Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

ΧΡΥΣΟΣ μέσα σε ελληνικό λάδι; Και με ΧΡΥΣΗ τιμή !Ένα ελαιόλαδο που παράγεται στους πρόποδες του ψηλότερου βουνού της Ελλάδας και πωλείται στα ράφια του καταστήματος 'Anapolo' στο νησί των Ανέμων έχει γίνει ανάρπαστο στους Άραβες και Ρώσους μεγιστάνες. 
Το εξαιρετικής ποιότητας λάδι 'Myst Gold' διαφέρει από τα υπόλοιπα ελαιόλαδα, αφού περιέχει βρώσιμο χρυσό 24 καρατίων, ο οποίος φαίνεται σαν μικρά φύλλα χαρίζοντας του μια εντυπωσιακή όψη. 

Εξ ίσου εντυπωσιακή και πρωτότυπη είναι και η σχεδίαση του μπουκαλιού για την οποία έχει αποσπάσει δύο διεθνή βραβεία και η οποία του έχει χαρίσει μια θέση στο Hall of Fame For Design του Σικάγο.

Εμπνευστής και δημιουργός του… υγρού χρυσού είναι o αρχιτέκτονας Γιάννης Τσαπανίδης από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος μαζί με την ομάδα του έχουν καταφέρει ώστε το το προϊόν τους να φιγουράρει στα καλύτερα καταστήματα τροφίμων του Ντουμπάι, της Ιαπωνίας και της Αγγλίας. 

Εδώ στην Ελλάδα πωλείται μόνο στην Αθήνα και στην Μύκονο, με το μπουκαλάκι των 500ml να κοστίζει €110...

[Πηγή:'ίχνος']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!