Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Πώς (και γιατί) η γρίπη των πτηνών πρόκειται να εισέλθει στη φάση των «μαζικών δοκιμών»







Kit Knightly


Γεια σε όλους και καλώς ήλθατε στην τελευταία έκδοση του Bird Flu Digest, παλαιότερα γνωστή ως OffGuardian.


Η εκτενής κάλυψη της γρίπης των πτηνών γίνεται όλο και εκτενέστερη με κάθε εβδομάδα που περνάει, σε σημείο που είναι σχεδόν δύσκολο να συμβαδίσει με τα κύματα των ζεστών λήψεων και των ανατριχιαστικών πληροφοριών. 


Αλλά αν πρόκειται να δοκιμάσετε, το καλύτερο μέρος για να το κάνετε είναι ακριβώς εδώ, όπου περνάω ένα μεγάλο μέρος του χρόνου μου διαβάζοντας πολύ παρόμοια άρθρα σε πολύ παρόμοιες εφημερίδες σχετικά με τον κίνδυνο μιας πανδημίας που πρόκειται να προσποιηθούν ότι συμβαίνει.




Δεν είναι ένα όνειρό μου μεγαλώνοντας, αλλά η ζωή είναι έτσι.


Τέλος πάντων... γρίπη των πτηνών.


Στην τελευταία μας ενημέρωση για τη γρίπη των πτηνών, επισημάναμε ότι ο «θάνατος από τη γρίπη των πτηνών» στο Μεξικό πιθανότατα δεν ήταν κάτι τέτοιο (βλ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Ακόμη ένα ΨΕΜΜΑ του Π.Ο.Υ. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ: Ο υπουργός Υγείας του Μεξικού αρνείται τον θάνατο κατοίκου λόγω του υποτύπου της γρίπης των πτηνών (odysseiatv.blogspot.com)) και ότι η αναφορά του ως τέτοια ήταν ακριβώς έξω από το εγχειρίδιο του Covid.




Αλλά τα μεγάλα νέα για τη γρίπη των πτηνών είναι ότι ο πρώην επικεφαλής του CDC των ΗΠΑ Robert Redfield (βλ. ΕΔΩ: ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Ο πρώην επικεφαλής του CDC προειδοποιεί για κατασκευασμένη γρίπη των πτηνών, βιοτρομοκρατία, «πανδημία» (odysseiatv.blogspot.com) ΚΑΙ ΕΔΩ: ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Προς: Όλους τους διεφθαρμένους αξιωματούχους υγείας, τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης: Η απάτη σας με τον Covid-19 έχει πλήρως εκτεθεί. (odysseiatv.blogspot.com)) έχει γίνει υστερικός, λέγοντας στο NewsNation:


Πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό ότι κάποια στιγμή, δεν είναι θέμα εάν, είναι περισσότερο θέμα πότε θα έχουμε πανδημία γρίπης των πτηνών».


Αυτή η ιστορία φυσικά μαζεύτηκε και εξαπλώθηκε παντού, αλλά ο Redfield δεν είναι μόνος σε αυτές τις υστερικές ανοησίες που τροφοδοτούν τον πανικό.






Την περασμένη εβδομάδα, το The Conversation είχε τίτλο:


Μια ουγγιά πρόληψης: Τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε δράση για τη γρίπη των πτηνών H5N1, διότι το διακύβευμα είναι τεράστιο

Η USA Today απηχεί τον τόνο:


Οι ανησυχίες αυξάνονται καθώς η «γιγαντιαία» επιδημία γρίπης των πτηνών τρέχει ανεξέλεγκτη στις αγέλες γαλακτοπαραγωγής των ΗΠΑ

Προφανώς μια νέα μελέτη βρήκε κάτι τρομακτικό - οι Αμερικανοί «έχουν ελάχιστη ή καθόλου προϋπάρχουσα ανοσία στη γρίπη των πτηνών H5N1». Τρομακτικά πράγματα.

Μόλις πριν από λίγες ώρες, η Daily Mail ανέφερε ότι ένας ακόμη γιατρός εξέδωσε άλλη μια τρομερή προειδοποίηση. Αυτή τη φορά ο Δρ Rick Bright (Rick Bright, Διευθυντής της Αρχής Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA), βλ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Προς: Όλους τους διεφθαρμένους αξιωματούχους υγείας, τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης: Η απάτη σας με τον Covid-19 έχει πλήρως εκτεθεί. (odysseiatv.blogspot.com)), ο οποίος είπε στο PBS ότι:


Μας δένουν τα μάτια σε αυτή τη μάχη αυτή τη στιγμή και ανησυχώ πραγματικά ότι ο ιός κερδίζει το παιχνίδι και μας ξεπερνά».

Πετάμε στα τυφλά και η ασθένεια μας προπορεύεται! Τρέχει ανεξέλεγκτα και το διακύβευμα είναι τεράστιο!

Ακόμη και ορισμένα κανάλια που υποτίθεται ότι γνωρίζουν καλύτερα διαδίδουν τον φόβο.

Το CNN είναι ξέφρενο από ανησυχία - "Δεν κάνουμε αρκετά για τον κίνδυνο της γρίπης των πτηνών - αλλά μπορούμε". Η Λαϊκή Επιστήμη είναι σχετικά ήρεμη, ρωτώντας «Μπορούμε να αποτρέψουμε μια πανδημία γρίπης των πτηνών στους ανθρώπους;», πριν μας καθησυχάσει ότι μπορούμε... αρκεί όλοι να κάνουμε ό,τι μας λένε.


Όλες αυτές οι ιστορίες μιλούν για τη «συλλογή δεδομένων», την «τυφλή πτήση» και την ανάγκη για «πρόληψη»


Και όλα αυτά είναι πραγματικά κώδικας για "δοκιμές". Σχεδόν κάθε άρθρο μιλά για την ανάγκη αύξησης των δοκιμών (τεστ) - τόσο των ανθρώπων όσο και των ζώων.


Αλλά όποιος δίνει προσοχή από το 2020 γνωρίζει ότι τα τεστ PCR δεν συλλέγουν δεδομένα, δημιουργούν δεδομένα. Είναι μηχανές για τη δημιουργία "περιπτώσεων". Αντί να αποτρέψουν μια πανδημία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή μίας.


Υπάρχουν ακόμη και πρώιμα σημάδια υποχρεωτικών δοκιμών στο μέλλον, όπως αυτό το άρθρο του Politico που θρηνεί την έλλειψη αγροτών που εγγράφονται εθελοντικά σε κυβερνητικά προγράμματα επιτήρησης:

Η ομοσπονδιακή απάντηση επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις εθελοντικές προσπάθειες των αγροτών να βοηθήσουν στην παρακολούθηση και τον περιορισμό της επιδημίας. 


Ωστόσο, πολλά αγροκτήματα εξακολουθούν να μην έχουν εγγραφεί στις προσπάθειες του USDA για την ενίσχυση της επιτήρησης και των δοκιμών για τον ιό.


Και η λύση σε αυτό είναι περισσότερα χρήματα:

Αν και έχουν διατεθεί ομοσπονδιακά κονδύλια, καμμία φάρμα δεν έχει εγγραφεί σε εθελοντικές επιτόπιες δοκιμές γάλακτος, σύμφωνα με το USDA. 

Λιγώτερες από δώδεκα γεωργικές εκμεταλλεύσεις έχουν υποβάλει αίτηση για ξεχωριστή οικονομική βοήθεια σε αντάλλαγμα για την ενίσχυση των μέτρων βιοασφάλειας για τον περιορισμό του ιού.



Η πληρωμή των αγροτών για να κάνουν τεστ στα ζώα τους είναι μια άλλη ανακυκλωμένη στρατηγική Covid. 


Θα δημιουργήσει κρούσματα, τα οποία θα προκαλέσουν σφαγή, η οποία μας συνδέει με την άλλη πτυχή της «γρίπης των πτηνών» – όχι «την επόμενη πανδημία» αλλά «τον πόλεμο κατά των τροφίμων».


Καθώς η εικαζόμενη ασθένεια φέρεται να εξαπλώνεται από πτηνοτροφείο σε αγρόκτημα γαλακτοπαραγωγής, όλο και περισσότερα κοτόπουλα θανατώνονται και οι αγελάδες σφάζονται


Αυτό πρόκειται να κλιμακωθεί ακόμη περισσότερο, όταν οι κυβερνήσεις αρχίσουν να πληρώνουν τους αγρότες για να καταστρέψουν τα βοοειδή τους.

Και πάλι, από το Politico:

… Η ομοσπονδιακή νομοθεσία καθυστερεί την εφαρμογή αποζημιώσεων για τους αγρότες που έχασαν ή έπρεπε να σκοτώσουν αγελάδες λόγω της νόσου.

Μετάφραση: Θέλουν να πληρώσουν τους αγρότες για να κάνουν τεστ στις αγελάδες τους και στη συνέχεια να τους «αποζημιώσουν οικονομικά» όταν πρέπει να καταστραφούν. 


Αυτό είναι ακριβώς όπως τα προγράμματα "Environmental Land Management" του Ηνωμένου Βασιλείου ή το "Conservation Reserve Program" των ΗΠΑ, τα οποία πληρώνουν τους αγρότες να μην καλλιεργούν


Ο στόχος θα είναι να καταστεί πιο κερδοφόρο για τους αγρότες να σκοτώνουν τις αγελάδες τους παρά να τις αρμέγουν.


Παροχή κινήτρων για τεστ, επιβράβευση θετικών αποτελεσμάτων. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο δημιουργείτε μια πανδημία από το τίποτε και σαμποτάρετε το σύστημα τροφίμων στη διαδικασία.


Αλλά υπάρχουν καλά νέα, άλλωστε η Ε.Ε. προμηθεύεται ήδη 40 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, για παν ενδεχόμενο. Και η τιμή της μετοχής της Moderna συνεχίζει να ανεβαίνει επίσης. Λοιπόν, υπάρχει αυτό.


Ειλικρινά, είναι σαν να παρακολουθείτε μια ταινία όπου σηματοδοτούν την ανατροπή "έκπληξη" που τελειώνει μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά και στη συνέχεια πρέπει να καθίσετε μέσα σε δύο ατελείωτες ώρες αυτού που οι σεναριογράφοι θεωρούν σαφώς ότι είναι λεπτή προεικόνιση.


Φτάνω πλέον στο σημείο που θέλω απλώς να κάνουν την αιματηρή πανδημία και να τελειώνουμε.








ΠΗΓΗ: How (and why) Bird Flu is About to Enter the “Mass Testing” Phase – OffGuardian (off-guardian.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!