Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Σεισμοί, φωτιές, βροχοπτώσεις, ακραία καιρικά φαινόμενα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ τελικά " υ π ε ρ ό π λ α " ή ΟΧΙ ;




Πρόσφατα, διαβάσαμε πολλά στο διαδίκτυο, για υπερόπλα, για δέσμες ενέργειας, ή φωτός που προκάλεσαν τις παράξενες φωτιές που :

1) έλιωναν ακόμη και τα μέταλλα και τις ζάντες αυτοκινήτων (στο παρελθόν υπήρξαν αρκετά αυτοκίνητα καμμένα σε δασικές πυρκαγιές, ή από εκρήξεις βομβών, πουθενά δεν συνέβαινε να λιώσουν τα μέταλλα και οι ζάντες τους...) 

2) προκαλούσαν υπερβολικά δυνατό αέρα 

3) ο αέρας είχε κατεύθυνση προς την θάλασσα 

4) απίστευτες "συμπτώσεις" που διπλανά σπίτια το ένα καιγόταν πλήρως και το άλλο ήταν τελείως άθικτο.

Άρα γε μπορεί κάποιος να προκαλέσει "φωτιά" κάπου;
Ή ένα μεγάλο σεισμό;
Ή βροχόπτωση; 
Ή καταιγίδα;

Επειδή μπορεί όλα αυτά να συμβούν - ή να ξανασυμβούν; - μια ημέρα στην πατρίδα μας, ας κάνουμε τον κόπο να τα έχουμε υπ΄όψιν. 
Έστω ως ένα τελείως τελείως υποθετικό -δυνητικό - σενάριο. 

Γιατί μπορεί να μας αποστράφηκε/εγκατέλειψε ο Θεός με τόσες αμαρτίες ως Ελλαδική κοινωνία (όπως γράψαμε π.χ. εδώ, εδώ και εδώ) αλλά πάντα βάζει το χέρι του και ο διάβολος με τους ανθρώπους του.

Παραθέτουμε - με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας - μερικά βίντεο που κρίνουμε ότι αξίζει να παρακολουθήσετε (χωρίς σε καμμία περίπτωση να ταυτιζόμαστε με θρησκευτικές απόψεις που εμπεριέχονται).

Στο πρώτο 'βίντεο', ένας πολύ σημαντικός Έλληνας επιστήμονας (μηχανολόγος- πυρηνικός φυσικός), αποκαλύπτει υπερόπλα που ανακάλυψε και τα παρέδωσε σε Έλληνες πολιτικούς πριν αρκετές δεκαετίες, και φυσικά αυτά άμεσα κατέληγαν στα χέρια των  Σ ι ω ν ι σ τ ώ ν  (για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες των πολιτικών που μας κυβερνούν) :

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Βίντεο:



Το ιστορικό :

-Στις αρχές της δεκαετίας του ’50, με βάση τη μελέτη σας για τη «Φωτοδεσμη πλάσματος», κάνατε κάποια πρωτοποριακά πειράματα στον Παρνασσό και αλλού. 
Τι ακριβώς έγινε σε εκείνα τα πειράματα και πώς σας αντιμετώπισαν;

Σχετική εικόνα

-Ηταν το 1953, αν θυμάμαι καλά. 
Πήραμε τότε ένα τζιπ και πήγαμε προς την περιοχή του Παρνασσού, λίγο έξω από την Τιθορέα. 
Πλάϊ στις γραμμές του τραίνου υπήρχαν δύο κουφάρια γερμανικών αυτοκινήτων από την περίοδο του πολέμου. 

Τα στόχευσα από απόσταση με το σύστημα που είχα επινοήσει και κόπηκαν σε δυο-τρεις φέτες σαν να ήταν ...χαλβάς, που τον είχες κόψει με μαχαίρι. 
Υστερα στόχευσα τα χιόνια στην κορυφή του Παρνασσού από μεγάλη απόσταση. Σε ελάχιστο χρόνο τα χιόνια έλιωσαν!

Αυτή η επινόηση στηριζόταν στην τεράστια θερμότητα που παράγουν τα αποθηκευμένα κινούμενα μόρια του πλάσματος.

Τους απέδειξα ότι το πετρέλαιο και η βενζίνη, εκτός από το ότι ήταν καταστροφικά για το περιβάλλον, δεν ήταν και καθόλου αναγκαία στην κίνηση των οχημάτων. Εκανα τότε τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα χωρίς τα γνωστά καύσιμα.

Χρειάστηκε μόνο ένα φιαλίδιο 150 γραμμαρίων με ένα υγροποιημένο αέριο που είχα επινοήσει. Μπροστά στον Καραμανλή, στην βασίλισσα Φρειδερίκη και πολλούς άλλους Ελληνες και ξένους στρατιωτικούς και επιστήμονες, το 1954 κίνησα ένα 'τάνκ' χωρίς καύσιμα, ενώ πραγματοποίησα στην πρώτη πτήση εκπαιδευτικού αεροπλάνου τύπου «Σιφτ» από την Ελευσίνα στη Ρόδο. 
Ολοι είχαν μείνει με το στόμα  α ν ο ι χ τ ό. . .

Σχετική εικόνα

Με πήρε τότε ο επιφανής καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Χόνδρος και με πήγε στον Καραμανλή, που ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Τον εμπιστεύτηκα τότε και σε σύντομο χρόνο του έδωσα τα σχέδια του συστήματος για την αντιπυρηνική ομπρέλα. Παρέδωσε τα σχέδια ΑΜΕΣΩΣ στο ΝΑΤΟ! 
Γι΄ αυτό και τον ανέβασαν τόσο ψηλά οι Εβραίοι... 

Σχετική εικόνα

Στις 12 τα μεσάνυχτα τους παρέδωσα τα σχέδια του «Αρτεμις» και τους είπα, αν διαρρεύσει οτιδήποτε, αυτός που θα κάνει τη ζημιά πρέπει να εκτελεστεί  ε π ι τ ό π ο υ ! 
Ταυτόχρονα τους ξεκαθάρισα πως πρόκειται για ένα υπερόπλο στρατηγικής σημασίας, που θα εξασφαλίσει μια για πάντα τον εναέριο χώρο της Ελλάδος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΙΟΛΒΑΣ

Με αυτό το σύστημα δεν μπορούσε να περάσει κανένα αεροπλάνο σε οποιοδήποτε ύψος, αν δεν θέλαμε εμείς. 
Ο εντοπισμός του οποιουδήποτε αεροσκάφους γινόταν ταυτόχρονα με την είσοδο στον εναέριο χώρο μας και η στόχευση δεν χρειαζόταν καν ανθρώπινους χειρισμούς, ήταν αυτόματη. 

Τους έδωσα τα σχέδια για το σύστημα αυτό, εκπροσωπώντας το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών που ίδρυσα το 1955 και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Μου είπαν αυτό δεν μπορεί να το φτιάξει κανείς. Βοήθησε μας . Και τους βοήθησα και εγώ και άλλοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΙΟΛΒΑΣ

Το «Αρτεμις» παρήχθη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΙΟΛΒΑΣ
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΘΕΙ
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΕ
ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ,

ΑΡΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ...

Αλλά ο πρώτος που το παρήγαγε ήταν πριν τέσσερα χρόνια το ...Ισραήλ, που τώρα τροφοδοτεί μεταξύ άλλων και την Τουρκία! 
Το ένα βράδυ εγώ τους έδωσα τα σχέδια του συστήματος αυτομάτου τυφλής σκοπεύσεως και την άλλη ημέρα τα είχαν στα χέρια τους οι ...Ισραηλίτες !!!


(επιλέξαμε από εδώ και εδώ ορισμένα αποσπάσματα να δημοσιεύσουμε, εστιάζοντας στην ουσία: στην ύπαρξη τέτοιων υπερόπλων εδώ και αρκετές δεκαετίες, και φυσικά στην προδοσία - ανέκαθεν - των Ελληνόφωνων πολιτικών).

Δημοσιεύτηκε 4 days ago από τον χρήστη SCRIPTA MANENT

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!