Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ολλανδή πολιτικός, αφού κατήγγειλε (σε βίντεο) ότι ΒΙΑΣΘΗΚΕ ο μ α δ ι κ ά από μουσουλμάνους που την απήγαγαν !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για willie dille

(ΕΧΕΤΕ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑΧΑ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ; 
ΜΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!)
«Θέλω απλώς ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια. 15 Μαρτίου 2017. Είχα απαχθεί, βιάστηκα και δέχθηκα επίθεση από μια ομάδα μουσουλμάνων επειδή ήθελαν να παραμείνω ήσυχη στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης", είπε στο 'βίντεο' η Dille. 

Μια πρώην βουλευτής και νυν δημοτική σύμβουλος στην Χάγη, μέλος του αντι-μεταναστευτικού Κόμματος Ελευθερίας έδωσε τέλος στη ζωή της, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση ενός 'βίντεο' στο 'Facebook', στο οποίο ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από μουσουλμάνους στο πλαίσιο εκστρατείας εκφοβισμού.

Αποτέλεσμα εικόνας για willie dille

Όπως αναφέρει το RT η Willie Dille, 53 ετών, δήλωσε ότι τελείωσε την ζωή της την Τετάρτη, σύντομα μετά την διαμοίραση του βίντεο, όπου ισχυρίστηκε ότι είχε απαχθεί και βιαστεί από μουσουλμανική συμμορία πριν από ένα χρόνο. 

Το 'βίντεο' καταργήθηκε (!!!) λίγο μετά τη δημοσίευση του στο διαδίκτυο.

Η Dille υπηρέτησε ως βουλευτής για το αντι-μεταναστευτικό Κόμμα Ελευθερίας από το 2010-2012 πριν επιστρέψει στην έδρα της στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης. 

Η αυτοκτονία επιβεβαιώθηκε από την τοπική ηγέτη του Κόμματος της Ελευθερίας Karen Gerbrands, η οποία δήλωσε ότι η Dille "δεν μπορούσε πλέον να αντέξει αυτό που είχε συμβεί σε αυτήν και τις αντιδράσεις που είχε".

Αποτέλεσμα εικόνας για willie dille

Εμφανίστηκε αναστατωμένη και κοιτάζοντας γύρω νευρικά, όπως μίλησε, η Dille είπε στο 'βίντεο', ότι η συμμορία ζήτησε τη σιωπή της κατά τη διάρκεια των συζητήσεων των συμβουλίων και ότι είχε πρόσφατα λάβει μια απειλή θανάτου προειδοποιώντας ότι «σύντομα θα κόψουμε το λαιμό σου και θα σε αφήσουμε να αιμορραγείς μέχρι θανάτου»!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για willie dille

«Θέλω απλώς ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια. 15 Μαρτίου 2017. Είχα απαχθεί, βιάστηκα και δέχθηκα επίθεση από μια ομάδα μουσουλμάνων επειδή ήθελαν να παραμείνω ήσυχη (!) στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης", είπε στο βίντεο η Dille. 

Αποτέλεσμα εικόνας για willie dille

Η 15η Μαρτίου ήταν η ημέρα των κοινοβουλευτικών εκλογών. "Μετά από αυτό, δεν είπα τίποτε σε κανέναν, έκανα τα debates μου την επόμενη μέρα".
Πρόσθεσε ότι έφυγε από την πολιτική επειδή φοβόταν ότι κάποιος θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της. 

"Δεν μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν τους αρέσουν καθόλου οι γυναίκες. Δεν με συμπαθούν καθόλου», είπε. "Γι 'αυτό αποφάσισα να σταματήσω".

Αποτέλεσμα εικόνας για willie dille

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ το απόγευμα της Πέμπτης, ότι η Dille είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την επίθεση, αλλά δεν υπέβαλε ποτέ επίσημη καταγγελία...
"Είχαμε πολλές επαφές μαζί της, ακόμη και πρόσφατα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Hilde Vijverberg στην ολλανδική εφημερίδα Algemeen Dagblad.

"Μιλήσαμε για βιασμό. Της προσφέραμε βοήθεια και της είπαμε ότι χρειαζόμαστε επίσημη καταγγελία και συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία για να ξεκινήσουμε μια έρευνα. 
Ωστόσο, δεν υπέβαλε επίσημη καταγγελία και δε μας δόθηκαν συγκεκριμένες πληροφορίες για να 
μπορέσουμε να ξεκινήσουμε".


αττικα νεα

Πηγή
------------------------------


Εύχομαι το ίδιο να συμβεί και στους συμμετέχοντες στις ΜΚΟ του οβριού Σόρος και στους αλλληλέγγυους προς τους"παράτυπα εισερχόμενους στην Ελλάδα", όπως τους αποκαλεί η κυρία εισαγγελέας...

Και μόνον τότε θα συνειδητοποιήσουν όλα αυτά τα ανθελληνικά καθάρματα, τι σημαίνει να καταστρέφεις μια χώρα, όντας αλληλέγγυος στους αιμοσταγείς ισλαμοτζιχαντιστές, δίνοντάς τους χείρα βοηθείας.


Καλλιόπη Σουφλή


 scripta manent οι βιασμοί ειναι εκατομμύρια αλλά μαθαίνονται μόνο τα ατυχήματα.....
καποτε στην κοινωνία έψαχνες μια παρθένα...σήμερα ψάχνεις κάποια που να μην την έχουν βιάσει ομαδικά.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!