Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Φάτε "πολιτισμό" και ...σκάστε!!! (Καί Ψιψινάκη!) ['Βίντεο']

Καταγραφή
ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΠΡΟΘΥΜΩΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, MISTER  AMBASSADOR, ΤΟΝ
"ΚΥΡΙΟ" ΨΙΨΙΝΑΚΗ...
ΠΟΣΗ ΠΙΑ ..."ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ" ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.
ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;
ΜΠΑ..."Ξ Ε Χ Α Σ Τ Η Κ Α Ν"....

Ο Ψινάκης στο Ηρώδειο γίνεται δεκτός με πολλά (!!!) χειροκροτήματα (ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ; ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ";), με άσπρο κολάν, με γλυκούλη αμερικανό πρέσβη και φιλιά πολλά φιλιά με τον υπερήφανο κομμουνιστή Κατρούγκαλο! Αυτά μόνο στο Ηρώδειο....με έναν πρωθυπουργό κλεισμένο σε μια βίλα εφοπλιστή στο Λαύριο!! χωρίς καμία επαφή με τον έξω κόσμο!!!

Σημερα υπάρχουν 2 Ελλαδες ….

Αυτή που πονάει και είναι γονατισμένη από την οδύνη και την ανέχεια …. και αυτή που πηγαίνει στο Ηρώδειο και χαριεντίζεται με Κατρουγκαλους και Ψινακηδες ….......

Αυτη που δεν έχει να αγορασει γάλα στα παιδιά της ,καμμένη ,πνιγμένη και φτωχή , που δε μπορεί να αγοράσει ενα εισιτήριο των 100€ γιατί με τόσα περναει το μήνα ……. και αυτή που πηγαίνει στη Μύκονο , στο Ναμμος και στο Ηρωδειο και σκορπάει τα 100ρικα που μαζεύει λεηλατώντας τις ζωές μας !!

www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!