Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

ΡΕ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ; ΟΥΤΕ τόση δά 'τσίπ(ρ)α' ;;; Π Ι Σ Ι Ν Α ...πάνω στην οροφή της Βουλής ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

ΜΕΝΟΥΜΕ  Α Φ Ω Ν Ο Ι  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ....ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ !

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΚΕΦΑΛΑΙΟ" ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο κ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, "ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ" ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΥΓΡΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ"!!!
(ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ π.χ.
ΜΙΑ "ΔΕΞΙΑ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ;
ΤΙ ...ΟΡΥΜΑΓΔΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ
ΕΙΡΩΝΕΙΩΝ ΘΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΓΙΑ
ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ; ΕΝΩ ΤΩΡΑ, "ΟΛΑ ΚΑΛΑ"... )
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

(ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΑΝ ΟΧΙ, ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!
ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ 5 ΒΑΤΗΡΕΣ !!!!!!)

Τι άλλο έμεινε να δούμε σε αυτήν την χώρα...
Ο πολιτικός κυνισμός και το θράσος τους δεν έχει  Τ Ε Λ Ο Σ...
Την ώρα που ο Ελληνικός λαός ζει και βιώνει την απόλυτη κοινωνική και οικονομική τραγωδία, οι εκπρόσωποι του θα απολαμβάνουν πλούσια τα ελέη του κοινοβουλευτικού τους έργου, μια και πλέον θα υπάρχει και ...πισίνα εντός της Βουλής!!!Δείτε και ...απολαύστε τι γράφει η επίσημη σελίδα της βουλής:

Θα τοποθετηθεί  π ι σ ί ν α   στην οροφή της Βουλής!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΙΣΙΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ...ΜΑΡΞ ΠΟΥ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ", ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ "ΜΑΖΕΥΘΕΙ" ΛΙΓΑΚΙ;
ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ..."ΛΟΦΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;
ΛΙΓΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ... TI ΛΕΤΕ;
["IΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Βουτιές για τους βο(υ)λευτές που δεν θα μπορέσουν να φύγουν από την πρωτεύουσα!
Προσθήκη της τελευταίας στιγμής (;) στα έργα ανάπλασης του κτιρίου, ώστε οι Βουλευτές να μπορέσουν να κάνουν μπάνια, αφού ούτε και εφέτος θα υπάρξουν θερινά τμήματα.

Η δημιουργία πισίνας και μάλιστα ολυμπιακών διαστάσεων προβλέπεται στα σχέδια αναμόρφωσης του κτιρίου της Βουλής οι εργασίες των οποίων έχουν ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα. 
Ο χώρος της πισίνας θα καταλάβει μέρος της οροφής του κτιρίου του κοινοβουλίου.

Αυτό προκύπτει από τα έργα της αναδόχου εταιρίας ΕΡΓΟΣΥΝ και της Τεχνικής Υπηρεσίας της Βουλής που δημοσιοποίησαν την συνολική μελέτη. 
Η προσθήκη της πισίνας δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του έργου που συνολικά φθάνει τo 1.35 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και ενίσχυση του μεταλλικού φορέα στέγασης της Ολομέλειας καθώς και η αντικατάσταση του υφιστάμενου μεταλλικού θόλου με υαλοπέτασμα αλουμινίου. 

Επίσης θα ενισχυθούν οι περιμετρικές δοκοί από οπλισμένο σκυρόδεμα θα συντηρηθεί το στέγαστρο, θα αντικατασταθούν τα κουφώματα και θα γίνουν εργασίες για τη βελτίωση του αερισμού και του φωτισμού. Επίσης θα στεγανοποιηθεί το δώμα όπου εδράζεται το στέγαστρο.

Σχετική εικόνα

Όσον αφορά το σκεπτικό της προσθήκης πισίνας, αιτιολογήθηκε από το γεγονός ότι για τρίτη συνεχή χρονιά δεν θα υπάρξουν Τμήματα Διακοπών της Βουλής (τα περίφημα Θερινά Τμήματα), ενώ στις 20 Αυγούστου αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για την λήξη του τρέχοντος προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. 

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται στα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας η δυνατότητα να κάνουν διακοπές στην ταράτσα της Βουλής χωρίς να φύγουν από την πρωτεύουσα.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για πισίνα καταδύσεων με διαστάσεις 25 x 21 x 5 μ. βάθος με βατήρες 1μ., 3μ., 5μ., 7,5μ. και 10μ. προκειμένου να είναι εφικτές και οι ...βουτιές. 

Θα είναι κυκλικού τύπου και θα τοποθετεηθεί στο τμήμα της οροφής που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

εδώ και το σχετικό δημοσίευμα της βουλής :https://vouliwatch.gr/news/article/tha-topothetithei-pisina-stin-orofi-tis-voylis

και εδώ η επίσημη σελίδα της αναδόχου εταιρείας που ανέλαβε το έργο:

http://sfairika.gr/site/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83/
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!