα μπορούσατε να μεταδώσετε τον ιό σε κάποιον που τον εξαπλώνει; Αυτά τα δεδομένα δεν καταγράφηκαν στις κλινικές δοκιμές, αλλά τώρα τα δεδομένα έχουν επανεμφανιστεί δείχνοντας ότι δεν μπορείτε να μεταδώσετε την ασθένεια ακόμη και αν μολυνθείτε κατά τη διάρκεια ή μετά τον εμβολιασμό.

Tucker [00:00:49] Γιατί δεν κατηγορήθηκε για έγκλημα; Λοιπόν, γιατί ποτέ δεν θα κατηγορηθεί. Και φυσικά, μόνο λίγα χρόνια αργότερα, αποδεικνύεται ότι το όλο θέμα ήταν μια καταστροφή κοσμοϊστορικών διαστάσεων. Τελικά, θα γραφτούν βιβλία γι' αυτό, αν μας επιτραπεί να πούμε την αλήθεια. Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν ή έμειναν μόνιμα ανάπηροι ως αποτέλεσμα. Πόσες είναι οι ερωτήσεις; Πόσοι άνθρωποι έχουν ζημιωθεί από τα γεγονότα; Πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τον εμβολιασμό; Ήταν υποχρεωτικό. Μόλις μιλήσαμε με τον Brett Weinstein σε αυτή την εκπομπή. Ο καθηγητής Brett Weinstein μας είπε ότι έχει δει έρευνες που δείχνουν ότι έως και 17 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορεί να έχουν πεθάνει από το εμβόλιο. Παρακολουθήστε.

Brett Weinstein [00:01:24] Ήμουν πρόσφατα σε ένα συνέδριο στη Ρουμανία σχετικά με την κρίση του Covid και υπήρξε πολλή δουλειά για να καταλάβουμε τι πραγματικά έχουμε και είδα μια αξιόπιστη εκτίμηση περίπου 17 εκατομμυρίων θανάτων παγκοσμίως από αυτήν την τεχνολογία.

Tucker [00:01:42] 17 εκατομμύρια θάνατοι από το εμβόλιο Covid;

Brett Weinstein [00:01:46] Λοιπόν, αν προεκτείνετε σε δισεκατομμύρια, δεν είναι δύσκολο να πάρετε αυτόν τον αριθμό με μια επικίνδυνη τεχνολογία. Τώρα για τη βαθύτερη ερώτησή σας.

Tucker [00:02:01] Έτσι, μόνο για σύγκριση, εννοώ, αυτό είναι σαν τον αριθμό των θανάτων σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Brett Weinstein [00:02:04] Ναι, απολύτως. Αυτή είναι μια μεγάλη τραγωδία της ιστορίας. Έτσι αυτού του μεγέθους.

Tucker [00:02:13] 17 εκατομμύρια νεκροί παγκοσμίως. Λοιπόν, αυτή είναι μια εκτίμηση. Και το ενδιαφέρον και συγκλονιστικό γεγονός είναι ότι δεν γνωρίζουμε πραγματικά γιατί κανείς δεν φαίνεται να το παρακολουθεί, τουλάχιστον σε αυτή τη χώρα, κάτι που είναι εκπληκτικό λαμβάνοντας υπόψη τι έχει στο μυαλό της η κυβέρνησή μας. Η κυβέρνηση Μπάιντεν γνωρίζει ακριβώς πόσοι τρανσέξουαλ καρδιοχειρουργοί υπάρχουν, πόσοι αμφιφυλόφιλοι πιλότοι αεροπορικών εταιρειών της Σαμόα. Κρατούν αρχείο για τους Ναζί. Αλλά πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ή απενεργοποιηθεί από το εμβόλιο Covid; Δεν τους νοιάζει. Έτσι δεν παρακολουθούν αυτούς τους αριθμούς. 

Έτσι, πέφτει στους ανθρώπους που δεν εργάζονται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Και ένας από αυτούς είναι ένας άνθρωπος που ονομάζεται Steve Kirsch, ένας εφευρέτης εκπαιδευμένος στο MIT, ένας μακροχρόνιος δωρητής στο Δημοκρατικό Κόμμα, παρεμπιπτόντως, όχι ένας ισόβιος δεξιός εξτρεμιστής αλλά ένας  επιχειρηματίας. Αλλά τώρα έχει αφιερώσει το χρόνο του και όλη του την ενέργεια για να καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει το εμβόλιο Covid σε αυτή τη χώρα και τον κόσμο. Είναι ο ιδρυτής του Ταμείου Έγκαιρης Θεραπείας Covid 19. Ο Steve Kirsch είναι εδώ για εμάς τώρα. Steve, σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες.

Steve Kirsch [00:03:11] Ευχαριστώ, Tucker, είναι υπέροχο να είμαι εδώ.

Tucker [00:03:13] Πριν μας πείτε τι βρήκατε, εργάζεστε σε αυτό μέρα και νύχτα για μερικά χρόνια, πείτε μας το ιστορικό σας, επειδή δεν έχετε υπόβαθρο στη δημόσια υγεία. Η πορεία της ζωής της είναι κάπως περίεργη, κάτι που νομίζω ότι κάνει την ιστορία ακόμα πιο συναρπαστική. Πώς φτάσατε εδώ που είστε τώρα για να το κάνετε αυτό;

Steve Kirsch [00:03:34] Λοιπόν, ως μικρό παιδί, είχα ένα καλοκαιρινό μάθημα στον λογισμό πιθανοτήτων όταν ήμουν στο γυμνάσιο και αυτό ήταν πραγματικά ένα σημείο καμπής για μένα. Ήμουν γοητευμένος από τα μαθηματικά και ήμουν πραγματικά εξαιρετικός στα μαθηματικά. Πήγα στο MIT, πήρα μερικά πτυχία εκεί, έφυγα από το MIT και ίδρυσα περίπου επτά διαφορετικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, μερικές από αυτές με κεφαλαιοποίηση αγοράς 1 δισεκατομμυρίου δολλαρίων. Και μετά ο Covid ουσιαστικά έκλεισε την επιχείρησή μου επειδή δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε πια. Έτσι ήθελα να κάνω ό, τι μπορούσα για να κάνω μια αλλαγή, ώστε να μπορέσω να επιστρέψω στη δουλειά και έτσι θα μπορούσαν όλοι οι άλλοι. 

Έτσι άρχισα να ψάχνω για πρώιμες θεραπείες και ξεκίνησα το Ταμείο Πρώιμης Θεραπείας Covid 19 και συγκέντρωσα περίπου 5 εκατομμύρια δολλάρια. Και χρηματοδοτήσαμε την έρευνα για φάρμακα όπως το εμβόλιο της γρίπης που αναφέρθηκε στο 60 Minutes. Και μετά, φυσικά, υπήρχε η εργασία για το εμβόλιο στο παρασκήνιο. Και ήμασταν όλοι πολύ σίγουροι ότι το εμβόλιο θα ήταν επιτυχές. 
Στη συνέχεια βγήκε στην αγορά και ο FDA είπε ότι το δοκίμασαν και ότι είναι απολύτως ασφαλές και όλοι πρέπει να το πάρουν. Χρησιμοποιεί αυτή τη νέα τεχνολογία. Και φυσικά, ως τεχνολόγος, ψάχνω πάντα για κάτι νέο, καλύτερο, τεχνολογία. Έτσι είπαν ότι ήταν εξαιρετικά ασφαλές. Όλοι πρέπει να το πάρουν. Και είπα, παρ' όλο που ήξερα για την έγκαιρη θεραπεία και ήξερα ότι η φλουβοξαμίνη ήταν αποτελεσματική στη μείωση του Covid μακροπρόθεσμα, και αν το έκαναν νωρίς, οι άνθρωποι δεν φαινόταν να υποφέρουν από Covid, παρ' όλο που το είχα αυτό, είπα, γιατί δεν έχω κάποια επιπλέον προστασία; 

Έτσι εμβολιάστηκα τον Μάρτιο του 2021 και έκανα δύο δόσεις Moderna. Και τότε, περίπου ένα μήνα αργότερα, άρχισα να ακούω ιστορίες τρόμου από τους φίλους μου. Άκουσα για ένα άτομο που είχε τρεις συγγενείς που ήταν εντελώς υγιείς και οι τρεις πέθαναν μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό. Και της είπα, λοιπόν, είπα, αυτό είναι αδύνατο. Αυτό είναι τόσο στατιστικά απίθανο που δεν μπορεί ποτέ να συμβεί εάν προκλήθηκε από το εμβόλιο. Και είπε, ναι, αλλά είναι νεκροί. Και μετά, μια εβδομάδα αργότερα, το ταπητοκαθαριστήριο μας έρχεται στην πόρτα μας φορώντας μάσκα. Και του κάνω τη ζωή δύσκολη. Λέω, έι, δεν ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να φοράς μάσκα όταν εμβολιάζεσαι; Και λέει, λοιπόν, δεν ήμουν σε θέση να κάνω και τις δύο λήψεις. Και είπα, γιατί όχι; Είπε, λοιπόν, μετά τον πρώτο πυροβολισμό, δύο λεπτά μετά τον πρώτο εμβολιασμό, είχε καρδιακή προσβολή. Πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο και από τότε δεν είναι ο ίδιος. 

Έτσι, αυτό ήταν το κάλεσμα αφύπνισης για μένα όταν το είδα να συμβαίνει στο δικό μου περιβάλλον, επειδή πίστεψα όλη την ιστορία. Πίστεψα όλη την αφήγηση μέχρι που αυτός ο άνθρωπος εμφανίστηκε στην πόρτα μου για να καθαρίσει το χαλί μου και είπε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή δύο λεπτά μετά τον εμβολιασμό και δεν ήταν ο ίδιος από τότε. Και η σύζυγός του είχε επίσης συμπτώματα. 

Αυτό με έκανε να θέλω να ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά. Κάποιος μου λέει ψέμματα. Και δεν νομίζω ότι αυτοί ήταν οι φίλοι μου. Έτσι άρχισα να κοιτάζω τις διαφορετικές ημερομηνίες. Κοίταξα όλα τα είδη δεδομένων. Κοίταξα όλα τα δεδομένα που μπορούσα να πάρω στα χέρια μου και ήταν όλα τα ίδια. Όλες έδειξαν ότι αυτές οι ενέσεις προκαλούν ένα επίπεδο ανεπιθύμητων ενεργειών, καθώς και θάνατο, νοσηρότητα και θνησιμότητα, που ξεπερνά ο,τιδήποτε έχει δει ποτέ πριν.

Tucker [00:07:31] Μπορώ να σας ζητήσω να σταματήσετε εδώ; Έτσι, ναι, εννοώ, περιγράφετε μια καθαρά διανοητική έρευνα, υποκινούμενη, ξέρετε, από περιέργεια και ανησυχία, κάτι που είναι υπέροχο. Αλλά το κάνετε επίσης αυτό σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Και το πλαίσιο είναι η άνοιξη του 2021, όπου δεν επιτρέπεται κανείς να αμφισβητήσει το εμβόλιο εάν θέλουμε να παραμείνουμε φίλοι με ανθρώπους, εάν θέλουμε να θεωρούμαστε σοβαροί άνθρωποι, εάν δεν θέλουμε να περάσουμε στη Wikipedia ως συνωμοσιολόγοι, όπως συνέβη σε εσάς και έτσι περνάμε όλη μας τη ζωή προσπαθώντας να μαζεύουμε βραβεία, να πηγαίνουμε, σε εντυπωσιακά σχολεία, να βγάζουμε πολλά λεφτά, να επαινούμαστε στον Τύπο. Και επειδή είστε έξυπνος, ξέρετε ότι όταν αρχίσεις να μιλάς για αυτά τα πράγματα, όλα αυτά έχουν τελειώσει, και τότε θα θεωρηθείς εγκληματίας σκέψης και οι άνθρωποι θα σε κοιτάξουν με απορία. Το γνωρίζατε;

Steve Kirsch [00:08:15] Όχι, δεν είχα ιδέα. Νόμιζα ότι αν έλεγα την αλήθεια, αν ενημέρωνα τους ανθρώπους για τα γεγονότα και τα δεδομένα που εξέθεσα, οι άνθρωποι βασικά θα έλεγαν, Ω, έχεις δίκοιο. Αυτό φαίνεται να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να σταματήσουμε τους εμβολιασμούς. Πριν το κάνω αυτό, είπα στη γυναίκα μου: «Έι, αυτό θα τελειώσει σε δύο εβδομάδες. Εννοώ, ναι, αν τα δεδομένα είναι τόσο σαφή, θα τελειώσει σε δύο εβδομάδες. Και είμαστε ακόμα σε αυτό, μετά από τόσο καιρό.

Tucker [00:08:49] Πείτε μας λοιπόν τι βρήκατε και ποια είναι τα συμπεράσματά σας.

Steve Kirsch [00:08:55] Λοιπόν, αυτό που βρήκα ήταν ότι όλα τα δεδομένα συμφωνούν ότι αυτό το εμβόλιο είναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο που κυκλοφόρησε ποτέ. Θέλω να πω, υπάρχουν περισσότερες αναφορές σχετικά με αυτό το εμβόλιο στο σύστημα VAERS, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίου. Είναι το επίσημο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών σε ένα εμβόλιο. Δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Διοικείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. 
Και υπήρχαν περισσότερες αναφορές για το εμβόλιο Covid από ό, τι για όλα τα άλλα εμβόλια στην ιστορία μαζί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αργότερα ανακαλύψαμε ότι αυτό το σύστημα VAERS, το οποίο δημιουργήθηκε για την παρακολούθηση της ασφάλειας, είχε ενεργοποιήσει 770 διαφορετικά σήματα ασφαλείας. Κανονικά, ένα εμβόλιο ενεργοποιεί μόνο μηδενικά σήματα ασφαλείας. 

Θα ήταν πολύ ασυνήθιστο για ένα εμβόλιο να ενεργοποιήσει οποιαδήποτε σήματα ασφαλείας στο VAERS, κυρίως επειδή ο τρόπος με τον οποίο ορίζονται αυτά τα σήματα ασφαλείας καθιστά σχεδόν αδύνατο για ένα εμβόλιο να ενεργοποιήσει ένα σήμα ασφαλείας. 

Αλλά αυτό το εμβόλιο ενεργοποίησε 770 σήματα ασφαλείας. Τι έκανε το CDC γι 'αυτό; Βασικά, δεν το είπαν σε κανέναν. Ο μόνος λόγος που το μάθαμε εξαρχής είναι επειδή κάποιος υπέβαλε αίτημα για τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης στο CDC ρωτώντας αν θα μπορούσατε να μου δείξετε τα αποτελέσματα της ανάλυσης των σημάτων ασφαλείας που έπρεπε να κάνετε. Και πήραν πίσω ένα υπολογιστικό φύλλο που έδειχνε ότι ενεργοποιήθηκαν 770 σήματα ασφαλείας. Αυτό είναι εκπληκτικό. Δεν πρόκειται απλώς για μια πυρκαγιά με τρεις συναγερμούς. Αυτή είναι μια πυρκαγιά με 770 συναγερμούς. Με άλλα λόγια, μυοκαρδίτιδα, πνευμονική εμβολή. 

Αυτοί είναι βασικά 770 μοναδικοί τύποι συμπτωμάτων που ενεργοποιούνται στο σύστημα VAERS και λένε ότι έχουμε πρόβλημα εδώ. Πρέπει να το διερευνήσετε αυτό. Το CDC θα έπρεπε να το είχε σταματήσει εντελώς. 

Το CDC θα πρέπει να προειδοποιήσει τους ανθρώπους: Σταθείτε, έχουμε 770 σήματα ασφαλείας. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι παρόμοιο στην ιστορία. Ίσως κάναμε λάθος με αυτό το εμβόλιο. Αλλά δεν είπαν τίποτα. Δεν ενημέρωσαν καν τους ανθρώπους ότι υπήρχαν σήματα ασφαλείας που ενεργοποιήθηκαν. Επομένως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το CDC είναι ένας πολύ διεφθαρμένος οργανισμός. Και αυτοί οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι εδώ μεταφέρουν όλα τα σήματα ασφαλείας μαζί τους, αλλά δεν θέλουν να σας μιλήσουν. Μιλούν για το πώς θέλουν να βάλουν ένα τέλος στην παραπληροφόρηση. Αλλά, ξέρετε, ο τρόπος για να σταματήσει η παραπληροφόρηση... Παρεμπιπτόντως, συμφωνώ μαζί τους. Η παραπληροφόρηση είναι ένα πρόβλημα και η παραπληροφόρηση είναι θανατηφόρα. 
Το μόνο πράγμα στο οποίο δεν συμφωνούμε είναι ποιος διαδίδει αυτές τις πληροφορίες. Νομίζω ότι είναι και νομίζουν ότι είμαι εγώ. Αλλά μέχρι να συναντηθούμε οι δυο μας για διάλογο, δεν θα μπορέσουμε να το μάθουμε. Και δεν φαίνεται να θέλουν να εμπλακούν σε διάλογο με κάποιον που αποκαλούν διαδότη παραπληροφόρησης. Επομένως, δεν θα βρούμε ποτέ λύση σε αυτό το ερώτημα. Ωστόσο, είναι τόσο εύκολο για αυτούς να σταματήσουν αμέσως την παραπληροφόρηση. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μας προσκαλέσουν σε ένα δωμάτιο. Δεν με νοιάζει αν είναι στο CDC ή στο HHS, όπου πηγαίνουμε και λέμε, γεια, ας ρωτήσουμε τη βάση δεδομένων VSD, αυτά είναι τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίωνΒάση δεδομένων Alink. Ας ρωτήσουμε τη βάση δεδομένων Medicare και ας ρωτήσουμε τη βάση δεδομένων Medicaid. Ας αναζητήσουμε αυτές τις βάσεις δεδομένων και ας δούμε τι αποτελέσματα έχουμε. 

Δώστε μας δωρεάν πρόσβαση για να αναζητήσουμε τα δεδομένα. Δεν χρειάζεται να κάνουμε το ερώτημα μόνοι μας. Μπορείτε να εκτελέσετε το ερώτημα. Απλώς μας λένε τα αποτελέσματα. Δεν ψάχνουμε για προσωπικές πληροφορίες, μόνο στατιστικά στοιχεία. Δώστε μας ελεύθερη πρόσβαση στα δεδομένα, ώστε να μάθουμε την αλήθεια. Και αν κάνουμε λάθος, θα υποχωρήσουμε. Τίποτε. Δεν μπορείτε να το πετύχετε αυτό. Δεν υπάρχει διάλογος μαζί τους. Δεν θέλουν να μας δώσουν πρόσβαση στα δεδομένα. Αλλά τα δεδομένα στα οποία έχουμε πρόσβαση δείχνουν ότι αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους, τους ίδιους ανθρώπους που υποτίθεται ότι προστατεύουν. Στην πραγματικότητα αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου.

Tucker [00:13:25] Για ποιους λόγους θα μπορούσαν να αρνηθούν σε έναν Αμερικανό πολίτη την πρόσβαση σε δεδομένα που πληρώνουν στη χώρα που τους ανήκει;

Steve Kirsch [00:13:34] Προφανώς, δεν απαιτείται από το νόμο να απαντήσουν. Πρέπει να απαντήσετε στα αιτήματα του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης. Αυτά τα αιτήματα του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης παρέχουν μόνο ένα πολύ περιορισμένο επίπεδο διαφάνειας δεδομένων. Μπορούμε να λάβουμε μόνο αναφορές που έχουν δημιουργήσει. 

Σύμφωνα με τη νομοθεσία FOIA, δεν επιτρέπεται να ζητήσουμε πληροφορίες που δεν υπάρχουν ήδη. Έτσι, μπορείτε να κάνετε μια απλή καταμέτρηση αρχείων και να πείτε πόσα αρχεία υπάρχουν, γνωρίζετε ήδη πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν μπορείτε, δεν μπορείτε να τους κάνετε να δημιουργήσουν νέα αρχεία σύμφωνα με τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης. 

Επομένως, δεν μπορείτε να απαιτήσετε να κάνουν ένα ερώτημα για εσάς, ειδικά ένα ερώτημα όπου υποβάλλετε ερωτήματα σε δύο διαφορετικές βάσεις δεδομένων, επειδή αυτό θα σήμαινε εργασία και η εργασία δεν καλύπτεται. Έτσι, έχετε την επιλογή να εξαιρεθείτε. Και κάθε φορά που προσπαθείτε να ζητήσετε κάτι τέτοιο, το αρνούνται ή δεν ανταποκρίνονται. 

Θέλω να πω, ο Aaron Siri προσπάθησε να πάρει πολλά δεδομένα από αυτούς για πολύ καιρό και πέρασε με επιτυχία αρκετά χρόνια σε μια δίκη μέχρι να πάρει τελικά δεδομένα. Αλλά, ξέρετε, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει με τόσα εμπόδια. Θα πρέπει η διερεύνηση να ήταν ευπρόσδεκτη. Θέλουμε να βγει η αλήθεια. Αυτή δεν πρέπει να είναι μια εχθρική σχέση. Θα πρέπει να είναι μια πολύ συνεργατική σχέση. Είμαστε απλώς επιστήμονες. Προσπαθούμε απλώς να καταλάβουμε τι λένε τα δεδομένα. Και, ξέρετε, άνθρωποι όπως ο Brian Hooker είχαν πρόσβαση σε αυτές τις βάσεις δεδομένων, στις βάσεις δεδομένων VSD. Και όταν ο Brian Hooker άρχισε να βρίσκει μια σύνδεση μεταξύ αυτισμού και εμβολίων, η πρόσβασή του στη βάση δεδομένων VSD ανακλήθηκε αμέσως. Δείτε πώς λειτουργεί. 

Μόλις βρεθείτε στα ίχνη κάποιου πράγματος, η πρόσβαση ανακαλείται. Εάν δεν υπάρχει διαφάνεια δεδομένων, πρέπει να είστε πολύ, πολύ καχύποπτοι με την κυβέρνησή σας. Έχω λοιπόν μια ανοιχτή πρόσκληση στους επικεφαλής του CDC και του FDA, αν θέλετε. Έχετε πει ότι η παραπληροφόρηση είναι πρόβλημα. Θέλετε να το σταματήσετε αυτό; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας προσκαλέσετε. Ας ρωτήσουμε τη βάση δεδομένων σας και θα δούμε τι λένε τα δεδομένα. Και θα κυκλοφορήσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες. Πρόκειται για τη διαφάνεια των πληροφοριών για τη δημόσια υγεία. Δεν πρέπει να φυλάσσονται υπό κλειδαριά και κλειδί.

Tucker [00:16:13] Φυσικά. Ας δούμε τους αριθμούς που εμείς, ως Αμερικανοί πολίτες, έχουμε πληρώσει και που είναι δικοί μας, εσείς αηδιαστικοί, ανέντιμοι γραφειοκράτες. Συμφωνώ. Αλλά δεν έχετε την ευκαιρία να το κάνετε αυτό. Λοιπόν, ποια σύνολα δεδομένων εξετάζετε και τι σας λένε;

Steve Kirsch [00:16:29] Έχω κάποια δεδομένα από τη βάση δεδομένων Medicare που μπορέσαμε να πάρουμε. Και δείχνουν σαφώς ότι ο εμβολιασμός κατά του πνευμονιόκοκκου τον Μάρτιο του 2021 είναι μια επίπεδη γραμμή. Κλίνει ακόμη και προς τα κάτω. Η χορήγηση του εμβολίου Covid στην ίδια ομάδα ανθρώπων το αυξάνει αποτελεσματικά.

Tucker [00:16:57] Τι είναι αυτό που πέφτει από ψηλά;

Steve Kirsch [00:17:00] Οι θάνατοι.

Tucker [00:17:02] Το ποσοστό θνησιμότητας.

Steve Kirsch [00:17:04] Ναι. Ναι, ναι. Πώς επηρέασε το ποσοστό θνησιμότητας, ξέρετε; Στην περίπτωση του εμβολιασμού κατά του Covid, η θνησιμότητα αυξάνεται καθημερινά από τότε που έχετε εμβολιαστεί. Αυτό έχουμε δει στα δεδομένα των ΗΠΑ στα δεδομένα του Medicare των ΗΠΑ. Αυτά είναι χρυσά δεδομένα που είναι δύσκολο να υποστηριχθούν. Και δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι μόνο η χρονική στιγμή, επειδή μπορούμε να συγκρίνουμε το εμβόλιο Α με το εμβόλιο Β, και το εμβόλιο Α λειτουργεί έτσι. Και το εμβόλιο Β, το ασφαλέστερο εμβόλιο, είναι μια επίπεδη γραμμή. Τρέχει ακόμη και προς τα κάτω, ενώ η άλλη γραμμή τρέχει προς τα πάνω.

Έτσι, είναι προφανές σε όποιον κοιτάζει αυτά τα δεδομένα ότι το εμβόλιο αυξάνει τη θνησιμότητα. Και τότε ήρθα σε επαφή μαζί μου και έλαβα την απόρριψη δεδομένων από τη Νέα Ζηλανδία. Υπήρχε ένας άνθρωπος, ο Barry Young, ο διαχειριστής της βάσης δεδομένων για το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας, ουσιαστικά το Health New Zealand, και ανησυχούσε πολύ για αυτό που έβλεπε στη βάση δεδομένων επειδή οι άνθρωποι εμβολιάζονταν και πέθαιναν. Έτσι κυκλοφόρησε τη βάση δεδομένων, την πλήρη βάση δεδομένων που ήλεγχε, και την κυκλοφόρησε. Και πήρα ένα αντίγραφο της αρχικής βάσης δεδομένων. 

Στη συνέχεια τα θόλωσα για να βεβαιωθώ ότι δεν εκτέθηκαν προσωπικές πληροφορίες. Και έχω κυκλοφορήσει τα δεδομένα σε επίπεδο ρεκόρ, τα δεδομένα σε επίπεδο ασθενούς που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ για εμβόλιο από καμία κυβέρνηση σε όλο τον κόσμο στην ιστορία. Επομένως, αυτό είναι ένα γεγονός. 

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές γεγονός. Ποτέ πριν στην ιστορία του κόσμου δεν έχει δημοσιεύσει κανείς αυτά τα δεδομένα σε επίπεδο ασθενούς που να δείχνουν πότε εμβολιάστηκε αυτό το άτομο και πότε πέθανε. Και είναι για αυτό και είναι ανά άτομο. Δεν χρειάζεται να αποκαλύψουμε ονόματα. Δεν χρειάζεται καν να αποκαλύψουμε την ηλικία. Μιλάμε μόνο για ηλικιακές ομάδες. Και κάνετε αυτή την ανάλυση. Την ημερομηνία αυτή. Αυτό ονομάζεται ανάλυση κοόρτης χρονοσειρών. 

Είναι η ίδια ανάλυση που κάνει η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου όταν προσπαθούν να αναλύσουν το εμβόλιο στη χώρα τους και να δείξουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, κάνουν αυτό που ονομάζεται ανάλυση κοόρτης χρονοσειρών. Έχω κάνει ακριβώς την ίδια τεχνική ανάλυσης με αυτά τα δεδομένα και το αποτέλεσμα είναι σαφές. Δείχνει ότι ό, τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, εάν το υπόβαθρο αυξάνεται, επειδή η τρίτη δόση χορηγείται σε μια στιγμή που το ποσοστό θνησιμότητας είναι χαμηλό και στη συνέχεια αυξάνεται. Και έτσι, φυσικά, περιμένετε να αυξηθεί. Και το έχουμε δει να ανεβαίνει. Στη δόση αριθμός τέσσερα. Οι θάνατοι μειώνονται τώρα επειδή είναι έξι μήνες αργότερα και η εποχικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο. Οι θάνατοι τώρα μειώνονται. Αλλά αν κοιτάξετε την ανάλυση κοόρτης χρονοσειρών, οι θάνατοι αυξάνονται. Έτσι, σε όλες τις περιπτώσεις, οι θάνατοι είναι πάνω από αυτό που θα περίμενε κανείς στο παρασκήνιο. Δεν υπάρχει αμφιβολία επ' αυτού. Έχω μιλήσει με επιδημιολόγους. Είναι πολύ, πολύ σαφές. Είναι ξεκάθαρο. Έχουμε δεδομένα σε επίπεδα ρεκόρ. Είναι τα καλύτερα δυνατά δεδομένα. Και δείχνουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι τα εμβόλια σκοτώνουν τους ίδιους τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι προστατεύουν. Επομένως, είναι μια επιβεβαίωση αυτού που έχουμε δει στα δεδομένα του Medicare. 

Ο Harvey Risch, για παράδειγμα, είναι ένας από τους καλύτερους επιδημιολόγους στον κόσμο. Και θα πει, ναι, δεν μπορείς να το εξηγήσεις αυτό. Και κανένας επιδημιολόγος στον κόσμο δεν πρόκειται να έρθει σε μένα και να μου μιλήσει γι 'αυτό και να μου πει πώς παρεξήγησα. Επειδή αυτή η μέθοδος είναι πολύ σαφής. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να κάνετε την ανάλυση κοόρτης χρονοσειρών. 

Και αυτό που δείχνει είναι πολύ σαφές. Και όποιος ισχυρίζεται ότι δεν δείχνει τίποτα δεν καταλαβαίνει πραγματικά πώς να αναλύσει σωστά τα δεδομένα. Καλώ λοιπόν όλους τους επιδημιολόγους. Τώρα, ας κάνουμε μια συζήτηση. Αλλά κανείς δεν θέλει να μιλήσει γι 'αυτό. Οι επιδημιολόγοι που συμφωνούν μαζί μου μου λένε: «Ε, δεν μπορώ να σου μιλήσω και να σε υποστηρίξω, αλλιώς θα χάσω τη δουλειά μου αν το κάνω». Έτσι, δεν έχω την πολυτέλεια να σας μιλήσω γιατί πρέπει να συντηρήσω την οικογένειά μου. Αν έρθω να σας υποστηρίξω, θα απολυθώ. 

Και υπάρχει ένας επιδημιολόγος σε μια περιοχή του κόσμου όπου δεν μπορεί να βρει άλλη δουλειά. Έτσι λέει: υποστηρίζω αυτό που κάνετε. Έχετε απόλυτο δίκοιο. Αλλά δεν μου επιτρέπεται πραγματικά να πω τίποτα, γιατί διαφορετικά θα απολυθώ ως επιδημιολόγος. Το ίδιο συμβαίνει και με τους γιατρούς. Οι γιατροί δεν επιτρέπεται να σχολιάσουν. Αν μιλήσουν, χάνουν την άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος. Θα μπορούσαν να χάσουν τη δουλειά τους. Η οικογένειά τους δεν θέλουν να μιλήσει. Τα μέλη της οικογένειας δεν θα τους μιλούν πλέον. Ξέρετε, το όλο θέμα. Θέλω να πω, είναι απλά φρικτό το γεγονός ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν και δεν μπορούμε να μιλήσουμε γι 'αυτό.

Tucker [00:22:54] Τι νομίζετε, με βάση τους αριθμούς που έχετε δει και αναλύσει, είναι το ποσοστό θνησιμότητας από το εμβόλιο Covid;

Steve Kirsch [00:23:03] Παγκοσμίως;

Tucker [00:23:05] Τι γίνεται με όλο τον κόσμο και στις ΗΠΑ, αν έχετε αυτά.

Steve Kirsch [00:23:09] Ναι, εννοώ, είναι πάνω από 13 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, άνετα. Ξέρετε, ο Denny Rancourt βρήκε 17 εκατομμύρια ανθρώπους και δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό. Νομίζω ότι αυτή είναι μια δίκαιη εκτίμηση και δεν με εκπλήσσει στο ελάχιστο. Ξέρω ότι είναι τουλάχιστον 13 εκατομμύρια. Έτσι, 17 εκατομμύρια δεν είναι τόσο μακριά. 

Παρεμπιπτόντως, είχατε μια εξαιρετική συνέντευξη με τον Bret Weinstein. Νόμιζα ότι ήταν μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις του Brett. Και μόλις κάνατε μια θεαματική δουλειά. Συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Brett. Θέλω να πω, άκουσα τη συνέντευξη πολύ προσεκτικά. Όλα όσα είπε ο Brett ήταν σωστά.

Tucker [00:23:54] Θέλω να πω, εγείρει μια σειρά ερωτημάτων, μερικά από αυτά ακόμη και φιλοσοφικά ερωτήματα, όπως, πώς μπορείτε, πώς μπορούν οι κυβερνήσεις του κόσμου να σκοτώσουν περισσότερους από 10 εκατομμύρια ανθρώπους και να αφήσουν έναν μεγάλο απροσδιόριστο αριθμό ατόμων με ειδικές ανάγκες για τη ζωή
Και να μην πούνε ούτε μια λέξη γι 'αυτό. Να μην ζητήσουν συγγνώμη. Να μην εργαστούν για να το διορθώσουν. Να μην εργαστούν για την αποκατάσταση των οικογενειών. Θέλω να πω, απλά αφήστε τα στην άκρη του δρόμου σαν ένα πτώμα και προχωρήστε. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Πώς μπορεί να συμβεί αυτό;

Steve Kirsch [00:24:29] Πιστέψτε με, είμαι έκπληκτος πάρα πολύ. Ξέρετε, δεν μπορώ να βρω ακροατήριο με κανέναν στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ. Με εξαίρεση τον γερουσιαστή Ron Johnson. Δεν μπορώ να κάνω διάλογο. Δεν θέλουν να μου μιλήσουν. Κανείς δεν θέλει να ξέρει τίποτε. Δεν θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Είναι σαν τον αυτισμό σε αυτή τη χώρα. Ξέρετε, ο αυτισμός υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Και γνωρίζουμε από τις στατιστικές ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό. Είναι η κύρια αιτία του αυτισμού. Μπορούμε, άρα γε, να διεξαγάγουμε συζήτηση γι' αυτό τώρα;

Tucker [00:25:04] Μπορώ; Μπορώ να σας ζητήσω να το διακόψετε αυτό; Θέλω να πω, η δήλωση που μόλις κάνατε απαγορεύεται. Θέλω να πω, κανένας άνθρωπος που θα έλεγε ότι εργάζεται στο περιοδικό Atlantic ή θα διάβαζε τους New York Times κάθε μέρα δεν θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο, επειδή δεν επιτρέπεται να το πεις αυτό. Πείτε μας γιατί το λέτε αυτό;

Steve Kirsch [00:25:24] Επειδή είναι αλήθεια. Συνέλεξα ανεξάρτητα τα δικά μου δεδομένα για να διερευνήσω τη σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού. Και είναι εκπληκτικό. Είχα πάνω από 10.000 γονείς να μου μιλήσουν για τα παιδιά τους. 

Και είπα, πείτε μου για τα παιδιά σας. Πείτε μου πόσους εμβολιασμούς έχουν κάνει και πείτε μου αν έχουν αυτισμό. Πείτε μου αν έχουν ΔΕΠΥ. Απλά πείτε μου για τα παιδιά σας. Πείτε μου για τις ασθένειες που έχουν. Και πείτε μου πόσα εμβόλια έχουν κάνει. Και είναι μια ευθεία γραμμή. Όσο περισσότερους εμβολιασμούς κάνετε, τόσο πιο πιθανό είναι να πάρετε αυτισμό. Και το ίδιο ισχύει και για τη ΔΕΠΥ. Το ίδιο ισχύει και για το PANDAS. Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοάνοσα νοσήματα. Θέλω να πω, όσο περισσότερους εμβολιασμούς κάνετε, τόσο λιγότερο υγιή είναι τα παιδιά. 

Και αυτό είναι εμφανές από τις στατιστικές. Και μετά οι άνθρωποι λένε, ω Steve, ξέρεις, είσαι ένας σούπερ διαδότης παραπληροφόρησης. Και οι οπαδοί σας δεν πιστεύουν στους εμβολιασμούς, αλλά είναι αδύνατο οι γονείς να έχουν συντονίσει τις απαντήσεις τους σε αυτή την ερώτηση με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή για όλες αυτές τις ασθένειες, η οποία λέει ότι όσο περισσότερους εμβολιασμούς κάνετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα. Δεν με νοιάζει αν ξέρετε ποιοι είναι οι οπαδοί μου. Ένα τέτοιο στατιστικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να παραποιηθεί
Έτσι, γνωρίζω μόνο από τις προσωπικές μου έρευνες ότι δεν υπάρχει τρόπος να χειραγωγηθεί κάτι τέτοιο, ότι υπάρχει σύνδεση. Αλλά, ξέρετε, έχουμε πολλά δεδομένα που είναι επίσης γνωστά σε άλλους ερευνητές. Υπάρχουν πολλές από αυτές τις δημοσιεύσεις που αποδεικνύουν τη σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού. Γνωρίζω έναν γιατρό. Είχε περίπου 150 περιπτώσεις αυτισμού και είπε ότι 44 από αυτές συνέβησαν σχετικά εν μία νυκτί, πράγμα που σημαίνει ότι το παιδί ήταν είτε φυσιολογικό τη μια μέρα και σοβαρά αυτιστικό την επόμενη, είτε συνέβη σε μια περίοδο 1 ή 2 εβδομάδων. Είχε 44 περιπτώσεις όπου είχε αυτισμό ταχείας έναρξης και σε κάθε μία από τις 44 περιπτώσεις, συνέβη εντός δύο εβδομάδων από τον εμβολιασμό. Λοιπόν, αυτό είναι στατιστικά αδύνατο εάν τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό.

Tucker [00:27:50] Έτσι, ένα πράγμα είναι πάντα - είμαι πρόθυμος να πιστέψω ό, τι λέτε. Και η αντίδραση στο διάσημο άρθρο του Bobby Kennedy στο Rolling Stone πριν από σχεδόν 20 χρόνια με έπεισε ότι έκρυβαν κάτι, επειδή η υστερία ήταν απλά συντριπτική. Αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν μερικές μεγάλες ομάδες υπεράσπισης του αυτισμού. Υπάρχει ένα μεγάλο και δεν παίρνει θέση σε αυτό το θέμα. Και πώς μπορεί μια ομάδα που υποτίθεται ότι υποστηρίζει τα παιδιά με αυτισμό και χρηματοδοτεί την έρευνα για την πρόληψη του αυτισμού ή την ανακούφιση των συμπτωμάτων του αυτισμού να το αγνοήσει;

Steve Kirsch [00:28:32] Λοιπόν, δεν θα έπρεπε, αλλά το κάνουν. Και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι επειδή φοβούνται να αναστατώσουν τους δωρητές τους. Διορθώνω. Και αυτό που θέλουν είναι να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή βάση δωρητών. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας άνθρωπος, ο Richard Frye, είναι ένας από τους καλύτερους ερευνητές αυτισμού στον κόσμο και έχει παραδεχτεί ότι όλοι μας, οι καλύτεροι ερευνητές αυτισμού, γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό, αλλά απλά δεν μας επιτρέπεται να μιλάμε γι 'αυτό. Και έτσι ο Richard Frye δεν θα μιλήσει ποτέ δημόσια για τα εμβόλια που προκαλούν αυτισμό, γιατί αν το έκανε, θα αποκοπεί από τη χρηματοδότηση. Είναι λοιπόν θέμα αυτοσυντήρησης. Βασικά πρέπει να παραμείνει σιωπηλός και μπορεί να κάνει τη δουλειά του για την καταπολέμηση του αυτισμού. 

Απλά δεν επιτρέπεται να πει στον κόσμο ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό. Αλλά, ξέρετε, παίρνει μια απόφαση και η απόφασή του βασίζεται σε κάποιο είδος αξιολόγησης κινδύνου-οφέλους. Όταν λέω στον κόσμο ότι όταν λέει, ξέρετε, το σκεπτικό είναι, αν πω στον κόσμο ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό, βασικά είμαι διαλυμένος ως ερευνητής, δεν πρόκειται ποτέ να πάρω χρηματοδότηση ξανά. Και δεν μπορώ πια να βοηθήσω τους ασθενείς μου. Θα μου πάρουν την άδεια, θα μου αφαιρέσουν τη χρηματοδότηση, θα με καταστρέψουν. Δεν θα είμαι πλέον σε θέση να βοηθήσω να καταλάβω ποια είναι η θεραπεία. Και έτσι, βασικά, παρέμεινε σιωπηλός για λόγους αυτοσυντήρησης. Αν αυτός και όλοι οι συνάδελφοί του μαζεύονταν και έλεγαν από κοινού: Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό, είμαστε οι 20 καλύτεροι ερευνητές στον κόσμο. Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό. Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους σχετικά με τη σύνδεση. Και τότε αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει τα πάντα. Ή θα μπορούσε να οδηγήσει αυτούς τους 20 ερευνητές να στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα, να εκδιωχθούν από τις δουλειές τους, να μην είναι σε θέση, ξέρετε, να βοηθήσουν τα αυτιστικά παιδιά. Επομένως, είναι ένας κίνδυνος για αυτούς. Και γι 'αυτό δεν παίρνουν το ρίσκο. Και το πρόβλημα είναι ότι έχουμε τόσα πολλά παιδιά σήμερα. Το CDC λέει ότι είναι 1 στους 35. Νομίζω ότι είναι πολύ υψηλότερο. 

Μίλησα με δύο φίλους και ρώτησα τους φίλους μου. Ρώτησα, Γεια σου, έχεις ένα αυτιστικό παιδί στο σπίτι σου; Και είναι αλήθεια ότι 1 στους 4 φίλους μου έχουν ένα αυτιστικό παιδί στο νοικοκυριό τους. Έτσι, αυτοί οι αριθμοί είναι συγκλονιστικοί. Για να αποφευχθεί αυτό, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε καλύτερα ως παιδί εάν δεν εμβολιαστείτε καθόλου παρά εάν λάβετε ολόκληρο το πρόγραμμα εμβολιασμού. Δεν υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν ότι τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί συγκρίνονται με παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί και με παιδιά που είναι πλήρως εμβολιασμένα. Δεν υπάρχει σύγκριση - τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί είναι πολύ πιο υγιή από τους εμβολιασμένους συνομηλίκους τους. 

Και, ξέρετε, υπάρχει μια κλινική στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν πρόκειται να σας πω πού, γιατί διαφορετικά θα κλείσει σχεδόν αμέσως. Αλλά αυτή η κλινική δεν χορήγησε εμβολιασμούς σε παιδιά ως θέμα αρχής. Και εξήγησε τους κινδύνους και τα οφέλη των εμβολιασμών στους γονείς. Και οι γονείς επιλέγουν να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Σε 25 χρόνια, δεν υπήρξε ούτε ένα εμβολιασμένο παιδί στην πρακτική της – και αυτό είναι δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε 25 χρόνια – ούτε μία περίπτωση αυτισμού. 
Εάν παρακρατήσουν τα εμβόλια από τα παιδιά, τα παιδιά θα είναι πιο υγιή. Έτσι, υπάρχουν όλες αυτές οι μελέτες στη βιβλιογραφία που συγκρίνουν εντελώς μη εμβολιασμένα παιδιά με πλήρως εμβολιασμένα παιδιά. Και δείχνουν όλες τα πλεονεκτήματα των ανεμβολίαστων παιδιών, χωρίς καμμία εξαίρεση. Έτσι, προσπάθησαν να πείσουν το NIH να κάνει αυτό που θα θεωρούνταν οριστική μελέτη που θα συνέκρινε εντελώς μη εμβολιασμένα παιδιά με πλήρως εμβολιασμένα παιδιά. Αλλά δεν μπορούσαν καν να βγάλουν το νομοσχέδιο από την επιτροπή του Κογκρέσσου. Είχαν εννέα συνυπογράφοντες. Αυτό συνέβη το 2009. Είχαν εννέα συνυπογράφοντες, συμπεριλαμβανομένου, πιστεύω, του Rand Paul, ο οποίος συνυπέγραψε το νομοσχέδιο. Δεν μπορούσαν να το σταματήσουν στην επιτροπή. Δεν μπορούσαν καν να το ζητήσουν. Έτσι, εδώ και πολύ καιρό ήταν σε θέση να κρύψουν αυτά τα πράγματα. 

Κατάφεραν να καλύψουν τη σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού. Κατάφεραν να καλύψουν τη σχέση μεταξύ των εμβολίων και όλων αυτών των ασθενειών που έχουν τα παιδιά. ADHD, αλλεργίες στα φιστίκια, τροφικές αλλεργίες, όλα τα είδη αυτοάνοσων ασθενειών. Θέλω να πω, αυτά τα πράγματα σχετίζονται στενά με τα εμβόλια και μπορείτε να το δείτε στα δεδομένα. Και φυσικά, το CDC το γνωρίζει αυτό, το CDC έκανε μια μελέτη. Πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2000. Και ο William Thompson ήταν ένας από τους συγγραφείς αυτής της μελέτης και παραδέχτηκε ότι το CDC τον διέταξε βασικά να διαγράψει όλα τα δεδομένα που συνδέουν τα εμβόλια με τον αυτισμό από τη μελέτη του, ώστε να μπορέσει να αναφέρει ότι δεν υπήρχε σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού. Διατάχθηκε να καταστρέψει δεδομένα που συνδέουν τα εμβόλια με τον αυτισμό. Και όταν προσπάθησαν να τον πείσουν να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσσου, διατάχθηκε από τους ανωτέρους του CDC να καταστρέψει αυτά τα δεδομένα. 

Στον Bill Posey, μέλος του Κογκρέσσου βασικά ειπώθηκε: Κοιτάξτε, δεν πρόκειται να έχετε αυτή την ακρόαση στο Κογκρέσσο. Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον Bill Thompson να καταθέσει. Δεν θα έχετε αυτήν την ακρόαση. Αν επιμένετε. Θα σας αφαιρέσουμε όλες τις προεδρίες των επιτροπών. Έτσι, βασικά, δεν θέλουν να συμβεί αυτό. Δεν θέλουν να εκτεθεί στο Κογκρέσσο. Το Κογκρέσσο είναι συνένοχο σε αυτό.

Tucker [00:34:56] Σίγουρα είναι. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να σας θέσω δύο ακόμη ερωτήσεις. Πρώτον, πριν ξεχάσω, αν οι άνθρωποι έχουν φτάσει τόσο μακριά στη συνέντευξη και θέλουν να μάθουν περισσότερα για την έρευνά σας, τα δεδομένα που έχετε αποκαλύψει, πού θα τα βρουν;

Steve Kirsch [00:35:10] Φυσικά είναι εκεί με το Substack του Steve Kirsch. Και μπορούν να πάνε εκεί. Μπορείτε επίσης να πάτε στο twitter feed μου και τους συνδέει με συγγνώμη το προφίλ X st-cherry για X, και, μπορούν να πάνε εκεί πάρα πολύ. Και πιθανότατα έχω γράψει πάνω από 1500 άρθρα σχετικά με τα εμβόλια και τα μέτρα Covid και ούτω καθεξής. Υπάρχει πολύ υλικό που οι άνθρωποι μπορούν να περάσουν. Και, ξέρετε, έχω συγκεντρώσει περίπου ένα εκατομμύριο οπαδούς παγκοσμίως στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και στο Substack και ούτω καθεξής.

Tucker [00:36:00] Αυτό είναι, και αυτό οδηγεί κατευθείαν στην τελευταία μου ερώτηση, η οποία είναι ότι είναι απλά ένα καταπληκτικό τόξο ζωής που έχετε εκεί. Είπατε ότι εμβολιάσατε τον εαυτό σας πριν από λιγότερο από τρία χρόνια. Δεν φοβόσασταν τους εμβολιασμούς. Ελπίζατε ότι θα λειτουργούσαν. Και τώρα παρουσιάσατε αυτόν τον τεράστιο όγκο έρευνας που αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Τι συνέβη στη ζωή σας; Πριν από ένα λεπτό, μιλούσατε για ερευνητές που δεν θέλουν να δημοσιοποιηθούν επειδή φοβούνται ότι οι ζωές τους θα καταστραφούν. Κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τι έχει συμβεί στη ζωή σας από τότε που ξεκινήσατε αυτό το έργο;

Steve Kirsch [00:36:39] Έχουμε χάσει πιθανώς το 95% των φίλων που συνήθιζαν να αλληλεπιδρούν μαζί μας, δεν μας μιλούν πια. Μας είπαν βασικά, δεν θέλουμε να σας μιλήσουμε. Είστε κακοί άνθρωποι.

Tucker [00:36:54] Προσωπικοί φίλοι;

Steve Kirsch [00:36:57] Ναι. Ξέρετε, είναι το ίδιο με την επιστημονική συμβουλευτική επιτροπή, τα μέλη. Είπα, αν κάνω λάθος, τότε σε παρακαλώ πείτε μου, ασχοληθείτε μαζί μου και πείτε μου πού κάνω λάθος. Και είπαν, "Όχι, είστε κακός άνθρωπος. " Δεν θέλουμε να σου μιλήσουμε. Κάνεις λάθος. Ξέρετε, η σύζυγός μου και εγώ λάβαμε ένα εθνικό βραβείο νοσηλευτικής λόγω της δουλειάς μας με τη φιλανθρωπία. Είμαστε μεγάλοι φιλάνθρωποι. Και έτσι, σε μια μεγάλη τελετή στην Ουάσιγκτον, DC, λάβαμε το Εθνικό Βραβείο Φροντίδας. Και το βραβείο παρουσιάστηκε από την ίδια τη Χίλλαρυ Κλίντον. Στην περίπτωσή μου, ήταν η γερουσιαστής Κλίντον που μας απένειμε το βραβείο στην DC. Και το είχα αυτό στο προφίλ μου στη Wikipedia.

Λοιπόν, μόλις βγήκα και είπα ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, το βραβείο μου "National Caring Award" αφαιρέθηκε από το προφίλ μου στη Wikipedia και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα του πώς οι άνθρωποι προσπαθούν να σας συκοφαντήσουν και να σας απεικονίσουν ως εκείνο το κακό άτομο που διαδίδει παραπληροφόρηση όταν απλά λέτε την αλήθεια. Έτσι έχουμε χάσει περίπου το 95% των φίλων μας, αλλά το κοιτάζω αυτό και λέω: «Ξέρεις κάτι; Μπορεί να έχασα 100 ή 200 φίλους, αλλά τώρα έχω ένα εκατομμύριο νέους φίλους. Και με σταματούν στα αεροδρόμια και με ρωτούν: Γεια σου, είστε ο Steve Kirsch; Και μπορώ να βγάλω μια selfie μαζί σας; 

Έτσι, δεν αναγνωρίζομαι πλέον δημόσια, αλλά μπορώ να πάω οπουδήποτε στον κόσμο και οι άνθρωποι με σταματούν και ρωτούν: «Γεια σου, μπορώ να βγάλω μια selfie μαζί σου; Αυτή είναι μια αρκετά δραματική αλλαγή. Έχω μετατραπεί από κορυφαίο στέλεχος υψηλής τεχνολογίας σε αξιοσέβαστο στέλεχος υψηλής τεχνολογίας και τώρα δεν μπορώ να μιλήσω με τους συναδέλφους μου υψηλής τεχνολογίας. Νομίζουν ότι είμαι τρελλός. Και τώρα μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση Google και να ψάξετε για τον υπερ-διαδότη της παραπληροφόρησης. Είμαι το κορυφαίο χτύπημα. Ξέρετε, ποτέ στη ζωή μου δεν περίμενα ότι το μόνο πράγμα που είναι διαφορετικό για μένα, ότι το μοναδικό πράγμα στο οποίο είμαι ο καλύτερος στον κόσμο θα ήταν το πρώτο χτύπημα στο Google: ως υπερμεταδότης παραπληροφόρησης. Αυτό είναι το λιγώτερο. 

Αλλά, ξέρετε, είμαι ευγνώμων. Τουλάχιστον έχω βρει την κλήση μου. Τουλάχιστον είμαι καλός σε κάτι τώρα. Και είναι υπέροχο να αναγνωρίζομαι ως κορυφαία επιτυχία σε εθνικό επίπεδο από την Google για πληκτρολόγηση παραπληροφόρησης.

Tucker [00:39:49] Σούπερ μεταδότης.

Steve Kirsch [00:39:50] Αλλά, ξέρετε, το μόνο που κάνω είναι να λέω την αλήθεια.

Tucker [00:39:53] Ναι.

Steve Kirsch [00:39:53] Και είναι τόσο δύσκολο που, ξέρετε, είναι σαν να προσφέρθηκαν στον Peter Hotez εκατομμύρια δολλάρια για να έχει μια πολιτική συζήτηση με τον Bobby Kennedy. Και ο Hotez αρνήθηκε. Ποιος θα απέρριπτε 1 εκατομμύριο δολλάρια μόνο και μόνο για να διαφωνήσει με κάποιον; Ο Bobby Kennedy προσπαθεί να κάνει μια συζήτηση για τον αυτισμό εδώ και 20 χρόνια. Εδώ και 20 χρόνια, προσπαθεί να βρει κάποιον από την ιατρική κοινότητα με τον οποίο μπορεί να συζητήσει. Σε 20 χρόνια, δεν είχε ούτε μία συζήτηση με κανέναν στην ιατρική κοινότητα για τον αυτισμό. Και είναι το ίδιο με τον Peter Hotez. 

Όποιος χαρακτηρίζεται ως διαδότης παραπληροφόρησης ή υπερ-διαδότης θέλει να έχει μια δημόσια συζήτηση και διάλογο για να πει, hey, αυτό δείχνουν τα δεδομένα. Αν κάναμε λάθος, εξηγήστε μας. Αλλά δεν υπάρχει κανείς. Ποιος είναι στο πλευρό των υποστηρικτών του εμβολίου, ποιος είναι πρόθυμος να συζητήσει με κάποιον από την πλευρά μας. Ναι, οπότε όποιος αμφισβητεί την αφήγηση λέει: Παρακαλώ, ας κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση. Και οι άνθρωποι από την άλλη πλευρά λένε: Όχι, δεν πρόκειται να συζητήσουμε μαζί σας. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε μαζί σας. 

Ας το πολεμήσουμε στην ιατρική βιβλιογραφία. Και αυτό είναι μια δικαιολογία επειδή διαφωνούμε για τον αυτισμό στην ιατρική βιβλιογραφία εδώ και 20 χρόνια. Υπάρχει περισσότερη δουλειά που δείχνει ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό από εκείνη που δείχνει ότι τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό. Εάν δεν το έχουμε διευκρινίσει αυτό στην ιατρική βιβλιογραφία εδώ και 20 χρόνια, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί ξαφνικά για τον αυτισμό ή για τα εμβόλια Covid; Σωστά. Δεν πρόκειται να συμβεί. 

Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι μέσω του διαλόγου των πολιτών, όπου μας επιτρέπεται να πούμε, σταθείτε, εδώ είναι τα στοιχεία, εξηγήστε το. Εδώ είναι τα στοιχεία από την πλευρά μας. Ας κάνουμε τον διάλογο. Αλλά ο διάλογος έχει μετατραπεί σε λογοκρισία. Και ο Bobby Kennedy έκανε μια λαμπρή παρατήρηση. Το είπε αυτό. Η Iστορία έχει δείξει ότι όποιος χρησιμοποιεί τη λογοκρισία ως όπλο είναι πάντα στη λάθος πλευρά.

Tucker [00:42:20] Διαπράττετε έγκλημα, εξ ορισμού. Αυτό είναι ακριβώς έτσι. Ναι, ακριβώς. Λοιπόν, νομίζω ότι έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είστε ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ότι λέτε την αλήθεια. Και είμαι ευγνώμων που περάσατε αυτό το χρόνο μαζί μας. Και ελπίζω ότι θα επιστρέψετε. Steve Kirsch, σας ευχαριστώ.

Steve Kirsch [00:42:33] Σας ευχαριστώ πολύ. Ήταν χαρά μου.




ΠΗΓΗ
Steve Kirsch bei Tucker Carlson: Covid-Spritzen verursachen "770 einzigartige Symptome" (tkp.at)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!