Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ + ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΨΑΡΑΔΕΣ» ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ = ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ


Η απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών δεν συνάδει με την συμπεριφορά και το χαρακτήρα του Ερντογάν. Όσοι παρακολουθούν έστω και λίγο τα τεκταινόμενα και γενικότερα τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα του Ερντογάν μπορούν πολύ εύκολα να το διακρίνουν.

Με δεδομένο ότι η ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι τούρκοι είναι θρασύδειλοι και μόνο όταν έχουν την υποστήριξη μεγάλων δυνάμεων κάνουν τις προκλητικές στρατιωτικές και επεκτατικές κινήσεις τους τολμώ να κάνω δυο υποθέσεις που να ''δικαιολογούν'' την κίνηση του, και οι δυο όμως είναι σε βάρος της Ελλάδας:

1η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Ερντογάν τα βρήκε κρυφά με τους Αμερικανούς και συμφώνησαν σε πρώτη φάση να δείξουν παγκοσμίως μια ''ευγενική'' διπλωματική χειρονομία φτιάχνοντας το προφίλ του ''λογικού'' και ''γενναιόδωρου'' πολιτικού που απελευθερώνει Έλληνες στρατιωτικούς ''πράκτορες''. Ταυτόχρονα οι Αμερικανοί κάνουν ''δώρο'' στον προδότη και υπόδουλο Cipra μια διπλωματική επιτυχία για να τον κρατήσουν στην επιφάνεια για λίγο ακόμη. Αυτό σε πρώτη φάση.

Για να πουλήσουν όμως τους Ρώσους οι τούρκοι σίγουρα θα έχουν συμφωνήσει με τους Αμερικανούς μερίδιο από το ελληνικό Αιγαίο. Για να το πετύχουν όμως αυτό πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί ένα θερμό επεισόδιο που να δικαιολογεί την στρατιωτική κίνηση των τούρκων και ταυτόχρονα την υποστήριξη τους από τους Αμερικανούς. Έχουμε όλοι σημειώσει τις κινήσεις των τουρκικών ψαράδικων εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων τον τελευταίο καιρό μαζί με τις πληροφορίες ότι είναι επανδρωμένα με πράκτορες τις ΜΙΤ με κορυφαίο γεγονός τους πυροβολισμούς , και μάλιστα ''κατά ριπάς'' (δηλαδή από πολυβόλο), τούρκων ''ψαράδων'' ενάντιων Ελλήνων. Ποιος λοιπόν αποκλείει οι τούρκοι να κάνουν και πάλι προβοκάτσια σκοτώνοντας δικό τους ψαρά και κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αντέδρασε σε ''φήμες'' για πυροβολισμούς από τούρκους αλιείς; Ακούσαμε εχθές τον Τσαβούσογλου να λέει ότι οι Έλληνες προκαλούν και κάνουν ''περίεργα πράγματα'' ..... ! Τι μετάφραση άραγε έχει σύμφωνα με αυτόν το ''περίεργα πράγματα''... ;

Σε αυτήν περίπτωση , τουλάχιστον στη χώρα του , ο Ερντογάν θα φαινόταν απόλυτα δικαιολογημένος να προχωρήσει σε πολεμικές ενέργειες σε βάρος της Ελλάδας τη στιγμή που αντί για ευχαριστώ που απελευθέρωσε τους Έλληνες στρατιωτικούς ''πράκτορες'' θα παραλάμβανε νεκρούς τούρκους ψαράδες από ''ελληνικά'' πυρά....

2η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Ερντογάν πράγματι εξακολουθεί να είναι απέναντι στην Αμερική και κοντά στη Ρωσία. Σίγουρα έχει την υποστήριξη των Ρώσων για οποιαδήποτε ενέργεια θα έκανε στο Αιγαίο, πολύ περισσότερο με τη συμπεριφορά που έχουν εισπράξει από την μασονική αμερικανόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τα συμφέροντα της Ρωσίας στη μεσόγειο όπως ξέρουμε είναι τεράστια και τα αναλύσαμε και στο άρθρο ''ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥ AXEL CIPRA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ''ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ'' ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝ...''. Επομένως η Ρωσία έχει κάθε λόγο να υποστηρίξει, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ , την Τουρκία σε κάθε προσπάθεια της να εμποδίσει την εξόρυξη των ελληνικών και κυπριακών κοιτασμάτων τα οποία είναι πια στα χέρια των Αμερικανών. Και να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει!

Οι υπόλοιπες ενέργειες αυτής της δεύτερης υπόθεσης είναι ακριβώς ίδιες με την πρώτη υπόθεση.

Προσωπικά πιστεύω ότι πιο πιθανή είναι η δεύτερη υπόθεση η οποία ταιριάζει και περισσότερο στο άκαμπτο προφίλ του Ερντογάν απέναντι στους Αμερικανούς και φυσικά στην έλλειψη εμπιστοσύνης του μετά το αμερικανοκίνητο πραξικόπημα εναντίων του.

Συμπερασματικά λοιπόν η απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών μαζί με την έντονη παρουσία τουρκικών ψαράδικων στα ελληνικά χωρικά ύδατα και τα οποία είναι επανδρωμένα με πράκτορες της ΜΙΤ προμηνύουν θερμό επεισόδιο που σίγουρα θα έχει νεκρούς προκειμένου να εγγράψουν υποθήκες για μετέπειτα τουρκική εισβολή και τετελεσμένα. Ο Ερντογάν θα προσπαθήσει, τουλάχιστον όσον αφορά τη χώρα του και τους συμμάχους του (φανερούς η κρυφούς....) , να δικαιολογήσει τυχόν πολεμικές ενέργειές του και μάλιστα έχοντας προηγουμένως αποκτήσει το ''φωτοστέφανο'' του ''φιλάνθρωπου'' που απελευθέρωσε Έλληνες στρατιωτικούς ''κατάσκοπους'' και εισέπραξε ''αχαριστία''.....

Στο Αιγαίο έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν. Αν δεν αντιδράσει τώρα η Τουρκία τότε είναι αναγκασμένη να δεχτεί τετελεσμένα η ένταση των οποίων θα διαλύσουν τον Ερντογάν στη χώρα του. Θα χάσει τα πάντα στο ενεργειακό παιχνίδι και φυσικά κατόπιν και το πολιτικό. Το ίδιο ισχύει και για την υπερδύναμη Ρωσία, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, η οποία αν δεν αντιδράσει τώρα έστω και μέσω της πλαγίου οδού, της Τουρκίας, θα χάσει τον καλύτερο πελάτη της, την Ευρώπη, η οποία σε πολύ λίγα χρόνια θα προμηθεύεται φυσικό αέριο αποκλειστικά από τον αγωγό East Med. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ολόκληρη η Ευρώπη είναι προτεκτοράτο της Αμερικής και ειδικά η εταιρία που ονομάζεται ''Γερμανία''.

Είτε έτσι είτε αλλιώς προετοιμαστείτε για σίγουρο θερμό επεισόδιο όπως άλλωστε τα είχαμε πει και στο άρθρο ''ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ'' .

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!