Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

'Φρῖξον ἥλιε, στέναξον γῆ' ! - Τα τελειόμηνα ΜΩΡΑ που ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ από ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ στον Καναδά, εξακολουθούν να ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ! (είναι στο χέρι μας να δώσουμε τέλος μια για πάντα σε αυτό το έγκλημα)!



Είναι ένα ανατριχιαστικό να το σκεφθεί κανείς, αλλά είναι αναμφισβήτητα αλήθεια: 

Κάθε χρόνο στον Καναδά, τα μωρά γεννιούνται ζωντανά και αφήνονται να πεθάνουν - και ούτε ένα πολιτικό κόμμα δεν ενδιαφέρεται να μιλήσει για αυτά τα παιδιά ή να σταματήσει αυτή τη βαρβαρότητα.



(LifeSiteNews) Κάθε χρόνο, η Καναδή blogger Pat Maloney δημοσιεύει πιστά την έρευνά της σχετικά με τις αμβλώσεις ζωντανών γεννήσεων στον Καναδά, που αποκτήθηκαν κυρίως μέσω αιτημάτων για ελευθερία πρόσβασης σε πληροφορίες. 


Πρόσφατα, δημοσίευσε αριθμούς καθυστερημένων αμβλώσεων από το 2022-2023 (εξαιρουμένου του Κεμπέκ), αναφέροντας: «Τα κακά νέα είναι ότι οι καθυστερημένες αμβλώσεις θνησιγένειας αυξήθηκαν από 911 το 2021/2022 σε 1.059 το 2022/2023 (148 ακόμη). 


Και τα χειρότερα νέα είναι ότι αυτές οι φρικτές αμβλώσεις εξακολουθούν να συμβαίνουν ακόμη. Αυτό είναι ένα καθαρό 130 περισσότερες αμβλώσεις σε προχωρημένη εγκυμοσύνη το 2022/2023 από ό, τι το 2021/222».


«Όλα αυτά τα νεκρά παιδιά είναι >= 20 εβδομάδες κύησης», γράφει η Maloney. «Επτά από αυτά τα παιδιά που γεννήθηκαν ζωντανά μετά από έκτρωση ήταν 29+ εβδομάδων κύησης. Εννέα από αυτά ήταν 25-28 εβδομάδων κύησης όταν πέθαναν. 98 από αυτές ήταν 21-24 εβδομάδων κύησης όταν πέθαναν


Αν κάποιος είχε μπει στον κόπο να φροντίσει αυτά τα παιδιά μετά την αποτυχημένη έκτρωση, θα μπορούσαν / θα ήταν ακόμη ζωντανά σήμερα».




Κυρίες μου, το παιδί σας έχει κάτι να σας πει:

"Σε αγαπώ μαμά, σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις!"




"Μαμά, σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις! Αξίζω μία ευκαιρία! Τί κακό έκανα;"



Είναι ανατριχιαστικό να το σκεφθεί κανείς, αλλά είναι αναμφισβήτητα αλήθεια: 


Κάθε χρόνο στον Καναδά, τα μωρά γεννιούνται ζωντανά και αφήνονται να πεθάνουν - και ούτε ένα πολιτικό κόμμα δεν ενδιαφέρεται να μιλήσει για αυτά τα παιδιά ή να σταματήσει αυτή τη βαρβαρότητα.


Κατά τη διάρκεια των ταξειδιών μου σε όλη τη Βόρεια Αμερική ως ακτιβίστρια υπέρ της ζωής, είχα πολλές νοσοκόμες να μου λένε για περιστατικά όπου παιδιά γεννήθηκαν ζωντανά κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας άμβλωσης


Μια Καναδή νοσοκόμα που συνάντησα μετά από μια παρουσίαση θυμόταν έναν γιατρό, ο οποίος  πέταξε βιαστικά το μικρό παιδί σε έναν κάδο απορριμμάτων, και άκουσε το μωρό να κινείται αδύναμα μέσα στα πεταμένα χαρτιά προτού πεθάνει. 


Η πρώην νοσοκόμα και νυν ακτιβίστρια υπέρ της ζωής Jill Stanek, της οποίας η μαρτυρία αργότερα βοήθησε να περάσει ο νόμος για την απαγόρευση των αμβλώσεων μερικής γέννησης που υπογράφηκε από τον George W. Bush το 2003, περιέγραψε πώς τα παιδιά που γεννιούνται ζωντανά μετά από αποτυχημένες αμβλώσεις αφήνονται στο λερωμένο βοηθητικό δωμάτιο του νοσοκομείου Christ στο Oak Lawn του Ιλλινόϊς:


Για να διαπράξει επαγόμενη έκτρωση τοκετού, ένας γιατρός εισάγει ένα φάρμακο στο κανάλι γέννησης της μητέρας κοντά στον τράχηλο. 


Ο τράχηλος είναι το άνοιγμα στο κάτω μέρος της μήτρας που κανονικά παραμένει κλειστό έως ότου μια μητέρα είναι περίπου 40 εβδομάδων έγκυος και έτοιμη να γεννήσει. Αυτό το φάρμακο ερεθίζει τον τράχηλο και τον διεγείρει να ανοίξει νωρίς. 


Όταν συμβεί αυτό, το μικρό και πλήρως σχηματισμένο μωράκι που βρίσκεται στο δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο πρόωρα, πέφτει έξω από τη μήτρα, μερικές φορές ζωντανό. 


Σύμφωνα με το νόμο, εάν ένα αποβληθέν μωρό γεννηθεί ζωντανό, πρέπει να εκδοθούν πιστοποιητικά γέννησης και θανάτου. Κατά ειρωνικό τρόπο, στο νοσοκομείο Christ η αιτία θανάτου που αναφέρεται συχνά για ζωντανά αμβλωμένα μωρά είναι η «ακραία προωρότητα», μια αναγνώριση από τους γιατρούς ότι έχουν προκαλέσει αυτόν τον θάνατο.


Αυτά τα μωρά μπορούν συχνά να ζήσουν για ώρες, αποκάλυψε η Stanek. Μερικοί από αυτά, αποβληθέντα υγιή, ζουν περισσότερο από άλλα μωρά. Ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, όπου είναι τόσο σαφές ότι ένας άνθρωπος έχει δολοφονηθεί, το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθεί να κανονικοποιήσει την εμπειρία:



Σε περίπτωση που ένα αποβληθέν μωρό γεννηθεί ζωντανό, λαμβάνει «φροντίδα άνεσης», που ορίζεται ως η διατήρηση του μωρού ζεστού σε μια κουβέρτα μέχρι να πεθάνει


Οι γονείς μπορούν να κρατήσουν το μωρό αν το επιθυμούν. Εάν οι γονείς δεν θέλουν να κρατήσουν το ετοιμοθάνατο μωρό τους, ένα μέλος του προσωπικού φροντίζει το μωρό μέχρι να πεθάνει. 


Εάν το προσωπικό δεν είχε το χρόνο ή την επιθυμία να κρατήσει το μωρό, μεταφέρεται στο νέο Comfort Room του Christ Hospital, το οποίο είναι πλήρες με ένα First Foto Machine εάν οι γονείς θέλουν επαγγελματικές φωτογραφίες του αποβληθέντος μωρού τους, είδη βάπτισης, φορέματα και πιστοποιητικά, εξοπλισμό εκτύπωσης ποδιών και βραχιόλια μωρού για αναμνηστικά και μια κουνιστή καρέκλα. Πριν δημιουργηθεί το Comfort Room, τα μωρά μεταφέρονταν στο Soiled Utility Room για να πεθάνουν.


Μια εμπειρία ξεχωρίζει έντονα στο μυαλό της Stanek:


Ένα βράδυ, ένας συνάδελφος νοσηλευτής μετέφερε ένα μωρό με σύνδρομο Down που είχε αποβληθεί ζωντανό στο λερωμένο Βοηθητικό μας Δωμάτιο επειδή οι γονείς του δεν ήθελαν να το κρατήσουν και δεν είχε χρόνο να το κρατήσει. 


Δεν μπορούσα να αντέξω τη σκέψη ότι αυτό το ταλαιπωρημένο παιδί πέθαινε μόνο του σε ένα λερωμένο βοηθητικό δωμάτιο, οπότε το κράτησα στην αγκαλιά μου και το κουνούσα για τα 45 λεπτά που έζησε. 


Ήταν μεταξύ 21 και 22 εβδομάδων, ζύγιζε περίπου 1/2 λίβρα και είχε μήκος περίπου 10 ίντσες. 


Ήταν πολύ αδύναμος για να κινηθεί πάρα πολύ, και ξόδευε οποιαδήποτε ενέργεια είχε, προσπαθώντας να αναπνεύσει. 


Προς το τέλος ήταν τόσο ήσυχος που δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν ακόμα ζωντανός. Τον κράτησα ψηλά στο φως για να δω μέσα από το θωρακικό του τοίχωμα αν η καρδιά του χτυπούσε ακόμη. 


Αφού ανακοινώθηκε ο θάνατός του, διπλώσαμε τα μικρά του χέρια στο στήθος του, τον τυλίξαμε σε ένα μικροσκοπικό σάβανο και τον μεταφέραμε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου όπου μεταφέρονται όλοι οι νεκροί ασθενείς μας.


Αυτές οι φρικτές ιστορίες μας δίνουν μια σύντομη ματιά στα παιδιά που πετάμε


Στο Live Action, η blogger Sarah Terzo αφηγήθηκε τη μαρτυρία μιας νοσοκόμας από τη Φιλαδέλφεια, ονόματι Linda, η οποία συχνά μάζευε μωρά που είχαν αποβληθεί μετά από αμβλώσεις με φυσιολογικό ορό και γεννήθηκαν νεκρά. 


Σε ένα κρεββάτι, βρήκε ένα μικρό παιδί, 1,5 κιλό, στο νοσοκομειακό κρεβάτι μιας γυναίκας


«Με κοίταξε στα μάτια», θυμάται. 


«Αυτό το μωρό είχε πραγματικά μεγάλα μάτια. 


Σε κοίταζε σαν να έλεγε: 


«Κάνε κάτι – κάνε κάτι». 


Αυτά τα μάτια με στοιχειώνουν. 


Ω Θεέ μου, ακόμη τα θυμάμαι».


Η Linda διαπίστωσε ότι ο καρδιακός παλμός του μωρού ήταν σταθερός και κάλεσε τον γιατρό. «Του τηλεφώνησα γιατί το μωρό ανέπνεε. Ήταν ροζ. Είχε καρδιακό παλμό. 


Ο γιατρός μου είπε ότι το μωρό δεν ήταν βιώσιμο και να το στείλω στο εργαστήριο. 


Είπα, "Αλλά αναπνέει" και είπε, "Είναι μη βιώσιμο, δεν θα αναπνέει πολύ - στείλτε το στο εργαστήριο". 


Η Linda δεν μπορούσε, και αντ' αυτού το πήγε στο σταθμό των νοσηλευτών και έβαλε το μωρό σε μια κούνια. Έβαλε ένα ανοιχτό σωλήνα οξυγόνου δίπλα στο κεφάλι του μωρού. Υπήρχε ένας παιδικός σταθμός γεμάτος πρόωρα και το μωρό θα μπορούσε να είχε σωθείαλλά της απαγορεύτηκε να το πάει εκεί, ακόμη και από τις άλλες νοσοκόμες. Φρόντισε το μωρό για δύο ώρες και στη συνέχεια το παιδί πέθανε.


Αυτό συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες – και συμβαίνει στον Καναδά. 


Μωρά με μεγάλα μάτια πεθαίνουν καθώς οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα συνωστίζονται γύρω τους, σε νοσοκομεία γεμάτα με σωτήριο εξοπλισμό


Αλλά αυτά τα παιδιά έχουν απορριφθεί από τους γονείς τους και έχουν μαρκαριστεί για τον θάνατο, και έτσι αντ' αυτού σκοτώνονται ή εγκαταλείπονται για να πεθάνουν αργά. 


Πάνω από το 80% των Καναδών δεν γνωρίζουν καν ότι η άμβλωση επιτρέπεται σε αυτήν τη χώρα μέχρι τη γέννησή τους και ότι αυτό το status quo υποστηρίζεται από ολόκληρη την πολιτική ηγεσία μας. 


Είναι μια θανατηφόρα κατάσταση άρνησης.






Ένα εκτρωμένο μωράκι διηγείται...


Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), 46 εκατομμύρια μωρά αποβάλλονται κάθε χρόνο, δηλαδή κατά μέσο όρο μία έκτρωση για κάθε 2 δευτερόλεπτα. Αυτά τα αβοήθητα μωρά οδηγούνται σε θλιβερό θάνατο, χωρίς φωνή για να υπερασπιστούν την αθωότητά τους. Πόσοι θα σηκωθούν λοιπόν για να μιλήσουν εξ ονόματός τους;




ΜΑΜΑ, ΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ! Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ - ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ







3 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ. ΄΄ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ΄΄. ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΦΡΑΣΗ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι συγκλονιστικό το πρώτο βίντεο που το παιδάκι στην κοιλιά υποτίθεται τραγουδάει και εκλιπαρεί τη μαμά του να μη το σκοτώσει, λέγοντας της "μαμά, μη μου κάνεις κακό, γιατί δεν θα μπορώ να επιστρέψω."

    Μαχαιριές στην καρδιά της ανθρωπότητας, κάθε παιδί που δολοφονείται και μάλιστα από τον άνθρωπο εκείνο - τη μάνα - που ο Θεός την έπλασε να το κρατάει στην κοιλιά της προστατευτικά μέχρι να σχηματιστεί επαρκώς ώστε να ανταπεξέλθει στο κόσμο.

    Ό,τι να κάνεις, ό,τι να πεις, αυτό το έγκλημα ΔΕΝ χωνεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασφαλώς τέτοια ειδεχθή εγκλήματα δέν μπορούν νά χωνευτούν μέ τίποτα...!
    Οί σημερινές μάνες (όχι όλες βεβαίως) έχουν δραματικά διαφοροποιηθεί από τήν φυσικό τους ρόλο καί τήν αποστολή τους πού είναι ή γέννηση ή ανατροφή καί ή σωστή ψυχική καί σωματική φροντίδα καί αγωγή τών παιδιών τους.
    Δυστυχώς όλα ή σχεδόν όλα στίς μέρες μας έχουν "χρεωκοπήσει" παντελώς καί όσο περνάει ό καιρός θά χειρωτερεύουν τά πράγματα.
    Ή Θε'ι'κή παρέμβαση είναι αναπόφευκτη καί αναμενόμενη
    Μόνο έτσι θά "τακτοποιηθούν"
    όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!