Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

"Εισπράξαμε αμέσως" εκ Ρωσίας, ότι ..."κ α λ λ ι ε ρ γ ή σ α μ ε" !

Αναφορά

Αποτέλεσμα εικόνας για Ντιμίτρι Μεντβέντεφ

(ΜΑΣ "ΠΛΗΡΩΣΑΝ" ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...
ΜΕΣΩ ΚΥΠΡΟΥ!)
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε συνέντευξη στην 'Kommersant', εξέφρασε την ελπίδα ότι η ηγεσία του ΝΑΤΟ δεν θα εντάξει την Γεωργία στη Συμμαχία, προειδοποιώντας ότι αυτή η κίνηση «θα προκαλούσε τρομερή σύγκρουση».
Αποτέλεσμα εικόνας για Ντιμίτρι Μεντβέντεφ

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό. Είναι άλλο αν πρόκειται για διπλωματικό τρικ και λένε μόνο ότι θα δεχθούν την Γεωργία αλλά δεν κάνουν ουσιαστικά βήματα προς αυτό. 
Αν είναι έτσι, συστήνουμε στους συναδέλφους μας στο ΝΑΤΟ να μας πουν πού αλλού μπορεί να κάνουν αυτό το κόλπο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ντιμίτρι Μεντβέντεφ

Για παράδειγμα, μπορεί να προσκαλέσουν το Κόσσοβο να ενταχθεί στη Συμμαχία, ή την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου; 
Θα βελτιώσει αυτό την κατάσταση στον κόσμο;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

Αποτέλεσμα εικόνας για δεν ξεχνώ κύπρος

Σε ό,τι αφορά την απόφαση του ΝΑΤΟ να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή του για ένταξη της Γεωργίας, τη χαρακτήρισε «απόλυτα ανεύθυνη θέση και απειλή προς την ειρήνη».

Σχετική εικόνα

«Ολοι ξέρουν τις εσωτερικές εντάσεις στη Γεωργία, που πιστεύει ότι της ανήκουν γειτονικά εδάφη, τα οποία εμείς θεωρούμε ανεξάρτητες χώρες», συμπλήρωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός.

[Πηγή:'pronews']

==========================

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΡΩΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΕΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ.
ΚΑΙ ΗΔΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ..."ΤΑΜΕΙΟ"!

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΩΣ ...'ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ' !

ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ;"Iωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!