Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ (ΚΑΙ ΑΥΤΗ!) ΕΙΔΗΣΗ! Η κυρία αυτή ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ! Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Η Κ Ε !



Διαβάστε  ΠΟΛΥ   π  ρ  ο  σ  ε  κ  τ  ι  κ  ά !


Αποτέλεσμα εικόνας για αγνωστος χ

"Μετά τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών και τά δεκάδες θύματα που θρηνήσαμε, θεωρώ ότι δεν διαθέτω τις προϋποθέσεις, ούτε πολιτικά, ούτε σε προσωπικό επίπεδο, για να παραμείνω στην θέση μου στο Υπουργείο Εσωτερικών"!



Αποτέλεσμα εικόνας για αγνωστος χ





Διεθνώς είναι γνωστό, πώς η Ελληνική λέξις 'φιλότιμο', δεν αποδίδεται και δεν μεταφράζεται όσο και άν προσπαθήσει κάποιος γνώστης ή μή γλωσσολογίας, σε ΚΑΜΜΙΑ απολύτως άλλη διάλεκτο παγκοσμίως!



Αποτέλεσμα εικόνας για φιλότιμο

Αυτήν όμως την έννοια του φιλοτίμου την έκανε άμεσα ΠΡΑΞΗ, μία υπουργός που μόλις προέκυψε σοβαρό πρόβλημα και κοινωνική κατακραυγή στον τομέα της, υπέβαλλε τήν ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της!

Δίχως αναστολές, αναβολές, μισόλογα ή ανόητες και μικρόψυχες δηλώσεις, εν μέσω θρήνου και οδύνης, όπως ορισμένοι φαιδροί τύποι εν Αθήναις...

Ο Χ Ι ,   εδώ αυτά...

Μήν βιάζεσθε...

Σχετική εικόνα

Στήν   Π  ο  ρ  τ  ο  γ  α  λ  ί  α !

Αποτέλεσμα εικόνας για Constanca Urbano de Sousa

Η υπουργός που υπέβαλλε   ά μ ε σ α    την παραίτησή της μετά τις καταστροφικές φωτιές και τα δεκάδες θύματα το 2017 στην Πορτογαλία, ήταν η 51χρονη κυρία Constanca Dias Urbanu de Sousa*!


ΑΚΟΥΝΕ ΑΡΑ ΓΕ ΟΙ ΕΔΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ  Χ Ο Ν Τ Ρ Ο Π Α Χ Υ Δ Ε Ρ Μ Ο Ι "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΠΟΥ "ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ" ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;

Σχετική εικόνα

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ;

Π  Α  Ρ  Α  Ι  Τ  Η  Σ  Η  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

================================

* ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ!

ΤΙ ΣΟΪ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ εδώ η ΧΩΡΑ;
(ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΕΧΕΙ;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ...'ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ';)

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΣΑ 24ΩΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΔΑ (βουλευτή του Σοσιαλιστικού κόμματος 'PS', Kαθηγήτρια της Νομικής Σχολής του αυτονόμου Πανεπιστημίου της Λισσαβώνος και) ΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΑ ΙΔΙΑ "ΚΑΥΤΑ" ΘΕΜΑΤΑ με τρομερές φωτιές αλλά και δεκάδες θύματα ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ  Ε-ΡΩ-ΤΗ-ΣΕΙ

Σχετική εικόνα

Κυρία Ντέ Σόουζα, γιατί υποβάλλατε Α-ΜΕ-ΣΩΣ την παραίτησή σας;

Και αληθεύει ότι αρχικώς ΔΕΝ είχε γίνει δεκτή η παραίτησή σας απο τον πρωθυπουργό και εσείς ΕΠΙΜΕΙΝΑΤΕ ; ; ; ;

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!