Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

...Δηλαδή, άν ο καθηγητής Λυκείου είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, μπορεί να ΒΡΙΖΕΙ και να ΒΑΡΑΕΙ τις μαθήτριες ; ; ; (ΚΑΙ ...συνδικαλιστής! Το ε ξ α φ ά ν ι σ α ν ! Από παντού!)


Αποτέλεσμα εικόνας για slapping a woman



Μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ υπόθεση που έθαψαν ΟΛΑ τα καθεστωτικά ΜΜΕ των κατακόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, αποκαλύφθηκε –εν μέρει- χθες από την φυλλάδα των Ιών, που πληροφόρησε τους κομμουνιστές αναγνώστες της για ένα κάλεσμα του καθηγηταριού της Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, για ...«συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» σε μαρξιστή ινστρούχτορα που δικαζόταν μετά από μήνυση μαθήτριας.

Βέβαια, στην φυλλάδα των 'Ιών' (εννοείται η 'Εφημερίδα των Συντακτών') γράφθηκε, ότι ο μαρξιστής ινστρούχτορας «εγκάλεσε» την μαθήτρια, διότι «διατύπωσε απαξιωτικές για τη δημοκρατία θέσεις», η δε ανακοίνωση του καθηγηταριού ανέφερε τα εξής: «Μέσα στην καθημερινή σχολική ζωή, δεν είναι δυνατόν να μένουν αναπάντητες (!) οι όποιες επικλήσεις της δικτατορίας των συνταγματαρχών ως σωτήρων, δεν είναι ανεκτές προκλητικές συμπεριφορές στην δημοκρατική συνείδηση των εκπαιδευτικών. (O EΡΥΘΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ; Ε, ΤΟΤΕ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ...ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για slapping a woman

»Για ακριβώς αυτούς τους λόγους το μέλος της Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι), ο εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής Δ. Δημητούλης, καθηγητής στο 1ο Εσπ. ΕΠΑΛ Περιστερίου, διώκεται από ενήλικη μαθήτρια γιατί την εγκάλεσε για τις απαξιωτικές προς την δημοκρατία απόψεις της, ενώ βέβαια έπραξε αυτό που όφειλε ως λειτουργός του Δημόσιου σχολείου, υπερασπίζοντας τις δημοκρατικές αξίες…».

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε στάλιν

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορία που πήραμε, ο ινστρούχτορας δεν «εγκάλεσε» απλώς την μαθήτρια, γιατί είπε ελεύθερα την γνώμη της, αλλά την ΕΒΡΙΣΕ  χ υ δ α ί α   και την ΚΤΥΠΗΣΕ κιόλας! 
Γι’ αυτό άλλωστε η δαρείσα μαθήτρια, του έκανε και μήνυση! 

Αληθεύει; 
Και γιατί άραγε το   έ κ ρ υ ψ α ν    ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ όταν συνέβη;


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!