Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ προσωπικά δεδομένα, δεν κατάφερε να προστατέψει...



ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ ΤΟΥ κ,ΥΠΟΥΡΓΟΥ... ΜΕ ΕΝΑ
ΑΠΛΟ 'ΖΟΥΜ', ΟΛΗ Η ...ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ (!)  ΕΜΑΘΕ
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!
ΣΚΕΤΟΣ ...ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΩ, ΕΤΣΙ;["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Το πόσο αναποτελεσματικός στο πόστο του και ως εκ τούτου επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια είναι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση από τα (μη) έργα του. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την εφημ.«Δημοκρατία», το οποίο αναφέρεται στο πρόσωπό του, όπου διαβάζουμε τα εξής:

Σχετική εικόνα

«Ο Νίκος Τόσκας είναι αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 
Αητός. Γερακομάτης. 
Κόνδορας της καταστολής. 
Γύπας της προλήψεως. 

Κατέχει το ρεκόρ Γκίνες στην επίδειξη ...ακούσιας διαφάνειας στην άσκηση εξουσίας. 
Στις 22/11/2015, στην ιστοσελίδα του υπουργείου αναρτήθηκε φωτογραφία του κ. Τόσκα, όπου ήταν ευδιάκριτο ένα κίτρινο 'post-It', κολλημένο στην αριστερή πλευρά της οθόνης στον υπολογιστoύ. 


Εκεί αναγράφονταν...
το 'username' και το 'password' προσβάσεως στο δίκτυο…

Το όνομα χρήστη του υπουργού Τόσκα ήταν ευφάνταστο: ypoyrgos! 
Ο κωδικός πρόσβασης, αφάνταστα ...απροσπέλαστος! Εντελώς όμως: 123456! 

Περιττό να αναφερθεί, ότι η φωτογραφία είχε κάνει αστραπιαία τον γύρο του κόσμου. 
Αυτός, λοιπόν, ο χαρισματικός υπουργός, διαβεβαίωσε μέσω ραδιοφωνικής συνεντεύξεως, ότι η Ελλάδα είναι ...ασφαλής χώρα. 
Όντως, ασφαλέστατη, διότι μας φυλάει ο παντοδύναμος Θεός».

Μέσα από ένα «χιουμοριστικό» κείμενο διατυπώνονται σκληρές αλήθειες, που αφορούν την ζωή και την ασφάλεια των κατοίκων αυτής της Χώρας. 
Ένας υπουργός, ο οποίος ΔΕΝ μπορεί να διασφαλίσει ούτε καν το απόρρητο των προσωπικών ΤΟΥ δεδομένων, είναι σε θέση να μπορεί να εγγυηθεί έμπρακτα για την ΤΗΡΗΣΗ της εννόμου τάξεως;

Σχετική εικόνα

Το μόνο που έχουμε δει μέχρι τώρα, από τον ανεκδιήγητο αυτόν τύπο είναι η πλήρης έξαρση της εγκληματικότητος, η όξυνση στο έπακρο της δολοφονικής παρακρατικής δράσεως των «αντιφασιστών» και της «κόκκινης» τρομοκρατίας, την παρέλαση με όπλα στα Εξάρχεια επικίνδυνων κακοποιών που παριστάνουν τους «αντιεξουσιαστές» κ.τ.λ. 
Σ’ όλα αυτά ο Τόσκας απαντά με… προτάσεις διαλόγου(!) με τους «αντιεξουσιαστές», δείχνοντας ότι δεν έχει αντιληφθεί στο ελάχιστο την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα της θέσης στην οποία βρίσκεται.

Τα όσα διαβάσαμε στην εφημ.«Δημοκρατία» υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσαν το υλικό για την δημιουργία ανεκδότου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για a man who is grabbing his hair

Όταν όμως ο πρωταγωνιστής αυτού του υπό εκκόλαψη ανεκδότου, τυγχάνει να είναι θεσμικό κρατικό όργανο επιφορτισμένο με την διαφύλαξη της ασφαλείας μας, τότε δεν μιλάμε για ανέκδοτο, αλλά για τραγωδία, καταλήγει ο αρθρογράφος κ.Γ.Μάστορας, απο το ιστολόγιο 'εθνικισμός'...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!