Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ, απευθύνεται τώρα σε παιδιά; "ΤΙΓΚΑ" στους ΚΡΥΦΟΥΣ σ υ μ β ο λ ι σ μ ο ύ ς ; ; ; ;




Στην Ελλάδα μας, γίνεται προεργασία στα μαθήματα κοινωνικών επιστημών στα Λύκεια. 
Τα περισσότερα μαθήματα ...στρογγυλεύονται και γίνονται πολιτικά "ορθά"!
Δείτε (δίχως να βιάζεσθε) το ανωτέρω εξώφυλλο από την Ιστορία Κοινωνικών Επιστημών.Βλέπουμε (Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α) τον μασονικό χαιρετισμό του "Μάρξ", που πρέπει να έχεις ειδικές γνώσεις, να διακρίνεις. 
(Αφορά την "κλασσική" τεκτονική χειρονομία με το δεξί συνήθως χέρι, τοποθετημένο κατά το ήμισυ μέσα στο σακκάκι, άλλοτε σε όρθια στάση του εικονιζομένου, άλλοτε σε καθιστή. Τήν ίδια στάση συχνότατα υιοθετούσε και ο Ιωσήφ Στάλιν...

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για stalin
"ΚΑΡΜΠΟΝ" Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ
ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΤΟ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "ΜΑΡΞ" ΑΝΩΤΕΡΩ. ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΓΙΕΖΩΦ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ "ΤΥΧΗ" ΚΑΙ ΤΩΝ
ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ
ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΛΑΒΡΕΝΤΥ ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ ΜΠΕΡΙΑ...

Όσοι τυχόν διερωτώνται, γιατί στο όνομα Μάρξ μπήκαν εισαγωγικά, επεξηγούμε για τους ΜΗ γνωρίζοντες, ότι ΔΕΝ ήταν αυτό το όνομά του, αλλά λεγόταν στην πραγματικότητα Κισελί  Μ Ο Ρ Δ Ο Χ Α Ϊ και ήταν απο γνωστή οικογένεια  Ρ Α Β Β Ι Ν Ω Ν ! ).

Και πάνω το στρογγυλό ιατρικό δήθεν σύμβολο με τους δύο ανθρώπους, που συμβολίζει το άστρο του Δαυΐδ, ή πιο προχωρημένα το 'stela matutina'- Άστρο του Εωσφόρου. 

ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ;

ΠΟΣΟ ΑΣΥΣΤΟΛΑ & ΠΟΣΟ Ξ Ε Δ Ι Α Ν Τ Ρ Ο Π Α (ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!) "ΠΕΡΝΑΝΕ" ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΚΑΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ;

(Το ζήτημα του εξωφύλλου του βιβλίου της Γ' Λυκείου εθίγη σε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ σχόλιο  αναγνώστου που υπογράφει Romanos-Romanos, στο ιστολόγιο κατάνυξις.)

https://www.katanixis.gr

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!