Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Το είπε ο Βλαδίμηρος σ τ ε γ ν ά: "Το κατεστημένο των ΗΠΑ κυβερνά ουσιαστικά και ΟΧΙ ο Τράμπ"!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 'Β Ι Ν Τ Ε Ο' !
Αποτέλεσμα εικόνας για Putin: US sanctions against Russia are pointless

Του Άρη Δημόπουλου
Μιλώντας για την θέση της Ρωσίας στην γεωπολιτική «σκακιέρα», ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις …ξαφνικές κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της χώρας του, αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να εννοηθεί, πως δεν ευθύνεται μόνον ο Τραμπ για αυτό...
Αποτέλεσμα εικόνας για Putin: US sanctions against Russia are pointless

Σε μία χώρα σαν και τις ΗΠΑ ,που παραδοσιακά για τόσο σοβαρά θέματα όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο πρόσωπο του προέδρου, λόγια σαν και τα παρακάτω από αρχηγό άλλου κράτους κινούν τις υποψίες για την «υπόγειο πόλεμο» που συντελείται στον Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμένα ο «Τσαρ Βλαντ» δήλωσε αναφορικά με τις νέες κυρώσεις:

«Δεν είναι μόνο η θέση του προέδρου των ΗΠΑ. 
Πρόκειται για την θέση του ΟΛΟΥ κατεστημένου στις ΗΠΑ, το οποίο και  Κ Υ Β Ε Ρ Ν Α   ο υ σ ι α σ τ ι κ ά   την χώρα με την ευρύτερη σημασία της λέξεως».

Αποτέλεσμα εικόνας για Putin: US sanctions against Russia are pointless

Χαρακτηρίζοντας σε άλλο σημείο της συνέντευξης τύπου «χρήσιμες» τις απόψεις που αντάλλαξε με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος πρόεδρος άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί, πως η αντιρωσική πολιτική στις ΗΠΑ υποκινείται συνεχώς από άλλους παράγοντες...

«Παράγοντες» που προφανώς κατέχουν (ή καλύτερα εξακολουθούν να κατέχουν) δύναμη στην αμερικανική διοίκηση, φτάνοντας σε σημείο να επηρεάζει και την εξωτερική πολιτική μίας τέτοιας υπερδυνάμεως. 

Σχετική εικόνα

Ευρισκόμενοι στην ίδια πλευρά, οι Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ έχουν κάνει μεγάλα βήματα για την επαναπροσέγγιση των Ρωσίας και ΗΠΑ. 

Η μάχη στην πραγματικότητα δίνεται από την πλευρά τον Αμερικανού προέδρου, ο οποίος βλέπει την Εθνική Δεξιά του να βάλλεται  π α ν τ α χ ό θ ε ν   από το βαθύ κράτος, επιδεινώνοντας συνεχώς τις σχέσεις με τον Πούτιν.




"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!