Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΑ για την Ariana Grande ; ; ;


Αποτέλεσμα εικόνας για ariana grande 2017




Δέν γνωρίζουμε άν πρόκειται (πάλι;) για μία ακόμα σύμπτωση. 
Αλλά, η δημοφιλής -ιταλικής καταγωγής - Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, που έδωσε την επίμαχη συναυλία σε χιλιάδες κοριτσάκια στην 'Αρένα' του Μάντζεστερ κατά την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση του Λίβυου ισλαμοπιθήκου, εκείνη την 'μαύρη' Δευτέρα, είναι οπαδός της 'Εβραϊκής Καμπάλα'!

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

Όπως γράφει η έγκυρη 'Βικιπέδια', η 24ετής Αριάνα, έχει μέν μεγαλώσει ως ρωμαιοκαθολική, αλλά (περιέργως;) μόλις στα ...12 της ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ τον Χριστιανισμό!

Και πώς και πότε έγινε αυτό;

Αποτέλεσμα εικόνας για pope benedict xvi

Όταν άκουσε τον προηγούμενο (Γερμανό) Πάπα, τον Βενέδικτο τον 16ο, (ξέρετε τον ..."κλειδωμένο" εδώ και καιρό, εντός του Βατικανού), να δηλώνει δημοσίως, πώς η ρ/κ εκκλησία, είναι αντίθετη με τους κιναίδους και τις λεσβίες!
Ενοχλήθηκε πολύ, επειδή ο ετεροθαλής αδελφός της Frankie είναι δεδηλωμένος κίναιδος...

Ψάχνοντας πληροφορήθηκε, πώς ο Ιουδαϊσμός ΔΕΝ καταδικάζει την ομοφυλοφιλία, όπως ο Χριστιανισμός και έτσι επεδίωξε νά ασπασθεί τον πρώτο.
Όμως!
Οι Εβραίοι την ενημέρωσαν πώς ΔΕΝ γίνεται, επειδή ΔΕΝ είναι Εβραία και επίσης ΔΕΝ έχει γεννηθεί απο Εβραία μητέρα!

Η 12ετής (!!! τί να υποθέσουμε τώρα σε αυτήν την ηλικία;) Αριάνα επέμενε πολύ, οπότε της έγινε η σύσταση, ομοίως όπως και στην (επίσης Ιταλίδα) 'Μαντόνα' (Τσικόνε) πρό ετών, νά γίνει οπαδός της 'Καμπάλα', σάν τους μή Εβραίους που επιθυμούν να ασπασθούν τον Ιουδαϊσμό!

Μετά 12 χρόνια σήμερα, στα 24 της είναι φανατική καμπαλίστρια και υποστηρίζει σθεναρώς τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, τους οποίους μάλιστα δεν παραλείπει να αναφέρει με υμνητικό τρόπο, σε αρκετά της τραγούδια, ορισμένα εκ των οποίων  ακούσθηκαν την μοιραία βραδιά της 'τρομο-επιθέσεως' στο Μάντζεστερ...

Αποτέλεσμα εικόνας για arena manchester

Όπως ισχυρίζονται ορισμένες αραβικές ιστοσελίδες, αυτός ήταν ο λόγος της επιθέσεως του Λίβυου τρομοκράτη...

Αποτέλεσμα εικόνας για arena manchester

Τέλος, υπάρχει μία μάλλον εύλογη απορία, άν η νεαρά τραγουδίστρια απο την Ιταλία, θα έχει το 'φιλότιμο', ή άν προτιμάτε την ευθυξία, μετά τα τραγικά αιματηρά γεγονότα στην 'Αρένα', να επιστρέψει στα χιλιάδες κοριτσάκια και στις μαμάδες τους το αντίτοιμο των ...εισιτηρίων της συναυλίας. 
Μιάς συναυλίας τελικώς, που ήταν συνάντηση με τον ...Χάρο!

[Στοιχεία απο την εβδ.εφημερίδα 'Στόχος']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. H ''Καμπάλα'' είναι μυστικισμός-αποκρυφισμός ιουδαϊκής προέλευσης και προηγείται ιστορικά από τον σύγχρονο ιουδαϊσμό αν και πολλά στοιχεία της Καμπάλα έχουν ενσωματωθεί στις σύγχρονες δοξασίες του ιουδαϊσμού μέσω των ραββίνων. Πώς γίνεται τότε η κόρη του Τράμπ, Ιβάνκα, να μεταστραφεί στον ''ορθόδοξο'' ιουδαϊσμό αν δεν είναι τουλάχιστον εκ μητρός Εβραία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Πολύ καλή ερώτηση, μόνο που δεν γνωρίζουμε την απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!