Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Τούς ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ο Βλαδίμηρος στα ...δ ά κ τ υ λ α !



Αποτέλεσμα εικόνας για putin in a wedding in Austria

(ΜΟΝΑΔΙΚΟ 'ΡΕΣΙΤΑΛ' ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΗΓΕΤΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΠΟΛΛΟΙ...)
Μία πολύωρη στάση που συζητήθηκε εκτενέστατα απο πλήθος τηλεοπτικών ευρωπαϊκών δικτύων, με πολύ νόημα, πριν μεταβεί στο Βερολίνο προς συνάντηση της φράου Μέρκελ, έκανε ο πρόεδρος Πούτιν στην Αυστρία, για να παρευρεθεί στον γάμο της υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Κάριν Κνάϊστ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για putin in a wedding in Austria

Αποτέλεσμα εικόνας για putin in a wedding in Austria

Αποτέλεσμα εικόνας για putin in a wedding in Austria

Η οποία, διορίστηκε στη θέση αυτή από το «ακροδεξιό» (σύμφωνα τα διάφορα φερέφωνα της 'CIA'…) κόμμα 'FPO', του αντικαγκελλαρίου Χάϊντς-Κρίστιαν Στράχε.

Σχετική εικόνα

Ο Ρώσσος πρόεδρος εμφανίστηκε στην τελετή, που έγινε σ’ έναν αμπελώνα στην Στυρία, κρατώντας ένα μπουκέτο με λουλούδια και συνοδευόμενος από μια ομάδα Κοζάκων χορωδών, που τραγούδησαν για τους νεόνυμφους.

Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για putin in a wedding in Austria

Μάλιστα, προς γενική κατάπληξη, χόρεψε και με την νύφη!

Σχετική εικόνα

Φυσικά, η παρουσία του Πούτιν στον γάμο δεν ήταν καθόλου τυχαία. 
Ήθελε με την κίνησή του αυτή να επιβραβεύσει την εξωτερική πολιτική της πατριωτικής κυβέρνησης της Αυστρίας, η οποία κινείται εκτός της αντιρωσσικής γραμμής της Ε.Ε. και έχει θορυβήσει τους διεθνείς τυράννους!

Σχετική εικόνα

Κ α τ α λ ά β α τ ε   τώρα, γιατί τα κατάπτυστα παρακρατικά αμερικανοτσογλάνια της 'made in USA' συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνα, επέδραμαν προχθές – για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες! - στην πρεσβεία της Αυστρίας στην λεωφόρο Αλεξάνδρας;

[Πηγή:'εθνικισμός']
"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!