Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ !!!!!




(ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ, ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΜΙ...)
Διεκδικητής του θρόνου της Αλβανίας (!) εμφανίστηκε στην χώρα. 
Πρόκειται για τον πρίγκιπα Λέκα Β΄, μοναχογιό του Λέκα Α΄, ο οποίος δεν συμβιβάζεται με τον θρόνο της σημερινής Αλβανίας, αλλά θέλει να ενώσει όλες τις «αλβανικές ομάδες των Βαλκανίων» και να βασιλέψει στην «Μεγάλη Αλβανία»!
Αποτέλεσμα εικόνας για ALBANIAN NEWSPAPER DIELL

Αυτά δήλωσε ο ίδιος, σε συνέντευξή του στην αλβανική εφημερίδα “Diell”, στην οποία αποκάλυψε τις προθέσεις του για την «Μεγάλη Αλβανία» και την επαναφορά της μοναρχίας στην χώρα, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την Μεγάλη Βρετανία.

Αποτέλεσμα εικόνας για PRINCE LEKA

Για πρώτη δόση δε, θέλει να ενώσει την Αλβανία με το Κόσσοβο και μετά να κατέβει προς τα κάτω, διεκδικώντας την «Τσαμουριά».

Αν συνεχίσουν να κυβερνάνε την Ελλάδα μας οι προδότες του «συνταγματικού τόξου», δεν αποκλείεται το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα!

Σχετική εικόνα
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ
ΥΠΕΡΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ; ; ; 

(Πάντως ο παππούς του βασιλέας Ζόγκ είχε ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα επί Ιωάννου Μεταξά, όταν πολύ καθυστερημένα "τα χάλασε" με τους Ιταλούς και μετά έφυγε οικογενειακώς στο εξωτερικό...)

[Πηγή: 'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!