Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Παρουσιάζουν ΞΑΝΑ νεκρό τόν ...Τράμπ καί τίς ΗΠΑ βυθισμένες στό ΧΑΟΣ... Ἡ θολοκουλτούρα τῆς Νέας Τάξεως στό μεγαλεῖο της (ΦΩΤΟ)



ΣΚΕΤΟΣ ΒΟΘΡΟΣ!
Δεν πάει πολύς καιρός από την προκλητικότατη φωτογράφηση της «κωμικού» 58χρονης Kathy Griffin, η οποία υποτίθεται, πως κρατούσε το ματωμένο κεφάλι του Αμερικανού προέδρου!

Αποτέλεσμα εικόνας για Kathy Griffin
ΑΝ ΤΩΡΑ "ΑΥΤΟ" ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΤΕΧΝΗ" ΚΑΙ
Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΚΩΜΙΚΟΣ",
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΣΕΙΡΙΟ!
(ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ  ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΝ, Ή ΜΙΑ ΚΩΜΙΚΟ, ΝΑ
ΚΡΑΤΑ ΤΟ ...ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ "ΜΑΣ", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ;;;
ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΑΝΟΕΙΣΘΕ;
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ...)

["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Σχετική εικόνα


Του Άρη Δημόπουλου
Η   θ ο λ ο κ ο υ λ τ ο ύ ρ α   ξαναχτύπησε στις ΗΠΑ, με στόχο - ποιον άλλον - την Εθνική Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτή τη φορά τον ρόλο προπαγανδιστή των ορέξεων της Νέας Τάξεως έπαιξε ένα από τα διασημότερα, για το είδος μουσικής που παίζει , ροκ συγκροτήματα στις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Pearl Jam

Ο λόγος για τους Pearl Jam, με τα μέλη του συγκροτήματος να έχουν μετατραπεί σε ένα «όχημα» πολιτικής προπαγάνδας υπέρ των Δημοκρατικών.

Έτσι, με τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ να πλησιάζουν, το εν λόγω συγκρότημα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το παρακάτω του ποστ στο διαδίκτυο:




Στο παραπάνω 'ποστ', η φωτογραφία του συγκροτήματος αποτυπώνει τις ΗΠΑ στο απόλυτο χάος, 

με το πτώμα (!) του Ντόναλντ Τραμπ

 να κείτεται στην αυλή του φλεγόμενου Λευκού

 Οίκου! (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ "ΠΤΩΜΑ" του 

Αμερικανού προέδρου, υπάρχει το πασίγνωστο

μασωνικό  Τ Ρ Ι Γ Ω Ν Ο, με τον "παντεπόπτη" 

οφθαλμό ζωγραφισμένο μέσα του...)

Η εικόνα του μπασίστα Jeff Ament και του εικονογράφου Bobby Brown χρησιμοποιήθηκε ως διαφημιστικό υλικό, για τη συναυλία του Pearl Jam στο γήπεδο Grizzly-Washington, στην Μοντάνα την Δευτέρα, μία συναυλία με έντονο το…πολιτικό περιεχόμενο.

Ευτυχώς οι αντιδράσεις για αυτό το απαράδεκτο ποστ ήταν άμεσες, από χιλιάδες χρήστες των social media.

Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και φαν του συγκροτήματος με τις δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις ανά την υφήλιο, εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το παραπάνω σκίτσο.





Official artwork by Jeff Ament and Bobby Brown from last night's show in Missoula. pic.twitter.com/CQI4chGEjs
Eddie V was one of my favorite singer voices of my youth. The into the Wild cd blew me away later in life. A shame. You lost a fan guys.

Η ιδέα και μόνο της δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ προπαγανδίζεται όλο και πιο συχνά πλέον από πολλούς «καλοθελητές» της Νέας Τάξεως στις ΗΠΑ, την ώρα που ο πόλεμος δύο εντελώς διαφορετικών ιδεολογιών κλιμακώνεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού...

https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/paroysiazoyn-xana-nekro-ton-tramp-kai-tis-ipa-vythismenes-sto-chaos-i-tholokoyltoyra-tis-neas-taxis-sto-megaleio-tis-foto/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!